Hjem » Tilbud » Senge Black Friday → Find de bedste Black Friday til på senge (2020)

Senge Black Friday → Find de bedste Black Friday til på senge (2020)

Hvis du står og mangler en ny seng eller tilbehør til sengen, så kan du med fordel vente med at købe produkterne til kalenderen siger den 27. november 2020. På denne dato er det nemlig Black Friday – en international shoppedag, hvor mange priser presses helt i bund!

Spar penge hos sengeforhandlere med Black Friday tilbud

Du kan spare mange penge på diverse produkter hos de forskellige sengeforhandlere, hvis du går ind på deres hjemmesider på Black Friday. For mange forhandlere gælder det, at du kan spare op til 70-80 procent, men der er da også nogle produkter, der presses yderligere ned i pris på lige netop denne dag.

Herunder kan du læse om nogle af de sengeforhandlere, hvor det godt kan betale sig at købe seng eller tilbehør til sengen på Black Friday.

Sengefabrikken

Alle senge fra Sengefabrikken produceres i Danmark, hvorfor du kan være sikker på, at de lever op til danske kvalitetskrav. F.eks. kommer delkomponenterne af træ fra FSC certificerede fyrretræer fra Sverige, mens latexen stammer fra én af de førende producenter Belgien. Du kan altså finde kvalitetssenge til en overkommelig pris hos Sengefabrikken – og tænk så lige over, hvor meget der kan spares på Black Friday tilbud!

Sengefabrikken leverer direkte til din adresse og tilbyder endda gratis retur med afhentning fra din adresse, hvis du skulle fortryde købet. Derudover har de 50 dages fasthedsgaranti, hvilket betyder, at du kan få ombytte fastheden af din udvalgte madras, hvis den ikke passer til dine behov.

Se alle Sengefabrikkens Black Friday tilbud her

Bedre Nætter

Bedre Nætter har et hav af forskellige typer af senge, så der er noget for enhver smag på hjemmesiden. Det er altså lige meget, om du leder efter en budgetvenlig eller eksklusiv seng, madras, dyne, hovedpude etc. – Bedre Nætter har, hvad du leder efter i deres sortiment. Og så står de altid klar til at vejlede dig i dit sengekøb via email, online chat eller telefon.

En af de helt store fordele ved at handle hos Bedre Nætter er, at de både har 30 dages prisgaranti og en prøveperiode på 100 dage. De matcher altså prisen på sengen, hvis du finder den billigere andetsteds inden for 30 dage efter køb og giver dig mulighed for at prøve din seng i over 3 måneder, så du har tid til at finde ud af, om fastheden og opbygningen passer til dig.

Se alle Bedrenætter black friday tilbud her!

Sengetid

Produkterne der sælges hos Sengetid er udelukkende fra danske brands og er fremstillet af kvalitetsmaterialer. Producenten lægger vægt på bæredygtighed, hvilket både ses i opbygningen, transport og den miljøvenlige emballage af genbrugsmaterialer.

Når du handler hos Sengetid, har du 101 nats ombytningsret. Du kan således sove i sengen i 101 dage før du beslutter dig for, om madrassens kerne, topmadrassen e.l. skal udskiftes. Du har dog kun én gratis ombytning per ordre.

Se alle Sengetid.dk black friday tilbud her!

Drømmeland

Du kan både vælge at købe senge hos Drømmeland i en af deres butikker eller online på deres hjemmeside. Uanset hvad du vælger, så er der flere fordele ved at handle hos Drømmeland. De har bl.a. 14 dages returret på alle almindelige senge (ikke senge efter specialmål) og 60 dages komfortgaranti. Du kan således prøve din nye seng i op til 60 dage, og hvis fastheden ikke passer, kan du ombytte kernen.

Drømmeland tilbyder også 60 dages prisgaranti, hvilket betyder, at du kan få differencen, hvis du finder den pågældende seng til en billigere pris op til 60 dage efter købet er gennemført. Forhandleren tilbyder desuden rente- og gebyrfri finansiering, hvis du ikke har råd til at betale den fulde pris på stående fod.

Se alle Drømmelands black friday tilbud!

Din Seng

Din Seng sælger kun senge produceret i Europa eller Danmark. Alle deres senge lever derfor op til høje kvalitetskrav. Forhandleren har kun én fysisk butik, som ligger i Jylland, så hvis du ikke lige regner med at lægge vejen forbi den, kan du udmærket bestille din nye seng direkte fra deres hjemmeside.

Din Seng tilbyder 14 dages fuld returret og 150 dages komfortgaranti. Det er altså muligt for dig at benytte sengen i op til 5 måneder, hvorefter du kan udskifte fastheden, hvis du ikke føler, at den understøtter din krop godt nok. Forhandleren har prismatch i op til 8 dage efter købet, så du kan få difference udbetalt, hvis du finder produktet billigere hos en anden dansk forhandler. For nogle produkter gælder det endda, at der er gratis levering, indbæring og montering.

Se alle “Din Seng” black friday sengetilbud

Ilva

Ilva har en række fysiske butikker rundt om i Danmark, men du kan også gøre processen nemmere for dig selv og købe din nye seng online. Helt generelt er Ilva en smule dyrere end andre sengeforhandlere, men du kan til gengæld også være sikker på, at sengene har en høj kvalitet og kan holde i mange år. De fleste senge købt hos Ilva har 10 års sætningsgaranti og 25 års garanti på ramme- og fjedrebrud. Flere madrasser har desuden livstidsgaranti.

Ilva tilbyder gratis levering ved køb over 3.000 kroner og mulighed for at ombytte produktet direkte i et af deres bolighuse, hvis du fortryder købet. Derudover matcher forhandleren alle priser, så du altid får den bedste pris på din nye seng. Og så kan du opnå en attraktiv finansiering, hvor du betaler over 10, 20 eller 50 måneder frem for med det samme.

Se alle ILVA black friday sengetilbud

Soveland

Soveland har et stort udvalg til både voksne og børn. Det er lige meget, om du har et stort eller lille budget at gøre godt med: Soveland har noget til enhver. Og selv de budgetvenlige produkter er af høj kvalitet, som du kan få glæde af i mange år.

Soveland vil gerne være nogle af de billigste på markedet, og derfor tilbyder de også prismatch i forhold til andre danske forhandlere. Derudover har de hele 90 dages fortrydelsesret frem for de normale 14 dage. Du har altså længere tid til at beslutte dig for, om du virkelig vil investere i produktet, hvis du er i tvivl.

Se alle Soveland.dk black friday senge!

Der er mange penge at spare, når du køber ny seng på Black Friday!

Det kan godt betale sig at gøre sig nogle overvejelser om, hvad man vil købe på Black Friday på forhånd, så du ved, hvilke produkter du skal have fingrene i. På den måde får du heller ikke foretaget et impulskøb, der blot skal returneres efterfølgende. Vi vil derfor anbefale dig at finde frem til den rigtige seng / tilbehørsdel for dig inden Black Friday, så du hurtigt kan slå til, når den kommer på tilbud på selve dagen.

Hvad er Black Friday?

Black Friday afholdes altid den sidste fredag i november, hvor den praktisk talt kickstarter folks gavekøb til jul. Begivenheden er oprindeligt fra USA, men har efterhånden vundet indpas i Danmark. Der arbejdes både med generelle tilbud og slagtilbud. For slagtilbuddene gælder det, at der kun er et vist antal af varen til den pågældende pris.

Normalt starter tilbuddene natten mellem torsdag og fredag. Du skal altså sidde klar kl. 00.01, hvis du vil have fingrene i de bedste tilbud. Dog er mange danske forretninger og online forhandlere begyndt at strække tilbuddene ud over hele weekenden, så der er ikke den samme type hastværk længere – i hvert fald ikke hvis du ikke skal have fat i et slagtilbud.

Næsten alle typer af butikker med forbrugsvarer sænker priserne ekstra meget på Black Friday. De vilde tilbud er desuden ofte både at finde i butikkerne og hos online forhandlernes hjemmesider. Du behøver altså ikke nødvendigvis at bevæge dig ud sammen med resten af den danske befolkning og stå i kø i flere timer for at få fingrene i de gode tilbud og spare penge på dine produkter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *