Senge med opbevaring- Find den bedste seng med opbevaring 2022

Beds with storage

Hvis du mangler mere opbevaringsplads i dit hjem, og samtidig skal ud og investere i en ny seng, så har du en perfekt mulighed for at løse begge dine problemer med et køb.

Der er nemlig rig mulighed for at finde et hav af flotte senge, som samtidig tilbyder opbevaringsmulighed. På den måde slipper du for at bekymre dig om også at skulle investere i en reol eller kommode, da du i stedet bare kan benytte pladsen under sengen til opbevaring af dine ting. 

I vores guide gennemgår vi 6 forskellige senge med opbevaring, så du kan få lidt inspiration og dermed træffe det rigtige valg om din kommende drømmeseng med opbevaring. Og hvis du falder for en bestemt variant, så kan du altid klikke ind på det dertilhørende link og bestille den hurtigt og enkelt online. Så bliver det vist ikke nemmere!

Astrid Nordlys Boxmadras med magasin - Den bedste seng med opbevaring

Materiale:

Airflowskum

Pris:

$$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Medium, Fast eller Ekstra fast

Garanti:

25 år

Prøveperiode:

100 dage

Materiale:

Airflowskum

Pris:

$$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Medium, Fast eller Ekstra fast

Garanti:

25 år

Prøveperiode:

100 dage

Astrid Norlys boxmadras med magasin er for dig der søger en luxuriøs boxmadras med opbevaring. Her er tale om en seng i ren Nordisk stil, der er fremstillet i naturlige materialer der er designet til at støtte hele din krop på den bedst mulige måde.

  • Hele syv komfortzoner
  • Smart opbevaring integreret i sengen
  • Minimalistisk nordisk design med rene linjer

Derfor skal du vælge Astrid Nordlys Boxmadras med opbevaring

Astrid Nordlys sengen er produceret i Danmark og allerede fra første nat vil du kunne mærke den fantastiske kvalitet og aflastende komfortzoner.

Sengen er udstyret med hele  7 komfortzoner både i springmadrassen og topmadrassen, så her er altså tale om en seng, hvor der virkelig er lagt op til at slappe af. Komfortzonerne er særligt udviklede til kroppen og du vil kunne mærke dem igennem en øget støtte i nakke, ryg, lænd og hofter.

Topmadrassen er skabt til dig der ikke lader sig nøjes med mindre end det aller bedste. Udover de syv komfortzoner, er den beklædt med et aktivt kølende betræk, der sikrer at madrassen altid holder den samme temperatur omkring 35-36 grader. Det er med til at sikre den optimale søvntemperatur året rundt.

Sengerammen er specielt designet og polstret i stilrent og eksklusivt møbelstof, der giver et lækkert look i soveværelset. Der kan vælges madrasser med forskellige fastheder og Nordicdream tilbyder endda 100 dages fri ombytning, hvor du kan teste sengen hjemme hos dig selv og mærke efter om det er den rette seng for dig.

Kaagaard Sokkelseng - God dobbeltseng med opbevaring

Materiale:

Træ

Pris:

$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

-

Garanti:

-

Prøveperiode:

100 dage

Materiale:

Træ

Pris:

$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

-

Garanti:

-

Prøveperiode:

100 dage

  • Mulighed for at løfte madrassen, så du får plads til opbevaring under
  • Minimalistisk design sikrer, at sengen passer ind i alle hjem
  • Sælges til en budgetvenlig pris på trods af sin solide opbygning

Du kan nemt spare på pladsen med en Kaagaard Sokkelseng. Lige netop denne model er udviklet sådan, at bunden og madrassen kan løftes, hvilket giver god opbevaringsmulighed under selve sengen. Du skal således ikke sætte plads af på siderne til, at skuffer kan trækkes ud e.l. Man kan således argumentere for, at dette er en af de mest pladsbesparende dobbeltsenge.

Du kan vælge imellem flere bunde til din Kaagaard Sokkelseng. F.eks. kan du vælge en lamelbund 510, som sikrer en fastrammet lamelbund med 5 justerbare dele ud af 28 lameller. Du kan også give dig selv mere fleksibilitet med en elevationsbund 520. Denne styres med fjernbetjening. Læs mere om de forskellige bunde hos forhandleren.

Denne model har desuden, lidt ligesom vores Messina testvinder, et minimalistisk design, hvilket sikrer, at den passer ind i de fleste soveværelser. Du kan få den i eg, bøg, hvid eller sort.

Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at bruge en almindelig boxmadras til sengerammen, da du ellers ikke kan få gavn af den smarte opbevaringsplads. I stedet bør du gå efter fleksible madrasser, såsom latex-, skum- eller springmadrasser.

Du bør vælge en Kaagaard Sokkelseng, hvis du ønsker en enkel og komfortabel seng med praktisk opbevaringsløsning, der ikke kræver plads omkring sengen. Som en ekstra bonus sælges modellen til en billig pris, så flere kan få råd til denne seng med opbevaring.

Kaagaard Sokkelseng findes i størrelserne: 160 x 200, 180 x 200 eller 180 x 210.

Venus Elevationsseng - Elevationsseng i flere størrelser med opbevaring under sengen

Materiale:

Airflowskum

Pris:

$$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Medium, Fast eller Ekstra fast

Garanti:

25 år

Prøveperiode:

100 dage

Materiale:

Airflowskum

Pris:

$$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Medium, Fast eller Ekstra fast

Garanti:

25 år

Prøveperiode:

100 dage

I denne test er de fleste udvalgte modeller senge med opbevaring i form af skuffer. Venus modellen fra Bedre Nætter adskiller sig dog ved ikke at være udstyret med skuffer. Til gengæld får du en seng med 19 cm høje ben, hvorfor der er god mulighed for opbevaring under selve sengen. Så du skal bare ud at have fat i nogle opbevaringskasser e.l., og så har du ekstra plads til legetøj, sengetøj, gamle DVD’erne e.l.

Pladsen under sengen gør faktisk denne model til det perfekte valg til gæsteværelset. For så kan dine gæster blot opbevare deres tasker og kufferter under sengen. Det er da super smart!

Du kan købe en Venus elevationsseng i flere størrelser. Du bestemmer således selv, om du vil have en enkeltmandsseng, halvandenmandsseng eller dobbeltsseng. Ja, faktisk fås den i en ekstra bred og lang variant til de høje personer – eller dem der elsker at fylde lidt ekstra.

Lige netop denne elevationsseng er produceret i Danmark, og du kan derfor være sikker på, at alle delene lever op til danske kvalitetskrav. F.eks er sengen OEKO-TEX certificeret og Svanemærket. Derudover er den udviklet med en støjsvag og effektiv motor fra Linak, har en ramme af massivt svensk fyrretræ og en springmadras med pocketfjedre i syv komfortzoner.

Som en ekstra bonus medfølger der en topmadras i købet. Topmadrassen har en kerne på seks centimeter i Pulse Latex materiale. Latexen er udviklet med SonoCore metoden, hvilket resulterer i en åndbar og elastisk topmadras, der kan holde i mange år.

Venus Elevationsseng fås i størrelserne, 90 x 200, 120 x 200, 140 x 200, 160 x 200, 180 x 200 eller 210 x 210 cm. Sengen fås desuden i farverne sort, antracit, lysegrå eller beige.

Paris sengeramme - Enkeltseng med ekstra opbevaringsplads til børneværelset

Materiale:

Træ

Pris:

$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

-

Garanti:

2 år

Prøveperiode:

365 dage

Materiale:

Træ

Pris:

$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

-

Garanti:

2 år

Prøveperiode:

365 dage

Står du og mangler en seng med opbevaring til dit barns værelse? I så fald kan det godt tænkes, at de andre modeller er lidt for store. I stedet vil vi anbefale dig at kigge nærmere på denne Paris sengeramme med opbevaring. Den er yderst enkel i sin opbygning, hvorfor den passer ind i dit fleste børne- eller teenageværelser.

Sengerammen er udstyret med to store skuffer i bunden, så der er altså tale om en praktisk sengeramme med plads til opbevaring af tæpper, puder, sengetøj, legetøj etc. Modellen leveres desuden også med et hovedgærde, der underbygger senges stil.

Har du allerede en seng derhjemme, men er blevet helt solgt på skufferne i denne Paris model? Så fortvivl ej! Du kan nemlig sagtens købe Paris sengeskuffer med hjul alligevel, da modellen passer til de fleste senge. Den enkle stil er en sikker vinder og du vil helt sikkert blive glad for at have disse sengeskuffer med hjul under din seng.

Paris Sengeramme kommer desuden ikke med en madras, og du kan derfor selv vælge, hvilken form for madras du ønsker at tilkøbe. Hvis du allerede har en dejlig springmadras eller boxmadras derhjemme, så er der heller intet der stopper dig fra at genbruge den i disse sengerammer – så længe den passer til målene.

Så er du på udkig efter enkeltsenge med opbevaring, så er Paris Sengerammen noget for dig. Den er nemlig god for dig, der gerne vil have et billigt og lyst alternativ med god plads til opbevaring.

Det er muligt at købe Paris sengerammer i flere størrelser og så kan du altid købe skufferne for sig.

Edvard Sovesofa - Behagelig sovesofa med pocket fjedre og opbevaring

Materiale:

Pocketfjedre og skum

Pris:

$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Fast

Garanti:

2 år

Prøveperiode:

100 dage

Materiale:

Pocketfjedre og skum

Pris:

$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Fast

Garanti:

2 år

Prøveperiode:

100 dage

Bor du i en mindre lejlighed, og har derfor ikke plads til en decideret seng, kan det være oplagt at gå på jagt efter en sovesofa. På den måde kan du slå sengen ind, når du får gæster, så de ikke behøver at sidde lige der, hvor du sover. Der findes mange gode sovesofaer på markedet, men hvis du vil have en sovesofa med opbevaring, kan vi især anbefale dig denne Edvard model.

Sovesofaen har et lidt anderledes udseende end de fleste andre varianter, da den ikke har et armlæn. Men den stilrene opbygning garanterer, at sovesofaen passer ind i ethvert hjem. Normalt kommer modellen i et gråt møbelstof, men det er muligt at købe den i specialstof, hvis du ønsker et lidt anderledes udseende til din sovesofa.

Du får optimal komfort, selvom der er tale om en sovesofa. Edvard er nemlig udviklet med en opbygning af pocketfjedre, som garanterer god støtte af kroppen. Derudover er der et opbevaringsrum i selve sofaen, som du let får adgang til. Her kan du opbevare sengetøj, puder, dyner e.l., når sengen er foldet sammen til en sofa.

Du kan sagtens benytte denne sovesofa til mere end én person. I udslået tilstand måler modellen nemlig 150 x 200 cm.

Tromsø Kontinental - Brugertilpasset kontinentalseng med opbevaring under sengen

Materiale:

Skum

Pris:

$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Medium, Fast eller Ekstra fast

Garanti:

15 år

Prøveperiode:

100 dage

Materiale:

Skum

Pris:

$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Medium, Fast eller Ekstra fast

Garanti:

15 år

Prøveperiode:

100 dage

Du får ekstra opbevaringsplads under sengen, hvis du investerer i denne Tromsø model. Modellen er nemlig udviklet med høje ben, så der er plads til lidt af hvert under sengen. Samtidig er den fremstillet i Danmark og i et moderne design, så det er en seng af god kvalitet, som kan holde i mange år.

Helt grundlæggende er Tromsø modellerne udviklet med en solid og komfortabel opbygning. Sengen består af en massiv boxmadras i FSC certificeret svensk fyrretræ og en vendbar springmadras. Springmadrassen er udviklet med 220 pocketfjedre pr. m2, et lag polstring i latex og fem komfortzoner.

Opbygningen af madrassen garanterer dig optimal støtte af kroppens trykpunkter, hvilket resulterer i en god nattesøvn hver eneste nat. For at gøre komfortniveauet lige dét højere, er denne seng desuden udstyret med en topmadras ovenpå springmadrassen med en tykkelse på 10 cm. Du vælger selv, om du ønsker en topmadras med 6 cm latex eller memory skum kerne.

Tromsø kontinentalseng findes i størrelserne 140 x 200, 160 x 200, 160 x 210, 180 x 200, 180 x 210,, 200 x 200 og 210 x 210. Derudover kan du købe sengen i flere farver, heriblandt sand, lysegrå og mørkegrå.

Forskellen mellem køb af sengerammer og reelle senge med opbevaring

Den helt afgørende forskel mellem købet af en sengeramme og købet af en reel seng er, hvor meget du får med i købet. Hvis du investerer i enten en boksmadras, kontinentalseng eller en elevationsseng, får du både madras og ramme i én – og nogle gange også en topmadras med i købet. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om yderligere tilkøb, da det hele er med i købet af sengen. 

Med købet af en sengeramme får du ofte kun sengerammen, og du skal derfor selv ud og købe en madras efterfølgende. Det giver dig dog også en vis frihed som forbruger, da du i så fald helt selv kan vælge, hvilken type madras du gerne vil investere i. Du har desuden også den fordel, at du altid kan udskifte dele af sengen frem for at skulle ud og købe en ny variant hver eneste gang du gerne vil udskifte madrassen eller stellet.

Det er altså værd at gøre sig nogle tanker om, hvilken type seng, der ville passe godt til dig – før du begynder at bestille noget hjem. Måske har du allerede en flot sengeramme eller en god madras, som du nødig vil af med? Og så er der jo ingen grund til at investere i en hel ny seng, når du kan nøjes med at udskifte en af delene på din nuværende seng.

Prisforskellen på de to varianter

Der er naturligvis også et økonomisk aspekt, som er værd at tage med i overvejelserne, hvis du står og skal vælge mellem at købe en hel seng eller kun en sengeramme. Ofte vil der nemlig være penge at spare, hvis du vælger en billig sengeramme og en enkelt madras frem for f.eks. en kontinentalseng. Hvis du allerede har en af delene er det naturligvis også billigere at beholde den del, du allerede har, og så udskifte den senere hen. På den måde behøver du ikke lægge alle pengene på én gang.

Prisen, og om en sengeramme er det billigste valg, afhænger dog i særdeleshed af den specifikke model, og hvilke tilbud der nu end kører på de forskellige varianter. Men det kunne f.eks. være en bedre løsning for dig, der gerne vil investere i en gæsteseng, men ikke har lyst til at bruge alverdens penge på sådan en. Med eget valg af en sengeramme og madras kan du dermed nemt tilpasse sengen til dit budget. Hvis du stadig er lidt i tvivl om, hvilken type gæsteseng, du gerne vil købe, så kan du med fordel læse vores guide til at finde den bedste gæsteseng her.

Forskellige typer af opbevaring

Du skal være opmærksom på, at der er forskellige typer af senge med opbevaring. Samtlige metoder giver dig mulighed for at ekstra plads til opbevaring, men det kan nu alligevel være en god ting at overveje, hvilken én af opbygningerne du foretrækker.

På den måde er der større sandsynlighed for, at du får bestilt en seng hjem, der rent faktisk passer optimalt til dine behov.

Senge med integrerede sengeskuffe

De klassiske senge med opbevaring er dem, hvor opbevaring sker i sengeskuffer. Disse kan både flere flere små eller én stor skuffe. Nogle modeller er endda udstyret med flere store sengeskuffer, og de er især en god investering for dig, der vil have meget plads til opbevaring i dit soveværelse, uden at skulle købe flere kommoder.

Den eneste ulempe ved sengene udstyret med sengeskuffer er, at du skal have plads omkring selve sengen i dit soveværelse. Har du ikke plads nok omkring skufferne, kan du ikke komme til indholdet. Det er således ikke en praktisk løsning i et lille rum.

Opbevaring under madrassen, hvor du skal løfte sengen

For at komme uden om problemet med at skulle sætte plads af til, at skufferne kan trækkes ud, kan du købe en seng, hvor madrassen skal løftes for at give adgang til opbevaring. Dette rum er oplagt til at opbevare puder, tæpper, dyner, sengetøj o.l., når det ikke er i brug.

Du skal dog være opmærksom på, at det kan kræve lidt kræfter at åbne og lukke for opbevaringsrummet. Og så skal madrassen kunne tåle at blive rykket. Det kan man f.eks. sjældent med en boxmadras.

Senge med opbevaring under sengen

En seng med opbevaring under sengen er normalt en variant med ekstra høje ben – altså en høj seng. På den måde får du bedre adgang til rummet under sengen. Dette er en oplagt løsning, hvis du har brug for meget plads, og ikke vil skulle presse genstandene ned i skuffer. Og så skal du heller ikke tænke på, om det der opbevares under sengen er for tungt til skufferne.

F.eks. er opbevaring under sengen ideel til træningsudstyr, kasser med indhold e.l. Du bør dog ikke lægge sengetøj, puder, dyner o.l. til opbevaring under sengen, uden at de er beskyttet. Ellers bliver de blot meget støvede og ulækre.

Er det muligt at få opbevaring i samtlige senge?

Umiddelbart desværre nej. Der er naturligvis nogle modeller, der ikke tilbyder opbevaring på nogen måde. Men du må endelig ikke blive afskrækket og tænke, at du ikke kan finde en god seng med opbevaringsmulighed i dit budget. Det kan sagtens lade sig gøre, uanset om du er mest til en boxmadras, en kontinentalseng, en elevationsseng eller bare er på udkig efter en sengeramme. 

Som vi netop har bevist med de ovenstående modeller, så kan du faktisk finde mange modeller og varianter med en form for opbevaringsplads. Jovist, nogle har mere end andre, men så kan du også bedre finde en model, der passer til dine behov. Hvis du allerede har 8 kommoder, så behøver du måske ikke nødvendigvis en seng med 6 store skuffer, samt hyldeplads. Men altså, det er jo trods alt op til dig, hvad du har brug for.

FAQ

Hvilken seng med plads til opbevaring er bedst?

Vi har valgt Astrid Nordlys som den bedste seng med opbevaring. Det skyldes, at den har et flot minimalistisk design og solid opbygning med magasin der passer ind i alle hjem. 

Hvilken type seng med opbevaring bør jeg gå efter?

Det kommer an på dine præferencer. Det kan både være sengestel og en reel seng. Er det sidstnævnte, skal du tænke over, om du vil have boxmadras, springmadras, kontinentalseng, elevationsseng etc.

Hvordan finder jeg de bedste aktuelle tilbud på senge med opbevaring?

Du finder de bedste tilbud hos diverse online forhandlere. Husk, at god service også betyder en del frem for kun prisen på selve varen. Find inspiration til din drømmeseng med opbevaring i artiklen.

Skal jeg bruge senge med opbevaring til soveværelset, børneværelset eller gæsteværelset?

Senge med opbevaring er optimale overalt i hjemmet, da du får mere plads. Senge med opbevaring fås i mange størrelser og udformninger.

rem sleep

REM søvn

REM søvnen er én af fire søvnfaser, der sikrer, at kroppen får restitueret i løbet af søvnen. Det er under REM søvnen, at man drømmer.

Læs mere »