Hjem » Madrasser » King size seng – find den bedste king size seng til dig

King size seng – find den bedste king size seng til dig

King Size Seng - til dig der ikke skal gå ned på plads!

Vi er bare nogen, der godt kan lide at fylde ekstra meget i seng. Der er ikke noget bedre end at brede sig i en kæmpe seng, så hvis du har pladsen til det i dit soveværelse, vil vi klart anbefale dig at investere i en luksus seng ala en king size seng. 

Men hvilken model skal du så vælge? Dét er lige netop det, vi hjælper dig til med denne artikel. Her har vi samlet nogle af de bedste store senge, så du kan være sikker på at komme hjem med den bedste king sized bed.

#1 Venus Kontinentalseng

Kort beskrivelse:

Venus Kontinentalseng er en fabelagtig model opbygget af en solid boksmadras og en springmadras af pocketfjedre og åndbart hybridskum. Du får desuden en Pulse Latex topmadras med i købet, der sikrer det sidste lag af komfort i din nye kæmpe seng.

✅ Syv komfortzoner, som sikrer individuel støtte og aflastning til din krop
✅ En 6 cm tyk topmadras med Pulse Latex kerne for ekstra god komfort
✅ Sund og hygiejnisk produktion, da modellen holder OEKO-TEX certificering

Derfor skal du vælge Venus Kontinentalseng

Du kan ikke gå galt i byen med en Venus Kontinentalseng – heller ikke selvom du køber den i en king size størrelse á 210 x 210 cm. Venus serien har nemlig fået virkelig gode anmeldelser af mange forbrugere, så du kan altså roligt investere i denne model. Selve kontinentalsengen består af en 14 cm tyk træramme, produceret i svensk fyrretræ, og en boksmadras med en opbygning af pocketfjedre. Sengens næste niveau består af en springmadras, der også har en opbygning af pocketfjedre, samt et lag af åndbart hybridskum og fem komfortzoner.

Derudover får du også en 6 cm tyk Pulse Latex topmadras med i købet. Disse topmadrasser er både mere elastiske, åndbare og stærkere end andre varianter. Alle de ovenstående tiltag er med til at sikre dig en fabelagtig nattesøvn med optimal støtte og aflastning.

#2 Tromsø Elevation

Kort beskrivelse:

Kort tekst – 4 linjer

✅ Hæve og sænke funktioner kan betjenes via fjernbetjening eller app på telefonen
✅ Der medfølger en topmadras i enten memory skum eller latex – efter eget valg
✅ Mulighed for selv at vælge din madras’ fasthed for den rette støtte

Derfor skal du vælge Tromsø Elevation

Hvis du gerne vil investere i lidt ekstra luksus, når du alligevel er på jagt efter din nye king size seng á 210 x 210 cm, kan du med fordel se nærmere på en Tromsø Elevationsseng. Modellen består af en solid bund og en vendbar springmadras med 261 pocketfjedre pr m2. Madrassen indeholder desuden også 25 mm latex polstring og fem komfortzoner. Med til modellen hører der en 8 cm tyk topmadras med en 5 cm tyk kerne af enten latex eller memory skum.

Denne models elevationskomponenter, der er med til at hæve og sænke dele af sengen, er udstyret med en Linak motor, der kan betjenes via en trådløs fjernbetjening eller via tilkobling til din Smartphone. Du har desuden mulighed for selv at vælge din madras’ fasthed, så du kan være sikker på at få en model, der bedst muligt understøtter dine behov. Vælg mellem medium, fast eller xtra fast madras fasthed.

#3 Physio Diamant Kontinentalseng

Kort beskrivelse:

Med en Physio Diamant Kontinentalseng får du en king size bed med en luksuriøs og unik opbygning. Modellen har bl.a. en springmadras med både pocketfjedre og to individuelle lag polstring af henholdsvis Pulse Latex og Ludic skum. Du får en komfortoplevelse som på en sky med denne seng.

✅ OEKO-TEX certificeret topmadras for en kemikaliefri seng
✅ Unik opbygning, der sikrer en bedre og ergonomisk korrekt støtte af din krop
✅ Åndbar og slidstærk seng, så den kan holde i mange år

Derfor skal du vælge Physio Diamant Kontinentalseng

Denne Physio Diamant Kontinentalseng er optimal til dig, der gerne vil have en luksuriøst king size seng med et komfortniveau ud over det sædvanlige. Modellen er er nemlig udviklet i samarbejde med ortopædiske eksperter og fysioterapeuter, hvilket giver dig ergonomisk korrekt støtte og aflastning af din krop på et helt nyt niveau. Kontinentalsengen er opbygget af en robust boksmadras med pocketfjedre og en springmadras af pocketfjedre, samt to centimeter Pulse Latex to centimeter Ludic skum for ekstra polstring. Denne type springmadras er med til at yde personaliseret støtte, hvilket skaber en suveræn komfortoplevelse og en god aflastning af din krop.

Det sidste lag af kontinentalsengen består af en Pulse Latex topmadras produceret med SonoCore metoden, så du får en slidstærk og yderst åndbar topmadras. Topmadrassens betræk er Rainforest Alliance certificeret og så er topmadrassen desuden også OEKO-TEX certificeret.

Hvilke mål har en king sized bed?

En seng med mål á 210 x 210 cm eller derudover kaldes normalt en king sized seng. Nogle kalder faktisk også modeller á 200 x 200 cm for king sized beds, men de kan også gå under navnet ‘en stor dobbeltseng’. Det skifter lidt afhængigt af, hvilken forhandler du handler hos.

Hvis du, efter at have kigget på king size modeller, synes den type seng bliver en smule for stor, har du naturligvis en række af andre valgmuligheder. F.eks. kan du både investere i en enkeltseng, halvandenmandsseng eller dobbeltseng i stedet. Herunder kan du se de størrelser, man normalt forbinder med de forskellige varianter. 

  • Enkeltmandsseng: 80, 90 eller 120 cm i bredden
  • Halvandenmandsseng / trekvart seng: 140 cm i bredden
  • Dobbeltseng: 160, 180 eller 200 cm i bredden
  • King size: 200 eller 210 i både bredde og længde 

Hvis du vil vide mere om andre sengestørrelser, kan du med fordel læse mere i vores guides til de bedste senge i de forskellige størrelser.

Du finder vores guide til de bedste dobbeltsenge her.

Og guiden til de bedste trekvartsenge her.

Er det prisen værd at få en king sized bed?

Hvis du er typen, der elsker at brede dig i sengen, så kan en king size bed helt sikkert være en god investering. Du behøver heller ikke være alt for bekymret for prisen, da du sagtens kan finde en fabelagtig king size seng, der ikke koster en bondegård. En king sized bed er prisen værd, da både du og din partner får mere plads at bevæge jer rundt på. I vil derfor muligvis opnå en bedre nattesøvn, da I i så fald ikke får forstyrret hinanden. En luksus seng giver luksus livsglæde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *