Sengebord – De bedste sengeborde 2022

Bedside table

Ligesom sengegavle og gavlpuder kan sengeborde være med til at fuldende soveværelse,Det er praktisk at have et sengebord stående i soveværelset, da du så kan opbevare bøger, briller, en natlampe, vandglas e.l. lige ved sengen. Der findes et hav af forskellige natborde, og i denne sengebord test vil vi guide dig til de bedste af slagsen. Vi vil både guide til sengebord med skuffe, moderne og stilrene natborde, modeller i forskellige farver og materialer m.m. 

Det bliver således let for dig at finde det bedste sengebord til dine behov, hvis du blot læser med i vores sengebord test.

Bedre Nætter Aros - Det bedste sengebord

  • Enkelt og stilrent design, der passer ind i ethvert rum og hjem
  • Udstyret med både skuffe og hylde, så du kan opbevare flere ting lige ved hånden
  • Nemt at rengøre og holde vedlige natbordet

Der findes en masse forskellige sengeborde på markedet, men hvis du vil have en stilren model, der passer til de fleste forbrugere, kan vi anbefale dig at se nærmere på vores testvinder: et Aros sengebord. Modellen er enkel i sin opbygning, og består af MDF plader, hvilket garanterer nem rengøring og optimal holdbarhed.

Af andre fordele kan der nævnes, at sengebordet tilbyder ekstra opbevaring, da det både er udstyret med en skuffe og hylde. Du kan således have flere ting tæt på dig, når du sover. Det er muligt at købe modellen som et sort eller hvidt sengebord. Uanset om du vælger det hvide eller sorte sengebord, får du et bord i målene 70 cm i højden, 35 cm i dybden og 40 cm i bredden.

Bedre Nætter Moesgaard - Det bedste væghængte sengebord

  • Fylder minimalt i soveværelset, da det hænger på væggen
  • Sælges til en budgetvenlig pris, så alle kan få råd til sengebordet
  • Flere valgmuligheder i forhold til farve og grebets opbygning

Dette sengebord med skuffe skal hænge på væggen, og det er således nemt at komme til under natbordet med en støvsuger e.l. Derudover vil sengebordet ikke fylde for meget i rummet, hvilket er oplagt til mindre soveværelser. Lige netop dette sengebord til væg er desuden udviklet i Danmark, hvorfor du kan være sikker på, at det lever op til forventningerne i forhold til kvalitet.

Du kan selv vælge, om du vil have et hvidt eller sort sengebord med denne variant. Derudover er det muligt at vælge mellem flere greb: sort, bronze, guld eller krom. Selve sengebordet er fremstillet i lakeret MDF materiale, og så sikrer den store skuffe for praktisk opbevaringsplads.

Pinella Sengebord - Moderne sengebord i metal

Du skal gerne have fingrene i et moderne natbord, hvis du har et moderne soveværelse. På den måde passer rummet og møblerne optimalt til hinanden. Lige netop Pinella sengebordet egner sig godt, uanset om det skal stå i soveværelset eller stuen. Det er en væghængt model, der kan placeres, hvor end det skulle være. I alt måler det 15 cm i højden, 30 cm i bredden og 25 cm i dybden.

Natbordet består af egemelamin og sortlakeret metal. Så hvis du vil have en sengehylde i sort metal med flotte trædetaljer, er denne variant noget for dig. På hylden er der god plads til briller, en bog, et glas vand eller andet du gerne vil have i nærheden.

Grundet den meget enkel opbygning og metal dele, er dette et sengebord, der er nemt at rengøre.

Hay DLM - Rundt natbord i pulverlakeret stål

Dette sengebord adskiller sig fra de andre ved at være rundt i sin opbygning, og ikke have en skuffe eller ekstra hylde, men derimod blot er udformet som et bord. Det gør dog ikke noget for dig, der alligevel ikke skal have en masse forskellige ting liggende på sengebordet. Modellen er udviklet sådan, at det er nemt at rykke rundt på, så du f.eks. både kan bruge det som ekstra stuebord og sengebord.

Sengebordets runde opbygning garanterer, at det ikke fylder for meget eller virker for bestandigt. Målene ligger på 38 cm i diameter og 56 cm i højden, så der er altså også tale om et højt sengebord. Selve pladen er dog i en højde på 43 cm. Vi må også hellere nævne, at sengebordet er fremstillet i pulverlakeret stål, så det passer til ethvert møbel og har god holdbarhed.

Tjørnbo Sengebord - Danskproduceret sengebord i høj kvalitet

Nægter du at gå på kompromis med opbygningen af dit nye sengebord? I så fald kan vi anbefale dig at se nærmere på denne model fra producenten Tjørnbo. Først og fremmest er Tjørnbo en dansk, hvorfor du kan være sikker på, at deres møbler lever op til danske kvalitetskrav. Helt generelt producerer Tjørnbo senge og sengeborde i massive træsorter og dele af højeste kvalitet, så det kan holde til at blive brugt.

Det samme gør sig gældende for dette sengebord. Det er fremstillet af kernebøg, som har flot spil i træet, og har en skuffefront i læder, der giver et unikt udseende. Bordet fås dog også med andre træsorter og skuffefronter, så er du mere interesseret i et andet udseende, kan du få det.

Auping Pixel - Højt sengebord i forskellige farver

Vil du gerne have fingrene i et højt sengebord? Så er denne Auping Pixel nok det rigtige valg for dig. Den har nemlig lige 10 til 20 cm mere i højden end de andre modeller i testen, hvilket gør sengebordet velegnet til brug med elevations- eller kontinentalsenge, der ofte er lidt højere. På den måde skal du ikke række ned til dit natbord, men kan blot række ud efter tingene.

Lige netop denne variant er en hel del dyrere end de resterende sengeborde, og det skyldes, at der er tale om et designer natbord. Det kan man da også tydeligt se i natbordets opbygning, hvor det har svungne ben. Derudover har sengebordet også en indbygget og rummelig skuffe. Du kan selv vælge, om du vil have dit nye bord i blå, rød, grøn, lyserød eller sort. Faktisk kan du vælge at kombinere farverne, så kroppen, skuffe og ben får forskellige farver, hvis du ønsker det.

Alufit Svævehylde - Sort eller hvidt sengebord med indbygget oplader

Hvordan lyder ideen om et moderne, stilrent og lille sengebord, der endda er højteknologisk? Hvis det lyder som noget for dig, skal du se nærmere på denne Alufit Svævehylde. Sengebordet fås i sort eller hvidt, og kan vælges som enten venstre- eller højrehængt. Selve pladen består af 100 procent aluminium / metal, så den kan sagtens holde til lidt vægt.

Det helt særlige ved dette bord i metal i forhold til de resterende produkter i denne sengebord test er, at den har en indbygget wireless oplader i sig. Du skal således blot lægge din telefon på pladen (inden for en bestemt cirkel), og så vil telefonen oplade. Det er altså slut med ledninger liggende overalt på gulvet.

Fordelen ved, at hylden er væghængt, er desuden, at du selv kan bestemme, hvor højt eller lavt du vil have bordet i metal til at hænge.

Pop Sengebord - Rundt sengebord til soveværelset

Har du god plads i soveværelset? Så kan det være oplagt at investere i et lidt anderledes natbord med skuffe. For hvis du har den ekstra plads, kan du sagtens fylde den ud. Det kan du f.eks. gøre med dette Pop Sengebord, der er rundt i sin opbygning. Det særlige ved modellen er, at den er inddelt i tre runde dele, hvor det midterste kan hives ud. Ved at rykke det midterste led, får du to skuffer at gøre godt med. Skufferne har fin opbevaringsplads til de vigtigste genstande.

Når sengebordet er slået sammen, fylder det 40 cm i diameter og 51 cm i højden. Vægten ligger på 16 kg, så det er ikke umuligt at flytte dette natbord rundt i soveværelset, hvis du pludselig ombestemmer dig om dets placering. Overfladen er hvidlakeret og har et moderne design, der med garanti vil fange gæsters blik.

FAQ

Hvilket sengebord er bedst?

Det bedste sengebord er et Bedre Nætter Aros natbord. Sengebordet er stilrent og funktionelt i sin opbygning, og har bl.a. både skuffe og hylde til opbevaring. Læs mere om sengebordene i testen.

Hvordan finder jeg de bedste sengeborde?

Du finder de bedste sengeborde ved at læse med i vores sengebord test. Vi guider dig nemlig til både moderne, stilrene, enkle m.m. sengeborde. Og alle de udvalgte modeller er i høj kvalitet.

Er der forskel på et sengebord og en sengehylde?

Forskellen på et sengebord og sengehylde er, at hylden hænger på væggen, hvorimod bordet står på gulvet. Et sengebord vil fylde mere, og du skal tænke over dets højde. Sengehylden kan du selv placere.

Bør jeg vælge et sengebord på hjul?

Det er op til dig, om du vil have et sengebord på hjul. Nogle foretrækker det, da sengebordet kan rykkes rundt uden problemer. Hjul kan dog skabe ridser på gulvet, hvorfor det ikke altid er praktisk.