Den store guide til at vælge ny seng (Opdateret 2020)

Derfor skal du vælge Atlas Wood boxmadras

tlas Wood Boxmadras er dansk produceret og du er derfor garanteret en seng, der lever op til de høje danske kvalitetskrav. Sengen er produceret med øje med for både design, funktionalitet og komfort. Det betyder, at du her får en seng, der både er simpel i sit udseende, men samtidig føles særdeles komfortabel. 

En madras, som tilpasser sig efter dig 

Sengen består af en solid træramme af svensk fyrretræ, en boxmadras af de populære pocketfjedre og en lækker topmadras, der består af en 4 cm tyk latexkerne. Selve madrassen sikrer dig individuel støtte og aflastning, da den har hele 220 pocketfjedre pr. m2. Atlas Wood Boxmadras adskiller sig fra flere andre boksmadrasser ved at have fem intelligente komfortzoner, der tilpasser sig den enkelte persons vægt og liggeposition. Du får derfor optimal støtte af hele din krop med denne seng og undgår altså at vågne op midt om natten for at skifte stilling grundet ømhed eller stivhed i kroppen.

Nem montering og god komfort til pengene

Når du får Atlas Wood Boxmadras leveret hjem til dig, skal du blot montere benene på boxmadrassen og så er den egentlig klar til brug. Du skal derfor ikke bruge en masse unødvendig tid på at samle sengen, da den er super let at montere derhjemme. 

Så hvis du har brug for ekstra støtte og aflastning under din søvn, og ikke er typen, der gider at bruge uanede mængder af tid på at samle møbler, så burde du tage Atlas Wood Boxmadras med i dine overvejelser. Her får du nemlig god komfort og en praktisk seng for pengene.

  • Højde: 48 cm
  • Størrelse: 140×200
  • Polsring: 25 mm Polyskum
  • Bolster: Møbelstof
  • Ramme: 8cm træramme
  • Fjedre: Pocket – 220 stk pr. m2
  • Komfortzoner: 5 stk.