Udtræksseng – find den bedste udtræksseng til dig 2022

pull out bed

Man skal nogen gange være opfindsom, når det kommer til ekstra sengeplads i huset og derfor kan en udtræksseng være den helt rigtige løsning for mange. På den måde kan du også tilbyde dine gæster en lidt bedre seng end en madras på gulvet. I denne artikel vil vi guide dig til de bedste udtrækssenge, så du kan få et godt overblik over dine valgmuligheder. På listen finder du både en billig udtræksseng, hvis du ikke har det største budget, og en seng med ekstra udtræksseng, hvis du virkelig skal udnytte pladsen på den bedst mulige måde.

Cocoon Vipack Udtræksseng - En junior udtræksseng

Med en Cocoon Vipack Udtræksseng får du muligheden for enten at bruge udtræksdelen som en seng eller som en ekstra stor skuffe. Udtræksdelen er fremstillet af fyrretræ og MDF materiale og så har sengens bund lufthuller for en god ventilation.

  • Udtræksdelen kan både benyttes som seng eller skuffe efter behov
  • Der findes udluftningshuller i bunden af sengen for optimal ventilation
  • Mulighed for at tilkøbe en åndbar og allergivenlig PU skum madras til sengen

Derfor skal du vælge en Cocoon Vipack Udtræksseng

Hvis du allerede har en Cocoon Tipi seng (eller overvejer at købe en), så kan du med fordel se lidt nærmere på denne Cocoon Vipack Udtræksseng. Her får du nemlig muligheden for at indstille sengen med en ekstra soveplads, der nemt kan trækkes ud efter behov. Udtræksdelen kan dog også bruges som skuffe, hvis du foretrækker dette. Modellen består af en blanding mellem fyrretræ og MDF materiale og med i købet af både tværlameller og en fast bund, der desuden har udluftningshuller installeret.

Du har mulighed for at tilkøbe en madras til din nye udtræksseng direkte hos forhandleren. Her får du en vendbar madras med PU skum med en densitet på 20 kg pr m3. Modellen er desuden åndbar og allergivenlig og er beklædt med stof af 100% bomuld. Madrassens mål er 90 x 200 cm og du kan således altid tilkøbe en anden madras i de samme mål, hvis du ønsker det i stedet.

Hoppekids Maja Deluxe Juniorseng med Udtræksseng - En udtræksseng til to personer

Hvis du gerne vil have en praktisk seng med flere formål, så er denne Hoppekids Maja Deluxe Juniorseng med Udtræksseng noget for dig. Sengen består reelt af to individuelle senge, der passer perfekt til børn. Modellen er fremstillet af fyrretræ og MDF materiale, så du kan være sikker på, at den kan holde i mange år.

  • Solid opbygning med et enkelt design, der passer ind i alle børneværelser
  • God plads til to søskende eller til dit barns overnattende kammerat
  • Mulighed for selv at vælge størrelse på udtrækssengen, så den passer til dine behov

Derfor skal du vælge en Hoppekids Maja Deluxe Juniorseng med Udtræksseng

Med en Hoppekids Maja Deluxe Juniorseng med Udtræksseng får du reelt set to senge i ét køb. Modellen består nemlig af en standard juniorseng omgivet af sengegavle (som du desuden selv vælger størrelse på) og en udtræksseng med to skuffer. Juniorsengen kommer i målene 90 x 200 cm, mens du selv kan vælge om du vil have udtrækssengen i størrelsen 90 x 190 eller 70 x 190 – uanset hvad du vælger, er skufferne stadig inklusiv i købet. Der medfølger lamelbunde til sengene, men du skal selv på jagt efter nogle gode juniormadrasser.

Modellen her er fremstillet af en blanding af massivt fyrretræ og MDF materiale, hvilket sikrer dig en solid juniorseng med en god holdbarhed. Denne model kommer i en flot hvid farve, der passer til både drenge- og pigeværelset.

Nordic Flexa Basic køjeseng med Gæsteseng - En køjeseng med udtræksseng

Denne fine Nordic Flexa Basic køjeseng med Gæsteseng er fremstillet af fyrretræ, der efterfølgende er lakeret med vandbaseret maling, som er produceret uden brugen af skadelige kemikalier. Du har desuden også mulighed for at skille køjesengen og få to enkelt juniorsenge.

  • Plads til i alt tre børn grundet indbygningen af en udtræksseng
  • Kvalitetstestet model, der desuden har en maks belastning på 100 kg
  • Mulighed for at skille køjesengen ad, så der i stedet findes to juniorsenge

Derfor skal du vælge en Nordic Flexa Basic køjeseng med Gæsteseng

Hvis du har en kæmpe børneflok eller dine børn bare altid har overnattende gæster, så kan du med fordel investere i denne Nordic Flexa Basic køjeseng med Gæsteseng. Sengen består nemlig af en køjeseng med to individuelle køjer og en udtræksseng, der altid nemt kan trækkes ud og ind efter behov. Hvis du, eller dine børn, med tiden ikke kan lide køjesengens opbygning, så kan I altid skille køjesengen ad og i stedet få to juniorsenge.

Denne model er desuden fremstillet af hvidlakeret fyrretræ, hvilket sikrer dig en solid køjeseng med en maks belastning på hele 100 kg, som altså sagtens kan holde til to børn. Derudover medfølger der kvalitets lameller i fyrretræ og pæne hvide gavle til sengen. Der medfølger naturligvis også en stige, som du let selv kan montere i sengen ene ende.

Hvilken type madras skal jeg gå efter?

Hvis ikke der medfølger en madras til din nye udtræksseng, så kan du med fordel selv gå på jagt efter en god madras til dit barn. På den måde har du endda også mulighed for at finde den helt rette model, der kan være med til at sikre dit barn en bedre søvnoplevelse. 

Du skal huske på, at børn har brug for andre typer af madrasser end visse voksne, da de har brug for lidt ekstra hjælp til at holde en god temperatur gennem natten. Af den grund kan du med fordel investere i en madras af åndbart materiale, da madrassens i så fald vil hjælpe dit barn med at regulere hans / hendes kropstemperatur.

Undgå allergier

Ud over at finde en åndbar model med temperaturregulerende egenskaber, så burde du faktisk også primært gå efter madrasser af naturmateriale. På den måde mindsker du nemlig sandsynligheden for at dit barn udvikler allergier. Så selvom dit barn ikke har nogen former for allergier endnu, vil vi klart anbefale dig at prioritere en naturmadras.

Valg af dyne og hovedpude til dit barn

På samme måde som med madrassen, så betyder både dynen og hovedpuden en hel del for dit barns søvn. Med den rigtige madras, dyne og hovedpude kan dit barn nemlig opnå en dybere, roligere og dermed bedre søvn, hvor han / hun altså vil vågne op langt mere veludhvilet. Af den grund kan det være en fordel at skifte både dyne og hovedpuden ud nu, hvor du også er på jagt efter en ny seng – hvorfor ikke gøre komfortoplevelse helt optimal med det samme?

Valget af den bedste juniordyne kan være lidt forskellig fra barn til barn, da valget naturligvis afhænger meget af dit barns behov, kropstemperatur om natten og eventuel allergi. Vi har dog skrevet en guide til de bedste juniordyner, hvor du med garanti vil kunne finde en fantastisk dyne, der har alt, hvad du leder efter. Du kan læse meget mere om udvalget af gode juniordyner her.

Valg af babydyne

Er du måske egentlig på jagt efter en ny juniorseng fordi der er kommet en lille ny til familien? I så fald kan det være, at du også skal se lidt nærmere på de bedste babydyner, da dit barn jo gerne skal have de bedste betingelser for en god søvn fra starten af. Det er utrolig vigtigt at finde en god babydyne, der understøtter dit barns behov på den bedst mulige måde, da babyer ikke på samme måde som voksne kan regulere deres egen temperatur o.l.