Hjem » Senge » Senge til teenager → Top 5 bedste senge til teenagere (2020)

Senge til teenager → Top 5 bedste senge til teenagere (2020)

Find den perfekte seng til din teenager - se vores anbefalinger her!

Er du på jagt efter den bedste seng til en teenager? Måske er det på tide at skifte den eksisterende juniorseng ud med en lidt større og mindre barnlig model? 

I så fald er du kommet til det rigtige sted, da vi her vil guide dig til de bedste senge til teenagerværelset. Vi vil dog anbefale dig at tage din teenager med på råd, da de sikkert har nogle præferencer til deres kommende drømmeseng. Det skal jo gerne være et optimalt køb for både dem og dig.

#1 Woood Dennis Seng

Kort beskrivelse:

Denne praktiske sofaseng passer perfekt ind på teenageværelset. Sengens stel består af børstet og FSC certificeret massivt fyrretræ, så du kan være sikker på, at der er benyttet ordentligt materiale til sengen.

✅ Sengestellet består af naturmateriale, hvilket giver et flot look til teenageværelset
✅ Den enkle grå farve gør det muligt for dig at personliggøre værelset efterfølgende

Derfor skal du vælge en Woood Dennis Seng

Hvis din teenager gerne vil have en enkelt udseende seng, der samtidig har et flot udtryk, så er denne Woood Dennis Seng muligvis jeres vinder. Sengen er fremstillet af FSC certificeret børstet og massivt fyrretræ, hvilket sikrer jer en særdeles solid seng, der er produceret af ordentlige materialer. Der er mulighed for enten at benytte ‘tomrummet’ under sengen til opbevaringskasser eller bestille en matchende sengeskuffe, så sengetøj e.l. kan opbevares under sengen.

Der medfølger hverken lameller eller madras til denne seng, hvortil der er en vis fleksibilitet, da I i så fald selv kan finde en model, der understøtter teenagerens behov. Sengen måler 73 cm i højden, 101 cm i bredden og 219 cm i længden.

#2 Krone Signatur Box

Kort beskrivelse:

Krone Signatur Box har en opbygning med to lag fjedre og et skumlag, der tilsammen yder et optimalt komfortniveau. Modellen har et enkelt design i god kvalitet og så kan du bestille den i flere forskellige størrelser.

✅ To lag fjedre – et af pocket og et af Bonell – for god komfort og aflastning
✅ Vælg mellem to topmadrasser alt efter, hvad der passer til dine behov
✅ Mulighed for at bestille denne type seng hjem i samtlige standardmål

Derfor skal du vælge en Krone Signatur Box

Hvis din teenager har en række krav til sin seng, så kan det udmærket tænkes, at denne Krone Signatur Box lever op til dem. Modellen er nemlig særdeles solid og samtidig behagelig, da den består af en robust træramme og to individuelle lag fjedre.. Madrassens nederste lag består af Bonell fjedre, det øverste lag af pocketfjedre og mellem lagene finder du et lag polyether skum, der yderligere hæver sengens overordnede komfort. Du vælger selv din madras’ fasthed.

For at sikre en helt igennem fantastisk søvnoplevelse, så medfølger der også en topmadras til denne boksmadras. Her kan du frit vælge mellem to typer af vaskbare topmadrasser: latex eller memory skum. En memory skum topmadras er velegnet til kuldskære personer, der ofte får det koldt i løbet af natten, da memory skummet former sig efter din krop og holder på varmen. En latex topmadras er i stedet bedre til dig, der får det varmt om natten, da materialet fungerer varmeledende og er yderst åndbart.

#3 Bunk Sengeramme

Kort beskrivelse:

Med denne Bunk Sengeramme har du fundet en tidløs klassiker med en metallisk opbygning i sort farve, der sikrer, at modellen kan holde i mange år.

✅ Yderst robust sengeramme, da den er fremstillet af metal
✅ Mulighed for at købe sengerammen i flere størrelser

Derfor skal du vælge en Bunk Sengeramme

Hvis I kun er på jagt efter en sengeramme, da I gerne vil købe sengens dele hver for sig, så er denne Bunk sengeramme optimal til det enkle teenageværelse. Sengerammen består af metal, der er malet sort. Derudover er sengerammen allerede udstyret med lameller, så det skal du ikke tænke på, når du er på jagt efter en madras, der desværre ikke kommer med til sengen. Du bestemmer desuden selv om du vil pynte sengehimlen yderligere eller bare lade den være som den er. Hvis den skal stå på et teenagepige-værelse, så kan du jo overveje om der skal investeres i lidt pænt stof, der kan hænge ned langs siderne. Sengerammen kan fås i flere størrelser.

#4 Pocket Sengeramme

Kort beskrivelse:

Denne Pocket Sengeramme har en naturlig opbygning af egetræ, hvilket sikrer en robust og flot sengeramme til teenageværelset. Samtidig udnytter rammen optimalt alle kvadratmeter i rummet grundet indbygningen af store skuffer og opbevaringshylder.

✅ Flere optimale opbevaringsmuligheder i form af skuffer og hylder
✅ Den naturlige opbygning sikrer både en robust sengeramme og et flot look

Derfor skal du vælge en Pocket Sengeramme

Skal pladsen udnyttes optimalt på teenageværelset? Så er denne Pocket Sengeramme en god investering, da den har tre rummelige sengeskuffer, to store åbne opbevaringshylder og en sengegavl med tre åbne rum i hver side. På den måde får I udnyttet samtlige kvadratmeter i rummet. Sengerammen har et naturligt egetræslook, hvilket sikrer dit barn en seng med flotte detaljer, der aldrig går af mode. Du skal dog være opmærksom på, at sengen hverken kommer med en madras eller en lamelbund, så det skal I ud og købe separat.

#5 Michigan Sengeramme

Kort beskrivelse:

Denne fine Michigan Sengeramme er både praktisk og moderne samtidig med at være dejlig billig. Modellen er fremstillet af komposittræ og har både indbyggede skuffer og hylder for en optimal udnyttelse af pladsen i rummet.

✅ Optimal udnyttelse af pladsen grundet sengerammens indbyggede skuffer og hylder
✅ Kan købes i flere størrelser og i enten hvid eller egetræsfarve
✅ Sengerammens skuffer kan monteres i begge sider af sengen

Derfor skal du vælge en Michigan Sengeramme

Hvis I er på jagt efter en billig seng til teenageværelset, der samtidig yder plads til opbevaring og ser flot ud, så er denne Michigan Sengeramme jeres go-to. Denne sengeramme er nemlig fremstillet af komposittræ, hvilket sikrer dig en flot udseende sengeramme, og så har den både indbyggede skuffer og hylder, så du får ekstra plads til opbevaring. Sengens skuffer kan desuden monteres i begge sider af sengen, så du selv bestemmer, hvor du gerne vil have dem placeret. Og så koster hele herligheden under 1.500 kroner.

Modellen fås i farverne hvid eller egetræ og så kan sengerammen købes i størrelserne 90, 140 eller 160 i bredden med 200 cm i længden. Der medfølger hverken lamelbund eller madras til sengerammen, men det betyder også, at du f.eks. har mulighed for at anvende en boksmadras til denne model.

Størrelser på teenage senge

Du har reelt set frit valg på alle hylder i forhold til valg af senge størrelse. Det afhænger jo trods alt mere af, hvor meget plads der er i rummet og hvad dit barn har af præferencer frem for nogle bestemte parametre. Umiddelbart vil vi dog anbefale dig at gå efter senge i de følgende størrelser, når du er på jagt efter en seng til teenageværelset:

  • 90 x 200 = Enkeltseng
  • 120 x 200 = Lille halvandenmandsseng
  • 140 x 200 = Halvandenmandsseng

Enkeltseng

Enkeltsengen er optimal til det lille værelse, hvor der ikke er synderligt meget plads til en stor seng – medmindre man ønsker at optage al pladsen i rummet. Du burde dog gå efter en model med en bredde på minimum 90 cm, da din teenager gerne skal have lidt plads at bevæge sig rundt på. Alternativt kan den også bruges som gæsteseng

Lille halvandenmandsseng

Den lille halvandenmandsseng er god, hvis din teenager godt kan lide at fylde i sengen. Her er der nemlig rigelig plads til alle mærkelige sovestillinger – uden at man risikerer at falde ud af sengen idet man kaster sig rundt.

Halvandenmandsseng

Den normale halvandenmandsseng (også kaldet en trekvart seng) er optimal til det lidt større teenageværelse, hvor sengen gerne må fylde lidt ekstra. Derudover kan det være en god investering, hvis dit barn ofte holder sleepovers, da der er fin plads til to personer i en halvandenmandsseng.

LÆS OGSÅ: De anbefalede trekvartsenge

Husk madras, dyne og pude for optimal søvn

Er det også på tide at skifte dit barns madras, dyne eller pude ud? Så skal du endelig huske, at disse dele også har en hel del at sige i forhold til din teenagers søvnoplevelse. Derfor kan du med fordel sætte dig lidt ind i de forskellige modeller, så du nemmere kan finde frem til den helt rigtig variant til dit barn.

Vi har skrevet en guide til de bedste madrasser på markedet, hvor du helt sikker kan finde en madras, der passer til din teenagers præferencer. 

Og er det nærmere en ny dyne, der skal prioriteres, så har vi også skrevet en guide til de bedste dyner, som du kan finde her

En god hovedpude betyder alverden for dit barns komfortoplevelse og den rigtige model kan endda være med til at mindske ømhed og smerter i nakke, skuldre o.l. Af den grund vil vi klart anbefale dig at læse vores guide til de bedste hovedpuder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *