Hjem » Sovesofaer » Sovesofa i læder → 5 gode læder sovesofaer til hjemmet

Sovesofa i læder → 5 gode læder sovesofaer til hjemmet

Sovesofa læder - find den bedste sovesofa i læder til dig

 I denne artikel vil vi således guide dig til de bedste sovesofaer i læder, så du kan få en fantastisk model med hjem, der samtidig giver dit værelse eller din stue et eksklusivt look.

En sovesofa er det optimale pladsbesparende møbel, da du både har mulighed for at benytte modellen som sofa og som seng. Og så er sovesofaen jo også det oplagte valg til en gæsteseng, da man nemt kan trække sengen ud og ind igen efter brug, så den ikke fylder i hverdagen. Mange er dog bange for, at de går ned på kvalitet og komfort, når de investerer i en sovesofa. Dét er langt fra korrekt. Du kan sagtens finde en flot sovesofa med et højt komfortniveau – og endnu bedre: uden det koster dig en bondegård.

3 gode grunde til at vælge en sovesofa i læder

 • Læder er et ekstremt slidstærkt materiale og kan derfor holde mange år
 • Læder materiale kan nemt gøres rent med en fugtig klud
 • Læder giver et eksklusivt og anderledes look til rummet

#1 Innovation Oldschool Sovesofa

Kort beskrivelse:

Med en Innovation Oldschool Sovesofa får du en model, der både er velegnet som sofa og som seng. Sovesofaen består nemlig af en madras af pocketfjedre, hvilket sikrer dig en behagelig sidde- og liggekomfort.

✅ Opbygning af pocketfjedre frem for skum for et højere komfortniveau
✅ Retro look, så modellen skiller sig ud fra andre sovesofa varianter
✅ Perfekt til herreværelset eller arbejdsværelset grundet Chesterfield stilen

Derfor skal du vælge en Innovation Oldschool Sovesofa

Hvis du er til det lidt mere retro look og gerne vil være sikker på at have en unik sovesofa i dit hjem, så skal du investere i denne Innovation Oldschool Sovesofa. Modellen har en opbygning af pocketfjedre frem for skum, hvilket sikrer dig et højere komfortniveau. Pocketfjedrene yder nemlig en god støtte og aflastning af din krop, hvilket både er en fordel, når du sidder i sofaen og når du benytter den som seng. Lige netop denne model har desuden også et lidt eksklusivt look grundet en blanding af læder opbygning og Chesterfield stil. Du har endda også mulighed for at tilkøbe en matchende læderstol, hvis du gerne vil fuldende looket.

Er du ikke helt solgt på sofaens nuværende farve, så har du dog også mulighed for at købe modellen i en speciel farve efter eget valg.

 • Højde sofa: 79 cm
 • Højde seng: 38 cm
 • Længde: 210 cm
 • Bredde: 115 cm
 • Fyld type: Pocketfjedre
 • Betræk: Kunstlæder
 • Farve: Brun eller specialfarvet

#2 Wells Læder Sovesofa

Kort beskrivelse:

En Wells Læder Sovesofa passer perfekt ind i den lidt mindre stue på trods af opbygningen med chaiselong. Der er desuden masser af plads til opbevaring under chaiselongen, hvilket lader dig udnytte pladsen optimalt. Du har mulighed for at spejlvende modellen.

✅ Sædepuder i koldskum for en behagelig komfortoplevelse
✅ Opbevaringsplads under chaiselongen for en god udnyttelse af pladsen
✅ Mulighed for at spejlvende modellen, så du kan få chaiselong på begge sider

Derfor skal du vælge en Wells Læder Sovesofa

Du kan med fordel investere i en Wells Læder Sovesofa, hvis du gerne vil have en praktisk sovesofa i flot sort læder. Modellen her kan nemt trækkes ud, så du har et fint soveområde, men den fylder samtidig ikke alt for meget i stuen. En Wells Læder Sovesofa består af en træramme med nosagfjedre og sædepuder i koldskum for et godt komfortniveau i begge dele af modellen. En anden fordel ved denne sovesofa er, at der er mulighed for opbevaring under chaiselongen, hvilket sikrer dig en optimal udnyttelse af pladsen i rummet.

Lige netop denne model kan desuden spejlvendes, hvilket betyder, at du selv bestemmer, hvilken side du gerne vil have din chaiselong i. På den måde kan modellen altid tilpasses til at passe ind i dit hjem.

 • Højde: 88 cm
 • Længde: 230 cm
 • Bredde: 158 cm
 • Fyld type: Nosagfjedre
 • Betræk: Læder
 • Farve: Sort

#3 Perugia Sovesofa

Kort beskrivelse:

En Perugia Sovesofa har en solid opbygning af metal, MDF materiale og en spånplade. Derudover består siddepuderne af PU skum og modellen er beklædt med kunstlæder. Det sikrer dig en sovesofa i en eksklusivt look, der samtidig virker enkel og derfor kan passe ind i de fleste hjem.

✅ Modellen koster ikke alverden og kan derfor tilpasses til de fleste budgetter
✅ Siddekomfort i medium fasthed grundet opbygningen med PU skum
✅ Forhandles hos en forhandler, der har gode anmeldelser på Trustpilot

Derfor skal du vælge Perugia Sovesofa

Hvis du ikke har et særlig stort budget, men stadig gerne vil have fingrene i en flot læder sovesofa i sort, så er du kommet til den rette model. Denne Perugia Sovesofa består af en blanding af metal, MDF materiale og en spånplade med et betræk af sort kunstlæder. Selve madrassen i sovesofaen består af PU skum, hvilket giver modellen en siddekomfort i medium fasthed. Modellens krom ben giver sovesofaen et moderne look, der kan passe ind i de fleste indretningsstile.

Perugia Sovesofa ligger langt fra i den dyre ende og du kan derfor sagtens drømme om at få denne model med hjem, selv på et lille budget. Og så kan du desuden stole på forhandleren Møbelkompagniet, der har fået utroligt gode anmeldelser af andre forhandlere på Trustpilot.

 • Højde: 95 cm
 • Længde: 198 cm
 • Bredde: 95 cm
 • Sovemål: 123 x 198 cm
 • Fyld type: PU Skum
 • Betræk: Kunstlæder
 • Vægt: 42 kg
 • Farve: Sort

#4 Fenton Sovesofa

Kort beskrivelse:

Denne Fenton Sovesofa er en optimal investering for dig, der gerne vil have en model bestående af ægte læder. Dét får du nemlig med denne variant. Modellen har en opbygning af PU læder og metal, hvilket giver den et simpelt og samtidigt eksklusivt look.

✅ Ægte læder materiale er benyttet i sovesofaens betræk
✅ Mulighed for at vælge mellem flere forskellige farver for personlig tilpasning
✅ Indbygget kliksystem, der gør det nemt at indstille ryglænet

Derfor skal du vælge en Fenton Sovesofa

En Fenton Sovesofa passer perfekt ind i mindre rum, da den ikke fylder alverden. Samtidig giver den god mulighed for at pifte rummet en smule op med opbygningen af ægte læder og dens fine design. Du har mulighed for at tilpasse ryglænet alt efter behov grundet det indbyggede kliksystem. Det betyder også, at modellen er yderst nem at ‘forvandle’ fra en lædersofa til en seng, da ryglænet bare skal lægges ned og wupti: så har du en seng i stedet for en sofa.

Modellen fås desuden i flere forskellige størrelser, varianter og farver, men denne udvalgte model består af en opbygning af PU læder og metal. På trods af den gode opbygning, så er modellen dog langt fra dyr og du kan derfor få råd til varianten på de fleste budgetter.

 • Højde: 98 cm
 • Længde: 196 cm
 • Bredde: 98 cm
 • Sovemål: 123 x 196 cm
 • Betræk: PU læder
 • Vægt: 48 kg
 • Farve: Sort, men kan bestilles i andre farver

#5 Faith Sovesofa

Kort beskrivelse:

Denne Faith Sovesofa i hvidt læder er en yderst praktisk seng, der passer godt ind i mindre rum, da den ikke fylder særlig meget. Modellen består af hvidt PU læder og ben i metal og så har den et kliksystem i sovesofaens ryglæn, hvilket gør det nemt for dig at tilpasse sovesofaen til dine behov.

✅ Flot hvidt læderbetræk, der giver sovesofaen et anderledes look
✅ Kliksystem i ryglænet, der gør det nemt at tilpasse sovesofaen til sine egne behov
✅ Praktisk seng og sofa, der ikke fylder alverden

Derfor skal du vælge Faith Sovesofa

Hvis du gerne vil have et lidt anderledes look ind i dit hjem, så kan denne Faith Sovesofa helt sikkert hjælpe dig på det punkt. Modellen er nemlig produceret i hvidt PU læder og ben i metal, hvilket giver dig en flot udseende sovesofa. Du har nemt ved at betjene denne model, da den består af et kliksystem i ryglænet. Dette kliksystem sørger for, at du nemt og hurtigt kan lægge ryglænet op eller ned og dermed omdanne sofaen til en behagelig seng. Modellen er optimal til mindre rum, f.eks. teenageværelset, gæsteværelset eller i sommerhuset, da den ikke optager alverdens plads.

Du skal dog være opmærksom på, at denne variant har en maks belastning på 110 kg. Der kan udmærket ligge to voksne eller en voksen og et barn i sengen, så længe man er opmærksom på vægt begrænsningen.

 • Højde: 91 cm
 • Længde: 196 cm
 • Bredde: 98 cm
 • Sovemål: 123 x 196 cm
 • Betræk: PU læder
 • Vægt: 47 kg
 • Farve: Hvid

Derfor skal du investere i en sovesofa

Sovesofaer er helt generelt et optimalt valg for personer, der lider af pladsmangel. Med købet af en sovesofa får du nemlig både en komfortabel seng og en flot sofa i ét og samme køb. Det giver dig mulighed for at have en sofa, når du har gæster på besøg frem for at lade dem sidde i din seng. Og hvis du nu har et særskilt soveværelse, men gerne vil have mulighed for at tilbyde dine overnattende gæster en ordentlig seng frem for en madras på gulvet, så kan du også investere i en sovesofa til stuen, da du i så fald kan benytte sofaen til hverdagen og trække den ud til en seng, når du får overnattende gæster. På den måde skal du heller ikke bøvle med at finde plads til luft- eller foldemadrasser i et skab. Dét er smart!

Der findes efterhånden mange forskellige sovesofa varianter og du kan derfor altid finde en model, der passer til dine behov – og dit budget. Du skal dog være opmærksom på at købe en ordentlig model med en solid og behagelig opbygning, når du er på jagt efter en ny sovesofa. Det eneste du ikke må gå på kompromis med er nemlig modellens komfortniveau.

Sovesofa i læder vs stof

Det er naturligvis helt op til dig selv, om du helst vil have din sovesofa i læder eller i stof. Begge dele fungerer absolut fint og så længe du vælger en model, der passer til dine behov, så kan en sovesofa være et optimalt køb. Opbygningen i sovesofaerne adskiller sig nemlig ikke voldsomt meget uanset om du vælger en, der er beklædt i stof eller i læder. Du vil altså sagtens kunne finde sovesofaer med skum eller pocketfjedre i begge beklædninger. Af den grund skal du primært tage dine egne præferencer med i overvejelserne frem for at tænke om den ene type sovesofa er bedre end den anden. 

Stofbeklædt sovesofa

Hvis du hellere vil have (eller måske bare kigge på valgmulighederne) en sovesofa med stof betræk, så er der naturligvis også en del muligheder. Vi har derfor samlet de bedste sovesofaer i én artikel, så du nemt og hurtigt kan få dig et overblik. Du finder vores guide til de bedste sovesofaer her (LINK)

Hvad er fordelen ved en sovesofa i læder?

Som vi også nævnte i begyndelsen af denne guide, så er der altså flere fordele ved at vælge en sovesofa i læder. Den første fordel er, at læder er yderst slidstærkt, hvilket betyder, at du ikke behøver at være alt for nervøs for, om materialet går i stykker, da det kan holde til en del. Dermed ikke sagt, at læder ikke kan gå i stykker (for det kan det jo selvfølgelig sagtens), men nærmere, at det kan tåle lidt mere end stof. Derudover kan du nemt vedligeholde din lædersofa med en våd klud, da skidt, sved o.l. ikke på samme trænger ned i materialet. På den måde er det også lettere at opretholde en god hygiejne i en sovesofa af læder end i en med et stofbetræk. Læder giver desuden også et eksklusivt og anderledes look til et værelse eller en stue.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *