Hjem » Senge » Senge med opbevaring (2020) → 10 gode senge med opbevaring

Senge med opbevaring (2020) → 10 gode senge med opbevaring

Hvis du mangler mere opbevaringsplads i dit hjem, og samtidig skal ud og investere i en ny seng, så har du en perfekt mulighed for at løse begge dine problemer med et køb.

Der er nemlig rig mulighed for at finde et hav af flotte senge, som samtidig tilbyder opbevaringsmulighed. På den måde slipper du for at bekymre dig om også at skulle investere i en reol eller kommode, da du i stedet bare kan benytte pladsen under sengen til opbevaring af dine ting. 

I vores guide gennemgår vi 10 forskellige senge med opbevaring, så du kan få lidt inspiration og dermed træffe det rigtige valg om din kommende drømmeseng med opbevaring. Og hvis du falder for en bestemt variant, så kan du altid klikke ind på det dertilhørende link og bestille den hurtigt og enkelt online. Så bliver det vist ikke nemmere!

#1 Messina Sengeramme (180x200)

Vælg mellem flere materialer

Messinas sengeramme serie består af forskellig farvede trærammer i et særdeles enkelt og funktionelt design, der kan passe ind i de fleste rum. Der er desuden fire store skuffer indbygget i sengerammen, så du har god opbevaringsplads.

✅ Fire funktionelle skuffer under sengen med god plads til opbevaring
✅ Mulighed for tilkøb af matchende sengehylder
✅ Naturligt og minimalistisk design, der aldrig går af mode

Derfor skal du vælge en Messina Sengeramme

Sengerammer fra Messina serien er bygget i massivt træ af forskellige træsorter. Du er derfor garanteret en solid og holdbar sengeramme, der samtidig har et naturligt og enkelt look. Og så har du mulighed for at vælge en sengeramme i lige netop den træsort, som du synes bedst om. Det giver dig forskellige valgmuligheder i forhold til farve og mønster på din kommende sengeramme.

Produceret med omhu for detaljen

Messina sengerammer er produceret med den største omhu og omhyggelighed for at sikre, at træet på ingen måde tager skade under produktionen. Træet er desuden både blevet forarbejdet og poleret. Disse to ting er med til at give træet en yderst blød og naturlig overflade. Du behøver altså ikke være nervøs for at skulle købe en ny sengeramme efter kun et par få år, da denne variant nemt kan holde i mange år – og så endda uden at gå af mode på noget tidspunkt. Det er helt generelt bare en klassiker.

Messina sengerammer lever op til danske kvalitetskrav og har god opbevaringsplads

Hele Messina sengeramme serien er produceret i Danmark og af danske håndværkere. Du kan derfor være sikker på, at din nye sengeramme lever op til de skrappe danske kvalitetskrav. Du får desuden også rig mulighed for opbevaring med denne variant, da der findes fire store og flotte skuffer under sengen. Du får altså her mulighed for at benytte dig af skufferne til opbevaring og du behøver derfor ikke nødvendigvis at investere i andre møbler for at få plads til sengetøj eller lignende. Det er dog naturligvis også muligt at benytte skufferne til tøj eller genstande, som du ikke har lyst til skal ligge fremme.

Mulighed for tilkøb – vælg bl.a. selv din madras

Hvis du gerne vil have mulighed for hyldeplads med din nye seng, så er der naturligvis også håb for det med Messina serien. Du kan nemlig tilkøbe specielt produceret sengehylder med til disse varianter. På den måde kan du være helt sikker på at få en sengehylder, der specifikt matcher med din sengeramme. Det kan jo helt sikkert være med til at give rummet et ekstra pift – og så får du desuden en overflade, som du kan lægge dine briller, en bog eller have en natlampe stående på. Med en matchende sengehylde behøver du dermed ikke at skulle ud og investere i et stort og uhandy natbord.

Der følger ikke en madras med i købet af din nye Messina sengeramme og du har derfor mulighed for selv at vælge lige netop den type madras, som du gerne vil have med hjem. Messina modellen bliver bl.a. solgt af Bedre Nætter og de anbefaler deres kunder at købe enten deres BN 300 Latex springmadras eller Airpur Senses springmadras.

De er nemlig begge produceret med et udvidet komfortlag, der gør, at du som forbruger ikke behøver at bekymre dig om også at tilkøbe en topmadras. Hvis du gerne vil hæve komfortniveauet yderligere senere hen, så kan du dog altid vælge at købe en topmadras til den tid. Og hvis du allerede ejer en dejlig madras, som du gerne vil beholde, er der rig mulighed for at du bare kan genbruge den madras sammen med din nye Messina sengeramme – så længe den passer til målene naturligvis. 

En Messina sengeramme er altså specielt velegnet til dig, der gerne vil byde naturen og det minimalistiske design inden for i dit hjem. Og så kan du jo selv bestemme om du vil beholde din gamle madras eller investere i en ny en af slagsen.

 • Længde: 206 cm 
 • Bredde: 186 cm 
 • Højde
  • Gavl: 66 cm 
  • Fodende: 45 cm


Madras mål: 

 • Madrasdybde: 15 cm 
 • Længde: 200 cm 
 • Bredde: 180 cm 


Udvendige mål: 

 • Højde på fodgavl : 44,5 cm 
 • Højde til oversiden af kanten: 42 cm 
 • Højde Gavl: 66 cm
 • Skuffehøjde: 26 cm


Indvendige mål på skufferne:

 • Bredde: 91 cm 
 • Dybde: 55 cm 


Sengehylde: 

  • Højde fra top til underkant af skuffe: 23 cm 
  • Bredde: 38,5 cm

#2 Pocket Sengeramme

Kort beskrivelse:

Denne pocket sengeramme har masser af opbevaringsplads i form af både skuffer og hylder. Du får i alt tre store sengeskuffer, to store og åbne opbevaringshylder og en sengegavl med yderligere seks hylder. Modellen er altså specielt designet til dig, der altid kan bruge mere plads til opbevaring.

✅ God plads til opbevaring med tre store skuffer og otte hylder
✅ Passer til spring- og skummadrasser med målene 140×200

Derfor skal du vælge en Pocket Sengeramme

Hvis du er på udkig efter billige senge med opbevaring, så er du kommet til det rette sted. Pocket sengeramme står nemlig til en fast og billig pris, der er til at betale. Du behøver derfor ikke at spare op i flere år for at få råd til denne model. Alligevel får du en holdbar sengeramme i egetræ med mange detaljer og funktioner.

Trekvart seng med mange muligheder

Lige netop denne variant er det man kalder en trekvart seng, da den er en middelvej mellem en enkeltseng og en dobbeltseng. Nogle kalder det også en halvandenmandsseng. Du får altså her en seng, der sagtens kan rumme to personer, men uden at den fylder helt lige så meget som en dobbeltseng. Varianten er altså god til dig, der ikke har så meget plads i dit hjem eller ikke ønsker, at sengen skal optage al pladsen i rummet. Der medfølger ikke en madras med i købet af denne sengeramme og du kan derfor nemt tilkøbe en madras, der passer til dine behov. Du skal dog være opmærksom på, at denne model kun passer til spring- eller skummadrasser med målene 140×200 cm.
Du kan selv vælge om du vil have denne model i en egetræsfarve eller i hvid.

Rig mulighed for opbevaring

Der er næsten ingen grænser for, hvad du ikke kan opbevare i din Pocket Sengeramme. Du får nemlig tre super rummelige sengeskuffer og to store åbne opbevaringshylder. Som om det ikke var nok har du også mulighed for at opbevare mindre ting i sengegavlen. Her er der nemlig tre åbne rum i hver side af gavlen, så du har ekstra hyldeplads. Der er altså ingen grund til at bekymre sig om mangel på plads – hverken til de ting, som du gerne vil gemme lidt væk eller dine nipsting. Med dette møbel er der rigeligt med plads til det hele.

Så hvis du ikke har lyst til at investere i mere end ét møbel i denne omgang, er Pocket Sengeramme noget for dig. Du kan nemlig sagtens nøjes med denne variant og stadig få plads til alle dine ekstra ting.

 • Højde: 74,50 cm
 • Længde: 227,50 cm 
 • Bredde: 150 cm 
 • Materiale: Spånplade
 • Farve: Egetræ eller hvid

Madras mål: 

 • Længde: 200 cm 
 • Bredde: 140 cm 

 

Skuffemål:

 • Højde: 18 cm
 • Bredde: 90 cm
 • Længde: 38 cm

#3 Michigan Sengeramme med skuffer til opbevaring

Kort beskrivelse:

Hvis du egentlig godt kan lide naturligt udseende sengerammer, men alligevel gerne vil have en model med et mere moderne look, så er Michigan sengerammen noget for dig. Sengerammen er i et praktisk og moderne design med god mulighed for opbevaring i de to store skuffer under sengen.

✅ To store skuffer og ekstra hyldeplads i bunden af rammen 
✅ Enkelt og naturligt look med et moderne twist
✅ Passer til en madras i målene 140×200 cm

Derfor skal du vælge en Michigan Sengeramme med skuffer

Har du kun brug for en smule ekstra plads til opbevaring? Så er en Michigan sengeramme noget for dig. Her får du nemlig kun opbevaringsmulighed i form af to skuffer og en åben hylde i den ene side af rammen. Du behøver dermed ikke at bekymre dig om, at der skal være plads nok på begge sider af sengen til udtrækning af skuffer. Det er dog muligt for dig at montere skufferne i både venstre og højre side – alt efter, hvad der passer bedst for dig.

En sengeramme i enkle farver og flere størrelser

Du har mulighed for at købe din Michigan sengeramme i både egetræsfarve og i hvid. Du bestemmer altså selv om du vil have en mere naturlig udseende sengeramme eller en i en lidt mere klassisk og simpel farve. Du kan desuden også selv vælge om du vil købe sengen i målene 140×200 cm eller i 160×200 cm. Det giver dig noget fleksibilitet i forhold til hvor meget plads du har i hjemmet. Uanset hvilken en af størrelserne du vælger, er der rigeligt med plads til to personer. Du kan altså sagtens vælge denne model uanset om I er to, der skal benytte sig af sengen eller om du bare godt selv kan lide at brede dig lidt om natten.

Hvad skal du tilkøbe?

Der følger ikke en madras med til en Michigan sengeramme og du har derfor mulighed for selv at vælge, hvilken madrastype, som du gerne vil investere i. Du kan endda sagtens kombinere denne sengeramme med en boksmadras, hvis du har lyst til det. Der følger dog ikke en lamelbund med til sengerammen og du er derfor også nødt til at investere i en bund før du kan benytte sengen.

Michigan sengeramme er altså til dig, der gerne vil have lidt fleksibilitet i forhold til farven på og størrelsen af din seng – og som kun har behov for en smule mere opbevaringsplads. 

 • Højde: 74,20 cm
 • Længde: 204,30 cm
 • Bredde: 144,50 cm
  • Modellen findes dog i flere forskellige størrelser – bl.a. også en 160×200 cm variant
 • Materiale: Spånplade
 • Farve: Egetræ eller hvid

#4 Chicago Sengeramme med opbevaring

Kort beskrivelse:

Med en Chicago sengeramme får du tre skuffer under sengen, samt flere åbne hylder. Og hvis ikke du synes det lyder som nok opbevaringsplads, så har du mulighed for at tilkøbe en sengegavl med endnu flere hylder og mindre skuffer.

✅ Mulighed for tilkøb af matchende sengegavl, der har endnu flere skuffer og hylder
✅ Moderne sengeramme i hvidt komposittræ

Derfor skal du vælge en Chicago Sengeramme

Enkeltheden i en Chicago Sengeramme er ikke til at tage fejl af. Den simple hvide farver sørger for, at denne variant kan matches med samtlige møbler. Alle overflader er desuden glatte, hvilket skaber et yderst moderne look.

Ekstra holdbar sengeramme

Den praktiske seng er produceret i hvidt komposittræ, som gør, at sengerammen er særdeles holdbar og slidstærk. Du får derfor med dette køb en sengeramme, der kan holde i mange år og som kan tåle meget. Der er altså ingen grund til at være nervøs for om du skader sengerammen ved at rykke for meget rundt i sengen om natten. Og så er du helt sikker på, at dit møbel aldrig går af mode, da det hvide komposittræ giver den et moderne og samtidig tidløst udseende.

Mangler du endnu mere opbevaringsplads?

Hvis du nu har set på modellen og ikke helt synes,, at de tre skuffer og åbne hylder yder nok opbevaringsplads, så må du ikke blive helt afskrækket endnu. Der er nemlig mulighed for at tilkøbe en matchende sengegavl til denne model, som passer helt perfekt til sengerammen. I gavlen får du endnu flere mindre skuffer, samt ekstra hyldeplads, så du har et sted til alle dine småting – eller ting du bare ikke har lyst til at have stående fremme hele tiden. Du behøver derfor ikke at investere i en ekstra hylde til stuen eller kommode til soveværelset, da denne sengeramme og -gavl har rigelig med plads til alle dine ting.

Du kan altså her få dig en sengeramme med en dertilhørende sengegavl, der har godt med opbevaringsmuligheder – uanset om du ønsker det i form af hylder eller skuffer.

 • Højde: 75 cm
 • Længde: 203,40 cm
 • Bredde: 147,20 cm
  • Fås i to størrelser: en der passer til en 140×200 cm madras og en til en 140×200 cm madras
 • Materiale: Spånplade
 • Farve: Hvid

#5 Olympic Luksus håndlavet kontinentalseng med opbevaring

Kort beskrivelse:

Denne super flotte og luksuriøse kontinentalseng er til dig, der gerne vil have opbevaringsmulighed i din seng, men ikke ønsker at gå ned på komforten. Du får nemlig her en seng i tre lag, der bliver specielt produceret til dig – uden at du behøver at betale en bondegård for den.

✅ Luksuriøst design med mange valgmuligheder i købsprocessen
✅ Sengen bliver håndlavet specielt til dig og dine behov efter bestilling
✅ Ingen tilkøb er nødvendige, da du både får sengegavl og topmadras med i købet

Derfor skal du vælge en Olympic Luksus Håndlavet Kontinentalseng Med Opbevaring

Man har lov til at være lidt kræsen, når det kommer til ens kommende drømmeseng. Du behøver dog ikke bekymre dig noget, da du med en Olympic Luksus Håndlavet Kontinentalseng er sikker på at få det bedste af det bedste med hjem. Sengen bliver først produceret efter din bestilling og du kan derfor være sikker på, at sengen er håndlavet efter dine behov og ønsker.

Fabelagtig komfort i tre lag

Kontinentalsengen er bygget op af en ekstra stærk skumramme af massivt træ, som desuden er udstyret med bonell fjedre. På hver side af rammen er der en skuffe, som du kan bruge til opbevaring. Selve madrassen er specielt designet med en solid fjederkerne og et lag skum, samt syv komfortzoner. Du er altså garanteret en seng med både god holdbarhed og en fantastisk komfort og støtte af din krop. Sengens topmadras er prikken over i’et. Den er 4 cm tyk og består af visco skum. Topmadrassen har desuden et aftageligt og vaskbart betræk, som er med til at forbedre hygiejnen og din komfort.  

Du er selv med til at vælge, hvilken form for fasthed, du gerne vil have din madras i med købet af denne model. Du kan altså selv bestemme om du vil have en ekstra hård eller blød madras med hjem – og hvis du køber den i en dobbeltseng model, så kan både du og din partner selv vælge jeres side. I behøver derfor ikke gå på kompromis med valget af denne seng.

Elegant sengegavl medfølger

Når du køber denne kontinentalseng får du også en flot og elegant sengegavl med i købet, der formår at fuldende sengens look. Sengegavlen er produceret i massivt træ og har fået en let polstring. Den er desuden inddelt i små firkanter, som er med til at give sengen et elegant og flot udseende. Sengegavlen er 20 cm bredere end madrassen bredde – uanset hvilken størrelse seng du vælger.

Hvis du ikke har noget mod eksklusive og høje senge med opbevaring, så er denne model noget for dig. Du får en flot kontinentalseng med skuffer, der giver rummet et luksuriøst udtryk.

Totalmål: 

 • Længde: 200 cm 
 • Bredde: 140 cm 
 • Højde: 60 cm
  • Gavlens højde: 113 cm
  • Gavlens bredde: 160 cm

Denne model kan dog købes i flere størrelser: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm og 200×200 cm

Skuffe mål

 • Højde: 14 cm
 • Længde: 120 cm
 • Dybde: 50 cm
 • Materiale: Stof
 • Farve: Kan både købes i grå, gul, rød og sort

#6 Paris Sengeramme med opbevaring

Kort beskrivelse:

En Paris Sengeramme passer godt til både voksne og børn. Den har et lidt ældre og royalt strejf over sig uden at være for gammeldags at se på. I bunden af rammen er der to rigtig store skuffer, som du i særdeleshed kan drage nytte af.

✅ Yderst god opbevaringsmulighed under sengen med to kæmpe store skuffer
✅ Et twist mellem et moderne og et gammeldags look
✅ Enkel sengeramme, der kan passe ind i de fleste rum

Derfor skal du vælge en Paris Sengeramme

Med købet af denne Paris variant får du ikke kun en flot sengeramme, men også et flot hovedgærde, der fuldender og understøtter sengens stil. Det helt store trækplaster for at købe denne model er, at du får rigtig god plads til opbevaring. Frem for at have flere små skuffer, så har en Paris Sengeramme nemlig to store skuffer i bunden af rammen, så du ikke kommer til at mangle opbevaringsplads. Og så bestemmer du jo egentlig selv, hvad du gerne vil fylde skufferne op med. Uanset om det er sengetøj, håndklæder, tøj, legetøj eller julepynt, så er du sikker på, at der er plads nok under sengen

God sengeramme til børneværelset

Grundet det lidt gammeldags look, så kan en Paris Sengeramme sagtens fungere på et børneværelse, hvis det er her du står og mangler en seng med opbevaring til. Du får her en fin og eventyr inspireret enkeltseng, som indbyder dit barn til at have dejlige drømme om prinsesser, prinser og alverdens eventyr og oplevelser. Sengerammen produceres desuden i en behagelig hvid farve, som kan være med til at skabe åbenhed og varme i rummet grundet.

Frihed i forhold til valg af madras

Paris Sengeramme kommer ikke med en madras og du kan derfor helt selv vælge, hvilken form for madras du ønsker at tilkøbe. Du behøver altså ikke at gå på kompromis med komforten for at få denne sengeramme med hjem. Hvis du allerede har en dejlig madras derhjemme, så er der heller intet der stopper dig fra at genbruge den i denne sengeramme – så længe den passer til målene.

Mulighed for at købe skufferne til andre sengerammer

Har du allerede en seng derhjemme, men er blevet helt solgt på skufferne i denne Paris model? Så fortvivl ej! Du kan nemlig sagtens købe Paris sengeskuffer med hjul alligevel, da modellen passer til de fleste senge. Den enkle stil er en sikker vinder og du vil helt sikkert blive glad for at have disse sengeskuffer med hjul under din seng.

Så er du på udkig efter enkeltsenge med opbevaring, så er Paris Sengerammen noget for dig. Den er nemlig god for dig, der gerne vil have et billigt og lyst alternativ med god opbevaringsplads.

Det er muligt at købe en Paris sengeramme i flere størrelser og så kan du altid købe skufferne for sig.

       • Højde: 100 cm

       • Bredde: 108,6 cm

       • Dybde: 210,8 cm

       • Vægt: 67,23 kg

       • Skuffer: To stk

       • Lamelbund er inkluderet

       • Passer til en madras med målene 90×200 cm


     Skuffemål

      • Højde: 23,3 cm

      • Bredde: 99,5 cm

      • Dybde: 904 cm

      • Vægt: 13 kg

      •  

      • Materiale: Træ

      • Farve: Hvid

      • Med hjul

#7 Messina Briks

Kort beskrivelse:

Leder du efter en model til et mindre værelse eller måske til gæsteværelset? Så kan du med fordel se lidt ekstra på en Messina Briks. Her får du nemlig et behageligt opholdssted med to kæmpe store skuffer med god plads til opbevaring. Briksen fungerer desuden til alle madrastyper.

✅ Passer sammen med alle madrastyper
✅ To kæmpe skuffer, der glider på en metalskinne, så de er lette at trække ud

Derfor skal du vælge en Messina Briks

Hvis du ikke er helt vild med de store og bestandige senge, men stadig gerne vil have lidt ekstra plads til opbevaring under din seng, så er denne briks variant et godt valg. Du får nemlig en særdeles simpel seng med to store skuffer i bunden. Skufferne bliver monteret i en trækasette og kan trækkes ud og ind på en metal skinne. Du behøver derfor ikke at bruge for mange kræfter på at slæbe skuffen ud og ind. 

Til dig, der gerne vil have lidt valgmuligheder

Modellen kommer i to træsorter: kernebøg og fyr. Du har dog mulighed for selv at vælge om din model skal være olieret eller hvidmalet. hvis du vælger modellen i fyr. Det er derfor nemt for dig at bestille denne variant i netop den farve og type, der passer bedst til dig. Briksen passer desuden sammen med alle madrastyper. Du kan derfor både vælge at købe en boksmadras, en elevationsbund med motor i siden, så du kan løfte madrassen eller tilkøbe en lamelbund til rammen og dermed lægge en standard madras ovenpå. Valget er helt op til dig!

Perfekt til gæsteværelset

Messina Briks er et virkelig godt valg til gæsteværelset eller annekset, hvis du har brug for en seng, der ikke fylder for meget. Denne enkeltmandsseng er nemlig særdeles flot i sit udseende og virker samtidig til at fylde utroligt lidt. Du undgår dermed at købe en seng, der overdøver resten af værelset og får det til at se tungt og opfyldt ud. Med den ekstra plads til opbevaring under briksen, så har du jo endda mulighed for at gemme al det ekstra sengetøj, dyner og puder væk under sengen.

Denne briks med opbevaringsplads er altså god til dig, der enten ikke har umådelig meget plads i dit hjem, og derfor gerne vil udnytte hver eneste m2, eller gerne vil have en yderst simpel seng. 

 • Højde: 71 cm på sit højeste sted
 • Længde: 200 cm
 • Bredde: 90 cm
 • Materiale: Træ, vælg mellem to træsort: kernebøg eller fyr (olieret eller hvidmalet)
 • Farve: Træ eller hvid

#8 Ramme / Sokkel Med Skuffer

Kort beskrivelse:

Ved købet af denne ramme / sokkel med skuffer er du sikker på at give dit soveværelse et nymoderne vibe. Du får god opbevaringsplads med de fire store skuffer i bunden af rammen. Størrelsen på skufferne bliver desuden tilpasset, så de følger dit valg af målene på sengen.

✅ Mange valgmuligheder i form af træsort, farve og størrelse
✅Spånplade bunde med huller, som sikrer ventilation i sengen
✅ Nymoderne design, som adskiller sig fra andre sengerammer og sokler

 

Derfor skal du vælge en Ramme / Sokkel Med Skuffer

Ved at købe denne sengeramme, så er du sikker på, at skuffernes størrelse følger sengens størrelse. Så jo større en model du vælger, jo større opbevaringsmulighed får du. Men selv hvis du vælger en af de mindre modeller af denne sengeramme, så er du nu stadig sikker på at få rigeligt med plads til opbevaring. Du får nemlig fire store skuffer, hvor der er rigeligt med plads til sengetøj eller hvad du nu ønsker at bruge den ekstra plads til. 

Kraftig bund og sikre skuffer

Bunden af alle fire skuffer en en særdeles kraftig bund med metal greb og gummihjul under. På den måde er du både sikker på, at dine skuffer kan holde til en del vægt og så skal du heller ikke være nervøs for ikke selv at have kræfterne til at trække skufferne ud, når du begynder at fylde ting i dem. Du kan vælge mellem at bestille denne sengeramme i to forskellige træsorter: bøg eller eg. Der er dog flere valgmuligheder til hver, da du både kan få bøgerammen i grå, antracit, sort eller i en olieret variant. Egerammen kan enten vælges i en olieret, hvid olieret eller røget variant. Du kan altså passende vælge lige præcis den træsort og farve, som vil passe godt ind hjemme hos dig.

Valg af madras

En anden fordel ved at vælge denne sengeramme / sokkel er, at du har rimelig frie tøjler, når det kommer til valg af madrastype. Du kan reelt set vælge samtlige varianter, da både spring- skum og latexmadrasser alle sammen kan ligge løst på bunden og i rammen. Hvis du i stedet hellere vil have en boksmadras eller en en fritstående elevationsbunde kan disse nemt skrues fast på rammen. Vil du gerne opgradere din seng med en fritstående elevationsbund, så skal du dog være opmærksom på, at motoren skal sidde inden for selve stoframmen.

En variant i flere størrelser

Du kan få din nye Ramme / Sokkel Med Skuffer i flere forskellige størrelser – alt efter dit eget behov. Modellen fås i alt fra standard enkeltseng mål, trekvart seng mål, dobbeltseng mål og alt midt imellem. Du kan altså selv vælge om du vil have en seng med en bredde på: 90, 120, 140, 160 eller 180 cm. Længden kan variere mellem 200, 210 og 220 cm, så der er altså også håb for dig, der er født med ekstra højde. Det er også muligt for dig selv at bestemme sengens højde. Her kan du vælge mellem en højde på 25, 30 eller 37,5 cm og sengens skuffer bliver automatisk også større, hvis du vælger den højeste model.

Denne sengeramme fungerer altså godt for dig med en nymoderne stil, der gerne vil have lidt forskellige valgmuligheder. Den er naturligvis også beregnet til dig, der bare har brug for lidt ekstra længde på din seng.

 • Højde: Vælg mellem 25, 30 eller 37,5 cm
 • Længde: Vælg mellem 200, 210 eller 220 cm
 • Bredde: Vælg mellem 90, 120, 140, 160 eller 180 cm
 • Materiale: Træ
 • Farve: Vælg mellem to træsorter: bøg og eg – og de følgende farver
  • Bøg olie, bøg grå, bøg antracit eller bøg sort
  • Eg olie, eg hvid olie, eg røget

#9 Nordisk Fjer Seng Med Opbevaring (140 cm)

Kort beskrivelse:

Med denne Nordisk Fjer seng får du en dejlig komfortabel boksmadras med masser af plads til opbevaring under madrassen. Du kan nemt løfte madrassen og så har du et stort opbevaringsrum, der er direkte tilgængeligt. 

✅ To store opbevaringsrum (en under hver boksmadras)
✅ Komfortabel polstring af en Bonell fjederkerne og formstabilt skumplast
✅ Sengen leveres færdigmonteret, så du har ikke brug for værktøj

Derfor skal du vælge Nordisk Fjer Seng med opbevaring:

Nordisk Fjer modellen adskiller sig fra de andre senge, som vi har haft med på denne liste ved, at den er en helt boksmadras. Mange af de andre varianter har primært kun bestået af en sengeramme, men denne model har altså det hele fra starten. Du kan dog altid købe en topmadras til, hvis du ikke føler, at madrassen er blød nok til dig. Men det tror vi altså nu nok, at den skal være.

God opbygning, der sikrer komfort

Sengen består af en stofbetrukket sokkel med en boksmadras. Boksmadrassen har en Bonell fjederkerne og et ekstra lag af beskyttende og formstabilt skumplast for at sikre dig en god komfortoplevelse hver gang du benytter sengen. Selve liggefladen er betrukket med et dobbelt elastisk strækstof, som er produceret i 100% polyester. Du kan desuden vælge at købe en fin og matchende sengegavl med til denne seng. Gavlen har svungne former, er betrukket med slidstærkt stof, som også er 100% polyester, og er let at vedligeholde.

Stort opbevaringsrum i begge madrasser

Boksmadrassen kommer som to enkeltsenge i målene 70×200, men det betyder heldigvis, at du har ekstra meget plads til opbevaring. Hver boksmadras har nemlig sit eget rum, der fylder lige så meget som madrassen, så du burde virkelig ikke stå og mangle plads til opbevaring bagefter. Opbevaringskassen er lavet således, at der stadig kommer luft ind. Det sikrer ventilation til rummet og en hygiejnisk opbevaring. Det er desuden let nok at komme til opbevaringen, da du bare løfter selve boksmadrassen – nemt og simpelt. 

Denne Nordisk Fjer boksmadras med opbevaring er altså super til dig, der ikke har alverdens plads derhjemme. Modellen er naturligvis også særdeles velegnet til kollegieværelser, da man nemt kan pakke dyne og pude ned under sengen, når der kommer gæster på besøg.

 • Højde: 45 cm
 • Længde: 200 cm
 • Bredde: 140 cm (leveres dog som to enkeltsenge af 70 cm)
 • Polstring: Bonell fjederkerne og formstabilt skumplast
 • Materiale: Stof, 100% polyester
 • Farve: Sort

#10 Accent Boksseng Med Opbevaring

Kort beskrivelse:

Er du på jagt efter en dobbeltseng med plads til opbevaring? Så er det muligvis Accent Boksseng, der skal bestilles hjem. Den har 252 pocketfjedre pr. m2 og du er derfor sikker på at få en seng med hjem, der er yderst komfortabel. Under hver madras er der et stort rum, som du kan benytte til opbevaring af forskellig art.

✅ 252 pocketfjedre pr. m2, der støtter og aflaster din krop
✅ Der medfølger en 9 cm tyk topmadras
✅To store opbevaringsrum (en under hver boksmadras)

 

Derfor skal du vælge en Accent Boksseng Med Opbevaring

Med købet af en Accent Boksseng får du en god og holdbar dobbeltseng, som både passer til parret og til dig, der godt kan lide at fylde, når du sover. Designet er enkelt og relativt tidløst. Modellen kan også sagtens passe ind på et gæsteværelse, hvis du gerne vil gøre lidt ekstra for dine overnattende gæsters velbehag og komfort. 

Rummelig opbevaringsplads

En af de helt store fordele ved at vælge en Accent Boksseng er, at du får helt absurd meget plads til opbevaring af mindre genstande, der normalt er i vejen i skabet. Der er altså rigeligt med plads til både sengetøj, puder, dyner, håndklæder, duge og hvad end du ellers kan finde på at proppe ned i rummet. Det er desuden yderst nemt at komme til opbevaringsrummet, da du bare løfter op i boksmadrassen. Sengen kommer med en god åbne- og lukkemekanisme, så du ikke behøver at bruge for mange kræfter på at åbne og lukke. 

Madras med pocketfjedre

Mange har en ide om, at boksmadrasser ikke er nær så komfortable som kontinentalsenge eller elevationssenge. Det er dog en myte. En boksmadras kan sagtens være modellen for dig og med denne variant får du endda en boksmadras med op til 252 pocketfjedre pr. m2. Du er altså sikker på, at sengen støtter samtlige dele af din krop og ikke kun visse områder. 

Det er muligt for dig selv at vælge om du vil have en medium eller fast madras. Valget skal naturligvis afhænge af dine specifikke behov, så du opnår en god nats søvn og ikke behøver at bevæge dig for meget rundt for at finde en komfortabel stilling.

En god og tyk topmadras

Der medfølger en 9 cm tyk trenset topmadras til din nye Accent Boksseng. Topmadrassen har en polyskum kerne på 5 cm, som er med til at fordele trykket på madrassen. Boksmadrassen og topmadrassen fungerer godt sammen og du er altså sikker på at få den rigtige støtte og aflastning hver eneste nat. 

Accent Boksseng er til dig, der gerne vil have en enkel dobbeltseng med ekstra god plads til opbevaring i de rummelige rum. Med både en god boksmadras og topmadras, er du sikker på at komme til at sove dejligt.

 • Højde: 68 cm, inklusiv 10 cm ben
 • Længde: 200 cm
 • Bredde: 180 cm
 • Polstring: Pocketfjedre, op til 252 stk pr. m2 
 • Materiale: Stof
 • Farve: Sort
 • Topmadras: 9 cm tyk topmadras med en kerne af 5 cm polyskum

Forskellen mellem køb af en sengeramme og en reel seng med opbevaring

Den helt afgørende forskel mellem købet af en sengeramme og købet af en reel seng er, hvor meget du får med i købet. Hvis du investerer i enten en boksmadras, kontinentalseng eller en elevationsseng får du både madras og ramme i én – og nogen gange også en topmadras med i købet. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om yderligere tilkøb, da det hele er med i købet af sengen. Med købet af en sengeramme får du dog f.eks. ofte kun sengerammen, og du skal derfor selv ud og købe en madras efterfølgende. Det giver dig dog også en vis frihed som forbruger, da du i så fald helt selv kan vælge, hvilken type madras du gerne vil investere i. Du har desuden også den fordel, at du altid kan udskifte dele af sengen frem for at skulle ud og købe en ny variant hver eneste gang du gerne vil udskifte madrassen eller stellet. 

Det er altså værd at gøre sig nogle tanker om, hvilken type seng, der ville passe godt til dig – før du begynder at bestille noget hjem. Måske har du allerede en flot sengeramme eller en god madras, som du nødig vil af med? Og så er der jo ingen grund til at investere i en hel ny seng, når du kan nøjes med at udskifte en af delene på din nuværende seng.

Prisforskellen på de to varianter

Der er naturligvis også et økonomisk aspekt, som er værd at tage med i overvejelserne, hvis du står og skal vælge mellem at købe en hel seng eller kun en sengeramme. Ofte vil der nemlig være penge at spare, hvis du vælger en billig sengeramme og en enkel madras frem for f.eks. en kontinentalseng. Hvis du allerede har en af delene er det naturligvis også billigere at beholde den del du allerede har, og så udskifte den senere hen. På den måde behøver du ikke lægge alle pengene på én gang.

Prisen, og om en sengeramme er det billigste valg, afhænger dog i særdeleshed af den specifikke model, og hvilke tilbud der nu end kører på de forskellige varianter. Men det kunne f.eks. være en bedre løsning for dig, der gerne vil investere i en gæsteseng, men ikke har lyst til at bruge alverdens penge på sådan en. Med eget valg af en sengeramme og madras kan du dermed nemt tilpasse sengen til dit budget. Hvis du stadig er lidt i tvivl om, hvilken type gæsteseng, du gerne vil købe, så kan du med fordel læse vores guide til at finde den bedste gæsteseng her (LINK).

Er det muligt at få opbevaring i samtlige senge?

Umiddelbart desværre nej. Der er naturligvis nogle modeller, der ikke tilbyder opbevaringsplads på nogen måde. Men du må endelig ikke blive afskrækket og tænke, at du ikke kan finde en god seng med opbevaringsmulighed i dit budget. Det kan sagtens lade sig gøre uanset om du er mest til en boksmadras, en kontinentalseng, en elevationsseng eller bare er på udkig efter en sengeramme. Som vi netop har bevist med de ovenstående modeller, så kan du faktisk finde mange modeller og varianter med en form for opbevaringsplads. Jovist, nogle har mere end andre, men så kan du også bedre finde en model, der passer til dine behov. Hvis du allerede har 8 kommoder, så behøver du måske ikke nødvendigvis en seng med 6 store skuffer, samt hyldeplads. Men altså, det er jo trods alt op til dig, hvad du har brug for.

Konklusion

Vi kan vist konkludere, at der findes mange gode senge, som tilbyder opbevaringsmulighed. Det er helt op til dig selv om du kun har brug for et par enkle skuffer eller gerne vil have en seng med både store skuffer og hylder.

Hvis du gerne vil have en seng med et enkelt look og få (men naturligvis store) skuffer, så skal du se lidt nærmere på modellerne: Michigan sengeramme, Messina Briks og Nordisk Fjer Seng. Er du derimod mere til mindre og flere opbevaringsrum og hylder, så er modellerne Messina, Pocket og Chicago nok noget for dig.

Vær dog opmærksom på, at disse modeller alle sammen er sengerammer. Det betyder, at du selv skal ud og tilkøbe en madras, og eventuel topmadras.

Har du måske allerede fundet din kommende seng eller dens stel, men vil bare gerne se på muligheder for tilkøb af skuffer? Så har Paris modellen nogle flotte, tidløse og store skuffer, der passer til mange forskellige sengetyper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *