Hjem » Senge » Himmelseng → Top 5 bedste og populære himmelsenge (2020)

Himmelseng → Top 5 bedste og populære himmelsenge (2020)

I denne artikel vil vi guide dig til de bedste og flotteste himmelsenge, samt give dig et par bud på en god sengehimmel til både børn og voksne. Du kan derfor roligt læne dig tilbage og lade dig inspirere.

En himmelseng kan i dén grad være med til at pifte soveværelset op, for både børn og voksne, og måske være med til at give dig mere ro, når du går i seng. Du har mulighed for at vælge mellem flere forskellige himmelsenge – eller hvad med en sengehimmel, hvis du allerede har en god base derhjemme? 

#1 Blanca Sengehimmel

Kort beskrivelse:

En Blanca Sengehimmel er fremstillet af 100% bomuldsstof, hvilket er med til at sikre dig en flot hvid sengehimmel i stof, der på én gang både er luftigt og transparent. Tilsammen giver dette dit soveværelse et unikt udtryk.

✅ Produceret af 100% bomuldsstof, så himlen bliver luftig og transparant
✅Bomuldsstoffet er OEKO-TEX certificeret for en kemikaliefri himmelseng
✅ Bånd medfølger, så du kan binde stoffet på forskellige måder

Derfor skal du vælge en Blanca Sengehimmel

Hvis du gerne vil have mulighed for selv at vælge, hvordan din sengehimmel helt præcist skal sættes op og bindes, så kan du med fordel se nærmere på denne Branca Sengehimmel. Lige præcis med denne model har du nemlig mulighed for selv at binde stoffet på en måde, der passer dig, da der medfølger bånd til formålet. Sengehimlen bliver dog også sat fast med bånd i hvert hjørne, så du kan være helt sikker på, at den ikke falder ned. Stoffet er 100% bomuldsstof og så er det OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder, at stoffet ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer eller kemikalier. Modellen tåler ikke at blive vasket.

#2 Maple Sengehimmel

Kort beskrivelse:

Denne Maple Sengehimmel er produceret af 100% bomuldsstof, der efterfølgende er blevet håndlavet til en rund sengehimmel model. Det er muligt at tage stoffet ned fra topringen af metal og så er det vaskbart, så du kan vaske det med jævne mellemrum.

✅ Kan bestilles hjem i mange forskellige farver
✅ Stoffet tåler vask ved 30 grader, så du kan opretholde en god hygiejne i værelset
✅ Bomuldsstoffet er OEKO-TEX certificeret, så der er ingen sundhedsskadelige stoffer

Derfor skal du vælge en Maple Sengehimmel

Denne sengehimmel er en smule smallere, og dermed også mindre, end andre typer. Modellen er en rundere model, der desuden er håndlavet. Stoffet består af 100% bomuld, der både er aftageligt og vaskbart ved 30 grader, så du kan opretholde en god hygiejne i soveværelset ved at vaske stoffet med jævne mellemrum. Bomuldsstoffet er desuden OEKO-TEX certificeret, hvilket er din garanti for, at der ikke er benyttet hverken sundhedsskadelige stoffer eller kemikalier i produktionen. Som en ekstra bonus kan du vælge mellem følgende farver, så din himmelseng passer til dig som personer: gråbeige, hvid, nuderosa, lyselilla, lysegrøn, rosa, khaki grøn eller brun.

#3 Hanna Himmelseng

Kort beskrivelse:

Med denne Hanna Himmelseng får du et flot sengehimmel stel i enten sort, mahognibejdset eller hvid. Modellen er fremstillet af en blanding af massivt gummitræ og MDF materiale, så det både ser flot ud og har en god robusthed.

✅ Mulighed for at vælge mellem tre forskellige varianter: hvid, sort eller mahognibejdset
✅ Passer til en seng / madras i målene 180 x 200 cm
✅ Du har selv mulighed for at vælge lamelbund, madras og stof til himmelsengen

Derfor skal du vælge en Hanna Himmelseng

Hvis du på nuværende tidspunkt drømmer om en himmelseng, men du endnu ikke har fundet frem til den helt rigtige base, så kan denne Hanna Himmelseng måske være lige noget for dig. Selve rammen består nemlig af en blanding af massivt gummitræ og MDF materiale. Derudover bestemmer du selv om du helst vil have din himmelseng ramme i sort, mahognibejdset eller hvid. På den måde kan du vælge den variant, der bedst passer ind i dit soveværelset. Sengehimlen har totalmål på 187 x 212 cm med en højde på 200 cm. Den passer således til en seng i målene 180 x 200 cm. Modellen leveres usamlet og der medfølger ikke stof, lamelbund, madras eller sengetøj til himmelsengen.

#4 Hoppekids Basic Himmelseng med Gardiner

Kort beskrivelse:

Denne fine Hoppekids Basic Himmelseng med Gardiner er fremstillet af fyrretræ, der efterfølgende er blevet behandlet med en vandbaseret hvid maling, der er produceret uden brugen af skadelige kemikalier. Du kan altså trygt stole på, at Hoppekids har taget alle forbehold for en sund seng.

✅ FSC certificeret og Svanemærket himmelseng for optimal sundhed og kvalitet
✅ Himmelsengen har en maks belastning på helt op til 100 kg
✅ Kan nemt rengøres med en opvredet klud

Derfor skal du vælge en Hoppekids Basic Himmelseng med Gardiner

Hvis du leder efter en flot himmelseng til dine lille krudtugle, så er denne model fra Hoppekids helt oplagt. Modellen giver dig mulighed for at trække fine hvide gardiner ned langs begge sider af sengen, så dit barn kan få ro – måske endda fra en lillebror eller lillesøster. Himmelsengen består af FSC certificeret fyrretræ og så er sengen også Svanemærket, så du kan være sikker på, at der ikke er benyttet unødvendige stoffer eller kemikalier i produktionen af sengen. Sengens udvendige mål er 98 x 208 cm og den fylder 182 cm i højden.

#5 Bloomingville Sengehimmel

Kort beskrivelse:

En Bloomingville Sengehimmel er det optimale valg for familien, der lige har fået en lille ny. Denne model kan nemlig udmærket benyttes indenfor om vinteren, hvor den pifter babyværelset op, og udenfor om sommeren, hvor den skærmer baby mod sol og smådyr.

✅ Kan benyttes udenfor i sommerperioden, hvor den beskytter mod dyr og sol
✅ Et flot enkelt udseende, der vil give babyværelset et flot udtryk

Derfor skal du vælge en Bloomingville Sengehimmel

Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af babyværelset, så kan en sengehimmel i den grad være med til at pifte rummet op. Modellen her er endda produceret i et særdeles enkelt og nordisk design, der sikrer en smuk sengehimmel over vuggen eller tremmesengen. Faktisk kan lige netop denne variant også udmærket hænges udenfor i løbet af sommeren, hvor den kan beskytte babyen fra sol og smådyr under søvnen. Dét er da en super smart løsning!

Gode råd til valg af ny seng til voksne

Der er et utal af ting du skal være opmærksom på, når du er på jagt efter en ny seng – og det kan godt føles som en lidt uoverskuelig proces. Af den grund har vi skrevet en komplet guide til dig, der overvejer at investere i en ny seng. På den måde kan du få optimal vejledning til, hvilken type seng, madras o.l. du skal investere i.

Du finder vores guide til at finde den perfekte nye seng her.

Gode råd til valg af ny seng til baby eller junior

Valget af en ny seng til dit barn kan være en kompliceret opgave, da du både skal tage dit barns behov, dine behov og generelle retningslinjer med i dine overvejelser. Du kan dog aldrig gå galt i byen med en god juniorseng til børnene over tre år eller en fin tremmeseng til børnene under tre år. Af den grund har vi skrevet guides til valget af f.eks. juniorsenge og tremmesenge, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over dine muligheder og dermed spare tid i den samlede proces.

Du finder vores guide til de bedste tremmesenge her, og vores oversigten over de bedste juniorsenge på markedet kan findes her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *