King size bed – Find den bedste king size seng 2022

King size bed

Vi er bare nogen, der godt kan lide at fylde ekstra meget i seng. Der er ikke noget bedre end at brede sig i en kæmpe seng, så hvis du har pladsen til det i dit soveværelse, vil vi klart anbefale dig at investere i en luksus seng ala en king size seng. Men skal du så vælge en kontinentalseng eller elevationsseng? Dét er lige netop det, vi hjælper dig til med denne artikel. Her har vi samlet nogle af de bedste store senge, så du kan være sikker på at komme hjem med den bedste king sized bed.

Snefrid Snö Kontinentalseng - Den bedste king size seng

Materiale:

Airflow skum

Pris:

$$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Medium, Fast,Ekstra fast

Garanti:

25 år

Prøveperiode:

100 dage

Materiale:

Airflow skum

Pris:

$$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Medium, Fast,Ekstra fast

Garanti:

25 år

Prøveperiode:

100 dage

Leder du efter en soveoplevelse i verdensklasse? Så skal du ikke lede længere end til kingsize kontinentalsengen fra Snefrid. Denne luksuriøse seng er blevet udviklet i samarbejde med førende eksperter og fysioterapeuter med fokus på at give den bedst mulige individuelle støtte til din krop.

 • Syv komfortzoner der sørger for individuel aflastning og støtte af kroppens trykpunkter
 • Dansk produceret
 • Airflowskum og Ergonomic+ fjedre

Snefrid kontinentalsengen har syv komfortzoner, der giver en fantastisk støtte til alle kroppens trykpunkter. Derudover har ErgoFlex-skummet i vores Snefrid topmadras en åben cellestruktur, der giver mulighed for optimal luftgennemstrømning, så du forbliver kølig og komfortabel hele natten lang.

​​Sengen har et dobbelt lag af trykaflastende pocketfjedre, der tilpasser sig din kropsvægt og giver blid aflastning til kroppens trykpunkter. Derudover giver Airflow-skummet mellem fjedrene en endnu højere elasticitet, hvilket sikrer, at hele din krop understøttes korrekt. Så du kan være sikker på, at du får en god nats søvn på denne komfortable og støttende seng.

Venus Kontinentalseng - Den bedste OEKO-TEX king size seng

Materiale:

Mint

Pris:

$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Medium, Fast,Ekstra fast

Garanti:

25 år

Prøveperiode:

100 dage

Materiale:

Mint

Pris:

$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Medium, Fast,Ekstra fast

Garanti:

25 år

Prøveperiode:

100 dage

Venus Kontinentalseng er en fabelagtig model opbygget af en solid boksmadras og en springmadras af pocketfjedre og åndbart hybridskum. Du får desuden en Pulse Latex topmadras med i købet, der sikrer det sidste lag af komfort i din nye kæmpe seng.

 • Syv komfortzoner, som sikrer individuel støtte og aflastning til din krop
 • En 6 cm tyk topmadras med Pulse Latex kerne for ekstra god komfort
 • Sund og hygiejnisk produktion, da modellen holder OEKO-TEX certificering

Derfor skal du vælge Venus Kontinentalseng

Du kan ikke gå galt i byen med en Venus Kontinentalseng – heller ikke selvom du køber den i en king size størrelse á 210 x 210 cm. Venus serien har nemlig fået virkelig gode anmeldelser af mange forbrugere, så du kan altså roligt investere i denne model. Selve kontinentalsengen består af en 14 cm tyk træramme, produceret i svensk fyrretræ, og en boksmadras med en opbygning af pocketfjedre. Sengens næste niveau består af en springmadras, der også har en opbygning af pocketfjedre, samt et lag af åndbart hybridskum og fem komfortzoner.

Derudover får du også en 6 cm tyk Pulse Latex topmadras med i købet. Disse topmadrasser er både mere elastiske, åndbare og stærkere end andre varianter. Alle de ovenstående tiltag er med til at sikre dig en fabelagtig nattesøvn med optimal støtte og aflastning.

Tromsø Elevation - Den bedste king size seng med elevation

Materiale:

Skum

Pris:

$$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Medium, Fast,Ekstra fast

Garanti:

15 år - 5 år på elevationsmotor

Prøveperiode:

100 dage

Materiale:

Skum

Pris:

$$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Medium, Fast,Ekstra fast

Garanti:

15 år - 5 år på elevationsmotor

Prøveperiode:

100 dage

Sov som en konge i denne danskproducerede luksus elevationsseng i king size størrelse. Ikke nok med at der er rigeligt plads at brede sig på, så kan sengen også justeres til den perfekte ligge- eller siddeposition.

 • Hæve og sænke funktioner kan betjenes via fjernbetjening eller app på telefonen
 • Der medfølger en topmadras i enten memory skum eller latex – efter eget valg
 • Mulighed for selv at vælge din madras’ fasthed for den rette støtte

Derfor skal du vælge Tromsø Elevation

Hvis du gerne vil investere i lidt ekstra luksus, når du alligevel er på jagt efter din nye king size seng á 210 x 210 cm, kan du med fordel se nærmere på en Tromsø Elevationsseng. Modellen består af en solid bund og en vendbar springmadras med 261 pocketfjedre pr m2. Madrassen indeholder desuden også 25 mm latex polstring og fem komfortzoner. Med til modellen hører der en 8 cm tyk topmadras med en 5 cm tyk kerne af enten latex eller memory skum.

Denne models elevationskomponenter, der er med til at hæve og sænke dele af sengen, er udstyret med en Linak motor, der kan betjenes via en trådløs fjernbetjening eller via tilkobling af din Smartphone. Du har desuden mulighed for selv at vælge din madras’ fasthed, så du kan være sikker på at få en model, der bedst muligt understøtter dine behov. Vælg mellem medium, fast eller xtra fast madras hårdhed.

Ovia Diamant Kontinentalseng - Til dig, der har brug for ekstra god støtte

Materiale:

Mayan pulse latex

Pris:

$$$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Medium, Fast

Garanti:

25 år

Prøveperiode:

100 dage

Materiale:

Mayan pulse latex

Pris:

$$$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Medium, Fast

Garanti:

25 år

Prøveperiode:

100 dage

Med en Ovia Diamant Kontinentalseng får du en king size bed med en luksuriøs og unik opbygning. Modellen har bl.a. en springmadras med både pocketfjedre og to individuelle lag polstring af henholdsvis Pulse Latex og Ludic skum. Du får en komfortoplevelse som på en sky med denne seng.

 • OEKO-TEX certificeret topmadras for en kemikaliefri seng
 • Unik opbygning, der sikrer en bedre og ergonomisk korrekt støtte af din krop
 • Åndbar og slidstærk seng, så den kan holde i mange år

Derfor skal du vælge Ovia Diamant Kontinentalseng

Denne Ovia Diamant Kontinentalseng er optimal til dig, der gerne vil have en luksuriøst king size seng med et komfortniveau ud over det sædvanlige. Modellen er er nemlig udviklet i samarbejde med ortopædiske eksperter og fysioterapeuter, hvilket giver dig ergonomisk korrekt støtte og aflastning af din krop på et helt nyt niveau. Kontinentalsengen er opbygget af en robust boksmadras med pocketfjedre og en springmadras af pocketfjedre, samt to centimeter Pulse Latex to centimeter Ludic skum for ekstra polstring. Denne type springmadras er med til at yde personaliseret støtte, hvilket skaber en suveræn komfortoplevelse og en god aflastning af din krop.

Det sidste lag af kontinentalsengen består af en Pulse Latex topmadras produceret med SonoCore metoden, så du får en slidstærk og yderst åndbar topmadras. Topmadrassens betræk er Rainforest Alliance certificeret og så er topmadrassen desuden også OEKO-TEX certificeret.

Hvilke mål har en king size bed?

En seng med mål á 210 x 210 cm eller derudover kaldes normalt en king sized seng. Nogle kalder faktisk også modeller á 200 x 200 cm for king sized beds, men de kan også gå under navnet ‘en stor dobbeltseng’. Det skifter lidt afhængigt af, hvilken forhandler du handler hos.

Hvis du, efter at have kigget på king size modeller, synes den type seng bliver en smule for stor, har du naturligvis en række af andre valgmuligheder. F.eks. kan du både investere i en enkeltseng, halvandenmandsseng eller dobbeltseng i stedet. Herunder kan du se de størrelser, man normalt forbinder med de forskellige varianter. 

 • Enkeltmandsseng: 80, 90 eller 120 cm i bredden
 • Halvandenmandsseng / trekvart seng: 140 cm i bredden
 • Dobbeltseng: 160, 180 eller 200 cm i bredden
 • King size: 200 eller 210 i både bredde og længde 

Er det prisen værd at få en king sized bed?

Hvis du er typen, der elsker at brede dig i sengen, så kan en king size bed helt sikkert være en god investering. Du behøver heller ikke være alt for bekymret for prisen, da du sagtens kan finde en fabelagtig king size seng, der ikke koster en bondegård. En king sized bed er prisen værd, da både du og din partner får mere plads at bevæge jer rundt på. I vil derfor muligvis opnå en bedre nattesøvn, da I i så fald ikke får forstyrret hinanden.