Hjem » Senge » Kontinentalseng Test (2020) → Se de 10 bedste kontinentalsenge

Kontinentalseng Test (2020) → Se de 10 bedste kontinentalsenge

Det kan være svært at beslutte sig for præcis, hvilken type seng man gerne vil have med hjem. Men har du allerede besluttet dig for, at du er på udkig efter en kontinentalseng, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Der er naturligvis rig mulighed for at tjekke op på, hvilken variant, der er den bedste. Du kan nemt finde forskellige såkaldte ‘kontinentalseng test’ rundt om på nettet. Men hvis du ikke orker at læse flere forskellige hjemmesider igennem for at finde den rigtige model, så bliv du endelig bare her hos os. Vi har nemlig samlet en række af de bedste kontinentalsenge på markedet i denne artikel, og du behøver derfor bare at læse denne artikel for at finde en model, der passer til dig og dine behov. Lad os komme i gang!

#1 Venus Kontinentalseng

Vælg mellem flere materialer

Med en Venus Kontinentalseng er du sikker på at få det bedste af det bedste. Alle sengens komponenter er udvalgt, så de passer perfekt sammen og sikrer dig en fabelagtig nattesøvn. Bedre Nætters Venus model har fået ekstremt gode anmeldelser, så hvis du ikke tror på os, kan du i det mindste stole på de mange andre forbrugere, der er 100% tilfredse med sengen.

✅ OEKO-TEX Certificeret
✅ En 6 cm tyk topmadras med Pulse Latex kerne for ekstra god komfort
✅ Flot og enkelt design, så den passer ind i alle rum
✅Syv komfortzoner, som sikrer individuel støtte og aflastning til din krop

Derfor skal du vælge Venus Kontinentalseng

Der er egentlig flere grunde til at vælge en Venus Kontinentalseng til end at vælge den fra. Med købet af denne variant får du en komplet fuldendt seng, der tilbyder forrygende komfort hver eneste nat. Du skal ikke være nervøs for prisen heller. Selvom denne model er en af de allerbedste på markedet, så er den langt fra overdrevet dyr. Du kan altså sagtens få en Venus Kontinentalseng med hjem, selvom dit budget ikke er det største. Og så er der den ekstra bonus, at alle Venus modellerne er OEKO-TEX Certificeret, så du som forbruger kan være sikker på, at der på intet tidspunkt i produktionen er benyttet unødvendig kemi. Så det er altså også et miljøbevidst valg at vælge en Venus model, som din fremtidige seng.

En stærk og holdbar bund

Venus Kontinentalseng er bygget op af en 14 cm tyk træramme i massivt svensk fyrretræ og en boksmadras i de populære pocketfjedre. Det sikrer dig en stabil og særdeles holdbar bund, som kan holde i mange år. Ovenpå selve boksmadrassen får du en springmadras, der også er bygget op af pocketfjedre. Mellem fjedrene finder du et lag af åndbar hybridskum og så har springmadrassen samtidig syv komfortzoner indbygget. Alle disse tiltag sikrer dig en yderst god og afslappende nattesøvn, da du opnår optimal støtte, aflastning og komfort.

Pulse Latex topmadras

Som om der ikke allerede er nok dele af sengen, der kan sikre dig en god og behagelig oplevelse, så følger der endda også en dejlig topmadras med ved købet af en Venus Kontinentalseng. Topmadrassen har en 6 cm tyk Pulse Latex kerne. Det helt særlige ved en Pulse Latex kerne er, at madrassen er både stærkere, mere elastisk og mere åndbar end normale madrasser. Du er altså sikker på god ventilation og en mere slidstærk topmadras, der kan holde i mange år.

En seng med ekstremt mange brugeranmeldelser

Det er naturligvis helt forståeligt, hvis du ikke tør tage vores ord for, at Venus Kontinentalseng er en fabelagtig seng. Men hvis du ikke vil lytte til os, så kan du i stedet vælge at lytte til de mange forbrugere, der har anmeldt Venus Kontinentalseng. Modellen får 4,5 ud af 5 stjerner af forbrugerne og der er 203 ud af i alt 264 anmeldere, der giver sengen 5 stjerner. 44 personer vælger at give sengen 4 stjerner – og kun 17 personer vælger at give sengen 3 stjerner eller derunder. Hvis ikke det fortæller dig, at sengen lever op til de fleste personers forventninger, så ved jeg ikke hvad der skal til! 

Venus Kontinentalseng er altså til dig, der gerne vil være sikker på at få en seng med et fabelagtigt komfortniveau med ind i dit hjem. Du kan roligt nyde din nye seng med en god samvittighed grundet dens miljøbevidste produktion. Og de mange gode og positive anmeldelser af produktet burde bevise over for dig, at du ikke kan gå galt i byen med købet af denne model.

 • Højde: 64 cm, 10 cm ben, 28 cm bund, 18 cm madras og 8 cm topmadras
 • Længde: 200 cm
 • Bredde: 180 cm
 • Bolster: Møbelstof + Kuvertsyning
 • Fjedre: Pocket
 • Polstring: 25 mm Hybridskum
 • Ramme: 14 cm træramme
 • Farve: Kan vælges i sort, beige, antracit eller lysegrå
 • Antiskrid: Indbygget
 • Komfortzoner: Syv stk

#2 Cozy Collection Elevationsseng

Kort beskrivelse:

Vil du gerne have plads til opbevaring under din seng uden at skulle gå ned på komforten? Så er kontinentalsengen fra Cozy Collection noget for dig. Du får to store opbevaringsrum, som du nemt kan tilgå ved blot at løfte op i madrasserne. Sengen fås desuden i flere størrelser og du kan vælge mellem flere flotte farver i et eksklusivt udseende stof.

opbevaring med tre store skuffer og otte hylder
✅ Passer til spring- og skummadrasser med målene 140×200

Derfor skal du vælge en Kontinentalseng fra Cozy Collection

Sengens opbygning

Kontinentalsengen fra Cozy Collection består af en ramme, hvori der er indlagt et 20 cm højt rum under madrassen, som kan bruges som opbevaringsrum. Boksmadrassen består af et ca. 10 cm tyk lag med bonell fjedre og ovenpå finder du en springmadras med et 13 cm tyk lag af pocketfjedre. De to forskellige fjederlag er med til at sikre sengens holdbarhed og for at aflaste din krop bedst muligt. De to lag arbejder altså sammen og understøtter hinanden for optimal komfort. Du får desuden en 9 cm tyk topmadras med ved købet af denne seng. Topmadrassen er produceret med koldskum og har desuden en microfiberpolstring. I kombination med de andre lag er du dermed sikker på altid at komme til at ligge blødt og behageligt i denne seng.

Køb den i flere farver og størrelser

Denne seng produceres i flere forskellige farver og i flere størrelser – og du har derfor mulighed for selv at vælge den model, der passer bedst til dine behov. Sengen fås både i lysegrå, mørkegrå, beige og mørkegrøn. Hvis du vælger en af de grå modeller, så har du mulighed for selv at vælge om du vil have din madras i medium eller fast hårdhed. Sengens størrelse varierer mellem 90, 120, 160 eller 180 cm i bredden og så er den altid 200 cm i længden. Du kan altså selv beslutte dig for om du helst vil investere i en enkeltseng eller en dobbeltseng – eller måske midt imellem, hvis du ikke er helt sikker. Der medfølger desuden en gavl med knapper, som er med til at give sengen et lidt mere eksklusivt look.

 

Kontinentalsengen fra Cozy Collection er altså til dig, der gerne vil have en seng med et eksklusivt look, et godt komfortniveau og mulighed for opbevaring under sengen. Og alt det får du altså med denne seng.

SPECIFIKATIONER:

 • Topmadras: 9 cm høj. Microfiberpolstring og koldskum
 • Springmadras: 16 cm høj, 13 cm pocketfjedre
 • Underdel: 12 cm høj. 10 cm bonellfjedre
 • Ramme: 20 cm høj skuffe.
 • Højde: 57 cm høj + 12 cm ben = 69 cm høj
 • Prisen er INKL. gavl med knapper.
 • Højde: 69 cm, selve sengen er 57 cm høj og benene 12 cm
 • Længde: 200 cm
 • Bredde: Vælg mellem: 90, 120, 160, 180 cm
 • Bolster: Stof
 • Fjedre: Pocket og bonell fjedre
 • Polstring: Koldskum og microfiber
 • Ramme: Træramme
 • Farve: Kan vælges i lysegrå, mørkegrå, beige eller mørkegrøn
 • Komfortzoner: Ingen

#3 Norland Luksus Komfort kontinentalseng

Kort beskrivelse:

Norland Luksus Komfort er til dig, der gerne vil have en seng med et fantastisk komfortniveau, som samtidig beholder et minimalistisk og enkelt design. Du får desuden flere valgmuligheder i købet af denne seng – bl.a. eget valg af topmadras ud fra, hvor varm eller kold du bliver om natten.

Produceret i Danmark, så den lever op til de danske kvalitetskrav
Nordisk kvalitet hele vejen igennem
Valgfri Latex eller Wonderpur topmadras, så du får en, der passer til dine behov
✅ Enkelt og minimalistisk design, der aldrig går af mode

Derfor skal du vælge Norland Luksus Komfort

Er du og din partner på udkig efter en dobbeltseng, som I begge kan blive glade for? Og er der ingen af jer der har lyst til at gå på kompromis? Så er denne Norland Luksus Komfort højst sandsynligt den kontinentalseng, som I leder efter. Bare læs med her, så er jeg sikker på, at I begge nok skal blive overbevist om mulighederne med denne seng. 

Lever op til kvalitetskrav

Norland Luksus Komfort bliver produceret i Danmark og du kan derfor som forbruger være 100% sikker på, at den lever op til de skrappe danske kvalitetskrav. Der reklameres desuden med, at sengen er af nordisk kvalitet hele vejen igennem og du kan derfor også være sikker på, at du får en yderst holdbar og robust seng med hjem – uden at der på noget tidspunkt er gået på kompromis med valget af materialer. 

Kvalitet og komfort i tre lag

Med købet af denne kontinentalseng får du en seng opbygget i tre lag. Du får bl.a. en boksmadras, der sikrer stabilitet, og en vendbar springmadras, der garanterer, at sengen kan holde i mange år fremover. Springmadrassen indeholder desuden pocketfjedre og har fem komfortzoner, der sikrer aflastning og støtte af bl.a. din nakke, dine skuldre og din lænd. Du kan selv vælge om du vil have sengen i medium eller fast hårdhed. Der er også et lag Cooltex polstring på 25 mm, samt en 8 cm træramme og en lamelbund med 12 cm tyk bæreskum. Alt dette giver dig tilsammen en formidabel komfortoplevelse og en robust seng, der kan holde i mange år. Sengen er altså klart investeringen værd.

Vælg en topmadras, der passer til dig

Det sidste komfortlag kommer med topmadrassen og her får du mulighed for at vælge mellem to typer: en Latex model eller en Celcius model. Hvis du får det meget varmt i løbet af natten og muligvis sveder meget, så skal du gå efter en Latex model. Den sørger for ventilation og virker trykaflastende, så du ikke synker for meget ned i madrassen. På den måde kan varmen fra din krop lettere blive afledt og du bliver dermed ikke så varm, mens du sover. Er du derimod typen, der ofte fryser eller har svært ved at holde varmen om natten, så skal du gå efter Celcius modellen. Her får du nemlig en Wonderpur topmadras med hjem, som er fremstillet i memory skum.

Med en memory skum topmadras synker du lidt mere ned i madrassen, da den former sig efter din krop. Madrassen er på den måde med til at holde på varmen fra din krop, mens den aflaster din nakke, lænd og skuldre. Uanset hvilken model du vælger får du en 10 cm Luksus topmadras med et vaskbart 3D betræk. Det sikrer god hygiejne og ventilation i sengen.

Er du og din partner blevet overbevist endnu? Det håber vi da. Det her er nemlig en seng for parret (eller dig, der bare godt kan lide at fylde meget i sengen), der ikke vil gå ned på komfortniveauet og gerne selv vil vælge deres topmadras.

 • Højde: 64 cm, 10 cm ben, 26 cm madras (bund), 18 cm madras (midt) og 10 cm topmadras
 • Længde: 200 cm
 • Bredde: 180 cm
 • Bolster: Norland eksklusiv møbelstof
 • Fjedre: Pocket- og multipocketfjedre – op til 502 pr. m2
 • Polstring: 25 mm Cooltex polstring
 • Ramme: Træramme
 • Farve: Kan vælges i lysegrå eller mørkegrå
 • Komfortzoner: Fem stk
 • Vælg mellem Latex eller memory skum topmadras

#4 Jupiter Kontinentalseng

Kort beskrivelse:

Hvis du ikke vil helt op i en standard størrelses dobbeltseng, så kan du med fordel overveje denne Jupiter Kontinentalseng i størrelsen 160×200 cm. Du får en fantastisk nattesøvn uden at blive finansielt ruineret ved købet. Jupiter Kontinentalseng tilbyder komfort i flere lag og der er derfor ingen grund til at bekymre sig om tilkøb til sengen.

✅ Fem komfortzoner, som sikrer individuel støtte af din krop
✅ Yderst slidstærk seng, der kan holde i mange år fremover
✅ Enkel i sit udseende og så bestemmer du selv om du vil have gavl med eller ej

Derfor skal du vælge Jupiter Kontinentalseng

Denne Jupiter Kontinentalseng er til dig, der gerne vil have en enkel, men samtidig utroligt pæn, seng med hjem. Du får fuld komfort for pengene og så er det fantastiske ved en kontinentalseng jo, at du får flere madraslag i én og samme seng. Du skal altså ikke til at tage stilling til om du mon skal ud og købe en ekstra madras eller lignende, da alt medfølger. Du kan endda selv vælge om du vil have en sengegavl med eller ej med denne model.

En seng, der sikrer velbehag og tager højde for vægtfordeling

Bunden af sengen består af en boksmadras omgivet af en solid træramme. Boksmadrassen har en kerne af skum, der arbejdet godt sammen med det næste madraslag i sengen. Den nederste del her skaber altså stabilitet og et støttende leje. Det næste lag består af en springmadras med pocketfjedre og en polstring af 25 mm polyskum. Springmadrassen er desuden inddelt i fem komfortzoner, som yder optimal støtte af din krop og tager højde for den individuelle vægtfordeling. Komfortzonerne yder støtte der, hvor du lægger mest vægt i madrassen. Det sidste lag består af en topmadras med en 6 cm tyk latexkerne. Latexkernen sørger for at madrassen både er yderst åndbar og slidstærk. Det sikrer dig et dejligt soveklima og så behøver du heller ikke at bekymre dig for meget om slitage.

Jupiter Kontinentalseng i målene 160×200 cm er til dig, der er lidt mindre end en normal størrelses dobbeltseng. Og så får du endda en enkel og solid seng, der samtidig sikrer optimal og individuel støtte af din krop.

 • Højde: 56 cm, 10 cm ben, 20 cm bund, 18 cm madras og 8 cm topmadras
 • Størrelse: 160×200
 • Polstring: 25 mm Polyskum
 • Bolster: Møbelstof + Kuvertsyning
 • Ramme: 8 cm træramme
 • Fjedre: Pocket
 • Komfortzoner: 5 stk
 • Antiskrid: Ikke indbygget

#5 Atlas Kontinentalseng

Kort beskrivelse:

Atlas Kontinentalseng tilbyder et dejligt komfortniveau, så du kan være garanteret en god nats søvn – hver eneste nat. De forskellige lag af polstring er desuden med til at sikre ventilation og åndbarhed i madrasserne. Du får derfor både et sundt og hygiejnisk soveklima.

Åndbar polstring for optimalt inde- og soveklima
Dansk produceret, så du kan stole på kvaliteten
Mulighed for valg af madras hårdhed afhængigt af din vægt

Derfor skal du vælge Atlas Kontinentalseng

Hvis du hverken har lyst til at investere i en enkeltseng eller en dobbeltseng, så er denne Atlas model muligvis noget for dig. Du får nemlig her en seng med målene 140×200 cm, også kaldet en ¾ seng eller en halvandenmandsseng. Sengen fylder derfor ikke lige så meget som en almindelig dobbeltseng, selvom der er rigeligt med plads til to personer. Den er naturligvis også velegnet til dig, der godt kan lide at fylde hele sengen og derfor gerne vil have mere plads end man får med en enkeltmandsseng.

Solid komfort i tre lag

Det nederste lag af kontinentalsengen er bygget op af en 8 cm tyk ramme i svensk fyrretræ og en boksmadras. De to dele skaber platformen for sengen og sørger for sengens konstante stabilitet. En kontinentalsengs midterste lag er teknisk set det vigtigste komfortlag. Her er der valgt en springmadras med en kerne af pocketfjedre og en omkringliggende polstring af polyetherskum. På den måde får du et komfortabelt og støttende leje, der former sig efter den individuelle krop og dens former.

Polyetherskummet er desuden særdeles åndbart og det formår derfor at ledes fugt væk fra madrassen. Du får dermed en sund og hygiejnisk madras, der sikrer dig et bedre soveklima. Den sidste del af en Atlas Kontinentalseng består af en latex topmadras. Madrassen har en kerne på 6 cm og så er den specielt designet til at være både ventilerende og åndbar. Så på samme måde som springmadrassen, sikrer topmadrassen et godt soveklima og en behagelig temperatur for dig, mens du sover.

Hvilke valgmuligheder har du så?

Atlas Kontinentalseng kommer med et par valgmuligheder. Du kan nemlig selv bestemme om du vil have en madras med en hårdhed på medium, fast eller ekstra fast. De fleste anbefaler, at man beslutter sig for sin madras’ hårdhed ud fra ens egen vægt.

Den ekstra faste variant giver f.eks. bedst støtte til folk med en vægt over 90 kg. Det afhænger dog også af, hvilken type madras og hårdhed du selv bedst kan lide at benytte dig af. Du får desuden også valget om at tilkøbe en matchende sengegavl. Her er du sikker på at få en flot sengegavl med knapper med hjem, der fuldender looket på din seng.

Atlas Kontinentalseng er til dig, der leder efter en trekvart seng, der samtidig tilbyder valgmuligheder i købsprocessen. Og så skal du ikke være bange for, at du på noget tidspunkt skal gå ned på komforten, selvom du vælger en model i anderledes mål.

 • Højde: 54 cm, 10 cm ben, 20 cm bund, 18 cm madras og 6 cm topmadras
 • Længde: 200 cm
 • Bredde: 140 cm
 • Polstring: 25 mm Polyetherskum
 • Bolster: Møbelstof + Kuvertsyning
 • Ramme: 8 cm træramme
 • Fjedre: Pocket
 • Komfortzoner: 5 stk
 • Antiskrid: Ikke indbygget

#6 Viking Royal kontinentalseng

Kort beskrivelse:

Du giver dit sind og din krop et luksuriøst fristed ved at investere i en Viking Royal Kontinentalseng. Sengens opbygning sikrer dig en af de bedste komfortoplevelser, da den indeholder hele fire lag pocketfjedre med 14(!) komfortzoner. Og for at det ikke skal være løgn, så er sengen også polstret med naturlatex, som giver øget åndbarhed.

4 lag pocketfjedre og 14 komfortzoner, som garanterer fabelagtig støtte
Polstret i naturlatex for ekstra åndbarhed og hygiejne
Mange valgmuligheder, såsom farve, madras hårdhed, størrelse og topmadras
✅ Luksuriøst men samtidig enkelt design

Derfor skal du vælge Viking Royal Kontinentalseng

Vi ved slet ikke, hvor vi skal starte med denne model. Der er simpelthen så mange valgmuligheder og fordele, så vi skal lige prøve at holde tungen lige i munden. Men måske vi skal starte med det helt grundlæggende: denne model tilbyder dig et frihed, hvor du kan lade batterierne op. Vi er dog ikke helt sikker på, at du nogensinde har lyst til at forlade sengen, når du først har lagt dig til rette.

Luksuriøs og umådelig aflastende opbygning

Du kommer aldrig til at ligge dårligt med Viking Royal Kontinentalsengs fantastiske opbygning. Der er nemlig skruet op på næsten alle parametre i forhold til andre senge og opbygninger. I denne variant får du hele fire madraslag i en stor madraskerne, så du ikke oplever nogen form for overgang. Alle lagene består af pocketfjedre, men hvert lag har hver deres tykkelse / højde og antal komfortzoner.

Det nederste lag har 12 cm høje pocketfjedre opdelt i tre zoner og laget ovenpå det har 13 cm høje pocketfjedre, som også er opdelt i tre komfortzoner.

Det næste lag består af 15 cm høje pocketfjedre med hele syv komfortzoner og det øverste lag er en del mindre med kun 3 cm høje pocketfjedre og 1 komfortzone. Tilsammen får du dog 14 komfortzoner og du er altså garanteret 100% støtte og aflastning af samtlige centimeter af din krop – uanset hvordan du ligger om natten. 

Vælg mellem 6 forskellige topmadrasser

Ja, tallet er rigtigt. Du får simpelthen lov til at vælge mellem 6 forskellige topmadrasser, når du bestiller denne seng. Valgmulighed nr. 1 tilbyder en supersoft topmadras, der har en kerne af blødt og elastisk perforeret koldskum. Denne variant leder desuden effektivt varme og fugt væk fra madrassen. Valgmulighed nr. 2 er en latex topmadras med en ekstra åndbar overflade. Her er betrækket både aftageligt og vaskbart, så du altid kan smide det i vaskemaskinen, når du selv føler for det. Valgmulighed nr. 3 er produceret Pulse naturlatex, som både giver dig en blød topmadras med en støttende overflade. 

 

Valgmulighed nr. 4 er en DL Latex topmadras med zoneinddeling. Denne variant ventilerer din krop, mens du sover ved at fjerne overskydende fugt og varme og så forhindrer den desuden væksten af mider, svampe og bakterier. Den sørger naturligvis også samtidig for at tilpasse sig din kropsform og give dig optimal aflastning. Valgmulighed nr. 5 er en BLU Latex topmadras, som endda besidder både en vinter og en sommer side. Den er polstret med både bomuld, latex og uld og har derfor en køligere side til brug om sommeren og en varmere side til brug om vinteren. Kernen i denne topmadras fungerer desuden ligesom i valgmulighed nr. 4 som ventilerende og varmeledende. Den sidste valgmulighed er en Talalay latex topmadras med en 6 cm tyk naturlatex kerne og produceret med et kraftigt quiltet stretch betræk.

Du får en topmadras med god ventilation og så føles den kold om sommeren og varm om vinteren. Den sørger desuden for at støtte bl.a. din rygrad under søvnen. 

Vælg mellem flere farver og størrelser

Du kan selv få lov til at vælge, hvilken farve og størrelse du helst vil have din seng med hjem i. Du kan vælge mellem: Antracit Verona, beige Verona, grå Verona, lysebrun Verona, rød Verona, sort Verona eller beige Como, lyseblå Como, lysegrøn Como, mørkegrå Como eller Rosa Como. Du kan vælge mellem følgende længder i bredden: 120, 140, 160, 180 og 210 cm. Sengen kommer dog altid som 200 cm i længden. 

Viking Royal Kontinentalseng er til dig, der gerne vil have et luksuriøst vibe ind i dit hjem og ikke har noget mod at betale for det. Du får et hav af valgmuligheder og kan derfor helt selv bestemme, hvordan du gerne vil have din drømmeseng.

 • Længde: 200 cm
 • Bredde: 120, 140, 160, 180 eller 210 cm
 • Polstring: Naturlatex
 • Bolster: Slidstærkt møbelstof
 • Farve: Fås i to varianter Verona eller Como, vælg mellem følgende:
  • Verona: Antracit, beige, grå, lysebrun, rød eller sort
  • Como: Beige, lyseblå, lysegrå, mørkegrå eller rosa
 • Fjedre: Pocket
 • Komfortzoner: 14 stk

#7 Lama First Multipocket Skuffe Kontinentalseng

Kort beskrivelse:

Med en Lama First Kontinentalseng får du mulighed for opbevaring, da der er en skuffe i bunden af sengen. Madrassen har et højt antal af multipocket fjedre, der støtter ekstra godt og den er derfor særligt beregnet til folk, der har brug for en ekstra fast madrastype.

Du får desuden mulighed for at vælge mellem fire forskellige topmadrasser.

512 multipocket fjedre pr. m2 for ekstra støtte
En stor skuffe i rammen på hver langside, der kan bruges til opbevaring

Derfor skal du vælge Lama First Multipocket Skuffe Kontinentalseng

Denne kontinentalseng passer perfekt til dig, der har brug for en ekstra fast madras – enten grundet vægtfordeling eller fordi du har brug for ekstra støtte. Der er også god mulighed for opbevaring, da der er en stor skuffe i siden af sengen, som nemt kan trækkes ud. Her kan du altså passende opbevare sengetøj e.l.

Ekstra holdbar og fast madras

Denne kontinentalseng er bygget op madrasser med multipocket fjedre. Faktisk er der hele 512 multipocket fjedre pr. m2, så du får næsten dobbelt så mange støttepunkter i forhold til normale senge. Der er indlagt purskum mellem fjedrene, som giver god støtte og arbejder godt sammen med alle fire modeller af topmadrasser, som du kan vælge imellem. Der er desuden fem komfortzoner indbygget i kontinentalsengen, som også sørger for at aflaste din krop på forskellige trykpunkter.

Vælg selv den topmadras, der passer til dine behov

Du kan vælge mellem fire Lama topmadrasser, når du køber en Lama First Kontinentalseng. Valgmulighed nr. 1 er en 4 cm tyk topmadras med en 25 mm Purskum kerne. Den sørger for at beskytte sengen. Valgmulighed nr. 2 er en 6 cm tyk topmadras med en 40 mm tyk latexkerne. Her får du ekstra åndbarhed i medium hårdhed. Valgmulighed nr. 3 består bl.a. af 40 mm vicoelastisk skum, men har en samlet tykkelse på 6 cm. Topmadrassen her virker trykaflastende og former sig efter din skulder og din hofte. Den sidste valgmulighed er en 7 cm tyk topmadras med en 50 mm Koldskum kerne. Den sikrer dig en øget liggekomfort.

Du kan med fordel vælge en Lama First Kontinentalseng, hvis du gerne vil have en enkel seng med opbevaringsmulighed. Og så er det naturligvis også en ekstra bonus at kunne vælge mellem fire topmadrasser, så du kan finde den helt rigtige.

 • Højde: 36 cm (uden topmadras)
 • Længde: 200 cm
 • Bredde: Vælg mellem 80, 90, 160 eller 180 cm
 • Polstring: Purskum
 • Bolster: Polstret møbelstof
 • Farve: Vælg mellem sort eller grå
 • Fjedre: Multipocket – op til 512 pr. m2
 • Komfortzoner: Fem stk

#8 Tromsø Kontinentalseng

Kort beskrivelse:

Her er der en ekstra rummelig og solid variant. Den er perfekt til dig, der godt kunne bruge en længere eller bredere seng – eller som vejer mere end 100 kg og gerne vil være sikker på, at din seng er lavet i ordentlig kvalitet, så den kan holde i mange år.

✅ Ekstra lang og bred variant, der giver bedre plads i sengen
✅ Specielt god til folk med en vægt på over 100 kg grundet opbygningen

Derfor skal du vælge Tromsø kontinentalseng

Er du typen, der godt kan lide at fylde meget i sengen? Så er der her en model, som du burde kigge nærmere på. Denne Tromsø variant er nemlig både bredere og længere end mange andre modeller. Den er derfor både god til dig, der har længere ben end de fleste og dig, der godt kan lide at fylde. Samtidig er modellen specielt designet til at kunne understøtte folk på +100 kg og du er derfor sikker på at få en robust seng uanset din størrelse.

En massiv og robust opbygning

Denne kontinentalbund består af en træramme i massivt fyrretræ, 11 stærke bundlameller og en fast skumbase. Disse dele er med til at sikre stabilitet og holdbarhed. Ovenpå finder du en springmadras opbygget af 500 individuelle multipocket fjedre pr. m2, der er inddelt i fem komfortzoner. Springmadrassen er polstret med 25 mm latex, der er med til at forbedre ventilationen og fungerer varmeledende. 

Du er derfor sikker på at få en madras, der følger din individuelle vægt, trykpunkter og bevægelser. Madrassens mange støttepunkter sørger desuden for at aflaste og støtte din krop gennem hele natten. Som en ekstra bonus er madrassen vendbar, hvilket forlænger dens levetid. Springmadrassen består af to springmadras kerner, som efterfølgende samles i et betræk. På den måde har du mulighed for at vælge to forskellige fastheder i den samme madras uden at skulle bekymre dig om, at madraskernerne glider væk fra hinanden og skaber et hul, mens I sover.

Memory skum eller latexkerne i din topmadras

Du har lov til selv at vælge om du vil have en topmadras med en 50 mm tyk latex eller memory skum kerne. Det er bedst, hvis du træffer valget på baggrund af din temperatur om natten. Hvis du ofte bliver meget varm og svedig i løbet af natten, så er det bedst at investere i en topmadras med latexkerne. På den måde får du nemlig en topmadras, der fungerer varmeledende og sørger for at afkøle dig i løbet af natten. Og så behøver du ikke tænke på at skulle vågne flere gange i løbet af natten for at kaste dynen af og på. Topmadrassen med memory skum fungerer fuldstændig modsat. Den er nemlig designet til dig, der ofte får det køligt i løbet af natten. Memory skummet sørger for at forme sig efter din krop og på den måde bliver du holdt varm, mens du sover. Det er altså værd lige at overveje sine præferencer før man bare tilfældigt vælger en topmadras.

God kvalitet

Når du køber en Tromsø Kontinentalseng er du sikker på at få en seng i god kvalitet. Sengen er nemlig produceret i Danmark og den lever derfor op til danske kvalitetskrav. Samtidig er der taget ekstra forholdsregler i forhold til kvalitet og robusthed gennem hele produktionen, så sengens holdbarhed er skruet i vejret. Det er netop også grundet disse tiltag, at sengen har en højere vægttolerance end andre varianter.

Tromsø Kontinentalseng er til dig, der gerne vil have ekstra plads i både bredden og længden af din seng. Du får en simpelt, men dog stadig robust, opbygget seng, der yder god støtte uanset din vægtklasse.

 • Højde: 60 cm, 10 cm ben, 22 cm kontinentalbund, 20 cm springmadras og 8 cm topmadras
 • Længde: 210 cm
 • Bredde: 210 cm
 • Polstring: 25 mm latex
 • Bolster: Møbelstof med kuvertsyning
 • Farve: Antracit grå
 • Fjedre: Multipocket – op til 500 pr. m2
 • Ramme: 8 cm træramme
 • Komfortzoner: Fem stk
 • Antiskrid: Er indbygget

#9 Tempur Fusion Kontinentalseng

Kort beskrivelse:

Tempur Fusion Kontinentalseng tilbyder dig en dejlig og stor seng med en god højde, så den er nem at komme op og ned fra. Desuden er den fuldpolstret med et ekstra slidstærkt betræk, der samtidig er smudsafvisende. Dét er da smart!

✅ Non-slip betræk på topmadrassen, så den ikke flytter sig
✅ Samlebeslag i bunden af sengen, så sengebundene altid står sammen
✅ Topmadras, som er særligt god for din rygsøjle medfølger
✅ Mulighed for tilkøb af ben og sengegavl, så du kan fuldende looket

Derfor skal du vælge Tempur Fusion Kontinentalseng

Med købet af en Tempur Fusion Kontinentalseng er du sikret en elegant og tidløs seng, der kan passe ind på de fleste værelser. Det er helt sikkert en seng, som du vil nyde i mange år. Sengen har desuden en god højde, så du ikke skal bøvle med at komme ud eller ind af sengen.

Dobbeltbund og fleksible pocketfjedre

Bunden af en Tempur Fusion Kontinentalseng består af to boksmadrasser i størrelsen 90×200 cm. Du behøver dog ikke være nervøs for, at de to bunde rykker sig væk fra hinanden og skaber et hul over tid, da de er låst fast med et samlebeslag i bunden. Det midterste lag i sengen består af én stor madras, der samler sengen på en god måde. Madrassen indeholder de yderst populære pocketfjedre, som sikrer optimal støtte og aflastning af din krop, mens du sover. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om at vågne flere gange i løbet af natten grundet ukomfortable stillinger, da denne madras vil hjælpe med at aflaste din krop. Hele sengen er desuden fuldpolstret med slidstærkt og smudsafvisende betræk.

En god viscoelastisk topmadras til at fuldende komfortoplevelsen

Hvis du særligt godt kan lide at ligge på faste madrasser, der ikke giver for meget efter for din kropsvægt, så passer denne Original Topper topmadras fra Tempur godt til dig. Varianten er god, hvis du eventuelt føler at resten af sengen er for blød at ligge på, da den lige giver lidt ekstra fasthed. Original Topper topmadras tilpasser sig din kropsform, reducerer trykpunkter og absorberer din partners bevægelser, så du kan få en mere rolig nattesøvn uden ‘forstyrrelser’. 

Det særlige Tempur materiale er anerkendt af NASA og The US Space Foundation og anbefales desuden også af 30.000 rygspecialister. Der bliver nem benyttet en særlig viscoelastisk cellestruktur i madrassen, som netop fordeler din kropsvægt over et større område. Du kommer dermed til at sove med en lige rygsøjle. Betrækket lever desuden op til OEKO-TEX 100 standarder og så kan du nemt tage betrækket af og vaske det, hvornår du end føler for det.

Tempur Fusion Kontinentalseng er altså god for dig, der gerne vil være sikker på at få en optimal og individuel støtte af din ryg, samt resten af din krop. 

 • Højde: Kommer an på valg af ben til sengen
 • Længde: 200 cm
 • Bredde: 180 cm
 • Bolster: Fuldpolstret med slidstærkt og smudsafvisende betræk
 • Farve: Sort
 • Fjedre: Pocket
 • Ramme: Træramme
 • Komfortzoner: Ingen
 • Antiskrid: Er indbygget

#10 Trondheim Kontinentalseng

Kort beskrivelse:

Med en Trondheim Kontinentalseng er du sikker på at få en god seng i ordentlig kvalitet. Den er yderst robust og du kan derfor være sikker på, at den holder i mange år. Madrassen består af intelligente pocketfjedre, der tilpasser sig kroppens trykpunkter og dermed sørger for optimal aflastning af din krop.

✅ Vendbar madras for god komfort og ekstra holdbarhed
✅ Valgmuligheder i forhold til valg af madras hårdhed
✅ 261 intelligente pocketfjedre, som tilpasser sig kroppens trykpunkter og konturer

 

Derfor skal du vælge Trondheim Kontinentalseng

Hvis du gerne vil være sikker på at få en sand klassiker med hjem, der aldrig går af mode, så skal du se nærmere på en Trondheim Kontinentalseng. Den er nemlig designet i et enkelt og klassisk design hele vejen igennem uden at fremstå kedelig. Du er dog garanteret en seng, der kan passe ind i de fleste rum uden at tage for meget af opmærksomheden.

Slidstærk og aflastende boksmadras og springmadras

Som de fleste større kontinentalsenge, er denne model bygget op af to stærke boksmadrasser i bunden. Det skaber nemlig et stabilt fundament for resten af sengen. Sengen består af massive trærammer i svensk fyrretræ med 11 bundlameller og en fast skumbase. Skummet er med til at sikre en fast bund, samt sengens holdbarhed. Det slidstærke møbelstof, der er blevet benyttet på siderne, er nemt at gøre rent.

Springmadrassen er med til at gøre sengen yderst komfortabel, da den er udstyret med 261 moderne og intelligente pocketfjedre pr. m2. Fjedrene er inddelt i fem komfortzoner, så du får individuel støtte uanset hvordan du ligger i sengen. Omkring fjedrene er der lagt en 25 mm tyk skumpolstring for ekstra komfort. Madrassen tilpasser sig dine personlige trykpunkter og aflaster derfor dine mest udsatte områder. Fjedrene er produceret således, at de nemt kan modstå belastningen af din kropsvægt og dermed opnår du bedre støtte og aflastning. Springmadrassen er desuden polstret på begge sider, så du altid kan vende den efter behov. Du har selv mulighed for at vælge springmadrassens fasthed efter dine præferencer og din vægtklasse. En springmadras hos Trondheim består dog af to individuelle kerner, som er blevet samlet i et betræk. Hvis I er et par, der skal vælge seng, kan I altså sagtens vælge hver jeres madraskerne uden problemer.

En topmadras, der passer til dine behov

Du har mulighed for at vælge mellem to varianter af topmadrasser til din Trondheim Kontinentalseng. Uanset hvilken variant du vælger får du dog et aftageligt og vaskbart cover med, så du altid har mulighed for at vaske betrækket. Du kan vælge mellem en topmadras med en 40 mm tyk latex- eller memory skum (celcius) kerne. En topmadras med memory skum kerne fungerer bedst til dig, der ofte bliver kølig eller har svært ved at holde på varmen i løbet af natten. Skummet bevæger sig nemlig efter din krop og sørger for at omkranse dig, så du holder på din egen kropsvarme. En latex topmadras gør faktisk præcis det modsatte. Den er nemlig fast og åndbar og sørger derfor for, at du ikke synker ned i madrassen. Den giver dig i stedet mere trykaflastning. Latex topmadrassen holder desuden ikke på din kropsvarme og den fungerer derfor varmeledende, så du ikke bliver alt for varm, mens du ligger og sover.

En Trondheim Kontinentalseng burde altså være med i dine overvejelser, hvis du gerne vil investere i en enkel og klassisk seng, der yder god komfort og støtte til din krop. Og så er den jo netop også god, hvis dig og din partner er i to forskellige vægtklasser, da I hver især kan vælge den madras hårdhed og topmadras, der passer til jeres individuelle behov.

 • Højde: 58 cm, 10 cm egetræsben, 21 cm kontinentalbund, 20 cm springmadras og 7 cm topmadras
 • Længde: 200 cm
 • Bredde: 180 cm
 • Polstring: 25 mm komfortskum
 • Bolster: Møbelstof med skumlaminering og kuvertsyning
 • Farve: Antracit grå
 • Fjedre: Pocketfjedre – op til 261 pr. m2 (500 fjedre pr. m2 ved valg af Xtra Fast madras)
 • Ramme: 8 cm træramme
 • Komfortzoner: Fem stk
 • Antiskrid: Er indbygget
 • Ben og sengegavl er med i prisen

Hvad er en kontinentalseng?

Med købet af en kontinentalseng får du alt samlet i en seng. Du skal derfor ikke ud og tilkøbe dele af sengen, da du får alt med på én gang. En kontinentalseng er normalt bygget op af tre individuelle madraslag. Bunden udgøres af en boksmadras omgivet af en ramme (ofte i træ), den midterste del af en spring- eller skummadras og det øverste lag af en topmadras. Kontinentalsengen er altså specielt god til dig, der gerne vil have et højt komfortniveau i en form for pakkeløsning.

Kontinentalseng vs Boxmadras

Udseendemæssigt kan en kontinentalseng og en boxmadras godt minde lidt om hinanden. De fleste kontinentalsenge består nemlig af en boxmadrasser i bunden. Forskellen ligger dog i, at du ofte kun får selve boxmadrassen med i købet ved en boxmadras seng – nogle gange er du dog heldig, at der medfølger en topmadras. Men du får altså ikke en spring- eller skummadras mellem boxmadrassen og topmadrassen ved købet af en boxmadras. 

Det får du tværtimod med en kontinentalseng. Den er nemlig bygget op af tre madraslag og du er derfor garanteret en mere bestandig seng og øget komfort. Det gør dog også, at mange kontinentalsenge fylder flere end en boxmadras. Afhængigt af, hvilken type kontinentalseng eller boxmadras du er på udkig efter, så kan du også ofte finde en boxmadras billigere end en kontinentalseng. Men det kommer naturligvis an på tilbudspriser og modeller.

Vil du hellere investere i en boxmadras?

Hvis du nu tænker, at du egentlig hellere vil investere i en boxmadras frem for en kontinentalseng, så frygt ej! Vi har nemlig også lavet en guide til de bedste boxmadrasser, hvor du kan finde inspiration til din kommende drømmeseng. 

Og hvis det så viser sig, at der ikke var nogen boxmadrasser, der passede til dine kriterier, så kan du jo altid komme tilbage og se lidt nærmere på ovenstående kontinentalsenge. Det er jo kun dig selv, der sætter grænser for, hvilken seng du skal investere i.

Sådan finder du en billig kontinentalseng

Grundet kontinentalsengen solide og robuste opbygning, så er du sikker på at investere i en seng, der holder i mange år fremover. Du skal derfor ikke bliver helt forbavset over prisen på en kontinentalseng, da de jo netop ikke er bygget til at skulle udskiftes hvert andet år e.l. Men når det så er sagt, så skal du dog heller ikke vælte bagover på stolen, hvis du finder en kontinental seng til relativt billige penge. Der er jo netop forskel på modellerne og du kan altså nemt finde en billig kontinentalseng, hvis du gerne vil have en pakkeløsning uden at betale en halv bondegård for den.

Lad være med at lade dig diktere af prisen

Der er stor adspredelse i prisen, når det kommer til kontinentalsenge. Du kan sagtens finde billige modeller under 10.000 kr, hvis det passer bedre til dit budget. Du kan dog naturligvis også udmærket finde modeller, der koster over 25.000. Vi vil dog anbefale dig ikke at kigge for meget på prisen lige til at starte med. Selvfølgelig skal du ikke falde for den dyreste model, hvis du kun har et budget på 7.000 kr til en seng, men du skal heller ikke droppe tanken om at købe din drømmeseng bare fordi den går over dit budget. Mange senge kommer nemlig konstant på tilbud online, så hvis du bare holder øjnene åbne har du god mulighed for at finde den rigtige model for dig til billige penge. 

Hvis du ikke tror på os, så kan du jo bare se på nogle af de ovenstående modeller, som vi har taget med i denne guide. Vi har samlet 10 af de bedste kontinentalsenge på markedet og flere af modellerne lader dig endda spare 10-15.000 kr. Det er altså ikke en umulig sag at finde en billig (og samtidig helt fabelagtig!) kontinentalseng online, hvis bare du tør lave lidt research! 

Konklusion - den bedste elevationsseng er den der passer til dig

Dit valg af kontinentalseng burde forhåbentlig være blevet lidt lettere efter at have læst ovenstående guide.

En vigtig ting, som du skal afgøre med dig selv er, hvilken størrelse du gerne vil have din seng i. Her har vi nemlig gennemgået nogle gode varianter i både enkeltseng mål, dobbeltseng mål og alt derimellem. Hvis du leder efter en ekstra stor variant så er Tromsø modellen med sine mål på 210×210 cm noget for dig.

Er du til gengæld til en standard dobbeltseng, så skal du se på modellerne Venus og Norland Luksus Komfort. Er det en trekvart seng, der lokker, så lever modellerne Atlas og Jupiter op til kravene. Og hvis du nu slet ikke har besluttet dig for en størrelse på din kontinentalseng endnu, så kan du både kigge på sengene fra Cozy Collection, Lama First og Viking Royal. Der er rigeligt med muligheder for at finde en fabelagtig kontinentalseng i de valgmuligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *