Topmadras 140x200cm – Find den bedste topmadras 140x200cm 2022

top matress

Det er en rigtig god idé at investere i en topmadras, da det kan forbedre din søvn og sundhed i høj grad. En boxmadras eller en springmadras alene eksempelvis, giver ofte ikke den rette støtte og ventilation, som man har brug for. Derfor har alle godt af at anskaffe sig en topmadras, der støtter din krop bedst muligt, så du sikrer dig den bedste søvn, som i sidste ende vil have stor gavn for din sundhed og velvære i din dagligdag. Hvis du gerne vil have din nye topmadras til at holde længst muligt, kan du med fordel investere i en rullemadras.

Der findes mange modeller og typer topmadrasser, der alle gør noget forskelligt. Topmadrasserne på markedet kan alt fra at være varme- og fugtafledende, støttende på muskler og led, antibakteriel virkning, allergikervenlige, og så videre.

Det er meget individuelt, hvilken topmadras, der opfylder lige præcis dine behov, så derfor har vi lavet en test af de bedste topmadrasser i målene 140x200cm, der opfylder forskellige behov. Der er alt lige fra de bedste allergivenlige topmadrasser, de bedste komfortable topmadrasser, de billigste topmadrasser, og så videre. Du kan derfor være sikker på at finde den der passer netop til dig. Testen er lavet ud fra de mest populære og anmelderroste topmadrasser, der har de bedste funktioner, der vil gavne din søvn i høj grad.

Mayan Pulse topmadras - bedste topmadras

Denne lækre Mayan Pulse topmadras er både stærk, smidig og mere åndbar end andre latextopmadrasser. Topmadrassen er en favorit, da den er udviklet til at give dig den bedste nattesøvn samtidig med at madrassen er udelukkende lavet af naturlige materialer, som også gør den allergivenlig. Alle topmadrasser fra Bedre Nætter er desuden Svanemærket.

Fremhævede fordele:

 • Svanemærket og er af 100% naturlige materialer
 • Tencelbetræk af FSC-certificerede træfibre
 • Naturlatex produceret med unik SonoCore-metode

Derfor skal du vælge Mayan Pulse topmadras

Denne topmadras er det rigtige valg for dig, der ønsker fantastisk kvalitet, enestående komfort og en 100% naturlig topmadras. Madrassen er altså i en klasse for sig selv og er fuldstændig gennemtænkt. Betrækket er et Tencelbetræk af FSC-certificerede træfibre, der sikrer optimal fugtafledning, så din krop kan ligge komfortabelt i den rette temperatur og det bedste miljø. Desuden, er betrækket OEKO TEX 100-certificeret og testet fri for skadelige stoffer.

Svanemærket & med naturlatex

Mayan Pulse topmadrassen er også svanemærket og du er derfor garanteret en sund søvn.

Derudover, er madrassen Mayan-mærket, da latexen er udvundet af 100% naturligt fra gummitræet Hevea Brasiliensis.

Naturlatexen, i topmadrassen, er produceret med den unikke SonoCore-metode, som giver latexen en ensartet overflade og gør topmadrassen stærkere, smidigere og mere åndbar end normale latexmadrasser. Du kan med denne seng sove trygt og roligt, velviddende at du får en god og sund søvn samt at du har gjort noget godt for miljøet.

Produktdetaljer:

 • Størrelse 140×200
 • Højde: 8 cm
 • Kernehøjde: 6 cm
 • Kerne: Mayan Latex

Sengefabrikken FloatGel, Latex topmadras - bedste kølende topmadras

Latex-topmadrassen fra FloatGel er med ventilerende gel-perler, der er skudt direkte ud i latex-kernen og er en god madras til dig der har det for varmt om natten. Topmadrassen får meget ros for anmeldere for dens kvalitet, den bedre søvn man får af at sove på den samt at den er dejlig, kølig at ligge på.

Fremhævede fordele:

 • Kølende latex
 • Støtte der tilpasser dine individuelle trykpunkter.
 • Gel perler sørger for behagligere soveklima

Derfor skal du vælge FloatGel topmadrassen

Denne skønne latextopmadras fra Sengefabrikken er en kølende topmadras, der har en støtte, der tilpasser sig dig og dine individuelle trykpunkter. Madrassen er med perforet latex, hvilket betyder at der er huller igennem latexkernen, der har til hensigt at fremme varmeafledningen yderligere, da hullerne gør at din kropsvarme kan strømme igennem madrassen, i stedet for at ophobe sig. Gel perlerne gør det, ligeledes, svært for varmen at opholde sig i madrassen, da gel perlernes formål er at afvise varmen og dermed have en kølende indvirkning på materialet.

Ideel støtte tilpasset dig

Topmadrassen er medium fast madras er lavet af latex, som udover at være kølende og varmeafledende, også er et komfortabelt og støttende materiale, der tilpasser sig den enkelt brugers vægt og trykpunkter. Du får altså den ideelle støtte, uanset om du vejer 60 kg eller 100 kg, da materialet “skubber igen” og justerer støtten efter belastningen.

FloatGel madrassen er udstyret med et aftageligt og vaskbart betræk.

Produktdetaljer:

 • Latexkerne: 40 mm
 • Densitet: 65 kg/m3

Bedre Nætter Diamant topmadras - til dig, der ønsker en dybere søvn

Diamant topmadrassen fra Bedre Nætter giver fantastisk støtte og sørger for at din krop hurtigere opnår og vedligeholder den korrekte temperatur for dyb søvn. Anmeldere roser topmadrassen for dens lækre støtte samt den behagelige, kølige oplevelse den giver om natten.

Fremhævede fordele:

 • Svanemærket
 • Utrolige varmeafledende egenskaber
 • Sikrer dig hurtigere og bedre søvn

Derfor skal du vælge Diamant topmadrassen

Du vil med denne topmadras føle dig mere udhvilet og få følelsen af en dybere og længere søvn, så du kan vågne op med overskud og ro i kroppen næste dag. Topmadrassen er i Pulse Latex, som giver fantastisk støtte og hjælper med at holde den perfekte kropstemperatur til dyb søvn.

Diamant betyder, at topmadrassen er behandlet med naturlig grafit, der har utrolige varmeafledende egenskaber. Grafit er i familie med diamant og den har derfor fået dens navn. Grafitbehandlingen giver et resultat af imponerende varmeafledende egenskaber, der hjælper dig med at holde den rigtige temperatur til dyb søvn.

Betrækket er et Tencelbetræk af FSC-certificerede træfibre, som sikrer dig optimal fugtafledning, og så er topmadrassen Svanemærket, som er en garanti for en sund eng.

Produktdetaljer:

 • Størrelse: 180×200 cm

Bedre Nætter Prestige topmadras - til dig, der ønsker en allergivenlig søvn

Prestige topmadras fra Bedre Nætter sikrer dig god kvalitet. Topmadrassen er AEGIS-behandlet, hvilket gør denne topmadras perfekt til allergikere. Den får masser af ros fra anmeldere for at den holder hvad den lover.

Fremhævede fordele:

 • Allergivenlig og antibakteriel
 • Inklusiv 60 mm latex topmadras
 • Sikrer dig god støtte og masser af elasticitet

Derfor skal du vælge Prestige topmadras

Prestige topmadras er perfekt til dig, der ønsker en allergivenlig madras, der er lidt tykkere end almindelige latexmadrasser. Den sikrer dig en god støtte, stor elasticitet og så er den optimal åndbar. Topmadrassen har nemlig en densitet på hele 77 kg/m3. Densiteten er altså et udtryk for den modstand, din krop møder, når du lægger dig på madrassen.

Denne densitet er, dermed, af ekstra fast kvalitet, som sørger for, at du får lige nøjagtigt den støtte, du har brug for når du sover.

Betrækket på topmadrassen er behandlet med AEGIS, som gør den allergikervenlig, og sikrer dig en tryg og behagelig søvn

Produktdetaljer:

 • Størrelse : 140×200 cm

Svane topmadras Pure ZipTop - bedste topmadras til dobbelt elevationssenge

Denne topmadras er dejlig blød og fyldig, og er velegnet til en dobbelt elevationsseng. Med fyld af Elastec, har topmadrassen en enestående spændstighed og god ventilering.

Fremhævede fordele:

 • Blød og fyldig topmadras
 • God spændstighed og ventilering
 • Ideel til en dobbelt elevationsseng

Derfor skal du vælge topmadrassen Pure ZipTop

Denne topmadras er ideel til dig med en dobbelt elevationsseng og har en utrolig god spændstighed og ventilering. Topmadrassen har det specialudviklede Elastec, som ligner polyskum, men som har en forbedret ventilering, hvilket er en af topmadrassens vigtigste egenskaber. Når vi falder i søvn, sænker vores kropstemperatur, og jo hurtigere topmadrassen kan lede varmen væk, jo lettere er det at falde i søvn. Topmadrassen leder også fugt væk, så du vil ikke opleve en klam og våd fornemmelse på madrassen.

Svane topmadrassen er betrukket med et meget blødt og andbart stretch-stil. Betrækket lynes nemt af og kan vaskes ved 60 grader.

Produktdetaljer:

 • Højde: 6 cm
 • Størrelse: 160×200 cm
 • Fyldtype: Skum, polyester
sleep more

Sover meget

Søvnen er umådelig vigtig for alle mennesker, men ligesom man kan sove for lidt, så kan man faktisk også sove for meget. Dette kan være

Læs mere »