Elevationssenge – Find den bedste elevationsseng 2022

Elevation bed

Flere og flere vælger at opgradere til en elevationsseng, når de er på jagt efter en ny seng. Men hvad er det lige, der er så specielt ved senge med elevation? Vi håber, at vores nedenstående guide kan være med til at besvare lige netop dét spørgsmål for dig. Vi har samlet nogle af de bedste elevationssenge på markedet, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over, hvilke modeller, der passer bedst til dig. Sengene er udvalgt efter deres resultater i forskellige elevationssengetests, så du som forbruger kan være sikker på, at de udvalgte modeller er pengene værd. 

Der er rig mulighed for at finde en model, der passer til dine krav – uanset om disse går på størrelse, farve, komfortniveau eller elevationskomponenter. Og hvis du undervejs finder en model, der taler lige netop til dig, så kan du nemt åbne linket til den og undersøge mulighederne for at bestille den hjem.

Aura Snö Elevationsseng - Bedste elevationsseng

Materiale:

Airflow skum

Pris:

$$$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Medium, Fast eller Ekstra fast

Garanti:

25 år - 5 år på elevationsmotor

Prøveperiode:

100 dage

Materiale:

Airflow skum

Pris:

$$$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Medium, Fast eller Ekstra fast

Garanti:

25 år - 5 år på elevationsmotor

Prøveperiode:

100 dage

Auraserien fra NordicDream er hverdagsluksus af den bedste skuffe. Du får fabelagtig komfort og støtte af din krop uden at gå på kompromis med materialerne. Faktisk er topmadrassen i Aura Snö OEKO-TEX mærket og du kan derfor nyde din nye seng med ultra god samvittighed, mens den lader dine batterier helt op igen.

 • OEKO-TEX-certificeret
 • Produceret i Danmark
 • Støjsvag motor fra verdenskendt producent
 • Syv komfortzoner, som sikrer optimal aflastning

Derfor skal du vælge Aura Snö Elevationsseng

Auraserien sætter meget høje standarder for søvn og komfort. Der er tænkt over hver eneste detalje i opbygningen af denne seng for at sikre at du sover i det dybe søvnstadie længst muligt. Det er nemlig i dette stadig at kroppen restituerer sig selv og genoplader.

Dansk håndværk

Aura Elevationsseng er produceret i Danmark og lever derfor op til de høje danske kvalitetskrav. Alle materialer er udvalgt for deres kvalitet og holdbarhed. Elevationsmotoren er af den højeste kvalitet og produceret af OKIN, der bl.a. leverer motorer til hospitaler. Der er altså tale om en særdeles effektiv og kraftig motor, der samtidig er støjsvag. Du kan nemt betjene hæve og sænke funktionerne i hhv. hoved- og fodenden med den medfølgende trådløse fjernbetjening. Dertil er der installeret LED-lys under sengen, der også aktiveres af fjernbetjeningen og gør det let at orientere sig, hvis man skal op om natten.

Kvalitetsmaterialer og højt komfortniveau

Sengens rammer og lameller er produceret af solidt svensk fyrretræ. Selve rammen er 10 cm tyk, så du får en seng der kan holde i mange år. Opbygningen i boxmadrassen yder den ultimative komfort med 2 lag pocketfjedre og airflowskum der virker temperaturregulerende, så du ikke får det for varmt imens du sover. Det øverste lag fjedre er i syv komfortzoner, der tilpasser sig efter din krop og støtter og aflaster de individuelle trykpunkter af din krop. Hvis du f.eks. har problemer med nakke, skuldre, ryg eller lænd, vil du mærke en tydelig forskel efter at have sovet i denne seng.

Snötopmadrassen er en fantastisk og kvalitetssikker topmadras med ergoflexskum. Du opnår dermed bl.a. en bedre ventilation i stoffet, så der kommer et bedre sovemiljø. Der er tilmed indbygget anti-skrid, så du kan bevæge dig i sengen uden at bekymre dig, at madrasserne rykker på sig. Ergoflexskummet tilpasser sig din krop, så du altid bliver aflastet på den bedste måde, dertil er det termofølsomt og virker afkølende ved for høje temperaturer.

Uovertruffen boxelevation

Boxelevationen i Aura Snö er virkelig en klasse for sig. Det dobbelte fjedrelag sikrer en uovertruffen komfort. Det øverste lag fjedre består af specialudviklede Ergonomic+ fjedre med ekstra dybde, der former og tilpasser sig efter din krop. Alle pocketfjedrene er pakket i små stofposer, og det øverste fjedrelag er inddelt i syv komfortzoner der aflaster individuelt. Det andet lag fjedre i sengen bund består også af Ergonomic+ fjedre og understreger igen det fantastiske komfortniveau, der er i denne Aura Snö model.

Produktdetaljer:

 • Højde: 66 cm, ( 7 cm topmadras – 45 cm boxelevation – 12 cm ben)
 • Størrelse: 180×200 cm
 • Polstring: 25mm Airflowskum
 • Bolster: Møbelstof
 • Ramme: 10 cm træramme i svensk fyrretræ
 • Fjedre: Ergonomic+
 • Komfortzoner: Syv stk
 • Motor: Produceret af OKIN, hæve / sænke funktion i hoved- og fodende, styres med en trådløs fjernbetjening

Venus Elevationsseng - Bedste OEKO-TEX certificerede elevationsseng

Materiale:

Latex

Pris:

$$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Medium, Fast eller Ekstra fast

Garanti:

25 år - 5 år på elevationsmotor

Prøveperiode:

100 dage

Materiale:

Latex

Pris:

$$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Medium, Fast eller Ekstra fast

Garanti:

25 år - 5 år på elevationsmotor

Prøveperiode:

100 dage

Venus serien får altid vildt gode anmeldelser og deres elevationsseng er ingen undtagelse. Du får fabelagtig komfort og støtte af din krop uden at gå på kompromis med materialerne. Faktisk er Venus Elevationsseng OEKO-TEX mærket og du kan derfor nyde din nye seng med ultra god samvittighed, mens den lader dine batterier helt op igen.

 • OEKO-TEX-certificeret
 • Produceret i Danmark
 • Støjsvag motor fra dansk producent
 • Syv komfortzoner, som sikrer individuel støtte

Derfor skal du vælge Venus Elevationsseng

Venus serien sætter en helt ny standard for søvn og komfort til en god pris. Det er derfor heller ingen nyhed, at de er nogle af Bedre Nætters bestsellere. Elevationssengen har scoret 4,5 ud af 5 stjerner af forbrugerne, så du er garanteret en seng, der lever op til dine behov og giver dig en fabelagtig nattesøvn hver eneste nat. Men lad os da endelig alligevel se lidt nærmere på de enkelte dele af Venus Elevationsseng.

Dansk produceret og dansk producent

Venus Elevationsseng er produceret i Danmark og lever derfor op til de høje danske kvalitetskrav. Du kan altså stole på, at alle materialer er af god og holdbar kvalitet. Derudover er denne elevationsmodel produceret i samarbejde med den danske producerent Linak. De har stået for elevationskomponenterne og har sørget for at designe en støjsvag, men dog samtidig utrolig effektiv, motor. Du kan nemt betjene hæve og sænke funktionerne i hhv. hoved- og fodenden med den medfølgende trådløse fjernbetjening.

Den danske producent Linak står for elevationskomponenterne til modellen Venus Elevationsseng. De har designet en støjsvag, men samtidig effektiv motor, der betjenes via en trådløs fjernbetjening. Du får her muligheden for at hæve eller sænke komponenterne i hoved- eller fodenden af sengen. Sengen kan altså altid nemt tilpasses til dine behov den pågældende dag.

Stærkt fundament og højt komfortniveau

Selve fundamentet af sengen består af en 20 cm tyk træramme i svensk fyrretræ. Det gør sengen umådelig solid og holdbar, så den kan holde i mange år. Springmadrassens opbygning er med til at sikre dig komfort, da du her får en madras med pocketfjedre og et åndbart lag af smidigt hyrbidskum. Madrassen er desuden inddelt i syv komfortzoner, der støtter og aflaster de individuelle dele af din krop. Komponenterne er altså sammensat for at give dig en god nats søvn og så du ikke på noget tidspunkt behøver at bekymre dig om ikke at kunne finde en god liggestilling. Hybridskummet er særligt velegnet til at blive benyttet i madrasser til elevationssenge, da skummet konstant omformer sig efter dig og dine trykpunkter – og ikke efter en bestemt liggeposition. Du vil altså opleve at vågne op bedre udhvilet end med andre senge.

Det øverste lag af elevationssengen skruer lige lidt ekstra op for komfortniveauet. Her får du nemlig en fantastisk og kvalitetssikker topmadras med en 6 cm tyk Pulse Latex kerne. En sådan kerne er særdeles holdbar, åndbar, elastisk og stærk. Du opnår dermed bl.a. en bedre ventilation i stoffet, så der kommer et bedre sovemiljø. Der er antiskrid indbygget, så du roligt kan bevæge dig i sengen uden at være nervøs for, at madrasserne rykker på sig, mens du sover.

Venus er til den miljøbevidste køber

Venus Elevationsseng vil altså i den grad forbedre dit sovemiljø – både i form af komfort og åndbarhed i materialerne. Der er dog endnu en fordel ved købet af en Venus Elevationsseng, hvis du endnu ikke er helt overbevist om, at sengen er noget for dig. Sengen er nemlig både OEKO-TEX certificeret og Svanemærket. Du investerer altså positivt i både din søvn og miljøets fremtid. Dét er da kun med til at gøre sengen endnu mere værd.

Du kan altså med fordel vælge at købe en Venus Elevationsseng uden at skulle bekymre dig om, hvilke kemikalier der har været brugt i fremstillingen af din seng. Og hvis du ikke tror på vores vurdering af, at denne seng er en af de bedste på markedet, så kan du jo altid læse lidt op på sengens anmeldelser. Så er vi sikre på, at du nok skal blive overbevist.

Produktdetaljer:

 • Højde: 66 cm, 19 cm ben, 21 cm bund, 18 cm madras, 8 cm topmadras
 • Størrelse: 180×200 cm
 • Polstring: 25mm Hybridskum
 • Bolster: Venus Møbelstof
 • Ramme: 20 cm træramme
 • Fjedre: Pocket
 • Komfortzoner: Syv stk
 • Motor: Produceret af Linax, hæve / sænke funktion i hoved- og fodende, styres med en HB10 trådløs fjernbetjening

Nova Natural Elevationsseng - Den bedste elevationsseng på 180x200 cm

Materiale:

Latex

Pris:

$$$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Medium, Fast eller Ekstra fast

Garanti:

25 år - 5 år på elevationsmotor

Prøveperiode:

100 dage

Materiale:

Latex

Pris:

$$$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Medium, Fast eller Ekstra fast

Garanti:

25 år - 5 år på elevationsmotor

Prøveperiode:

100 dage

Med en  Nova Natural Elevationsseng er du sikker på at få en seng med hjem, der er bygget med de nyeste teknikker, såsom brugen af SonoCore metoden i topmadrassen, så du får en endnu bedre model. Der er endda også taget højde for at mindske CO2-udledningen under produktionen og så benyttes der flere naturmaterialer.

 • En topmadras produceret med SonoCore metoden og i 100% naturlatex
 • To lag pocketfjedre i madrassen for ekstra komfort og støtte
 • Støjsvag motor fra dansk producent
 • OEKO-TEX mærket

Derfor skal du vælge Nova Natural Elevationsseng

Med købet af en Nova Natural Elevationsseng får du en flot dobbelt elevationsseng. Der er derfor rigelig plads til både dig og din partner – eller plads til, at du selv kan fylde ekstra meget. Intet er overladt til tilfældighederne med denne model og du vil derfor hurtigt mærke, hvordan din nattesøvn bliver bedre, så du vågner op mere udhvilet og klar til dagen. En ekstra bonus er naturligvis også, at Nova Natural Elevationsseng har fået OEKO-TEX mærket. Du kan derfor med købet af denne variant være sikker på, at der ikke kommer unødvendige kemikalier ind i hjemmet.

Gode og støjsvage elevationskomponenter

En af grundstenene i en god elevationsseng kommer fra valget af elevationskomponenter. Af den grund er det danske firma Linax blevet en del af holdet i produktionen af denne model. Linak har sørget for, at sengen indeholder en særdeles støjsvag og kvalitetssikker motor, der fungerer upåklageligt. Selve elevationsrammen er desuden hele 20 cm tyk og i massivt fyrretræ, som skaber en robust og solid bund til resten af sengen.

Springmadras med to fjederlag

Springmadrassen i en Nova Natural Elevationsseng er bygget op af to lag pocketfjedre frem for det normale enkeltlag. Mellem fjedrene er der et lag af åndbar og elastisk hybridskum, der fungerer som polstring. Denne type af polstring er særligt god at benytte til elevationssenge, da skummet konstant omformer sig hver gang sengen position justeres. Springmadrassen er inddelt i syv komfortzoner, der i samspil med polstring og fjedre sikrer dig en god omgang støtte og aflastning af hele din krop og dens trykpunkter. Du kommer derfor ikke til at ligge vågen om natten og konstant vende dig rundt for at finde en behagelig stilling.

En naturlig og åndbar topmadras

Ved købet af din nye Nova Natural Elevationsseng får du en Mayan Pulse topmadras med i købet. Topmadrassen består af 100% naturlatex, og så er det særlige ved denne topmadras, at den er produceret efter den moderne SonoCore metode. Det giver latexen en anden form for struktur, der er mere åndbar og slidstærk end andre topmadras varianter. I samspil sørger de to parametre for, at din topmadras kan holde i mange år uden at kvaliteten lider nød. Produktionen af en Mayan Pulse topmadras er desuden yderst miljøbevidst og der er dermed sparet +350 kg CO2 fra atmosfæren i udvindelsen af latex til netop denne topmadras model.

Nova Natural Elevationsseng er til dig, der har brug for en dobbelt størrelses elevationsseng, men også gerne vil være sikker på at der er benyttet gode materialer i produktionen.

Produktdetaljer: 

 • Højde: 63 cm, 10 cm ben, 45 cm boxelevation, 8 cm topmadras
 • Størrelse: 180×200 cm
 • Polstring: 25mm Hybridskum
 • Bolster: Førsteklasses Møbelstof
 • Ramme: 20 cm træramme
 • Fjedre: Pocket i to lag
 • Komfortzoner: Syv stk
 • Motor: Produceret af Linax, hæve / sænke funktion i hoved- og fodende, styres med en HB10 trådløs fjernbetjening

Urban Elevationsseng med topmadras - Den bedste elevationsseng til prisen

Materiale:

Polyskum

Pris:

$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Medium, Fast eller Ekstra fast

Garanti:

15 år - 5 år på elevationsmotor

Prøveperiode:

60 dage

Materiale:

Polyskum

Pris:

$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Medium, Fast eller Ekstra fast

Garanti:

15 år - 5 år på elevationsmotor

Prøveperiode:

60 dage

Urban Elevationsseng er en helt enkel model, der stadig yder god støtte og aflastning af dine led og muskler. Hvis du ikke har de helt store krav til din elevationsseng, så kunne denne model sagtens være noget for dig. Den står desuden til en fast lav pris, så du ikke bliver ruineret ved købet.

 • Fast lav pris online
 • Stærk men samtidig støjsvag motor, der styres med fjernbetjening
 • Meget enkel model, som passer ind hos de fleste

Derfor skal du vælge Urban Elevationsseng med topmadras

Hvem siger, at en god elevationsseng skal koste en bondegård? Urban Elevationsseng beviser lige præcis det modsatte. Modellen er måske meget enkel i sin opbygning og sit udseende, men den har nu alligevel alt der skal til for at være en god og moderne elevationsseng. På trods af den billige pris i forhold til andre elevationssenge, så er der prisen ikke på bekostning af kvaliteten. Modellen er nemlig danskproduceret og lever derfor op til de danske kvalitetskrav til materialer o.l. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt du får en ordentlig seng eller ej – for det er du garanteret.

Solid og simpel opbygning

Selve elevationsbunden består af 28 formspændte lameller og en 10 cm høj træramme. Du har mulighed for at hæve og sænke sengen i ryggen og ved benene med en stærk og støjsvag motor. Og så kan du nemt betjene motoren med en fjernbetjening, som du altid kan have liggende i nærheden af dig.

Oven på elevationsbunden ligger der en springmadras bestående af pocketfjedre. Der er 250 fjedre pr. m2 og mellem fjedrene er der desuden et lag af skum for øget komfort. Springmadrassen kommer i en fast hårdhed og så er den vendbar. Den er altså både komfortabel og yderst holdbar grundet denne opbygning.

Med købet af en Urban Elevationsseng får du en topmadras med en 4 cm tyk kerne af polyskum (polyether). Det er en rimelig traditionel topmadras til dig, der ikke har brug for yderligere støtte og aflastning af din krop end den du får gennem madrassen. Betrækket er fremstillet af OEKO-TEX certificeret tekstiler i polyester. I samlet tilstand er sengen en dobbeltseng på 180×200 cm, men den består grundlæggende af to enkeltsenge i størrelsen 90×200 cm.

Urban Elevationsseng er til dig, der gerne vil have en billig elevationsseng uden at være afhængig af elevationsseng tilbud. Du får her en fin elevationsseng i en simpel opbygning.

Produktdetaljer: 

 • Størrelse: 180×200 cm, dog kommer sengen som to enkeltsenge i 90×200 cm
 • Polstring: Skum
 • Bolster: Betrukket med sort møbeltekstil af 65% bomuld og 35% polyester
 • Ramme: Træramme
 • Fjedre: Pocket
 • Komfortzoner: Ingen
 • Motor: Hæve / sænke funktion i ryggen og i fodenden, styres med en fjernbetjening

Kaagaard Sengeramme Model 380 (Eg) - Til dig, der mangler en sengeramme til elevationsseng

Materiale:

Træ

Pris:

$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

-

Garanti:

2 år

Prøveperiode:

100 dage

Materiale:

Træ

Pris:

$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

-

Garanti:

2 år

Prøveperiode:

100 dage

Med denne Kaagaard model får du en moderne og billig sengeramme. Fordelen ved lige netop den her sengeramme er, at den passer sammen med alle madrastyper. Og så kan du selv tilvælge lige netop den lamelbund, som du har brug for.

 • Alle typer af madrasser passer til sengerammen
 • Skandinavisk og enkelt design
 • Flere valgmuligheder i processen, bl.a. valg af størrelse, bund, ben o.l.

Derfor skal du vælge Kaagaard Sengeramme

Har du slet ikke behov for en hel elevationsseng, men nærmere kun rammen? Så skal du føje denne Kaagaard sengeramme til din liste. Du får her en rigtig fin og tidløs sengeramme, som aldrig går af mode. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, at skulle skifte rammen i tide eller utide for at være med på ‘beatet’.

En seng efter dine ønsker

Den helt afgørende fordel ved at investere i en Kaagaard Sengeramme, ud over dens enkle design, er, at den passer sammen med alle typer af madrasser. Du kan derfor altid senere hen tilkøbe en anden lamelbund, hvis du gerne vil ændre din madrastype. Du har altså mulighed for her at teste om en elevationsseng er noget for dig, hvis du nu ikke er helt sikker på det endnu. En anden fordel er, at du altid kan udskifte din madras, hvis du gerne vil opgradere på et senere tidspunkt. Når du ikke har en kombinationsseng, så er du jo nemlig ikke tvunget til at skifte alle dele ud samtidig. Du kan altså sagtens skifte enten sengeramme eller madras ud løbende uden at blive ruineret.

Du får selv lov til at vælge og fravælge produkter i købsprocessen. F.eks står du selv for at vælge hvilke ben, lamelbunde og gavl, som du gerne vil have med til sengen. Og så behøver du ikke at bekymre dig om bærelister, da de allerede er boret ind i rammen.

Elevationsseng på dine betingelser

Hvis du gerne vil benytte denne sengeramme som en elevationsseng, så har du mulighed for at købe pæne formspændte lameller, hvoraf fem af disse er justerbare. På den måde får du lidt ekstra luksus ind i hjemmet med denne sengeramme og de tilkøbet elevationskomponenter. Bæreevnen for disse lameller er 160 kg.

Kaagaard Sengeramme model 380 tilbyder dig altså en vis fleksibilitet og du kan derfor være sikker på at få en elevationsseng, der lever op til alle dine krav, da du selv er med til at vælge elementer fra eller til.

Produktdetaljer: 

 • Materiale: 22 mm spånplade med massive kantlister.
 • Træsort: Eg
 • Bæreevne: 160 kg
 • Mulighed for tilkøb af lameller, ben og gavl
 • Passer til alle madrastyper

Mål:

 • Liggeflade: 160×200 cm – men den kan købes i andre størrelser
 • Total: 160×206 cm
 • Udvendig bredde lidt over 6 cm
 • Udvendig længde lidt over 6 cm
 • Højde fra gulv til top: 43 cm
 • Indvendig frihøjde: 16 cm

Jupiter Elevationsseng - En god elevationsseng for pengene

Materiale:

Komfortskum

Pris:

$$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Blød, Medium, Fast eller Ekstra fast

Garanti:

15 år - 5 år på elevationsmotor

Prøveperiode:

100 dage

Materiale:

Komfortskum

Pris:

$$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Blød, Medium, Fast eller Ekstra fast

Garanti:

15 år - 5 år på elevationsmotor

Prøveperiode:

100 dage

En Jupiter Elevationsseng er det rigtige valg for dig, der gerne vil have valgmuligheder i købsprocessen, men heller ikke for mange. Sengen har en indbydende komfort, som helt sikkert kommer til at understøtte din krop til fulde. Og så står sengens design flot til det moderne soveværelse.

 • Lydsvag og effektiv motor fra danske Linak
 • Ventilerende og åndbar latex topmadras for et bedre sovemiljø

Derfor skal du vælge Jupiter Elevationsseng

Der er mange fordele ved at vælge en Jupiter Elevationsseng. Først og fremmest er du sikker på at få en robust seng med hjem, der kan holde i mange år. Sengens opbygning er nemlig designet til at kunne holde til lidt af hvert. Det er altså et design og en seng, som du roligt kan stole på. Og så får du jo ovenikøbet et par valgmuligheder i købsprocessen i forbindelse med valg af gavl og madras fasthed – uden at blive spammet med valgmuligheder og ting, der skal tages stilling til.

Klædt på til drømmeland

Samtlige dele af Jupiter Elevationsseng arbejder sammen, så du kan få en dejlig nats søvn. Du bliver altså omkranset af gode materialer og komfortlag, der får dig til at glide lettere til drømmeland. Og for at kunne slappe godt nok af, så er det vigtigt at vide, at ens seng er solid og robust. Dét kan du være sikker på med Jupiter. Fundamentet består af en 12 cm tyk træramme i fyrretræ. I bunden er der elevationskomponenter fra den danske producent Linax. Selve motoren er særligt udvalgt fordi den både er effektiv og lydsvag på én gang. Den betjenes desuden med en trådløs fjernbetjening.

Den næste del af sengen består af en springmadras af pocketfjedre, hvor disse er omkranset af 25 mm polyskum. Der er desuden indlagt fem komfortzoner i springmadrassen. På den måde bliver din krops vægt fordelt på hele madrassen og komponenterne samarbejder mod at tilpasse sig dine former og liggepositioner. Din krop bliver altså aflastet i løbet af natten og du vågner derfor op mere veludhvilet.

Ekstra komfort med 6 cm tyk latexkerne

Selvom springmadrassen egentlig allerede aflaster og støtter din krop og din liggeposition, så får du stadig lige et ekstra komfortlag med hjem i form af en topmadras. Der medfølger en topmadras med en 6 cm tyk latexkerne, som virker både ventilerende og åndbar. Det sikrer, at du ikke bliver for varm i løbet af natten og så forbedrer det også indeklimaet og dermed dit sovemiljø. På den måde er der gjort alt for, at du kun får gode, rolige og behagelige nætter fremover.

Jupiter Elevationsseng er til dig, der gerne vil investere i en robust seng, som holder i mange år. Du foretrækker måske ikke en seng produceret med de nyeste teknologier, men vil stadig gerne have et vist komfortniveau.

Produktdetaljer:

 • Højde: 53 cm, 19 cm ben, 10 cm bund, 18 cm madras og 6 cm topmadras
 • Længde: 200 cm
 • Bredde: 180 cm
 • Polstring: 25 mm Polyskum
 • Bolster: Betræk quiltet m. fibervat
 • Fjedre: Pocket
 • Ramme: 12 cm træramme
 • Komfortzoner: Fem stk
 • Motor: Produceret af Linax, hæve / sænke funktion i hoved- og fodende, styres med en HB10 trådløs fjernbetjening
 • Antiskrid: Nej

Masterbed Standard Elevation - Den bedste elevationsseng på 160x200 cm

Materiale:

skum

Pris:

$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Medium, Fast eller Ekstra fast

Garanti:

15 år - 5 år på elevationsmotor

Prøveperiode:

60 dage

Materiale:

skum

Pris:

$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Medium, Fast eller Ekstra fast

Garanti:

15 år - 5 år på elevationsmotor

Prøveperiode:

60 dage

Her får du en helt enkel, men samtidig flot, elevationsseng i målene 160×200 cm. Sengen kommer med en springmadras og en smal 4 cm tyk latex topmadras. Den er til gengæld både ventilerende og allergivenlig. Det er et holdbart valg, der samtidig sikrer et rigtig fint komfortniveau.

 • Allergivenlig latex topmadras, som samtidig er ventilerende for et godt sovemiljø
 • Kraftig, men dog støjsvag, motor så du ikke bliver forstyrret af den
 • Produceret i Danmark af dygtige håndværkere for en god kvalitet

Derfor skal du vælge Masterbed Standard Elevation

Hvis du ikke vil helt op og have en seng i målene 180×200 cm, så er denne model et godt alternativ. Den er nemlig lige 20 centimeter smallerede end en fuld dobbeltseng og du og din partner kan derfor ligge lidt tættere på hinanden uden at det bliver for trangt i sengen.

To separate bunde for egen elevationsmulighed

Du og din partner behøver ikke at være enige om, hvad sengens elevationskomponenter skal indstilles til. Sengen kommer nemlig som to separate bunde á 80×200 cm og I får derfor hver jeres del, der kan løftes. Elevationskomponenterne er designet af det danske firma Linax og motoren er derfor kraftig uden at have et højt lydniveau. Da sengen kommer i to bunde, så kan I desuden også selv vælge hver jeres madras fasthed, hvis I ønsker det. Der er altså ingen grund til at gå på kompromis, hvis I køber en Masterbed Standard Elevationsseng.

Vendbar springmadras og allergivenlig topmadras

Der er taget lidt ekstra hensyn, når det kommer til madrasserne i en Masterbed Standard Elevationsseng. Her får du nemlig en springmadras med op til 250 pocketfjedre pr. m2, som er polstret med skum på begge sider. Det gør madrassen vendbar og sørger for god ventilation. Pocketfjedrene har desuden varierende tykkelse og er inddelt i fem komfortzoner, som er med til at give optimal støtte.

Du får en topmadras med en tykkelse på 4 cm med i købet af denne seng. Den har en tempereret kerne af latex og er også allergivenlig. Du har mulighed for at tage betrækket af, så du kan vaske det, hvornår du end føler for det. Det sikrer dig en hygiejnisk seng. Sengen er desuden designet i et enkelt sort betræk, som fungerer smudsafvisende.

Masterbed Standard Elevationsseng er til dig, der gerne vil have en seng i målene 160×200 i en simpel sort farve med smudsafvisende betræk.

Produktdetaljer:

 • Længde: 200 cm
 • Bredde: 160 cm – to madrasser á 80 cm
 • Polstring: Skum
 • Bolster: Sort smudsafvisende betræk
 • Fjedre: Pocket – op til 250 pr. m2
 • Komfortzoner: Fem stk
 • Motor: Trådløs

Tempur Spring Box Adjustable Elevationsseng - God elevationsseng i mange størrelser

Materiale:

Tempurskum

Pris:

$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Blød, Medium, Fast eller Ekstra fast

Garanti:

15 år

Prøveperiode:

60 dage

Materiale:

Tempurskum

Pris:

$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Blød, Medium, Fast eller Ekstra fast

Garanti:

15 år

Prøveperiode:

60 dage

Med købet af en Tempur Spring Box Adjustable Elevationsseng er du sikker på at få den ultimative støtte af din krop med hjem til soveværelset. Sengebunden passer endda sammen med alle Tempur madrasser, så du kan altid skifte madrassen ud på et senere tidspunkt, hvis du ønsker at prøve en ny model.

 • Sengebund med med fjedre, der passer med alle Tempur madrasser
 • CoolTouch madras, så den tilpasser sig til din individuelle krop

Derfor skal du vælge Tempur Spring Box Adjustable Elevationsseng

Hvis du gerne vil have lidt luksus og eksklusivitet ind i dit soveværelse, så er der håb med en Tempur Spring Box Adjustable Elevationsseng. Her får du nemlig en seng i et flot design med et eksklusivt touch, da den adskiller sig en smule fra mange andre modeller på markedet.

Den gode opbygning

Tempur Spring Box Adjustable Elevationsseng har en relativt simpel bund, der er fremstillet i massivt træ. Sengebunden er bygget op af fjedre, så du har mulighed for at vælge lige den madras fra Tempur, der passer til dig. Elevationsbunden giver dig mulighed for at hæve sengen i enten ryggen eller benene og dermed kan du selv gøre dig det behageligt.

Selve madrassen er designet med det såkaldte CoolTouch. På den måde er du sikker på, at madrassen selv tilpasser sig din individuelle krop og liggeposition. Du får altså både støtte og aflastning, så du kan få en roligere nattesøvn. Madrassen har også et aftageligt betræk, som du nemt kan tage og og vaske, når du føler for det. Det er klart en fordel, da det skaber en bedre hygiejne og sikrer, at din seng kan holde i mange år. Desuden giver det naturligvis også et bedre sovemiljø.

Både elevationsbunden og madrassen kommer som to separate dele, hvis du bestiller en dobbeltseng.

Vælg selv den størrelse, der passer dig

Fordelen ved lige netop denne model er, at den kommer i mange forskellige størrelser. Du har derfor mulighed for at investere i denne seng uanset hvor lille eller stor du gerne vil have, at din seng skal være. Og hvis du gerne vil være sikker på at have ekstra meget plads i sengen, hvorfor så ikke investere i en længere og bredere model ala 210×210 cm. For ja, det bliver denne model nemlig også produceret i.

Produktdetaljer:

 • Højde: 44 cm (uden ben)
 • Længde: 200 cm
 • Bredde: 180 cm – to madrasser á 90 cm
 • Ramme: Træramme
 • Madrastype: CoolTouch med aftageligt betræk
 • Komfortzoner: Syv stk
 • Motor: Styres via trådløs fjernbetjening, elevation i hoved- og fodende

Venus Diamant Elevationsseng - Elegant elevationsseng med graphitbehandlet topmadras

Materiale:

Tempurskum

Pris:

$$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Medium, Fast eller Ekstra fast

Garanti:

25 år - 5 år på elevationsmotor

Prøveperiode:

100 dage

Materiale:

Tempurskum

Pris:

$$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Medium, Fast eller Ekstra fast

Garanti:

25 år - 5 år på elevationsmotor

Prøveperiode:

100 dage

Venus Diamant er produceret med øje for detaljen. Topmadrassen er f.eks. designet til at være fire gange mere varmeafledende end andre madrasser. Det er med til at sikre at du holder den mest optimale søvntemperatur og hviler bedre. Og naturligvis får du også en god komfortoplevelse med Venus Diamant, da den støtter og aflaster dine trykpunkter, mens du sover.

 • Elevationsmotor fra Danske Linax
 • Fire gange mere varmeafledende end andre madrasser
 • Topmadras med antibakteriel og miljøvenlig beklædning for optimal hygiejne

Derfor skal du vælge Venus Diamant Elevationsseng

Vil du gerne have en seng, der er lidt ud over det sædvanlige? Så skal du overveje en Venus Diamant Elevationsseng. Sammensætningerne i denne seng gør nemlig, at du roligt kan lægge dig til rette og bare nyde alle parametre af designet og komfortniveauerne.

Dansk produktion hele vejen igennem

Du kan være sikker på, at din Venus Diamant model lever op til de danske kvalitetskrav, da den er produceret i Danmark og af danske håndværkere. De mekaniske dele er leveret af det danske firma Linax. De har produceret en støjsvag motor med et lavt strømforbrug. Du har desuden mulighed for at styre elevationskomponenterne via den trådløse fjernebetjening.

En behagelig og sund seng

Madrassen i Venus Diamant modellen er en springmadras af pocketfjedre inddelt i syv komfortzoner. Den er desuden behandlet med graphit, der har en unik evne til at holde på varmen, når det er koldt og aflede varmen, når det er varmt. På den måde opnår du den helt rigtige kropstemperatur for en bedre og roligere søvn. Pocketfjedrene reagerer endda også individuelt på din kropsvægt og understøtter din krops trykpunkter. Det sikrer dig en dybere søvn og så kan du vågne op uden nogen form for ømhed i kroppen.

Det øverste komfortlag består af en 7 cm tyk topmadras med enten en latex eller memory skum kerne. Latexen er ventilerende og er derfor god til dig, der får det varmt om natten, da den afleder varmen fra din krop. Memory skummet former sig derimod mere efter din krop og den formår i stedet at holde bedre på kropsvarmen, så den er bedre til dig, der ofte bliver kold i løbet af natten. Topmadrassen er desuden produceret i miljøvenligt og antibakterielt stof. Der er altså både forøget komfort og hygiejne med denne topmadras.

Produktdetaljer: 

 • Højde: 64 cm, 19 cm ben, 21 cm bund, 17 cm madras og 7 cm topmadras
 • Længde: 200 cm
 • Bredde: 180 cm
 • Polstring: 25 mm latex
 • Bolster: Venus Møbelstof
 • Ramme: 20 cm træramme
 • Fjedre: Pocket
 • Komfortzoner: Syv stk
 • Motor: Produceret af Linax, hæve / sænke funktion i hoved- og fodende, styres med en HB10 trådløs fjernbetjening
 • Antiskrid: Indbygget

Hvilke madras skal jeg vælge til elevationsseng?

Det er naturligvis meget forskellige fra person til person, hvilken madras man skal vælge til sin elevationsseng. Der er dog nogle parametre, såsom madras fasthed / hårdhed, komfortzoner, støttepunkter, fjedre o.l., som man kan overveje før man åbner computeren og ser på madrasser. Du skal dog være opmærksom på, at din madras skal kunne være kompatibel med elevationskomponenterne i din elevationsseng / sengeramme. Ellers får du et problem med mekanikken, og det er jo bare træls. 

Det er også meget godt at være opmærksom på, at de fleste elevationssenge faktisk allerede kommer med madrasser. Du behøver derfor ikke altid tilkøbe en ny. Men hvis du nu gerne bare vil forny din elevationsseng, så er madrassen jo et fint sted at starte. Så skal du bare overveje om du var tilfreds nok med din gamle madras eller om du skal ud og investere i en helt anden variant, der komplementerer dine behov bedre. 

Tempur Prima CT Elevationsmadras – til dig, der gerne vil forny madrassen i din elevationsseng

Skal du ud og finde en god madras til din splinternye elevationssengeramme? Eller måske vil du bare gerne se, hvad markedet har at tilbyde, hvis du nu skulle skifte din gamle madras ud? Så vil vi lige smide en en Tempur Prima CT Elevationsmadras med i puljen. Den er et rigtig godt og solidt bud på en fabelagtig elevationsmadras, som du helt sikkert vil blive glad for at eje. 

Madrassen er designet med CoolTouch, som sikrer, at madrassen tilpasser sig din individuelle krop. På den måde får du ultimativ komfort og er sikret en god nats søvn. Madrassen har desuden et aftageligt betræk, som du nemt kan vaske ved 60 grader. Det sikrer bedre hygiejne og dermed også et bedre sovemiljø for dig. 

Du kan få din Tempur Prima CT Elevationsmadras i lige den størrelse, der passer dig. Modellen forhandles nemlig i mange forskellige størrelser og du har derfor rig mulighed for at finde en i de rigtige mål uanset hvilken type seng du har. Der er endda mulighed for at få en ekstra lang og bred model, da den også forhandles i størrelsen 210×210 cm. Så nu har du vel egentlig ikke flere undskyldninger for ikke at tjekke den ud? 

Sådan finder du en billig elevationsseng

Elevationssenge kan godt være lidt pricy og det kan derfor være svært at finde en model, der passer til dit individuelle budget. Der er naturligvis både billige og dyre modeller på markedet, men det vigtigste er egentlig at kigge efter en model, der passer til lige netop dine behov. Så hvis du ikke har de helt store krav til din seng, burde du ikke have problemer med at finde en billig og samtidig god model. 

Er du derimod til en elevationsseng med mange ekstra features og luksuriøs komfort, uden at dit budget helt har fulgt med dine krav, så skal du nok holde øjnene åbne over en længere tidsperiode. Du må nemlig endelig ikke tro, at det er umuligt at finde en rigtig god model uden at blive finansielt ruineret. Det kan sagtens lade sig gøre. Du skal bare være opmærksom på online forretningers elevationssengetilbud og sørge for at købe lige netop din favorit model, når der er penge at spare. Så kan du sagtens holde dig indenfor dit budget – måske!

Tilbehør til elevationssenge

Vil du også gerne have råd til lidt ekstra tilbehør til din elevationsseng? Så er der rig mulighed for at finde gode matchende sengegavle, puder, sengetæpper o.l. Det kan alt sammen være med til at pifte din seng lidt op fra de ellers traditionelle former og farver. Det er kun dig selv, der sætter grænser og hvis du har lyst til det, så kan du bare gå helt amok i tilbehør til din elevationsseng.

Konklusion

Der er ekstremt mange gode elevationssenge på markedet, men hvis du gerne vil være sikker på at få en solid og yderst komfortabel variant med hjem, så kan du aldrig gå galt i byen med Venus, Venus Plus og Jupiter modellerne. De passer alle tre til de fleste budgetter og så er du sikker på at få ultimativ støtte og aflastning af din krop. Har du ikke de store krav til din elevationsseng, så kan du med fordel se nærmere på Urban Elevationsseng. Det er en billig model, der stadig sagtens kan leve op til dine krav for komfort. Vil du gerne være sikker på, at din seng er produceret af gode materialer, så kan du f.eks. undersøge om en Nova Natural eller Tempur elevationsseng er noget for dig. Og står du egentlig kun og mangler en sengeramme med elevationsmulighed? Så er Kaagaard Sengeramme modellen for dig.