Kontinentalsenge tilbud – find den bedste kontinental seng til dig 2022

Continental beds

Hvis du er en på jagt efter en billig kontinentalseng, så er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil vi guide dig til de bedste kontinentalseng tilbud, så du kan finde en fabelagtig model uden at skulle betale en halv bondegård for den. Undervejs i artiklen får du desuden også lidt generel information om kontinentalsenge og en introduktion til gode forhandlere og outlets, hvor du nemt og hurtigt kan finde en komfortabel kontinentalseng på tilbud!

Snefrid Nordlys Kontinentalseng

Med Snefrid Nordlys Kontinentalseng får du det bedste af det allerbedste. Der er virkelig tænkt over alle detaljerne i denne fantastiske kontinentalseng, så du er sikker på at få den bedst mulige nattesøvn. Snefrid Nordlys er udviklet i samarbejde med førende fageksperter og fysioterapeuter for at sikre en anatomisk korrekt aflastning af kroppen mens du sover.

 • Syv komfortzoner i madrassen
 • Udviklet og produceret i Danmark
 • 25 års garanti
 • Flot og enkelt design i Nordisk stil
 • Én stor madras

Derfor skal du vælge Snefrid Nordlys Kontinentalseng

Kort sagt skal du vælge Snefrid Nordlys kontinentalseng, hvis du ønsker dig det bedste af det bedste. Denne kontinentalseng er designet til at yde uovertruffen ergonomisk komfort, så du får det bedste ud af din søvn og vågner veludhvilet.

Samtidig er sengen bygget i bæredygtige materialer og topmadrassen OEKO-TEX certificeret, så du som forbruger kan være sikker på at der ikke er brugt nogle kemikalier under produktionen.

Senses Elegance Kontinentalseng - God kvalitet til en fornuftig pris 180 x 200 cm

Med købet af en Senses Elegance Kontinentalseng får du en god kontinentalseng til en god pris. Modellen har en robust opbygning, der samtidig yder optimal komfort og støtte grundet kombinationen af pocketfjedre, et tykt skumlag og en topmadras med latex.

 • Yder optimal støtte og aflastning af hele din krop grundet sengens opbygning
 • Latex topmadrassen sikrer åndbarhed i sengen for en god sovetemperatur
 • Mulighed for valg af madrassens fasthed og modellen kan fås i flere størrelser

Derfor skal du vælge en Senses Elegance Kontinentalseng

En Senses Elegance Kontinentalseng består af et solidt fundament af en 8 cm tyk træramme i fyrretræ og en boksmadras med støttende pocketfjedre. Ovenpå boksmadrassen finder du en springmadras med en opbygning af pocketfjedre, et lag af 25 mm åndbart hybridskum og fem komfortzoner. Sengens topmadras er produceret i smidigt og åndbart latex med en kerne på 4 cm. Latex topmadrassen sørger for at yde god støtte og aflastning på tværs af vægtklasser og sovestillinger..

Comfort Living&more Kontinentalseng - En komfortabel og billig halvandenmandsseng á 140 x 200 cm

En Comfort Living&more Kontinentalseng består af solide materialer og sengens opbygning sikrer dig et højt komfortniveau. Materialerne er desuden OEKO-TEX certificeret, så du kan være sikker på at få en kemikaliefri seng hjem.

 • En kemikaliefri seng grundet OEKO-TEX certificering
 • Blandingen af mini bonell-, pocketfjedre og bæreskum sikrer et højt komfortniveau

Derfor skal du vælge en Comfort Living&more Kontinentalseng

Med denne Comfort Living&more Kontinentalseng får du både et optimalt komfortniveau og en optimal pris i ét og samme køb. Modellen er bygget op af en basisramme og en vendbar springmadras med en blanding af mini bonell- og pocketfjedre, der er inddelt i fem komfortzoner. Sengens underdel er desuden fyldt med ventilerende bæreskum for en god åndbarhed og et højt komfortniveau. Den sidste del af sengen består af en topmadras med en 4 cm tyk latex kerne. Det giver det sidste lag af komfort og yder god støtte af hele din krop under søvnen. Modellen kan bestilles hjem i enten grå eller sort.

Urban Kontinentalseng - Dansk designet kontinentalseng á 160 x 200 cm

En Urban Kontinentalseng består af en bund af bonell fjedre, en springmadras med pocketfjedre og en topmadras af polyskum. Alle lagene arbejder sammen for at give dig den bedst mulige komfortoplevelse og optimal støtte af din krop.

 • Blanding af bonell- og pocketfjedre for et optimal støtteniveau
 • Medfølger både en topmadras og en rullemadras i købet til beskyttelse af sengen

Derfor skal du vælge Urban Kontinentalseng

Denne Urban Kontinentalseng er dansk designet og producenterne har haft komfort for øje i processen. Sengen består af en bund med stærke bonell fjedre og en springmadras med pocketfjedre, hvor lagene tilsammen yder optimal komfort, støtte og aflastning, samt en god holdbarhed i materialerne. Det sidste lag består af en topmadras i polyskum, der bl.a. beskytter sengen mod slitage. Der medfølger desuden en vaskbar rullemadras i OEKO-TEX certificeret bomuld, så du kan opretholde en god hygiejne i sengen. Modellen fås i enten 140, 160 eller 180 cm i bredden med en længde på 200 cm.

Find gode tilbud og outlets her

De fleste online forhandlere tilbyder jævnligt gode tilbud på senge og andet tilbehør til soveværelset, såsom puder, dyner, madrasser o.l.. Du skal dog være opmærksom på, at de fleste tilbud hos online forhandlerne er mængdebaseret frem for tidsbaseret, hvilket betyder, at du skal være hurtig til at bestille din drømmemodel hjem, hvis du finder den på tilbud. I de fleste tilfælde er der nemlig kun et vist antal senge til rådighed til tilbudsprisen, hvorefter prisen på den pågældende model igen stiger til normalen.

Vi vil altid anbefale dig at købe din seng hos en forhandler, der tilbyder en prøveperiode – også selvom du køber din seng til et godt tilbud. Du skal jo gerne investere i den helt rigtige model frem for at føle, at du gik på kompromis for at få en bedre pris. Herunder har vi samlet tre online forhandlere, som tilbyder god kundeservice og lader dig få sengen hjem på en prøveperiode. Samtidig har de nedenstående forhandlere ofte ekstremt gode tilbud, så det er helt sikkert værd at holde øje med deres hjemmesider.

Bedre Nætter

Du kan altid finde et godt tilbud hos online forhandleren Bedre Nætter, og så skal du ikke være nervøs for, om du finder den rigtige model, da deres sælgere altid står klar til at svare på spørgsmål enten via telefon eller chat. Derudover tilbyder Bedre Nætter altid en prøveperiode på 100 dage, hvor du f.eks. kan ombytte fastheden i sengen, finde en anden model e.l., hvis den købte model ikke lever op til dine krav alligevel. Dét er god kundeservice!

Sengefabrikken

Når Sengefabrikken kører med tilbud på deres hjemmeside, så mener de det altså også. Der er derfor umådelig mange penge at spare, når deres modeller først bliver sat ned i pris. Derudover giver forhandleren dig altid en 30 dages prøveperiode, hvor du kan ombytte f.eks. fastheden af sengen, hvis denne ikke passer til dine behov – også selvom det er en tilbudsvare.

Nordic Dream

Hvis du gerne vil gøre et kup i købet af din nye kontinentalseng, så kan du med fordel også tjekke forhandleren Nordic Dream ud. De går gerne efter at have deres modeller sat ned med minimum 40 procent, når de holder tilbud, så her kan der altså også være mange penge at spare på alle tilbudsmodeller. Hos Nordic Dream har du desuden også fuld returret i 100 dage.

Størrelser på kontinentalsenge

Kontinentalsenge er ikke defineret ud fra deres størrelse, men nærmere deres opbygning med en boksmadras, en springmadras og en topmadras. Af den grund kan du sagtens finde en kontinentalseng i mange forskellige størrelser – helt fra en enkeltseng til en king sized bed. De mest almindelig størrelser på en kontinentalseng ligger dog mellem 140, 160 og 180 centimeter i bredden og 200 cm i længden.

Halvandenmandsseng – 140×200 cm

En halvandenmandsseng (også kaldet ¾ seng) kan være en god investering til personer med et lille soveværelse. Modellen fylder nemlig langt fra lige så meget som en almindelig dobbeltseng, men samtidig er der fin plads til to personer. Ulempen ved at vælge en halvandenmandsseng er dog, at I skal blive enige om madrassens fasthed, da I ikke får mulighed for at få to separate boksmadrasser.

Lille dobbeltseng / stor halvandenmandsseng – 160×200 cm

Kært barn har mange navne, men en seng á 160 x 200 cm bliver for det meste kaldt en lille dobbeltseng. Denne type seng har nemlig en størrelse, der ligger midt imellem en halvandensmandsseng og en dobbeltseng. Opbygningen minder dog mest om en dobbeltsengs, da en kontinentalseng i størrelsen 160 x 200 cm vil bestå af to boksmadrasser (80 x 200 cm) frem for én stor, som der er i en trekvart seng.

Dobbeltseng  – 180×200 cm

En standard kontinental dobbeltseng har målene 180 x 200 cm, hvor sengens nederste del, boksmadrassen, består af to separate madrasser i størrelsen 90 x 200 cm. I en dobbeltseng er der rigelig af plads til to personer uden at I skal ligge helt op ad hinanden i løbet af natten. Hvis I vælger en dobbeltseng har I ofte mulighed for selv at vælge fasthed i samtlige dele af sengen. Derudover kan I også vælge hver jeres topmadras, hvis I ikke kan blive enige om den samme variant. Dobbeltsengen er altså en optimal investering for parret med forskellige præferencer eller vægtklasser.

Få komfort i høj kvalitet på budget

I denne artikel har vi samlet nogle af de bedste kontinentalseng tilbud, men der er naturligvis en masse andre gode kontinentalsenge på tilbud hos online forhandlerne, der bare venter på at blive opdaget. Hvis du gerne vil vide lidt mere om andre typer af kontinentalsenge end de ovenstående, så kan du med fordel læse vores store guide til kontinentalsenge. Her finder du nemlig kontinentalsenge i alle prisklasser og udformninger, så du kan få et bredere indblik i dine valgmuligheder – og vi tør godt garantere dig, at nogle af de modeller også med jævne mellemrum sættes ned til en god pris!

DEMO POST

Har du en partner, der fylder overordentligt meget i sengen? Eller er du selv typen, der elsker at brede sig ud på samtlige centimeter af

Læs mere »
Powernap

Powernap

En powernap kan i den grad være med til at kvikke en op i løbet af dagen, men hvor længe må man egentlig sove og

Læs mere »