Hjem » Senge » Gæsteseng → 11 bedste gæstesenge (Sammenligning)

Gæsteseng → 11 bedste gæstesenge (Sammenligning)

Er det på tide at skifte den lasede og godt brugte sovesofa på gæsteværelset ud? Eller er du måske ved at indrette et helt nyt og flot gæsteværelse og mangler en dejlig seng som prikken over i’et? Så er du kommer til det helt rigtige sted. Vi gennemgår nemlig i denne artikel nogen forskellige modeller af gæstesenge, som kan være med til at guide dig til at tage det rigtige val

Det er meget forskelligt, hvad der forventes af en gæsteseng. Nogen synes en madras på gulvet fungerer fint og andre vil gerne tilbyde deres overnattende gæster en smule mere komfort. Heldigvis er det muligt at finde mange forskellige varianter, så der altid er noget for enhver smag. Hvis ikke man har de store forventninger til gæstesengen, men alligevel gerne vil have en model, der ser pæn ud og tilføjer noget hygge til rummet, så er det naturligvis også muligt.

Som med alle andre sengekøb handler det om at være åben over for og se mulighederne. Og så kan man jo heller ikke gå helt galt i byen med lidt research om de forskellige varianter – som vi netop tilbyder dig her!

#1 Krone Box NU (90x200cm)

Kort beskrivelse:

Hvis du gerne vil give dine gæster lidt forkælelse, når de overnatter hos dig, så er Krone Box NU sengen et godt valg for dig. Der er taget ekstra tiltag for at sikre en øget komfortoplevelse – uden at du skal have den helt store pengepung frem. Krone Box NU er dermed både et økonomisk og komfortmæssigt godt valg.

✅ To forskellige lag fjedre
✅ Vaskbart betræk på topmadrassen
✅ Fem komfortzoner, som sikrer individuel støtte

Derfor skal du vælge Krone Box NU

En Krone Box NU model sikrer dig mod sure miner for dine gæster. Uanset hvem du har på besøg, vil de nyde denne seng og dermed vågne op veloplagte og veludhvilede. Krone Box NU er desuden en boksmadras, så den er relativt simpel for dig at samle og sætte op derhjemme. Du slipper altså for at døje med en tung og upraktisk seng. Boksmadrassen er desuden produceret i Danmark og lever derfor op til de danske kvalitetskrav, der sikrer dig en holdbar kvalitetsseng.

Du har selv mulighed for at beslutte præcis, hvor stor en model, du gerne vil have med hjem i denne variant. Forhandleren tilbyder nemlig modellen i samtlige størrelser fra 80×200 til og med 180×210. Du kan altså selv tage stilling til om du vil have en af de større modeller eller vil nøjes med en enkeltmandsseng. Det giver dig mulighed for at tilpasse sengen til netop dit gæsteværelses mål. Der er dog heller ingen grund til at blive helt fortvivlet, hvis du nu ved, at dine gæster gerne vil have en endnu større seng – så ringer du bare til forhandleren og aftaler, hvilke specialmål du har behov for.

Med Krone Box NU får du en simpel udseendet boksmadras, der dog indeholder to separate lag fjedre inde i selve madrassen. Det nederste lag består af bonell fjedre, der bl.a. er med til at sikre en vis stabilitet i sengen. Det øverste lag består af de populære pocketfjedre inddelt i fem komfortzoner, så du får en seng, der stabiliserer og støtter kroppen, bl.a. omkring skuldrene og hoften. Du er desuden selv med til at vælge madrassens hårdhed, da den både fås i en medium og fast variant.

For at forbedre søvnkvaliteten yderligere kommer Krone Box NU også med en dejlig topmadras. Her kan du vælge mellem en Krone topmadras med en syv cm tykkelse med enten en latexkerne eller memory skum kerne. En topmadras med latexkerne er særligt ventilerende og er god til dem, der sveder meget i løbet af natten. Da du ikke synker særlig dybt ned i en madras med en latexkerne, bliver du ikke nær så varm, mens du sover. Topmadrassen med en memory skum kerne retter sig bedst til folk, der ofte bliver kølige i løbet af natten. Memory skummet lader dig nemlig synke mere ned i madrassen og du har dermed lettere ved at holde på varmen. Du får dog optimal støtte og aflastning af topmadrassen – uanset hvilken model du vælger. Du får samtidig også et vaskbart betræk med til din nye topmadras, så du altid har mulighed for at vaske den. Det er særligt godt til dig, der får flere forskellige overnattende gæster. Så kan du nemlig nemt gøre rent mellem besøgene ved bare at smide betrækket i vaskemaskinen, og så kan alle dine gæster sagtens benytte den samme seng uden problemer.

Du skal altså tage Krone Box NU med i dine overvejelser, hvis du gerne vil sikre dine gæster en bedre komfort og dermed en bedre nats søvn. Det økonomiske aspekt taler naturligvis også for at vælge Krone Box NU, da du ikke bliver ruineret med købet af sengen – uanset hvilken størrelse, du vælger at bestille den hjem i.

 • Højde: 49 cm
 • Størrelse: Kan fås fra 80×200 cm til og med 180×210 cm, samt i specialmål
 • Bolster: Krone “plus” møbelstof – kraftig kvalitet
 • Fjedre: Pocket- og multipocketfjedre, op til 504 stk pr. m2
 • Komfortzoner: Fem stk
 • Topmadras: 7 cm Krone topmadras med latex- eller memory skum kerne, kommer i vaskbart betræ

#2 Recast Soft Pacific Pearl Sovesofa

Kort beskrivelse:

Med Recast Soft Pacific Pearl Sovesofa får du både en god sofa og en dejlig seng i ét og samme køb. Der er nemlig gjort en ekstra indsats for, at du både kan benytte sovesofaen som sofa og seng – uden at gå ned på kvaliteten i en af formaterne. Den er altså perfekt til dig, der gerne vil have plads til overnattende gæster uden at skulle flytte til et større hjem.

✅ Høj kvalitet som både sofa og seng
✅ Mulighed for opbevaring af dyne og pude
✅ Designet af det populære danske firma Innovation

Derfor skal du vælge Recast Soft Pacific Pearl Sovesofa

Der er en lang liste af fordele ved at vælge en Recast Soft Pacific Pearl Sovesofa til dit hjem. Sovesofaen passer nemlig både til dig, der ikke har et ekstra værelse, og derfor er nødt til at investere i en sovesofa til stuen, og til dig, der bare gerne vil kunne folde sengen pænt sammen efter brug, så gæsteværelset muligvis også kan bruges til andre ting. Sovesofaen kan desuden også sagtens købes til teenage- eller børneværelset, hvor der gerne skal være plads på gulvet i løbet af dagen. 

Uanset hvor din Recast Soft Pacific Pearl Sovesofa skal være i huset, behøver du dog ikke være nervøs for om den vil passe ind. Den har nemlig et stilrent design og enkelt design, der ikke går af mode i nærmeste fremtid. Endnu en fordel med denne sovesofa er, at den sagtens kan benyttes som både seng og sofa. Og det endda uden, at du går på kompromis med kvaliteten eller komforten. Så er du den type, der har brug for sofaen til hverdag og sengen i weekenden, når vennerne overnatter, så kan du sagtens købe en Recast Soft Pacific Pearl Sovesofa.

Der er installeret pocketfjedre i Recast Soft Pacific Pearl Sovesofaen, som også ofte benyttes i senge (både i boksmadrasser, kontinentalsenge og elevationssenge). Pocketfjedrene tilpasser sig din individuelle vægt, og liggeposition når den er slået ud, så du kan få en god nats søvn uden at være nervøs for at vågne op med ømhed eller stivhed i kroppen. Derudover er sovesofaen både hurtig og praktisk at folde ud og ind, så det ikke tager en evighed at gøre sig klar til at gå i seng.

Recast Soft Pacific Pearl Sovesofa fungerer som en trekvart seng i størrelsen 140×200 cm, når den er slået ud. Du har derfor rigelig med plads, selv hvis der skulle være mere end en overnattende gæst. Hvis du gerne vil gøre lige en tand ekstra for dine gæster, eller dig selv, kan du investere i en topmadras til sovesofaen. På den måde får dine gæster lige et ekstra lag komfort ovenpå. Det er dog ikke en nødvendighed. En topmadras kan dog også være med til at forlænge levetiden på din sovesofa.

Vi anbefaler Recast Soft Pacific Pearl Sovesofa til dig, der gerne vil benytte begge funktioner af sovesofa – altså både benytte den som en sofa og en seng. Du kan nemlig spare en del penge ved at købe et møbel, der kan fungere som begge dele frem for at købe dem separat.

 • Højde: 63 cm – siddehøjden er 38 cm
 • Størrelse: 140×200
 • Funktioner: Rygstøtte
 • Fjedre: Pocket
 • Komfortzoner: Ingen

#3 Osvald Twist Granite Sovesofa

Kort beskrivelse:

Vil du gerne have en sovesofa, der ikke ligner alle de andre modeller? Så er Osvald Twist Granite Sovesofa måske et kig værd. Her får du nemlig en sovesofa med et moderne twist – og så er den helt uden armlæn. Du er altså garanteret en model, der skiller sig ud i forhold til alle de andre varianter, der sælges netop nu. Og du kan naturligvis vælge den i flere farver.

✅ Ingen armlæn
✅ Anderledes design
✅ Mulighed for opbevaring under sovesofaen

Derfor skal du vælge Osvald Twist Granite Sovesofa/gæsteseng

Osvald Twist Granite Sovesofa passer perfekt ind i den moderne stue eller i det stilrene gæsteværelse. Du får altså her en sovesofa, der helt sikkert vil imponere dine gæster med sit flotte og stilrene, men samtidig yderst moderne, design. Der er desuden mulighed for opbevaring under sovesofaen, så du ikke behøver at have pude, dyne og betræk til at fylde et andet sted i hjemmet.

Sovesofaen er designet af det danske møbelfirma Innovation, der producerer kvalitetsmøbler til både det danske og internationale marked. Osvald Twist Granite Sovesofa er desuden produceret i Danmark, så du kan stole 100% på, at den lever op til samtlige strenge kvalitetskrav. Sovesofaen består desuden af en madras af pocketfjedre, der bl.a. også benyttes i mange forskellige senge. Du kan derfor være sikker på, at sovesofaen føles behagelig – uanset om du sidder eller ligger i den. Selve sovesofaens madras er håndsyet, og det bekræfter jo bare igen den høje kvalitet, som du får ved købet af denne variant.

Uanset om du er typen, der kun har én overnattende gæst ad gangen eller flere på samme tid, så får du god plads til dem med denne sovesofa. I udslået tilstand måler den nemlig 150×200 cm. Den er altså lige en tand større end den store trekvart seng model, der er 140×200 cm, men stadig mindre end en fuldendt dobbeltseng, der måler 180×200 cm.

Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra for dine overnattende gæster, så kan du med fordel tilkøbe en topmadras efter eget valg. Det sikrer nemlig lige et ekstra lag komfort, når man benytter sig af sovesofaen i udslået tilstand. Du kan selv vælge, hvilken type topmadras, der passer til dine gæster eller måske endda til dig selv. Du er ikke forpligtet til at tilkøbe en topmadras, da man sagtens kan benytte sig af sovesofaen uden, men det er nu meget rart med en reel madras ovenpå. Desuden er topmadrassen også med til at forlænge levetiden af din sovesofa – og det ville jo være dejligt, hvis den kunne bruges i mange år fremover.

Du skal investere i en Osvald-model, hvis du gerne vil have et moderne look ind i dit hjem. Modellen skiller sig ud og du behøver derfor ikke at føle, at du har den samme type sovesofa som alle andre.

 • Højde: 43 cm
 • Størrelse: 150×200 cm
 • Bredde: 102 cm
 • Vægt: 96,1 kg
 • Fjedre: Pocket
 • Komfortzoner: Ingen

#4 Sirius Black Elevationsseng

Kort beskrivelse:

Hvis du sætter Sirius Black Elevationsseng ind på gæsteværelset er du med til at garantere dine gæster en god nattesøvn. Sengen giver nemlig din gæst de bedst mulige betingelser for at sove godt, da komforten går op i en højere enhed med lige netop denne seng. 

✅ Topmadras med en hele 60mm tyk kerne
✅ Hybridskum omkring fjedrene
✅ Topkvalitet

Derfor skal du vælge Sirius Black Elevationsseng

Vil du gerne sikre, at dine gæster aldrig har lyst til at tage hjem igen? Ja, så skal du simpelthen ud og investere dine penge i en Sirius Black Elevationsseng. Det er umuligt at forestille sig, at samtlige af dine overnattende gæster ikke vil sukke dybt for at få lov til at sove i denne seng. Måske de endda vælger at gå tidligt i seng bare for at nyde sengens komfort i længere tid.

Sirius Black Elevationsseng består af elevationskomponenter fra det danske firma Linax. Her får du naturligvis en trådløs fjernbetjening med til sengen, så din gæst nemt kan benytte sig af elevationskomponenterne, hvis de nu gerne vil læse før de går i seng eller lignende.

Sengen består desuden også af en 20 cm tyk og solid træramme, samt en springmadras og en topmadras. I springmadrassen er der benyttet 220 pocketfjedre pr. m2, som er fordelt på fem støttende komfortzoner (du har dog mulighed for at tilvælge syv komfortzoner, hvis du gerne vil sikre, at dine gæster får ekstra støtte). Springmadrassen er polstret med det danskproduceret Cooltex skum, der sørger for at aflaste din krop under søvnen. Det regulerer desuden også din kropstemperatur i løbet af natten med sin ventilerende effekt, så du opnår et sundt soveklima. 

I købet af denne elevationsseng får du naturligvis også en topmadras, der fungerer som kronen på værket for den fulde luksus oplevelse. Topmadrassen har en 60 mm tyk latexkerne, som i samspil med springmadrassen sørger for støtte af kroppen. I Sirius Black Elevationsseng er der desuden indbygget antiskrid, så madrasserne ikke rykker sig – selv hvis din gæst nu kaster sig meget rundt i sengen, mens han / hun sover.

Kort sagt er Sirius Black Elevationsseng en af luksus drengene i klassen, som er værd at investere i, hvis du gerne vil tage ekstra hånd om dine gæster og sikre dem yderligere omsorg, samt en behagelig og rolig nattesøvn.

 • Højde: 72 cm
 • Størrelse: 90×200
 • Polstring: 25 mm Hybridskum / Cooltex skum
 • Bolster: Black 3D Betræk
 • Ramme: 20 cm træramme
 • Fjedre: Pocket
 • Komfortzoner: 5-7 stk
 • Motor: Produceret af det danske firma Linax, inklusiv en HB12 trådløs fjernbetjening

#5 Nordkap Box Boksmadras

Kort beskrivelse:

Nordkap Box Boksmadras er et ekstra kig værd, hvis du gerne vil købe en robust seng, der samtidig sikrer dine gæster en god nats søvn. Du får nemlig her en seng, der trykaflaster kroppen uden at være for hård at ligge på. Sengen er simpel, men stadig lidt mere end de fleste overnattende gæster forventer af deres vært.

✅ Boksmadras med dobbeltfjedrekonstruktion
✅ Fem komfortzoner, der sikrer individuel støtte
✅ Langtidsholdbar seng pga. den solide kvalitet

Derfor skal du vælge Atlas Wood boxmadras

Nordkap Box Boksmadras er produceret i Danmark af eksklusive materialet, så du er garanteret en seng, der lever op til de strenge danske kvalitetskrav. Dermed får du også en seng, der er både robust og langtidsholdbar, og det vil man jo gerne have i sin gæsteseng, så man ikke skal ud og investere i en ny en hele tiden. Dine gæster burde være særdeles komfortable med denne boksmadras.

Sengen består af en massiv ramme i svensk fyrretræ og en boksmadras, der er opbygget af to individuelle fjedrelag. Det nederste lag består af 150 mini bonell fjedre pr. m2 og, der sikrer stabilitet og en hårdfør seng. Ovenpå bonell fjedrene er der så et lag af 261 pocketfjedre pr. m2, som er med til at sikre sengens komfort. De særlige pocketfjedre og deres fem specifikke komfortzoner er med til at aflaste og støtte din krop, så du ikke ligger skævt i sengen, mens du sover. Den mellemliggende skumpolstring er naturligvis også med til at forbedre komforten. Selve boksmadrassen kan købes i to hårdheder, medium og fast. 

Du kan få lov til at vælge om du vil have en 4 cm tyk latex eller memory skum topmadras med hjem. Latex topmadrassen er særdeles åndbar og fast, hvilket er en god ting for folk, der får det meget varmt i løbet af natten. Memory skum topmadrassen er et godt valg for dem der gerne vil have en ‘blød finish’ på sin seng. Memory skummet former sig nemlig mere efter din krop og holder dermed også bedre på varmen fra din krop i forhold til latex topmadrassen.

Nordkap Box Boksmadrassen er det rigtige valg for dig, der gerne vil sikre dig, at dine gæster ligger godt om natten. Sengen passer naturligvis også fint ind på de fleste værelser, da den er rimelig enkel i sit udseende.

 • Højde: 53 cm
 • Størrelse: 90×200 cm
 • Polstring: 25mm skum
 • Bolster: Møbelstof med kuvertsyning
 • Ramme: 8 cm træramme
 • Fjedre: Dobbeltfjedret – 150 mini bonell fjedre pr. m2 i det nederste lag og 261 intelligent pocketfjedre pr. m2 i det øverste lag. 
 • Komfortzoner: Fem stk

Kort beskrivelse:

Med Karup Buckle-Up Foldemadras modellen er du helt sikker på at have en unik form for gæsteseng. Foldemadrassen er nem at pakke væk, når den ikke længere er i brug, og du skal derfor ikke bekymre dig om mangel på plads. Karup Buckle-Up Foldemadras er altså et godt alternativ til dig, der gerne vil have en gæsteseng, men ikke har plads til en stor model.

✅ Nem at tage med
✅ Nem at folde sammen og pakke væk
✅ Betrækket er lavet af 70% lækkert bomuld

Derfor skal du vælge Karup Buckle-Up Foldemadras

Har du ikke et decideret gæsteværelse i dit hjem, men ønsker alligevel at have muligheden for at tilbyde dine gæster en komfortabel seng, når de overnatter? Så er Karup Buckle-Up Foldemadras en rigtig fin løsning for dig. Du får nemlig en foldemadras, der både er nem at pakke væk og ikke fylder særlig meget. Den er endda super nem at folde sammen og tage med, hvor end du skal hen. Så det er altså også en god investering, hvis du er typen, der ofte overnatter hos dine venner og ikke længere gider at tilbringe dine nætter på et tyndt liggeunderlag.

Karup Buckle-Up Foldemadras kan faktisk også benyttes som en moderigtig siddeplads, så du er ikke tvunget til at have den gemt væk inde i et skab. Du kan nemt folde madrassen ud fra en siddeplads til en funktionel gæsteseng, hvornår du end har behov for det. Der er tre lette trin at følge, når madrassen skal foldes ud. Sædehynden skal foldes ud, spænderne skal løsnes på den sammenrullede rygstøtte og så kan du lægge futonerne ovenpå hinanden. På den måde får du både en tyk og komfortabel seng, der sørger for optimal støtte af din krop hele natten.

De futoner, der er benyttes til Karup Buckle-Up Foldemadras er både tykkere og bredere end de traditionelle futoner. Du får her et produkt, der er en blanding af både uld, bomuld og polyester – og som har en kerne af skum. Selve betrækket til din foldemadras er 70% bomuld og 30% polyester. Du får altså et behageligt og blødt sted at sove, der ikke kradser dig, mens du sover.

Karup Buckle-Up Foldemadras modellen kommer i mange forskellige farver. Du kan derfor frit vælge den farve, der passer bedst til dig og din personlighed. Måske er det her endda en måde at sætte lidt kulør på tilværelsen på, så hvorfor ikke vælge en lidt mere modig og farverig version af foldemadrassen?

Vi synes, at du skal tage et ekstra kig på Karup Buckle-Up Foldemadras, hvis du ikke har super meget plads derhjemme til overnattende gæster, men stadig gerne vil give dem en god nats søvn. Og så er det da også en helt unik oplevelse at rulle sådan en lækker madras her ud på gulvet og tilbyde sine gæster en rar foldemadras for en gangs skyld.

 • Bredde: 95 cm
 • Dybde: 70 cm
 • Farve: Flere valgmuligheder
 • Materialer: Uldmix af bomuld, uld og polyester med en kerne i skum
 • Betræk: 70% bomuld og 30% polyester

#7 Sleepy Single Foldemadras

Kort beskrivelse:

Sleepy Single Foldemadras er til dig, der gerne vil kunne folde en madras ud, når du har overnattende gæster og så efterfølgende pakke den sammen igen og pakke den helt væk. Denne foldemadras er fuldstændig simpel i sit udseende. Den har dog mere polstring i forhold til et liggeunderlag, så dine gæster stadig får en god nats søvn.

✅ Kan bruges af både børn og voksne
✅ Ekstra tyk foldemadras
✅ Simpel at operere

Derfor skal du vælge Sleepy Single Foldemadras

Den absolut største fordel ved en Sleepy Single Foldemadras er, at den er nem at tage frem og lægge på plads igen. Hvis du gerne vil have en hurtig løsning til når du får overnattende gæster og ikke orker, eller har pladsen til, at investere i en boksmadras eller en kontinentalseng, så skal du tage et ekstra kig på en Sleepy Single Foldemadras.

Foldemadrassen har en længde på 200 cm, så den passer til en sengs standard mål. Den er derfor velegnet til både børn og voksne. Desuden er Sleepy Single Foldemadras ekstra tyk i forhold til andre foldemadrasser, da den er opbygget af et 12 cm tykt lag skum. Du kan få din nye foldemadras i mange forskellige farver, så du kan vælge den variant, der passer ind i din stil. Det er endda også muligt at købe Sleepy Foldemadras modellen som en double model eller triple model, så du får en foldemadras med ekstra bredde. Vil du gerne tilbyde dine gæster en endnu bedre foldemadras? Så kan du naturligvis også kigge på Lux triple modellen. Her får du en madras med en 4 cm tyk memory skum kerne. Selve madrassens hårdhed er i medium.

Sleepy Single Foldemadras Antracit fungerer altså til mange forskellige personer og du investerer dermed i en god og brugbar gæsteseng, der nemt kan pakkes væk, når gæsten er taget hjem igen.

 • Bredde: 70 cm
 • Højde: 12 cm
 • Længde: 200 cm
 • Mål sammenfoldet: L: 67 x B: 70 x H: 36 cm
 • Vægt: 4,8 kg
 • Farve: Flere valgmuligheder
 • Materialer: 12 cm PU skum 
 • Stof: Kraftigt møbelstof i 100% polyester

#8 Kos Chaiselong Sovesofa

Kort beskrivelse:

Er du på udkig efter en sovesofa, der både formår at være komfortabel, når man benytter den som sofa og som seng? Så kan du overveje at tage Kos Chaiselong Sovesofa med på din liste. Du får her en rigtig fin sovesofa i et flot nordisk design.

✅ Vendbar sovesofa
✅ Sovesofaen er med koldskum

Derfor skal du vælge Kos Chaiselong Sovesofa

Kos Chaiselong Sovesofa er en god investering uanset om den er til stuen eller gæsteværelset. Det er en relativt billig sovesofa, så du behøver ikke at føle, at du smider penge ud af vinduet med dette valg. Hvis du vælger at placere den i gæsteværelset, så giver den god mulighed for at benytte pladsen i rummet, og selve sofaen, i løbet af dagtimerne og så først folde den helt ud, når det er tid til at gå i seng. Dine gæster kan altså sagtens tilbringe lidt tid inde på værelset uden at det skaber plads problemer.

Der er benyttet polyester til denne sovesofa, så du kan være sikker på, at stoffet er særligt slidstærkt og holdbart. Sovesofaen er polstret med koldskum, så den er mere behagelig at sidde og sove på. Det er desuden muligt at få Kos Chaiselong Sovesofa i flere forskellige farver. Du har altså mulighed for at vælge sovesofaen i lige netop den farve, der passer til dit hjem. Måske du skal prøve en ny og mere markant farve til gæsteværelset?

En af de klare fordele ved at købe netop denne sovesofa er, at den er vendbar. Det forlænger både komforten for dig i længden og sovesofaens levetid. Fik vi desuden nævnt, at både Kos Chaiselong Sovesofa og forhandleren Møbelkompagniet har fået rigtig gode anmeldelser på nettet? Du er altså sikker på at få en fin sovesofa med hjem og rigtig god service undervejs i processen. Dét er da et klart plus.

Kos Chaiselong Sovesofa er til dig, der gerne vil have en enkel og særdeles holdbar sovesofa til gæsteværelset eller stuen – uden at den koster en formue. Med denne sovesofa får du opfyldt alle tre ønsker uden problemer.

 • Bredde: 224 cm
 • Højde: 88 cm
 • Dybde: 168 cm
 • Længde: 200 cm
 • Vægt: 95 kg
 • Farve: Flere valgmuligheder
 • Fjedre: Pocket
 • Skum: Koldskum
 • Betræk: Polyester

#9 Nem Camp Flock Single

Kort beskrivelse:

Har du ikke særlig tit gæster til at overnatte? Eller måske gider du bare ikke gøre det helt store ud af en gæsteseng? Så kan du med fordel købe en Nem Camp Flock Single luftmadras i stedet. Det er en simpel seng, der nemt kan tages med frem og tilbage, så du kan endda også selv benytte dig af den, når du overnatter ude hos dine venner.

✅ Kan nemt tages med alle steder
✅ Behagelig blød at ligge på
✅ Skarp pris

Derfor skal du vælge Nem Camp Flock Single

Det er langt fra nødvendigt med en stor og dyr seng, når man bare skal overnatte en enkel eller to nætter. Der er altså ingen grund til at bruge hele opsparingen på en gæsteseng, som alligevel ofte bare er i vejen, når man ikke længere har de overnattende gæster på besøg.

Med Nem Camp Flock Single får du en luftmadras, der er lidt bedre og mere komfortabel end de helt billige modeller – men stadig uden at du betaler dyre domme for den. Du kan nemlig sagtens finde pengene i dit almindelige månedsbudget. Så det er altså også en god løsning til dig, der hurtigt skal finde en gæsteseng, da du får gæster på besøg allerede i morgen!

Luftmadrassen er fremstillet af det holdbare PVC materiale og har en velour betrukket overside, så du har et blødt og rart underlag. På denne model er der en dobbeltventil, så du nemt kan pumpe luft i luftmadrassen, samt tømme den igen, når den ikke længere skal bruges. Den er altså helt perfekt til både den aftalte og impulsive overnattende gæst. Og hvis du er typen, der gerne vil være sikker på, at du selv ligger på noget ordentligt materiale, når du sover ude, så kan du nemt tage luftmadrassen her under armen og tage den med dig. Var der nogen der sagde campingtur? Ja, der kan du også med fordel benytte dig af denne luftmadras variant.

Nem Camp Flock Single er den helt rigtige løsning for dig, der gerne vil have en billig og nem gæsteseng. Du får ingen problemer med at pumpe luft i og ud af madrassen og så kan den jo nemt gemmes væk i et skab, når du ikke benytter dig af den.

 • Længde: 185 cm
 • Bredde: 73 cm
 • Højde: 18 cm
 • Materialer: PVC og en velour betrukket overside
 • Enkeltmandsseng

#10 Outwell Flock Excellent King luftmadras

Kort beskrivelse:

Outwell Flock Excellent King Luftmadras er primært til dig, der får mere end en overnattende gæst eller også gerne vil kunne bruge din gæsteseng til andre formål. Du får nemlig her en dobbelt luftmadras, så der er rigelig plads til to personer på den. Derudover er modellen også særdeles velegnet til at tage med på campingturen.

✅ God plads til to personer
✅ Nem at pakke væk igen

Derfor skal du vælge Outwell Flock Excellent King Luftmadras

Hvis du synes, at den ovenstående model Nem Camp Flock Simple var en god løsning, men desværre lidt for lille, så har du fundet den rette model nu. Outwell Flock Excellent King Luftmadras er nemlig lige steppet over enkeltmandsseng modellen. Der er god plads til to personer på denne variant, hvilket er en fordel for dig, der ofte har mere end en overnattende gæst ad gangen. Så får du ihvertfald ikke sure miner over, at en af gæsterne skal overnatte på gulvet.

Luftmadrassen er en bedre løsning end en reel seng for dig, der ikke har særlig meget plads i hjemmet – eller bare gerne vil have muligheden for at pakke sengen helt væk. Her slår du desuden to fluer med et smæk, da Outwell Flock Excellent King Luftmadras ikke fylder særlig meget og samtidig nemt kan pakkes sammen igen efter brug. Hvor nemt er det ikke lige at kunne opbevare en gæsteseng i skabet, og så bare tage den frem, når der er brug for den?

Endnu en fordel med denne type luftmadras er, at du også sagtens kan benytte dig af den selv. Du kan både tage den med dig, når du skal overnatte hos andre – eller hvis du er et udendørsmenneske, der godt kan lide at sove under åben himmel. En Outwell Flock Excellent King Luftmadras kan nemlig nemt tages med under armen ud på campingturen.

 • Længde: 205 cm
 • Bredde: 155 cm
 • Højde: 30 cm
 • Dobbeltseng

#11 Sleep Well Koldskum Madras

Kort beskrivelse:

Her er der en lidt lækre model til dig, der gerne vil gøre noget ekstra ud af madrassen på gulvet. En madras på gulvet kan jo nemt virke som en halvdårlig løsning på pladsmanglen i hjemmet, men det slipper du for at tænke på med denne model. Dine gæster får nemlig en god liggekomfort, der langt overgår andre gulvmadrasser.

✅ Koldskum madras
✅ Findes i tre tykkelser
✅ Aftageligt og vaskbart betræk

Derfor skal du vælge Sleep Well Koldskum Madras

Helt grundlæggende skal du vælge denne type madras til dine gæster, da du er sikker på at få en madras i god kvalitet med hjem. Madrassen er bygget op omkring en soft koldskum kerne, der sørger for at følge kroppen. På den måde opnår din gæst en god liggekomfort og en god nats søvn. Du undgår altså de sure miner ved morgenbordet. Du kan desuden selv vælge om du vil have en 12 cm, 14 cm, eller 16 cm tyk madras med hjem. 

En anden fordel ved Sleep Well Koldskum Madrassen er dens lækre betræk. Du får nemlig et såkaldt stretch betræk, der både er aftageligt og vaskbart. Du har derfor altid mulighed for at vaske betrækket på sengen, når du føler for det. Betrækket kommer både i en hvid og grå farve. 

Og så må vi også hellere fortælle dig om den sidste fordel ved Sleep Well Koldskum madrassen. Du kan selv vælge størrelse på din kommende gæsteseng! Der er så mange valgmuligheder i valget af størrelse, at vi ikke har tænkt os at remse dem alle op, men kort sagt bestemmer du altså selv både bredde, længde og tykkelse på madrassen. Det er da meget rart selv at kunne tilpasse madrassen til behovene. 

Så leder du efter en gæsteseng model, der tillader fleksibilitet i købsprocessen? Så er det en Sleep Well Koldskum Madras du skal gå efter. Den er trods alt også behagelig at ligge på, selvom den ikke koster alverdens penge.

 • Længde: Valgmuligheder fra 190 til 220 cm
 • Bredde: Valgmuligheder fra 70 cm til 200 cm
 • Højde: Vælg mellem 12 cm, 14 cm eller 16 cm
 • Farver: Grå eller hvid

Skal du investere i en reel seng eller en sovesofa?

Nu står du måske i et dilemma om, hvorvidt det er bedst at investere i en reel seng eller en sovesofa. Der er naturligvis både fordele og ulemper ved begge valg – og uanset hvad du vælger, så skal du nok blive glad for din nye gæsteseng (og det bliver dine overnattende gæster selvfølgelig også!). Du behøver altså ikke at få et panikanfald over valget af den nye gæsteseng, men bare følge det du nu end synes er det rigtige valg. 

En af de helt store fordele ved at vælge en sovesofa frem for en reel seng er, at du har muligheden for at pakke sengen sammen efter brug. Sovesofaen vil derfor fylde mindre, og det kan jo være en rar mulighed i et lille rum. Du kan endda også benytte sovesofaen som en reel sofa, når den ikke benyttes som sovesofa, og dermed spare dig selv for at investere i endnu flere møbler. Og vi vil lige pointere, at du ikke skal lytte til alle dem, der mener, at en sovesofa langt fra kan fungere som en behagelig sofa – det kan de altså sagtens. Det handler naturligvis bare om, at du lige har undersøgt markedet før du køber den første og den bedste sovesofa. Du kan også altid tilkøbe en god topmadras til din sovesofa, hvis du ikke synes, at man ligger godt nok på den eller simpelthen bare ønsker bedre komfort for dine gæster. Det er helt op til dig, hvor meget du vil gøre ud af det.

På den anden side har vi den almindelige seng, og her er fordelen umiddelbart, at det ser lidt mere fancy ud – især hvis du har et decideret separat gæsteværelse. Her kan sengen nemlig give værelset et hyggeligt og hjemligt præg, som man ikke nødvendigvis oplever med sovesofaen. Men du skal også passe på i købet af en seng til gæsteværelse idet, at dine gæster godt kan have forskellige behov, når det kommer til sengen. Du skal derfor nok gå efter en model, der tilgodeser flere forskellige behov. Det er jo nok ikke alle, der har brug for en varmeledende seng, især ikke dem der fryser meget om natten, men alle kan sagtens få fornøjelse af en trykaflastende og støttende seng. Det er klart noget at have med i sine overvejelser, når der skal investeres i en ny gæsteseng.

Og hvis du slet ikke kan blive enig med dig selv om din kommende gæsteseng, så kan du jo altid investere i en foldemadras eller en luftmadras. Det kan sagtens være en god løsning og så behøver du ikke bruge for mange penge på gæstesengen. Fordelen er desuden også, at den altid kan udskiftes, når du så har fundet den helt rette model til dit gæsteværelse – eller den kan ryge ind i skabet og gemmes til en fremtidig campingtur eller uforudsete overnattende gæster.

Konklusion - vælg den rigtige seng for dine behov:

Der er mange forskellige muligheder i købet af en gæsteseng. Det er helt op til dig om du vil investere i en reel seng, en sovesofa eller en madras på gulvet. Hvis du har et specifikt gæsteværelse, så vil jeg råde dig til at se nærmere på boksmadras modellerne Krone Box NU og Nordkap Box. Det er gode og solide senge, som dine gæster helt sikkert vil elske. Men vil du gerne give dine gæster en ekstra fantastisk oplevelse og har du ikke noget mod at betale lidt mere for en gæsteseng? Så skal du scrolle op og vælge Sirius Black Elevationsseng. Dine gæster vil aldrig tage hjem igen, hvis du vælger, at opsætte den seng i gæsteværelset. 

Er du den mere praktiske type, der gerne vil have en gæsteseng, som både kan fungere som seng og sofa? Så er sovesofaerne Recast Soft Pacific Pearl eller Osvald Twist Granite et ekstra kig værd. Her får du nemlig optimal komfort i både sofa- og sengedelen. Du kan altså nemt købe en af modellerne ind til stuen og så benytte sovesofaen som seng, når du har overnattende gæster. Du kan selvfølgelig også altid investere i en madras, hvis du ikke har så meget plads derhjemme. Du kan enten vælge en Karup Buckle-Up Foldemadras eller en Nem Camp Flock Single luftmadras, hvis du gerne vil kunne pakke madrassen væk efter brug. Og har du lyst til at købe en lidt mere fancy luftmadras, så kan du jo altid overveje en Outwell Flock Excellent King Luftmadras. Uanset hvad du vælger, så skal du nok gøre dine gæster glade med en af de ovenstående 11 forslag til gæstesenge. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *