Senge tilbud 2022- Find gode priser og tilbud på senge

bed

Du er kommet til det helt rette sted, hvis du er på jagt efter de bedste senge tilbud. I denne artikel kan du nemlig læse om 3 eminente varianter, der netop nu står til en uimodståelig pris. Derudover guider vi dig også til, hvor du finder de bedste tilbud på senge. På den måde ved du, hvor du skal gå hen fremover, når der skal investeres i en ny seng eller tilbehør til en eksisterende seng.

Ragna Fjäll Elevationsseng - Den bedste elevationsseng

Med en Ragna Fjäll levationsseng fra Nordic Dream får du en fabelagtig elevationsmodel, som kan holde i mange år. Sengen er udstyret med en motor fra Okin, og du får derfor en stærk, men også støjsvag elevation. Madrassen sikrer den ultimative komfortoplevelse, da den er opbygget med syv komfortzoner. Og som kronen på værket, får du også en dejlig topmadras med i købet. Også med komfortzoner

  • Stærk og støjsvag motor
  • Springmadras med syv komfortzoner
  • Du er sikret et rent sovemiljø grundet topmadrassens antibakterielle egenskaber

Derfor skal du vælge en Ragna Fjäll Elevationsseng

Hvis du leder efter en komfortabel og funktionel elevationsseng til et godt tilbud, så skal du se nærmere på denne model fra Nordic Dream. Elevationssengen er udstyret med en motor fra Okin som både er støjsvag og stærk i drift. Du kan styre elevationen i sengen i både hoved- og fodenden. Styringen kan ske via en app på din telefon, da den er trådløs.

Komfortabel madras

Denne elevationsseng adskiller sig fra andre modeller på markedet, da den er udviklet med en såkaldt hybrid-elevationsmadras. Springmadrassen er opbygget med ekstra høje pocketfjedre og airflowskum, der sikrer en god ventilation. Dertil er madrassen inddelt i syv komfortzoner der tilpasser sig din krop.. Allerede nu er du altså sikret en fremragende støtte og aflastning af din krop.

En anden ting der taler for at vælge lige netop denne elevationsseng er, at der medfølger en topmadras i købet. Topmadrassen er en ventilerende og temperaturregulerende en af slagsen, da den har en kerne af latex – og med sine antibakterielle egenskaber, er du sikret et rent og godt sovemiljø.

Atlas Wood Boxmadras - Den bedste boxmadras

Du kan med fordel investere i denne Atlas Wood Boxmadras, hvis du leder efter en billig boksmadras, der stadig understøtter din krop om natten. Modellen er nemlig udstyret med fem komfortzoner og en topmadras med latex kerne, så du både får støttet dine trykpunkter og oplever god ventilation i sengen.

  • Understøtter og aflaster kroppens trykpunkter med 5 komfortzoner
  • Solid opbygning garanterer, at sengen kan holde i mange år
  • Optimal ventilation og åndbarhed i topmadrassen for en bedre søvn

Derfor skal du vælge en Atlas Wood Boxmadras

Hvis du leder efter en fremragende boksmadras til en lige så god pris, så skal du se nærmere på denne Atlas Wood Boxmadras. Modellen har en opbygning, der garanterer dig en optimal nattesøvn. Og så kan man vel også sove endnu bedre, når man ved, at man har fået en højkvalitets seng til en billig pris.

Denne Atlas Wood Boksmadras er omkranset af en 20 cm høj træramme i massivt svensk fyrretræ. Du kan således være sikker på, at din nye seng har en yderst solid opbygning, der kan holde i mange år. Det centrale element i denne seng består af en boksmadras med en opbygning af pocketfjedre inddelt i fem individuelle komfortzoner. Mellem fjedrene finder du et lag polyskum på 25 mm. Tilsammen sikrer alle disse dele for en høj komfort, samt en optimal støtte og aflastning af din krops trykpunkter.

Ekstra støtte og god ventilation

Som en ekstra bonus medfølger der en topmadras i købet af denne seng. Topmadrassen er med til at højne komfortniveauet yderligere og sikre dig en endnu bedre søvn. Det skyldes, at denne topmadras har en fire cm tyk latex kerne, der sikrer en god åndbarhed i sengen. På den måde vil du opnå den rette temperatur i løbet af natten, så din søvn bliver dybere. Latexen giver desuden yderligere støtte, så du ikke vågner op øm i kroppen uanset hvilken soveposition du foretrækker.

Lyngdal Kontinentalseng - Den bedste kontinentalseng

Med denne Lyngdal Kontinentalseng kan du være sikker på at få bestilt en yderst komfortabel seng hjem. Modellen består nemlig af en vendbar springmadras med en opbygning af pocketfjedre og komfortzoner. Derudover vælger du endda selv, hvilken type topmadras du ønsker. Du bestemmer altså selv, hvordan du vil fuldende denne seng.

  • Udstyret med en vendbar springmadras med støttende zoner for optimal komfort
  • 100% dansk produceret, så alle materialer er i høj kvalitet
  • Vælg selv om du ønsker latex eller memory skum topmadras
  • Mulighed for valg af madrassens hårdhed

Derfor skal du vælge en Lyngdal Kontinentalseng

En kontinentalseng har helt generelt en optimal opbygning, da sengens lag arbejder sammen for at sikre dig den bedste komfortoplevelse. Lige netop denne kontinentalseng er dog gået skridtet videre end en lang række andre modeller, da den er bygget op omkring en vendbar springmadras. Denne madras er fyldt med 261 pocketfjedre pr. m2. Du får desuden optimal støtte af kroppen, når du sover, da madrassen også indeholder fem komfortzoner.

Tilpas sengen til dine behov

En af de helt store fordele ved at investere i denne kontinentalseng er, at du selv får mange muligheder for at tilpasse sengen til dine behov og præferencer. F.eks. kan du selv vælge, hvilken fasthed du ønsker af madrassen. Du kan også vælge, hvilken type topmadras du foretrækker. Her står valget mellem en model med en latex eller memory skum kerne. Uanset hvilken kerne du vælger, så får du en komfortabel topmadras med en tykkelse på 4 cm, som er omringet af et aftageligt og vaskbart betræk.

Med i købet følger der både ben, sengegavl og levering, så du skal ikke tænke på nogen former for ekstra udgifter, hvis du investerer i denne seng. Kontinentalsengen er desuden omkranset af gråt møbelstof, der er nemt at gøre rent, hvis det bliver beskidt.

Find gode tilbud og outlets her

Det kan være en god ide at tjekke markedet for den bedste pris på din nye seng før du kaster dig over den første og den bedste forhandler. Det skyldes, at flere online forhandlere ofte har uimodståelige tilbud på en lang række senge. Du vil derfor opleve, at der kan være mange penge at spare, hvis du venter med at købe din seng til den kommer på tilbud. 

Det er dog kun et godt tilbud, hvis forhandleren også er til at stole på og sengen faktisk lever op til dine forventninger –  ellers har du jo bare kastet penge efter ingenting. Af den grund kan du her læse kort om nogle af de bedste forhandlere i Danmark med de bedste tilbud og outlets, så du ved, hvor du skal gå hen næste gang du leder efter et godt senge tilbud.

Nordic Dream

Du kan med fordel lægge vejen forbi Nordic Dream, når du er på jagt efter en ny seng til en god pris. Ofte har Nordic Dream nogle af deres højkvalitets senge på tilbud til gode priser. Faktisk vil du hurtigt se, at de fleste af deres tilbudspriser er fratrukket minimum 40% fra normalprisen. Der er altså rigtig mange penge at spare, hvis du går på tilbudsjagt hos Nordic Dream.

Altid mulighed for at komme i kontakt med kundeservice

Du kan desuden roligt stole på, at du er i gode hænder, når du handler hos Nordic Dream. Medarbejderne står nemlig altid klar til at vejlede dig i dit sengekøb, så du får den rigtige seng til lige netop dig. De vejleder dig også i, hvordan du finder det bedste tilbud, hjælper dig med din ordre eller andre spørgsmål etc.

100 dages prøveperiode

Det er særligt én ting, der gør Nordic Dream til en yderst konkurrencedygtig forhandler- ud over deres store udvalg af fremragende seng og gode tilbud. Nordic Dream tilbyder nemlig alle kunder en prøveperiode på 100 dage. På den måde har du mulighed for at prøve din seng over en længere periode, så du kan beslutte om fastheden og opbygningen passer til dig. Hvis du ikke er tilfreds, så kan du enten ombytte til en ny fasthed eller returnere sengen og købe en anden variant.

Bedre Nætter

Du kan med fordel lægge vejen forbi Bedre Nætters hjemmeside, når du er på jagt efter en ny seng til en god pris. Bedr Nætter har nemlig ofte en lang række højkvalitets senge på tilbud. Faktisk vil du hurtigt se, at de fleste af deres tilbudspriser er fratrukket minimum 40% fra normalprisen. Der er altså rigtig mange penge at spare, hvis du går efter senge tilbud hos Bedre Nætter.

Altid mulighed for at komme i kontakt med kundeservice

Du kan desuden roligt stole på, at du er i gode hænder, når du handler hos Bedre Nætter. Medarbejderne hos Bedre Nætter står nemlig altid klar til at vejlede dig i dit sengekøb, hvordan du finder det bedste tilbud, hjælpe dig med din ordre eller andre spørgsmål etc. Du kan altid kontakte forhandleren enten via email, telefon eller en online chat. Både telefonerne og online chatten er åben mellem kl. 9 og 23.

Netop grundet en god kundeservice og god mulighed for at komme i kontakt med forhandleren, så er det intet under, at Bedre Nætter har fået gode anmeldelser af deres kunder. F.eks.har Bedre Nætter i skrivende stund 4,6 stjerner på Trustpilot, da 85% af anmelderne har givet forhandleren 5 stjerner ud af 5 mulige.

100 dages prøveperiode

Lige som hos Nordic Dream får du mulighed for at prøve din nye seng i 100 dage. Hvis du ikke opnår den komfort du havde håbet kan du altså frit returnere sengen igen.

Du har desuden også 30 dages prisgaranti, når du køber en seng hos Bedre Nætter. Forhandleren vil altså matche den billigere pris på din seng, hvis du skulle finde den til en bedre pris inden for 30 dage efter dit køb. Der er altså ingen grund til at vente med at købe sengen i tilfælde af, at den er billigere andetsteds senere hen.

Sengefabrikken

Hos Sengefabrikken bliver alle senge produceret i Danmark. Af den grund kan du være sikker på, at alle forhandlerens senge lever op til de strenge danske kvalitetskrav. Alligevel er priserne hos Sengefabrikken dog langt fra tårnhøje – især ikke hvis du køber din nye seng på tilbud. I så fald får du værdi for pengene uden at gå ned på kvalitet. 

Og hvis du ikke finder en seng for dig i deres outlet og udsalg, så kan du altid se nærmere på deres senge til en “fast lav pris”. Med disse modeller er prisen presset helt i bund på fast basis, så du altid kan få en kvalitetsseng uden at blive ruineret.

30 dages prøveperiode

Sengefabrikken tilbyder alle kunder en 30 dages prøveperiode på samtlige af deres senge. Du får således mulighed for at ombytte madrassens fasthed inden for 30 dage, hvis den ikke lever op til dine forventninger. Dette gælder alle senge – også selvom de er købt til fast lav pris eller på tilbud.

Hos Sengefabrikken går de også meget op i god service, så du kan altid ringe eller skrive til dem, hvis du har brug for hjælp i processen. Alle senge har desuden en garanti på enten 15 eller 25 år, så du kan være sikker på, at du kan få glæde af din seng fra Sengefabrikken i mange år fremover.

ILVA

ILVA har generelt et lidt dyrere prisleje end de andre ovenstående forhandlere. Til gengæld kan du også være sikker på, at deres senge er i høj kvalitet. Du kan derfor være sikker på, at din nye seng kan holde i mange år og har et højt komfortniveau, hvis du investerer i en af modellerne fra Ilvas hjemmeside.

Gode tilbudspriser

Selvom kvalitet og pris hænger sammen hos ILVA, hvorfor prisklassen godt kan virke en smule høj, så kan du nu stadig finde rigtig gode tilbud hos ILVA. Du kan således spare omkring 50 % på flere af deres modeller, når de holder udsalg. Og selvom du køber sengene på tilbud, så får du naturligvis stadig eminent service og garanti for kvalitet og holdbarhed. Faktisk har de fleste senge hos ILVA 10 års sætningsgaranti, 25 års garanti på fjedre- og rammebrud, samt livstidsgaranti på flere madrasser.

Hent selv eller få leveret

En fordel ved at handle hos ILVA er, at de både har en online butik med gode tilbud og fysiske butikker, hvor du kan komme forbi og prøve sengene før du beslutter dig for den endelige model. Det betyder også, at du selv vælger, om du vil køre forbi og hente din seng i en af ILVAs butikker eller om du vil få den leveret. På den måde har du lidt mere fleksibilitet i forhold til, hvornår du ønsker at få sengen hjem. Hvis du gerne vil udskifte din gamle model her og nu, så kan du jo bare tage forbi en af butikkerne og hente din nye seng.