Hjem » Hovedpuder » Graviditetspude → Top 8 aflastende graviditetspuder (2020)

Graviditetspude → Top 8 aflastende graviditetspuder (2020)

Graviditetspuder - find den bedste graviditetspude til dig

Har du en partner, der fylder overordentligt meget i sengen? Eller er du selv typen, der elsker at brede sig ud på samtlige centimeter af sengen? Måske er det bare tid til at udskifte den nuværende seng? 

En graviditetspude er en helt og aldeles uundværlig investering både under og efter graviditeten. Så hvis du eller din partner er gravid, eller håber at blive det i nærmeste fremtid, kan denne guide hjælpe dig / jer til valget af den bedste graviditetspude til jer. Vi har samlet nogle af de bedste graviditetspuder i test, så du kan være sikker på at finde en graviditetspude, der passer til lige netop dine behov. Du må dog endelig ikke lade dig skræmme af ordet ‘bedste’, hvis du ikke har det største budget – der findes nemlig også en billig graviditetspude på listen.

Derfor skal du investere i en graviditetspude:

  • Den kan aflaste din krop under selve graviditeten og sikre dig en bedre nattesøvn
  • Den kan fungere som støtte under amning, så du ikke bliver træt eller øm i kroppen
  • Du kan få dem i mange forskellige størrelser og materialer, så du altid kan finde en, der passer til lige netop dig

#1 Fossflakes Comfort-U Pude

Kort beskrivelse:

Denne graviditetspude indeholder Fossflakes fyld, der er en gang fiberfyld og består af 70% Fossflakes og 30% Fossfill Clusters. Puden giver optimal støtte og kan benyttes i både sengen, sofaen, lænestolen eller på gulvet.

✅ OEKO-TEX certificeret for en kemikaliefri pude
✅ Pudens form giver alsidige støttemuligheder
✅ Kan benyttes i både møbler og på gulv

Derfor skal du vælge Fossflakes Comfort-U Pude

En Fossflakes Comfort-U Pude består af en blanding af Fossflakes fyld og polyesterkuglefibre. Fiberfyldet sikrer dig en blød og behagelig pude, der stadig bibeholder noget spændstighed, så puden har en god støtteevne. Modellen her er desuden OEKO-TEX certificeret, så du kan være sikker på, at der ikke er benyttet unødige kemikalier i produktionen.

En Comfort-U pude kan være med til at reducere muskelspændinger og ledsmerter. Af den grund er puden også god for vordende mødre, da den hjælper en med at finde en behagelig hvile- og sovestilling.

#2 Zenkuru Kropspude / Graviditetspude

Kort beskrivelse:

Med Zenkuru Kropspude / Graviditetspude får du en utrolig billig model, der på samme tid yder god støtte og giver aflastning til din krop. Modellen består af fiber, såkaldte polypropen.

✅ Aftageligt og vaskbart betræk, så du kan opretholde en god hygiejne
✅ Billig model, der kan passe ind i de fleste budgetter

Derfor skal du vælge Zenkuru Kropspude / Graviditetspude

Hvis du ikke har det største budget, men gerne vil investere i en graviditetspude alligevel, så kan du med fordel se nærmere på denne Zenkuru Kropspude. Pudens fyld består af polypropen og har en vår af modal. Modellen giver støtte til både nakke, ryg og ben, da den kurvede inderside følger din krop. Den fungerer især godt, når du ligger på siden på enten sofaen eller i sengen. Betrækket kan maskinvaskes, så længe du udelukkende benytter dig af et finvaskprogram på maksimalt 40 grader. På den måde kan du opretholde en god hygiejne i og omkring puden.

#3 Bbhugme Graviditets - og Ammepude

Kort beskrivelse:

Denne model består af naturlige og miljøvenlige materialer, og den er derfor en god valg til den miljøbevidste køber. Puden kan afhjælpe smerter og ømhed, samt fungere som fin støtte til både dig og din baby efter fødslen.

✅ Designet af kiropraktorer for optimal smertelindring
✅ Opbygget af miljøvenlige og naturlige materialer
✅ Optimal støtte både under graviditeten og under amning

Derfor skal du vælge Bbhugme Graviditets - og Ammepude

En Bbhugme Graviditets – og Ammepude er en fabelagtig investering, da du her får en pude, der både egner sig godt under graviditeten og amningen. Den består af naturlige og miljøvenlige materialer, så du kan nyde din nye pude med god samvittighed. Modellen giver yderst god støtte, da den bl.a. er designet af kiropraktorer. I løbet af din graviditet kan puden give dig god søtte og lindre smerter i f.eks. maven, bækken, lænden, knæene og anklerne. Når du benytter puden som ammepude sørger den for optimal komfort og støtte for både dig og din baby.

#4 Fossflakes Comfort I Graviditetspude Inkl. Betræk

Kort beskrivelse:

Med en Fossflakes Comfort I Graviditetspude får du hjælp til at undgå ømhed i kroppen under din graviditet. Fossflakes fyldet giver optimal støtte af hele din krop og så får du endda også en pude, der både er allergi- og astmavenlig, så du kan slappe af med ro i sindet.

✅ Afhjælper ømhed og sikrer stabil støtte af din krop
✅ Allergi- og astmavenlig for en roligere nats søvn

Derfor skal du vælge Fossflakes Comfort I Graviditetspude Inkl. Betræk

Der er naturligvis mange udfordringer, når man er gravid. En af dem er, at det kan være svært at finde ro under graviditeten. Lige netop denne Fossflakes Comfort I Graviditetspude kan dog hjælpe dig til en rolig søvn. Modellen er fyldt op med det særlige Fossflakes fyld, der sørger for en god og stabil støtte af din krop. Samtidig er modellen både astma- og allergivenlig. Som en ekstra bonus er puden nem at vedligeholde, da den både kan maskinvaskes og tørretumbles.

#5 Chicco Graviditetspude Total Body

Kort beskrivelse:

Denne model består af polyestervat og er tredelt. Det betyder kort sagt, at du altid har mulighed for at tilpasse puden til lige netop den stilling, der er mest komfortabel for dig.

✅ Tredelt design, der støtter den gravide krop 100% optimalt – uanset liggeposition
✅ Mulighed for maskinvask, så der kan opretholdes en god hygiejne

Derfor skal du vælge Chicco Graviditetspude Total Body

Med en Chicco Graviditetspude Total Body får du yderst optimal støtte og aflastning af samtlige områder af din krop. Modellen er udviklet i samarbejde med fysioterapeuter og så adskiller den sig fra andre graviditetspuder ved at være produceret i et tredelt design. Det giver dig rigtig mange kombinationsmuligheder, så du både kan få god støtte af hoved, halsen, maven, ryggen, hoften, benene, anklerne osv. Lige med denne model er det kun dig selv, der sætter grænserne. Puden kan desuden maskinvaskes

#6 Markland Graviditetspude

Kort beskrivelse:

En Markland Graviditetspude består af 100% polyester og har et vår af 100% økologisk bomuld for en blød finish. Puden kan udmærket benyttes både under graviditetens og som ammepude efter fødslen.

✅ Kan benyttes til mange funktioner gennem barnets første år
✅ Vår i økologisk bomuld, der lever op til Global Organic Textile standarden

Derfor skal du vælge Markland Graviditetspude

Du har mulighed for at benytte din Markland Graviditetspude i mange år. Den kan nemlig både benyttes under graviditetens, i tiden efter fødslen, mens du ammer og når dit barn skal lære at sidde selv. Pudens fyld består af 100% polyester, som giver en fin støtte og aflastning af ømme områder. Det kan afhjælpe eventuelle lænd og rygproblemer, så du kan opnå en roligere søvn. Betrækket er desuden af 100% økologisk bomuld, der opfylder krav fra Global Organic Textile.

#7 Doomoo Graviditetspude Support

Kort beskrivelse:

Modellen her er perfekt til dig, der oplever problemer med lænden under din graviditet. Fyldet består af genanvendte polyesterfibre og elastan og har et vår i økologisk bomuld. Det sikrer optimal støtte og aflastning af din krop.

✅ Opbygning med genanvendelige polyesterfibre for en miljøvenlig pude
✅Ekstra god til personer med ømhed i lænden, da den sikrer en bedre soveposition

Derfor skal du vælge Doomoo Graviditetspude Support

Den helt store fordel ved at vælge en Doomoo Graviditetspude Support er, at du kan få aflastet dit bækken på en god måde. Puden er nemlig designet til at anbringes mellem benene, så din liggeposition ikke er nær så anstrengt. Det kan være med til at lindre eventuelle spændinger, som du har i kroppen. Modellen består af fiberfyld af 95% genanvendt polyesterfibre og 5% elastan. Fyldet sikrer, at puden forbliver på plads. Våret er desuden produceret af ekstra blødt økologisk bomuld og så kan det maskinvaskes.

#8 Filibabba Ammepude Leafed

Kort beskrivelse:

Denne model sikrer dig en god ammeoplevelse hver eneste gang. Den giver god støtte under amningen og så har den et dejligt vår i 100% økologisk bomuld, der sikrer en behagelig oplevelse.

✅ 100% økologisk bomuld vår for et ekstra dejligt ‘finish’
✅ Puden bliver aldrig flad, da du kan tørretumble den for ekstra volumen

Derfor skal du vælge Filibabba Ammepude Leafed

Hvis du er på jagt efter en billig ammepude, så kan du sagtens se nærmere på denne Filibabba Ammepude Leafed. Den tilbyder en god komfort og sikrer dig samtidig en udmærket støtte, mens du ammer. Med til puden hører et 100% økologisk bomuldsbetræk, som du helt sikkert vil blive glad for. Som en ekstra bonus har du altid mulighed for at tørretumble puden ved lav varme, hvis du føler, at den mangler lidt volumen. På den måde har du altid en perfekt pude klar til den intime stund.

Hvornår skal jeg bruge en graviditetspude?

Det kan være en fordel at investere i en graviditetspude allerede i begyndelsen af din graviditet – eller hvis du snarligt forventer at blive gravid. Du har nemlig mulighed for at benytte de fleste graviditetspuder både under graviditeten og efter fødslen, når du ammer. De fleste modeller sørger for at give optimal støtte til både din hvileposition og din stilling under amningen.

Hvorfor er det fordel at bruge en graviditetspude?

Det kan være umådelig hårdt for din krop at gå igennem en graviditet og derfor vil den automatisk reagere ved at blive øm og hævet. De fleste gravide har derfor også problemer med at finde ro, når de skal hvile sig eller sove undervejs i graviditeten – især i den sidste periode af graviditeten. 

Af den grund kan det være en fordel at investere i en graviditetspude, da den afhjælper ømhed i kroppen og sikrer dig en form for smertelindring. Det kan desuden også være med til at sikre dig en bedre søvn i længden, hvis du benytter dig af en graviditetspude i sengen. Puderne har mange forskellige funktioner og det er derfor vigtigt, at du finder en model, der understøtter dine behov bedst muligt, så du kan opnå en optimal støtte og aflastning gennem hele graviditeten.

Hvilken graviditetspude skal jeg vælge?

Der er utroligt mange forskellige varianter af graviditetspuder på markedet. Du har f.eks. mulighed for at vælge mellem store og små graviditetspuder, såsom en i-formet model eller en u-formet model. Du har også mulighed for at gå efter en graviditetspude i lige netop dét prisleje, der passer til dig.

Graviditetspuders form

Der er et utal af former, når det kommer til graviditetspuder. Nogle er en del mindre i størrelsen og egner sig godt til at tage med rundt i huset eller på besøg hos andre, så du altid har en omgang støtte lige ved hånden. Andre modeller er lidt større og mere kluntede at tage med rundt, men de sikrer dig til gengæld en optimal støtte af hele kroppen på én gang, hvorimod de små nogen gange kun kan afhjælpe med et område ad gangen. 

Hvis du gerne vil være sikker på at få en graviditetspude med hjem, der har mere end én funktion, så skal du gå efter de populære U- eller I- formede puder. De sikrer god aflastning af både din nakke, ryg, lænd, knæ og ankler. De sørger desuden også for, at du sagtens kan sove roligt på siden selvom du er højgravid.

Graviditetspuders prisleje

Du kan naturligvis finde både billige og dyre graviditetspuder. Prisen er dog ikke så vigtig så længe du finder en model, der passer til dine behov. Du kan med fordel se på nogle mindre modeller, hvis du ikke har det største budget at gøre godt med. Det er nemlig altid en fordel at investere i en decideret graviditetspude frem for en standard hovedpude, da den ikke vil give dig lige så god aflastning og støtte i længden.

En u-pude er god som graviditetspude

Som skrevet tidligere, så er en u-pude et rigtig godt valg som graviditetspude. Det skyldes, at u-puden kan omkranse din krop og dermed give optimal støtte af hele kroppen på én gang frem for kun støtte af enkelte området. U-puder fungerer desuden også som rigtig gode ammepuder og du vil derfor få glæde af din u-pude i lang tid.

Hvis du vil læse lidt mere om u-puder, så har vi samlet en guide til de bedste modeller her: (LINK).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *