Hjem » Børneværelset » Juniorseng til børneværelset

Juniorseng til børneværelset

Juniorseng til børneværelset - Her er de 10 bedste modeller:

Du finder flere forskellige modeller på listen, der alle varierer i størrelse og pris, men stadig opfylder visse kvalitetskrav. På den måde kan du med ro i sjælen gå på jagt efter dit barns nye seng.

En juniorseng kan være en god investering, når dit barn er blevet for stor til f.eks. en tremmeseng. Det virker måske lige voldsomt nok at gå fra en tremmeseng til en fuldstørrelses enkeltseng eller en boksmadras – og her tilbyder juniorsenge så et fint alternativ. En juniorseng fylder desuden sjældent lige så meget som f.eks. en boksmadras. I denne artikel guider vi dig til de bedste juniorsenge på markedet, så du nemt og hurtigt kan få et indblik i valgmulighederne. 

#1 JOX House Junior Bed Nature Juniorseng

Kort beskrivelse:

Med en JOX House Junior Bed Nature Juniorseng får du en lidt anderledes model med hjem, da denne seng er udformet som et lille hus. Modellen er yderst robust, da den består af en massiv træramme. Derudover har denne juniorseng en maks belastning på 90 kg.

✅ Den hævede ramme er med til at forebygge eventuelle ulykker
✅ Maks belastning på 90 kg for en yderst robust og holdbar seng
✅ Anderledes udseende juniorseng, så dit barn får en unik seng

Derfor skal du vælge en JOX House Junior Bed Nature Juniorseng

JOX House Junior Bed Nature Juniorseng giver dig mulighed for at invitere naturen inden for i dit barns soveværelset – og så kan du desuden også glæde dit barn med, at de får en seng, der er lidt ud over det sædvanlige. Modellen her ligner nemlig et hus grundet dets ‘tag’ og det kan altså være med til at give en dejlig rolig følelse for dit barn, eller inspirere til leg. Juniorsengen består af træmateriale og er yderst robust, da modellen har en maks vægt på 90 kg.

Lige netop denne model er blevet produceret med en hævet ramme, der skal være med til at forebygge eventuelle ulykker. Det betyder dog også, at der naturligvis medfølger en sengehest til modellen, så der ikke er nogen risiko for, at dit barn falder ud af sengen om natten. Madras medfølger ikke i dette køb og du har derfor en fleksibilitet i forhold til valg af madras.

 • Højde: 167 cm
 • Længde: 165 cm
 • Bredde: 87 cm
 • Materiale: Træ
 • Farve: Træfarvet
 • Passer til en madras á 80 x 160 cm

#2 Oliver Furniture Seaside Juniorseng

Kort beskrivelse:

En Oliver Furniture Seaside Juniorseng er produceret af en blanding af MDF materiale, bøgetræ og asketræ. Modellen er designet af et dansk møbelfirma og er indbegrebet af en god klassiker.

✅ Blanding af MDF materiale, asketræ og bøgetræ for en solid seng
✅ Enkel og særdeles klassisk stil og design, der aldrig går af mode
✅ Mulighed for at tilkøbe en madras direkte hos forhandleren for nemhedens skyld

Derfor skal du vælge en Oliver Furniture Seaside Juniorseng

Her har vi en absolut klassiker. Det er en juniorseng, der både kan benyttes til drenge og piger i alle aldre – uden at der kommer sure miner over stilen. Sengen består af en blanding af birketræ, asketræ og MDF materiale, hvor alle materialer lever op til danske standarder. Modellen kommer i en fin hvid farve, da træoverfladerne er behandlet med polyethan lak. Selve sengens hovedgærde er desuden designet til at være en smule højere end resten af sengens sider for at give mulighed for god støtte af puder i ryggen.

Der medfølger ikke en madras med i købet af denne juniorseng. Du har dog mulighed for at tilkøbe en koldskum madras, der måler 90 x 160 x 13 cm, direkte hos forhandleren. Hvis du ikke ønsker denne type madras til dit barns juniorseng, så kan du frit vælge en anden type madras.

 • Højde: 90 cm
 • Længde: 167 cm
 • Bredde: 97 cm
 • Materiale: Birketræ, asketræ og MDF materiale 
 • Farve: Hvid
 • Passer til en madras á 90 x 160 cm

#3 Bloomingville Junior Bed Brown Juniorseng

Kort beskrivelse:

Hvorfor ikke få dit barns nattesøvn helt op i skyerne? Jo, det kan du med en Bloomingville Junior Bed Brown Juniorseng. Modellen består af træ og MDF materiale og så er sengehesten formet som en lille sky, der fint holder dit barn fra at falde ud af sengen om natten.

✅ Maks belastning på helt op til 75 kg, så du ved, at sengen er robust
✅ Afrundede detaljer, der både giver et moderne look og sørger for sikkerhed

Derfor skal du vælge en Bloomingville Junior Bed Brown Juniorseng

Med en Bloomingville Junior Bed Brown får dit barn en lille smagsprøve på, hvordan det er at sove på en sky – sådan rent metaforisk naturligvis. Modellen er nemlig designet med fine afrundede detaljer og en lille sky fungerer som en sengehest, så dit barn ikke falder ud af sengen. Det giver en fin detalje, som i den grad vil få dit barn til at tænke på varme sommermåneder, hvor man ligger i græsset og ser op på skyerne. Du har desuden mulighed for selv at vælge, hvilken side, du gerne vil have sengehesten i.

Denne fine juniorseng fra Bloomingville er fremstillet i en blanding af massivt træ og slidstærkt MDF materiale. Modellen kommer i en fin brun / rosa farve og har et moderne look. Den har desuden en maks belastning på 75 kg og der medfølger ikke en madras i købet.

 • Længde: 200 cm
 • Bredde: 90 cm
 • Materiale: Træ og MDF materiale
 • Farve: Brun / rosa
 • Passer til en madras á 90 x 200 cm

#4 Noah Vipack Halvhøj Husseng

Kort beskrivelse:

Denne fine og anderledes seng består af hvidlakeret MDF materiale. Da modellen er en halvhøj variant, er der rig mulighed for leg under sengen – og her er der endda lagt op til en realistisk leg, da modellen er udformet som et reelt hus med egen dør og vinduer.

✅ Anderledes design, der får sengen til at ligne et hus med vindue og dør
✅ Materialet lever op til strenge sikkerhedskrav og er FSC certificeret
✅ Leveres inklusiv lamelbunde, sengehest og stige for en fuldendt seng
✅ Lamelbund medfølger, så der nemt kan lægges madras på

Derfor skal du vælge en Noah Vipack Halvhøj Husseng

Hvis du gerne vil opfordre til leg og kreativitet, så er denne Noah Vipack Halvhøj Husseng en god overvejelse, når det kommer til en ny juniorseng. Modellen kombinerer leg og søvn på en god måde, da sengen er opbygget som et legehus med udskårne huller, der forestiller et vindue og en dør. Denne juniorseng er bygget i FSC certificeret MDF materiale, der efterfølgende er blevet hvidlakeret for en mere enkel farve. Du får naturligvis også en stige med i købet, der matcher resten af sengen, og som du selv bestemmer, hvor skal monteres.

Der medfølger en lamelbund til sengen, men ingen madras. Det betyder, at du selv skal på jagt efter en madras i målene 90 x 200 cm.

 • Højde: 210 cm
 • Længde: 213,6 cm
 • Bredde: 96 cm
 • Materiale: MDF
 • Farve: Hvid
 • Passer til en madras á 90 x 200 cm

#5 Sebra Seng, Junior og Grow

Kort beskrivelse:

Med en Sebra Seng, Junior og Grow er du ikke tvunget til at skulle købe en ny seng til dit barn om et par år. Modellen kan nemlig vokse sammen med dit barn. Denne juniorseng er produceret i birketræ, der efterfølgende er blevet behandlet med en antibakteriel og giftfri træmaling.

✅ Grundet særlig opbygning, kan modellen udvides og dermed følge dit barn i flere år
✅ Behandlet med en særlig antibakteriel og giftfri maling for optimal sundhed
✅ Minder meget om en Sebra Tremmeseng og er derfor en naturlig udvidelse

Derfor skal du vælge en Sebra Seng, Junior og Grow

Hvis du allerede har en Sebra tremmeseng derhjemme, så kan du med fordel investere i denne variant, da denne juniorseng minder så meget om babysengen, at du barn muligvis ikke vil registrere, at det er en anden seng (hvilket kan være med til at sikre en god nattesøvn allerede fra første nat af). Hvis du ikke har haft en Sebra tremmeseng, kan du dog sagtens investere i denne model alligevel, da der er tonsvis af fordele ved en Sebra Seng, Junior og Grow.

Sengen er fremstillet i birketræ og behandlet med en antibakteriel og giftfri træmaling. Derudover kan modellen udmærket benyttes gennem flere år, da der er mulighed for at trække sengen ud med årene, så den til sidst bliver som en almindelige enkeltseng i størrelsen. Juniorsengen er anbefalet for børn over tre år, men der er ingen begrænsning af, hvor længe de kan benytte sig af den.

 • Juniorseng højde: 68 cm
 • Juniorseng længde: 165 cm
 • Juniorseng bredde: 90 cm
 • Enkeltseng højde: 68 cm
 • Enkeltseng længde: 204 cm
 • Enkeltseng bredde: 90 cm
 • Materiale: Birketræ
 • Farve: Hvid
 • Passer til en madras á 90 x 160 eller 200 cm

#6 Manis-h Briks med To Sengeskuffer

Kort beskrivelse:

En Manis-h Briks med To Sengeskuffer er fremstillet af en blanding af bøgetræ og MDF materiale – og så har modellen naturligvis (som navnet beskriver) to store sengeskuffer, der er ideelle til opbevaring. Sengen har desuden en lamelbund, der fint understøtter madrassen.

✅ Mulighed for både at ud- og ombygge modellen efter behov
✅ Vælg mellem flere special farver ved bestilling, så modellen passer til dit barn
✅ To store sengeskuffer under sengen, der fint kan benyttes til opbevaring

Derfor skal du vælge Manis-h Briks med To Sengeskuffer

Er dit barn lidt for selvbevidst til at ville sove med en juniorseng, der ligner en børneseng? Så kan denne briks fra Manis-h være en god erstatning til den traditionelle juniorseng. Med en Manis-h briks får du en juniorseng bestående af massivt bøgetræ og MDF materiale med en lamineret birkelamelbund. Det sikrer en god liggekomfort og en god støtte af madrassen. Briksen er desuden forsynet med to store sengeskuffer, så der er rigelig med opbevaringsplads.

En anden fordel ved at investere i en Manis-h Briks med To Sengeskuffer er, at modellen kan ud- eller ombygget alt efter dit barns behov. På den måde bliver dit barn heller ikke lige så nemt træt af sengen. Og så fås modellen faktisk også i flere forskellige farver.

 • Højde: 38 cm
 • Længde: 170 cm
 • Bredde: 99 cm
 • Materiale: Bøgetræ og MDF materiale
 • Vægt: 49 kg
 • Farve: Kan bestilles i grå eller hvid – eller i special farve, hvor du selv bestemmer
 • Passer til en madras á 90 x 160 cm

#7 Game Halvhøj Seng

Kort beskrivelse:

Denne halvhøje juniorseng fra Game er fremstillet af MDF materiale i henholdsvis lys træ og hvid farve. Modellens stige er indbygget i sengen, så den altid sidder ordentligt fast. Derudover findes der et skrivebord ‘under sengen’, der nemt kan trækkes ud og ind, så skrivebordet ikke fylder for meget i rummet, når det ikke bliver benyttet.

✅ Med i købet følger to skuffer og to åbne rum, så der er god plads til opbevaring
✅ Stigen er indbygget i sengen, så du ikke skal bekymre dig om, at den sidder løst
✅ Indbygget skrivebord på hjul, der nemt kan trækkes ud og ind efter behov

Derfor skal du vælge en Game Halvhøj Seng

De halvhøje senge tillader dig at udnytte pladsen i dit børneværelse på en god måde – og en Game Halvhøj Seng er ingen undtagelse. Der er nemlig indbygget flere opbevaringsmuligheder i modellen, da der både findes to skuffer og to åbne rum. Derudover får du også et indbygget skrivebord med, der desuden er på hjul, så du nemt kan trække skrivebordet ind og ud under sengen. En Game Halvhøj Seng består af MDF materiale og så er sengens stige indbygget i stellet, så det er nemt at komme op og ned af sengen uden usikkerhed.

Der medfølger ikke en madras til denne seng, men du har mulighed for at tilkøbe hos forhandleren. Du kan dog også i stedet gå på jagt efter en anden madras, så længe målene passer med 90 x 190 cm og har en maks højde på 12 cm.

 • Højde: 98,5 cm
 • Længde: 204,5 cm
 • Bredde: 93 cm
 • Materiale: MDF
 • Farve: Lys træ og hvid
 • Passer til en madras á 90 x 190 cm, der ikke er højere end 12 cm

#8 BabyTrold Juniorseng

Kort beskrivelse:

Med en BabyTrold Juniorseng får du en god seng med hjem uden at skulle betale en bondegård for den. Modellen er fremstillet af fyrretræ, der efterfølgende er blevet hvidlakeret, og så er den formet som et lille hus.

✅ En model, der ikke koster alverden, så alle kan være med
✅ Fin opbygning som et lille hus uden at det fylder hele værelset
✅ Produceret med hvidlakeret fyrretræ og grå gavle, der nemt kan rengøres
✅ Godkendt efter EU standarder, så du ved, at du får en ordentlig model med hjem

Derfor skal du vælge BabyTrold Juniorseng

Her har vi igen en model, der er designet til at ligne et hus – det er måske bare det alle børnene vil have i dag! Denne BabyTrold Juniorseng er dog ikke helt lige så stor og voldsom som nogle af de andre senge på listen, også selvom den ligner et lille hus, hvilket er en fordel til de lidt mindre børneværelser. Samtidig er modellen en del billigere end andre børnesenge, så der er altså gode penge at spare med denne model.

En BabyTrold Juniorseng består af hvidlakeret fyrretræ og så er den desuden godkendt efter EU standarder. Der medfølger en sengehest til den ene side, der kan være med til at hjælpe med overgangen fra en tremmeseng til en juniorseng.

 • Højde: 80 cm
 • Længde: 160 cm
 • Bredde: 80 cm
 • Materiale: Fyrretræ
 • Farve: Hvid
 • Passer til en madras á 80 x 160 cm

#9 Hoppekids Basic Delbar Halvhøj Seng

Kort beskrivelse:

Med en Hoppekids Basic Delbar Halvhøj Seng kan du være sikker på at få en robust og solid seng med hjem, da den er fremstillet af massivt fyrretræ. Som en ekstra bonus medfølger der desuden en rutsjebane til modellen – og så er der god plads til opbevaring eller leg under sengen.

✅ Sengen holder certifikat fra FSC og er Svanemærket for en miljøvenlig produktion
✅ Kan bestilles i flere længder, så du kan vælge lige netop den, der passer til dit barn
✅ Rutsjebanen sikrer en god start på dagen for dit barn – hver eneste morgen

Derfor skal du vælge Hoppekids Basic Delbar Halvhøj Seng

Hvis du gerne vil være sikker på at udnytte pladsen i børneværelset optimalt – og sikre dit barn en god start på dagen, hver eneste dag – så er denne seng fra Hoppekids noget for dig. Først og fremmest får du en halvhøj seng, der er produceret i massivt fyrretræ for en god robusthed. Materialet er desuden både FSC certificeret og holder Svanemærket. De to mærker er dit bevis på, at sengen er produceret med tanke for miljøet.

Derudover sikre den halvhøje opbygning, at der er rigelig med plads under sengen, der f.eks. kan bruges til opbevaring eller som legeområde. Og nu tilbage til, hvordan dit barn får en god start på dagen: modellen har en rutsjebane, så det bliver en fornøjelse at komme ud af sengen om morgenen. Modellen fås i flere forskellige størrelser, så du har mulighed for at vælge den, der passer bedst til dit barn.

 • Højde: 105 cm

 • Længde: der kan vælges mellem 160, 190 eller 200 cm som indvendige mål

 • Bredde (inklusiv rutsjebane): 198 cm

 • Materiale: Massiv fyrretræ

 • Farve: Hvid

 • Passer til en madras á 70 x 160, 190 eller 200 cm

#10 FLEXA Popsicle Dobbeltseng

Kort beskrivelse:

En FLEXA Popsicle Dobbeltseng består af massivt egetræ og så har sengen en størrelse på hele 120 x 200 cm. Det betyder, at der er rigeligt med plads til at brede sig. Modellen er desuden lakeret uden brugen af giftige farvestoffer og er designet med afrundede kanter som en ekstra sikkerhedsforanstaltning.

✅ Godt med plads til både junior og en eventuel overnattende kammerat
✅ Kan fås i tre forskellige farver: rosa, grøn eller blå alt efter dit barns ønsker
✅ Lakeret uden brug af opløsningsmiddel eller giftige farvestoffer

Derfor skal du vælge en FLEXA Popsicle Dobbeltseng

Har du allerede regnet ud, at dit barn har brug for at brede sig en del i sengen? Og virker det som om, at en normal størrelses seng måske bare bliver lidt trang? Så kan du med fordel se nærmere på denne FLEXA Popsicle Dobbeltseng. Her får du nemlig en seng med en bredde på hele 120 cm, så der er rigelig af plads til junior i hverdagen – og faktisk også plads til en overnattende kammerat, hvis lege-aftalen pludselig trækker ud.

FLEXA Popsicle Dobbeltseng er fremstillet af massivt egetræ, der er blevet farvet med lak som ikke indeholder opløsningsmiddel eller giftige farvestoffer, og er designet med bløde og afrundede kanter for en ekstra sikkerheds skyld. Samtidig har sengen en høj gavl i hovedenden, så dit barn kan sidde op i sengen. Modellen fås i flere farver. Der medfølger en lamelbund, men selve madrassen skal tilkøbes.

 • Højde: 90,5 cm
 • Længde: 204 cm
 • Bredde: 132 cm
 • Materiale: Bøgetræ
 • Farve: Rosa, blå eller grøn
 • Passer til en madras á 120 x 200 cm

Hvilke mål har en juniorseng?

En juniorseng kan faktisk have flere forskellige størrelser, som det også illustreres i ovenstående produkter. De fleste juniorsenge er i målene 90 x 160, men der er også flere, der efterhånden produceres med ekstra længde á 200 cm. Nogle modeller kommer stadig i en smallere variant á 80 cm i bredden. Det er dog også muligt at finde en ‘dobbelt juniorseng’, der er 120 cm i bredden. Her er der plads til, at dit barn kan brede sig lidt ekstra – eller også er der plads til to børn i sengen. En sådan model kan f.eks. være en god investering til sommerhuset, hvis I har flere børn, eller til børneværelset, hvis dit barn ofte har venner på besøg.

Hvilken størrelse juniorseng passer til mit barn?

Det kommer meget an på dit barn og deres præferencer, hvilken størrelser, der fungerer bedst til dit barn. Du er naturligvis også nødt til at overveje, hvor stor en seng, der er plads til på værelset før du begiver dig på jagt efter en stor juniorseng. Det ville være så ærgerligt at opbruge al gulvpladsen i børneværelset på en seng, da der i så fald ikke er plads til et legeområde.

Et fint bud er altid at købe juniorsengen i målene 90 x 200 cm. På den måde er der god længde i sengen, så dit barn har mulighed for at vokse uden at han / hun føler, at de vokser ‘ud over’ sengen. En seng med en bredde på 90 cm er desuden også en smule bredere end andre juniorsenge og dit barn får derfor lidt ekstra plads til bevæge sig på. Hvis en sådan seng stadig ikke er stor nok, så kan du enten overveje en seng med en bredde på 120 cm.

Hvornår skal man begynde at bruge juniorseng?

De fleste børn kan udmærket benytte sig af en juniorseng fra de er 3 år gamle – nogle kan endda tidligere. Et par guidelines kan f.eks. være, når dit barn selv kan rejse sig op i sengen, eventuelt ved hjælp af tremmerne / siderne på sengen, og sover roligt om natten. Det vigtigste er nemlig, at barnet ikke må sove så uroligt at han / hun risikerer at falde ud af sengen på trods af brugen af en sengehest.

Mulighed for at bruge tremmesenge i mange år

Det er efterhånden ikke længere muligt at inddele de forskellige senge til børn i specifikke kategorier, såsom babyseng, tremmeseng, juniorseng o.l., da flere og flere af sengene kan benyttes på tværs af barnets alder. Flere forhandlere tilbyder nemlig modeller, der kan udvides i takt med barnet, så sengen nærmest ‘vokser’ med barnet. Dette ser man især ske med tremmesenge, hvor de kan benyttes på én måde i alderen 0 til 3 år og derefter kan de justeres eller udvides, så de bliver til en reel juniorseng. Dét skaber mere værdi for pengene og så behøver du desuden ikke at tænke på at skulle ud og investere i en ny børneseng hele tiden.

Hvis du gerne vil vide lidt mere om de forskellige muligheder med tremmesenge, der kan ombygges til juniorsenge, så kan du med fordel læse vores guide til de bedste tremmesenge her (LINK). En hel del af modellerne på listen kan både benyttes i barnets helt unge år og frem til han / hun rammer 9-10 års alderen.

Halvhøj eller høj juniorseng?

Hvis du ikke har alverdens plads på børneværelset, så kan en rigtig god løsning være at investere i en halvhøj eller høj juniorseng. De to modeller tillader dig nemlig at udnytte pladsen i rummet på en optimal måde uden at gå på kompromis med dit barns seng. De fleste varianter af både halvhøje og høje juniorsenge kommer med muligheden for at have et legeområde eller plads til opbevaring under selve sengen. Nogle kommer endda også med skriveborde indbygget i sengens stel, så du heller ikke skal ud og købe dette ekstra møbel. Det er altså en fantastisk pakkeløsning, som de fleste børnefamilier sætter stor pris på.

Herunder kan du få lidt info om henholdsvis de halvhøje og høje juniorsenge, der forhåbentlig kan være med til at give dig et overblik over forskellene mellem de to varianter – og dermed også gøre beslutningen om, hvilken du skal vælge en smule lettere.

Halvhøj juniorseng

En halvhøj juniorseng er et optimalt valg til børn i alderen 4-5 år. Det betyder naturligvis ikke, at man ikke sagtens kan benytte halvhøje senge til ældre børn. Det er bare vigtigt, at man ikke investerer i en højere model så længe barnet ikke er ældre af sikkerhedsmæssige årsager. 

Halvhøje modeller kan sagtens benyttes af børn, der er ældre end 5 år. Her er det især en god løsning, hvis barnet ikke bryder sig om at komme alt for højt op, men alligevel gerne vil have en seng, der befinder sig højere oppe fra gulvet. En halvhøj seng kan desuden også være med til at lære barnet ikke at være bange for højder, da de langsomt vænner sig til at sove i den højde. Det kan altså sagtens være, at dit barn med tiden gerne vil opgradere til en højere model.

Du kan læse mere om udvalget af halvhøje juniorsenge i vores guide til de bedste halvhøje senge her (LINK)

Høj juniorseng

En høj juniorseng er primært til lidt større børn. Du burde derfor først investere i en højseng, når dit barn er over 6 år gammelt. Det er simpelthen en sikkerhedsforanstaltning, så du kan være sikker på, at dit barn ikke pludselig falder ud over siden eller ned ad den lidt højere trappe. Du skal dog være sikker på, at dit barn ikke har noget mod højder før du bestiller en høj juniorseng hjem – ellers går du i hvert fald søvnløse nætter i møde, da det ikke er sikkert, at dit barn så vil falde ordentligt til ro. Vi vil derfor anbefale dig at tage beslutningen om en høj juniorseng i samråd med dit barn, så du kan være sikker på, at deres behov ikke bliver overset.

Vi har skrevet en guide til de bedste højsenge, der findes på markedet netop nu. Du kan derfor finde en del inspiration til en ny højseng ved at læse vores artikel her (LINK).

Krav til høje senge

Når dit barn kommer op i en højere højde i løbet af natten, er det endnu vigtigere at tage højde for sikkerheden. Af den grund må du aldrig gå ned på kvalitet, når du investerer i en halvhøj eller høj juniorseng. Det er nemlig yderst nødvendigt, at alle dele af sengen lever op til strenge krav, så du ikke risikerer, at sengen pludselig falder sammen. Derudover sikrer en ordentlig kvalitet dig også mod f.eks. elementer, der pludselig ‘stikker ud’ af sengen eller lignende, hvilket også kan skabe fare for dit barn.

Du skal desuden også være opmærksom på, hvilket materiale sengen er blevet produceret med. De fleste høje senge bliver fremstillet af træmaterialer og derfor kan det være en fordel at se efter modeller med FSC certificering eller andre internationale godkendelser af træmaterialet. Disse kan bl.a. fortælle dig om der er blevet benyttet skadelige stoffer i produktionen af sengen eller om modellen er kommet fra en bæredygtig produktion.

Du kan også overveje køjeseng til dine børn

Der er faktisk endnu en type høj juniorseng, som vi endnu ikke har gennemgået: en køjeseng. Køjesengen kan være en fantastisk investering til børnefamilien med flere børn, men kun ét børneværelse. En køjeseng hjælper nemlig med at udnytte pladsen optimalt og stadig lade børnene føle, at de har hver deres seng. Det kan faktisk også være med til at sikre sammenholdet for dine børn, at de deler en køjeseng.

Køjesenge kommer i mange forskellige typer og størrelser og du har derfor altid mulighed for at finde en variant, der passer til lige netop dine og dine børns behov. Der bliver efterhånden produceret flere og flere kønsneutrale modeller, så de kan benyttes til både piger og drenge. Du kan også sagtens få en køjeseng i et neutralt design, så sengen ikke føles for barnlig til et ældre barn.

Multifunktionelt møbel

Du kan jo faktisk også altid vælge at investere i en køjeseng, selvom du kun har ét barn, der skal sove på det pågældende børneværelset. Så kan en del af køjesengen nemlig fungere som en sofa, der giver mulighed for at have et læse- / afslapningsområde. Eller hvorfor ikke dække den nederste del af køjesengen med et lagen eller et tæppe og lade som om, at det er en lille hule?

Køjesenge kan desuden også være en rigtig fin gæsteseng til når kammeraterne bliver natten over. På den måde skal du ikke finde hverken madrasser eller dyner frem, når en legekammerat pludselig skal blive natten over – eller pakke det væk igen. Du kan jo bare i stedet nøjes med at rede sengen og så er der styr på alt.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvilke fordele, der er ved en køjeseng (og måske også få et indblik i, hvilke varianter, du kan vælge imellem), så kan du se lidt nærmere på vores guide til de bedste køjesenge her: (LINK)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *