Daybed → De 5 bedste daybeds på markedet 2022

daybeds

Går du med en overvejelse om at investere i en daybed til dit hjem, men er ikke helt sikker på, hvilken type du gerne vil have? Så kan du med fordel læse med her. Vi gennemgår nemlig 14 flotte og komfortable daybeds, som kan pifte dit hjem op. Med vores guide kan du dermed få hjælp til at træffe det rigtige valg om, hvilken daybed, der passer til dine behov.

Du slipper altså for al besværet med at tjekke forskellige daybeds ud. Vi forklarer dig naturligvis også, hvorfor den enkelte variant er pengene værd og hvilke egenskaber de hver især besidder. På den måde kan du nemt finde frem til de modeller, der bedst opfylder dine krav.

Nordic Dream Sigmund - Den bedste daybed

Materiale:

Pocket spring

Pris:

$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Fast

Garanti:

5 år

Prøveperiode:

100 dage

Materiale:

Pocket spring

Pris:

$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Fast

Garanti:

5 år

Prøveperiode:

100 dage

  • Højt komfortniveau grundet opbygning med pocketfjedre i madrasserne
  • Designet med to madrasser, så kan både kan bruges som dobbelt- og enkeltseng
  • Flot design garanterer, at den kan passe ind i alle rum

Det er næsten ikke til at få armene ned over denne smukke daybed. Sigmund er meget stilren i sin opbygning, og det sikrer, at daybeden passer ind i alle hjem – og alle rum! Det er således lige meget, om Sigmund daybed skal stå i stuen, gæsteværelset, teenageværelset etc. Den skal nok blive et hit.

Du kan få modellen i en enkel beige nuance eller rødlig orange. Det er således op til dig, om rummet skal piftes lidt op eller daybeden blot skal blende ind. Uanset hvilken farve du vælger, får du en daybed med elegante ben i lakeret eg og to medfølgende skrå puder, der både kan bruges som ryglæn, armlæn, hovedpude etc.

Elegant daybed med god komfort

Sigmund daybed garanterer dig en eminent komfortoplevelse, uanset om du sidder eller ligger på madrassen. For modellens madrasser har en opbygning af pocket-spring-fjedre, hvilket sikrer optimal støtte af kroppens trykpunkter – og endda på tværs af vægtklasser.

Du vælger desuden selv, om denne elegante daybed skal bruges som enkelt- eller dobbeltseng. Modellen består af to individuelle madrasser á 80 x 200 cm, hvorfor du kan lægge de to madrasser ved siden af hinanden, og dermed skabe en dobbeltseng, hvis du har to overnattende gæster.

Oliver Sovestol - Praktisk daybed med plads til opbevaring

Materiale:

Pocket

Pris:

$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Fast

Garanti:

2 år

Prøveperiode:

100 dage

Materiale:

Pocket

Pris:

$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Fast

Garanti:

2 år

Prøveperiode:

100 dage

Hvis du leder efter en praktisk daybed, der giver plads til overnattende gæster, kan vi anbefale dig at investere i denne Oliver sovestol. Modellen fungerer super som afslappende daybed i hverdagen men kan let slås ud og bruges som gæsteseng. Der er tilmed plads til opbevaring under sengen, så  sengetøj kan pakkes væk om dagen.

Gæstesenge og sovesofaer forbindes ofte med begrænset komfort men det er bestemt ikke tilfældet her. Modellen er udstyret med pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og aflaster den på den mest optimale måde.For at øge komforten yderligere anbefales det at investere i en topmadras. En sådan vil både gøre sengen endnu mere behagelig og forlænge den levetid, da der vil være mindre slitage på betrækket.

Få din elegante daybed i flere farver

Udover at være yderst komfortabel er Oliver modellen også æstetisk designet i rene nordiske linjer, der vil pryde ethvert hjem.

Den klassiske farve er en stilig antracitgrå men det er muligt at tilvælge specialstof i forskellige farver, så du kan få lige den farve, der vil passe bedst ind i din øvrige indretning.

Magnus Daybed - Stilren daybed i flot design

Materiale:

Skum

Pris:

$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Fast

Garanti:

2 år

Prøveperiode:

30 dage

Materiale:

Skum

Pris:

$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Fast

Garanti:

2 år

Prøveperiode:

30 dage

Hvis du gerne vil have en minimalistisk daybed frem for en variant, der tager fokus fra de andre møbler, skal du kaste blikket på denne Magnus daybed. Modellen har et meget enkelt udtryk men er ikke desto mindre meget flot og æstetisk at se på.

Modellen fås både i stof eller læder, afhængigt af, hvad du foretrækker og hvad der passer ind i dit hjem. Derudover har den en flot nakkepølle der følger med i prisen. I alt måler modellen 200 cm i længden, 84 cm i bredden og 36 cm i højden, den kan uden problemer bruges som gæsteseng for en nat eller to.

Ferm Living Turned - Enkel uld-daybed til danske hjem

Materiale:

Skum

Pris:

$$$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Fast

Garanti:

3 år

Prøveperiode:

30 dage

Materiale:

Skum

Pris:

$$$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Fast

Garanti:

3 år

Prøveperiode:

30 dage

Ferm Living står bag denne enkle designer daybed, der er fremstillet i uld. Det er dog muligt at få modellen i flere polstringsmaterialer og farver, så du skal endelig ikke holde dig tilbage med at kigge nærmere på modellen, selv hvis du ønsker andet materiale eller farve. Så længe du er vild med designet, er denne variant noget for dig.

Denne fine daybed har en meget enkel opbygning, hvilket dog også sikrer, at den vil se godt ud i ethvert hjem. F.eks. består den af to smalle puder, der er vendbare, og holdes sammen af to stropper af kernelæder-materiale. Dette giver en fin detalje, og garanterer dig en daybed, som ikke ser for stor ud selv i en lille lejlighed. Bæltet er naturligvis også med til at holde madrassen på plads, så den er behagelig at ligge på som ekstra soveplads.

Tilpas til indretningen

Selvom det er muligt at vælge modellen i flere udgaver, kan du med fordel gå med denne helt enkel og klassiske grå nuance. På den måde får du nemlig lettere ved at gøre din nye sofa til en del af indretningen i stuen, kontoret, gæsteværelset etc. Du kan bl.a. tilføje puder eller tæpper i de nuancer, som du foretrækker.

Alle farver vil passe til dette møbel, da selv benene er udformet med et enkelt design. Disse er helt slanke i opbygningen og fremstillet af pulverlakeret metal, så de kan også holde til en del.

Karup Design Senza - Smuk og komfortable daybed

Materiale:

Skumkerne

Pris:

$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Fast

Garanti:

2 år

Prøveperiode:

100 dage

Materiale:

Skumkerne

Pris:

$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Fast

Garanti:

2 år

Prøveperiode:

100 dage

Du kommer ikke uden om denne elegante daybed fra producenten Karup Design, hvis du vil have en både smuk og komfortabel daybed. Modellen er designet i fusion af Dansk og Japansk stil og forener således æstetik og funktionalitet på skønneste vis.

Modellen er opbygget af kvalitetsmaterialer hele vejen igennem og vil passe fantastisk ind i ethvert skandinavisk hjem. Senza er både OEKO-TEX og FSC-certificeret, så den er også idéel til dig, hvis hjerte banker for miljøet.

Der er lagt op til hygge og nærvær med Senza daybed, som samtidig let kan laves til en super komfortabel ekstra soveplads med sine 90×200 cm.

Praktisk og flot daybed

Udover at kunne fungere både som familiens hyggehjørne og gæsteseng, er den 25 cm tykke madras også nem at tage af og bruge f.eks. som legetæppe til ungerne. Modellen fås desuden i 12 flotte farver, så du kan vælge den farve der vil matche dit hjem allerbedst.

FAQ

Hvilken daybed er bedst?

Den bedste daybed er en Nordic Dream Sigmund, da den er designet som både enkeltseng og dobbeltseng, har et højt komfortniveau og passer ind i enhver indretning. Læs mere om testvinderen i artiklen.

Hvorfor bør jeg købe en daybed?

Du bør købe en daybed, da du får et mindre møbel, der kan passe ind i alle rum. Daybeds sikrer ekstra siddeplads eller en soveplads til overnattende gæster. De kan både bruges som seng, sofa o.l.

Er en daybed og sovesofa det samme?

Sovesofaer og daybeds er ikke det samme, men flere modellers opbygning minder om hinanden. Daybeds er et multifunktionelt møbel, der kan bruges til flere formål, heriblandt sofa, seng, bænk m.fl.

Kan jeg bruge en daybed som seng?

Du kan sagtens benytte din daybed som seng, hvis den har en komfortabel nok madras. Det har samtlige modeller i denne test. Du bestemmer selv, om daybeden skal stå i stuen, gæsteværelset e.l.

rem sleep

REM søvn

REM søvnen er én af fire søvnfaser, der sikrer, at kroppen får restitueret i løbet af søvnen. Det er under REM søvnen, at man drømmer.

Læs mere »
Sleep phases

Søvnfaser

Søvnen er ekstrem vigtig for voksne såvel som børn. Det er under søvnen, at kroppen restituerer og lader op til en ny dag. Gentagende mangel

Læs mere »