Hjem » Topmadras » Memoryskum topmadras → De 5 bedste modeller (2020)

Memoryskum topmadras → De 5 bedste modeller (2020)

Topmadras med memory skum - gode råd til at finde topmadrassen, der passer bedst til dig

Vi har her samlet 5 af de bedste memory skum topmadrasser på markedet, så du kan trygt læse med her og lade dig inspirere. 

Hvis du er på jagt efter en topmadras med memory skum – eller bare gerne vil vil, hvad der er så specielt ved lige netop de modeller – så er du kommer til det rigtige sted. Denne artikel er nemlig en topmadras memory skum guide, hvor du kan læse lidt om fordelene ved at vælge en topmadras af memory skum og finde frem til, hvilken model, der passer bedst til dig og dine behov. 

Men før vi bevæger os videre til selve produkterne, så får du her et par grunde til, hvorfor det er smart at investere i en topmadras af memory skum:

 • Perfekt til dig, der ofte bliver kold i løbet af natten, da skummet er med til at holde på varmen fra din krop
 • Du opnår god støtte og aflastning af din krop, så du får en roligere søvn
 • En topmadras er med til at forlænge hele sengens levetid

#1 Cloud Topmadras

Kort beskrivelse:

Cloud Topmadras er til parret, der gerne vil have en trykaflastende topmadras, der yder god komfort og støtte. Den kommer med en 6 cm tyk memory skum kerne, der omfavner din krop på en god måde, mens du sover.

✅ Åben cellestruktur for ventilation og gode støttepunkter
✅ Antibakterielt betræk, der kan vaskes for en sundere og mere hygiejnisk seng

Derfor skal du vælge Cloud Topmadras

Med en Cloud Topmadras får du en komfortabel og trykaflastende madras med en 6 cm tyk memory skum kerne. Materialet sørger for at forme sig efter din krop og vægt, hvilket giver en god støtte igennem hele natten. Cloud modellen har en åben cellestruktur med millioner af individuelle støttepunkter. Og så har den desuden et aftageligt og vaskbart soft touch betræk, der både sikrer god ventilation og fungerer antibakterielt. Topmadrassen kommer med en medium fasthed, der kan passe til de fleste.

 • Højde: 8 cm
 • Længde: 200 cm
 • Bredde: 180 cm
 • Densitet: 50 kg. pr. m3
 • Betræk: Aftageligt og vaskbart, antibakterielt, vaskes ved 40 grader

#2 ProSleep Topmadras

Kort beskrivelse:

Med en ProSleep Topmadras får du en 5 cm tyk memory skum kerne og et vaskbart og aftageligt betræk i 100% poly stretch. Madrassen er desuden OEKO-TEX 100 certificeret og du kan derfor roligt benytte sengen uden frygt for kemikalier.

✅ OEKO-TEX certificeret for en kemikaliefri seng
✅ Madrassen støtter rygsøjlens naturlige kurve for god støtte

Derfor skal du vælge ProSleep Topmadras

Ved at vælge en ProSleep Topmadras er du sikker på at få en ergonomisk korrekt og trykaflastende model med hjem. Madrassen følger din rygsøjles naturlige kurve og giver derfor en god støtte af både ryg, nakke og skuldre. Du får en 5 cm tyk memory skum kerne, der sørger for at forme sig efter din krop og personlige vægt, som samtidig holder en smule på varmen fra din krop, så du ikke bliver for kold i løbet af natten.

 • Højde: 5 cm
 • Længde: 200 cm
 • Bredde: 140 cm
 • Densitet: 50 kr. pr. m3
 • Betræk: Aftageligt og vaskbart, 100% poly stretch

#3 Memory Dreams Topmadras

Kort beskrivelse:

En Memory Dreams Topmadras sikrer både god komfort og ergonomisk korrekt støtte af din krop. Topmadrassen fungerer trykaflastende af skuldre, lænd og ryg og så er den langt fra lige så varm som andre memory skum madrasser.

✅ Trykaflastende og yder ergonomisk korrekt støtte for optimal komfort

✅ Åndbart og vaskbart betræk for et sundere sovemiljø

Derfor skal du vælge Memory Dreams Topmadras

Hvis du vælger denne model behøver du ikke at bekymre dig om at blive alt for varm i løbet af natten, da der medfølger et yderst åndbart betræk, der leder varmen væk fra madrassen. Du får en 4 cm tyk memory skum kerne, der sørger for, at topmadrassen fungerer trykaflastende og giver ergonomisk korrekt støtte af din krop. Hvis du har problemer med lænden, ryggen e.l., så er denne model altså perfekt for dig, da den tager forbehold for alle dine skavanker og hjælper dig til en bedre nattesøvn på trods af dem.

 • Højde: 7 cm
 • Længde: 140, 180, 200, 210, 220 eller 270 cm
 • Bredde: 70, 80, 85, 90, 100, 105, 120, 140, 160, 170, 180 eller 200 cm
 • Densitet: 55 kg pr. m3
 • Betræk: Ventilerende og åndbart AIR betræk, vaskbart ved 60 grader

#4 Visco Air Topmadras

Kort beskrivelse:

Med en Visco Air Topmadras får du en 6 cm tyk trykaflastende memory skum kerne, der tilpasser sig til din krop. Samtidig er den udstyret med et åndbart betræk, så du får optimal varmeafledning.

✅ 6 cm tyk kerne, der yder ergonomisk korrekt støtte for optimal komfort
✅ Åndbart og vaskbart betræk for et sundere sovemiljø

Derfor skal du vælge Visco Air Topmadras

Hvis du gerne vil have ergonomisk korrekt støtte hele natten og en yderst åndbart betræk, så skal du investere i en Visco Air Topmadras. Den har en 6 cm tyk kerne, der virker trykaflastende og former sig efter den individuelle krop. Og så har topmadrassen desuden et åndbart 3D betræk, så du ikke oplever at blive for varm i løbet af natten.

 • Højde: 9 cm
 • Længde: 190, 200 eller 210 cm
 • Bredde: 70, 80, 85, 90, 100, 105, 120, 140, 150, 160, 170, 180, 200 eller 210 cm
 • Densitet: 55 kg. pr. m3
 • Betræk: Aftageligt og vaskbart ved 60 grader

#5 Memory Foam Topmadras

Kort beskrivelse:

En perfekt enkeltmands topmadras til dig, der godt kan komme til at fryse lidt igennem natten. Modellen her holder godt på varmen fra din krop og sørger stadig for optimal støtte af dine trykpunkter.

✅ OEKO-TEX certificeret for en kemikaliefri seng
✅ Holder på din egen kropsvarme, så du ikke bliver kold i løbet af natten

Derfor skal du vælge Memory Foam Topmadras

Denne model er specielt god til dig, der ofte får det koldt om natten. Memory skum kernen sørger nemlig for at tilpasse sig din krop og holder dermed på din egen oprindelige kropsvarme, så du ikke bliver for kølig. Den yder god støtte og føles komfortabel at ligge på. Og så er topmadrassen desuden OEKO-TEX 100 certificeret, så du som forbruger kan være sikker på, at der ikke er benyttet skadelige kemikalier i produktionen af madrassen.

 • Højde: 7 cm
 • Længde: 200 cm
 • Bredde: 80 cm
 • Betræk: Vaskbart

Hvad er memoryskum?

Memory skum kaldes også for celsius materiale eller viskoelastisk / viscoelastisk skum. Selvom kært barn har mange navne, så henviser alle disse betegnelser altså til det samme materiale. Du skal derfor ikke gå i panik, hvis du pludselig læser ordet viscoelastisk skum et sted i brugervejledningen.

Memory skum er et kunstigt materiale og består primært af polyurethan. Ved at blande polyurethan skum med andre materialer får man en skum type, der er mere smidig og har en højere densitet. Memory skum er især kendt for at tilpasse sig den individuelle krop via kropsvarmen. Ofte ‘synker’ man en smule ned i madrassen, hvis den består af en memory skum kerne.

Hvad er forskellen på en topmadras i memory skum og en i latex skum?

Der er to helt grundlæggende forskelle på memory skum og latex skum. Den første er, at memory skum er et kunstigt og syntetisk materiale, der produceres ved at blande flere forskellige materialer sammen. Latex derimod er et naturligt materiale. Den anden forskel er, at latex skum fungerer varmeledende og ‘skubber igen’ på din krop, så den ikke synker ned i materialet. Memory skum derimod omfavner din krop og lader den synke dybere ned i madrassen – og gennem denne process sørger den også for at holde bedre på din egen kropsvarme. Du kan dog efterhånden sagtens få memory skum madrasser med åndbare egenskaber, hvis du gerne vil have en blød topmadras, der ikke er for varm.

Vil du vide mere om topmadrasser?

Hvis du gerne vil læse lidt mere om de forskellige typer af topmadrasser, så kan du med fordel læse vores guide til den bedste topmadras her: (LINK).

Og hvis denne guide nærmere har gjort dig opmærksom på, at du er mere til en topmadras af latex end en af memory skum, så kan du også sagtens benytte denne guide til at finde den helt rigtige hårde topmadras til dig: (LINK).

Sådan finder du en topmadras af memory skum på tilbud

Det er langt fra svært at finde en billig topmadras af memory skum. Faktisk er nogle memory skum modeller billigere end f.eks modeller af latex – men det afhænger naturligvis af, hvilken variant du går efter. Det vigtigste du kan gøre er på forhånd at overveje, hvilken model du gerne vil investere i. På den måde er du klar til at trykke ‘bestil’ online, når den rigtige model kommer på tilbud. Den bedste måde at finde en billig topmadras på er nemlig ved at agere tilbudsjæger og regelmæssigt holde øje med de forskellige forhandleres sites. Du skal nemlig passe på med at købe den første og bedste eller en for billig model, da den muligvis ikke understøtter din krop godt nok. Men du burde meget gerne være godt på vej til den rette model efter at have læst denne guide.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *