Lang pude 2022 – Find den bedste lang pude model til dig

Long Pillow

Hvis du er på jagt efter en lang pude, så kan du med fordel læse med her. Vi guider dig til de bedste lange puder – uanset hvilket formål puden skal tjene. På den måde kan du få et godt og hurtigt overblik over valgmulighederne. Hvis du er gravid har du måske mere brug for en graviditetspude eller en u-pude for optimal støtte.

Hvorfor er det en fordel at investere i en lang pude?

  • Den støtter din krop og forhindrer eventuel ømhed
  • Lange puder er særligt gode for gravide eller folk med diverse skavanker
  • En behagelig løsning i sengen frem for løse puder til støtte af muskler

Fossflakes Comfort I Graviditetspude inkl. Betræk - En lang pude til gravide

Fossflakes Comfort I Graviditetspude hjælper dig til at undgå ømhed i kroppen under din graviditet, da Fossflakes fyldet giver optimal støtte af hele din krop, mens du hviler dig. Samtidig er puden både allergi- og astmavenlig, så du kan hvile dig med ro i sindet.

  • Afhjælper ømhed og sikrer stabil støtte af din krop
  • Allergi- og astmavenlig for en roligere nats søvn

Derfor skal du vælge Fossflakes Comfort I Graviditetspude inkl. Betræk

Det kan være problematisk at falde til ro, når man er gravid, så lad i stedet denne Fossflakes model hjælpe dig til en roligere søvn. Modellen er fyldt med det særlige Fossflakes fyld, der både er astma- og allergivenligt, samt sørger for en god og stabil støtte af din krop. En Fossflakes Comfort I Graviditetspude er nem at vedligeholde, da den bl.a. kan maskinvaskes og tørretumbles.

Høie Pyntepude Hygea - Til dig, der mangler en lang pude til sengen

Denne lange pude fra Høie består af polyesterfibre og har en høj isoleringsevne. Modellen er astma- og allergivenlig, da den fungerer afvisende over for bl.a. husstøvmider.

  • Afvisende over for bakterier, husstøvmider, fugt og lugt for en renere pude
  • Kemikaliefri produktion, da puden er OEKO-TEX certificeret

Derfor skal du vælge Høie Pyntepude Hygea

Med en Høie Pyntepude Hygea får du en dejlig lang pude fyldt med polyesterfibre. Det sikrer dig en pude med en høj isoleringsevne, der hverken optager fugt eller lugt. Samtidig er polyesterfibrene allergivenlig og puden OEKO-TEX Standard 100 certificeret, så du kan være sikker på at få en yderst hygiejnisk model med hjem. Pudens vår er produceret i Høie Clean Cotton og du er derfor også sikret mod husstøvmider, da de ikke kan trænge igennem vårets stof.

Hvorfor er det godt at sove med en lang pude?

Det er godt at sove med en lang pude fremfor en almindelig hovedpude, hvis man er gravid eller har skavanker, der gerne skal tages hensyn til i sengen. Den lange pude sikrer nemlig en god støtte af hele din krop, som du ikke nødvendigvis får af madrassen i din seng. En lang pude er desuden også en god investering, hvis du er typen, der gerne skal ligge oppe med dine ben, da den fungerer bedre end normale puder til det formål.

Hvilken betydning har en lang pude på din sovestilling?

En lang pude har mulighed for at aflaste din krop på en anden måde, og den kan derfor være umådelig behjælpelig for folk med lændesmerter e.l. Den giver kroppen en helt anden støtte end madrasser, som de fleste vil blive glade for i længden.

Og sover du på siden, så kan du med fordel sove med lang pude. Du får nemlig mulighed for at skabe en helt anden type liggeposition for dig selv, hvor du ikke trykker lige så meget på dele af kroppen. En lang pude kan altså være med til at forhindre ømhed, stivhed, en sovende arm o.l. Samtidig kan en lang pude både sørge for aflastning af dine knæ, hofter og lænd.

Hvad er forskellen på en lang pude og en pude?

En pude benyttes til hovedet, så du får den optimale sovestilling for nakken, rygsøjlen og hovedet. En lang pude kan naturligvis også sagtens benyttes som hovedpude, men dens primære formål er faktisk som en støtte til din krop. F.eks. kan du have den lange pude under knæene / læggene, hvis du skal sove med benene oppe grundet en skade. Du kan også benytte den lange pude som aflastning af din krop, hvis du ligger på siden, som beskrevet i det ovenstående afsnit. 

En normal hovedpude eller sofapude vil ikke give dig den samme støtte og aflastning som en lang pude. Det kan altså derfor godt betale sig at investere i en lang pude, hvis du gerne vil have mulighed for ekstra aflastning. Du behøver jo langt fra at have puden liggende i sengen hele tiden. 

Lang pude er god til gravide

Der findes efterhånden mange aflange puder, der er specielt designet til gravide. Det skyldes, at den lange pude forbedrer søvnen for gravide – netop grundet de støttende egenskaber. En lang pude er altså en uundværlig investering, hvis du er (eller snart regner med) at blive gravid.
Du kan læse meget mere om de bedste modeller inden for graviditetspuder i vores guide til den bedste graviditetspude her.