Gavlpude – 4 skønne gavlpuder til din seng 2020

headboard pillows

De fleste af os kan godt lide at sidde og se tv eller læse en bog i sengen, men det kan gøre ondt i ryggen i længden, hvis man udelukkende benytter sig af en hovedpude i ryggen eller hvis man har en hård sengegavl. Vi har derfor her samlet 5 skønne gavlpuder, som du helt sikkert kan få glæde af. Og er du kun på jagt efter betræk til din eksisterende gavlpude, så har vi også givet vores bud på nogle lækre betræk varianter. Du kan altså endelig lade dig inspirere af denne guide, hvis du er på jagt efter en ny gavlpude eller betræk dertil.

Derfor skal du investere i en gavlpude:

 • De giver god støtte i ryggen, når du sidder op i sengen
 • De kan give din seng et ekstra pift, når den er redt
 • De kan fungere som benstøtte, hvis du har brug for det, mens du sover

Haven Gavlpuder 2 stk 50x90

Ønsker du at tilføje et strejf af luksus til din seng? Haven gavlpuderne fra Bedre Nætter er perfekte til at give dit soveværelse et stilfuldt look.

 • Betræk fremstillet af genbrugsplast
 • Dansk produceret

Derfor skal du vælge Haven galvpuder

Det bløde betræk er fremstillet af genbrugsplast og puderne er derfor ikke kun smukke, men også miljøvenlige. Puderne fås i flere forskellige farver, så du kan vælge den farve der passer bedst til din indretning. Med sit bløde betræk og behagelige design er Haven gavlpuderne den perfekte måde at fuldende dit soveværelse på.

Atlas Gavlpude 37x76 - To gavlpuder til ens pris

Disse to lækre Atlas Gavlpuder kan passe ind i de fleste hjem. Puderne vejer 4 kg og sikrer dig derfor mod kulden fra væggen, når du benytter dem som gavlpude i sengen.

 • To gavlpuder for 499 kr., der virker yderst robuste
 • Fint og simpelt gråt stof

Derfor skal du vælge Atlas Gavlpude

Kan du ikke nøjes med en enkel gavlpude? Så er det heldigt, at du her får to gavlpuder til ens pris! For 499 kr. får du to fine Atlas Gavlpuder i gråt stof. Puderne har en vægt på 4 kg og du kan derfor være sikker på, at der er rigeligt med fyld til at støtte dig op ad. På den måde behøver du heller ikke at bekymre dig om, at kulden fra væggen trænger igennem puden.

Louise Smærup Pude i Ouiltet Uld 50x80

En Louise Smærup Pude består af en dunpude omgivet af quiltet uldstof. Stoffet består af 65% uld og 35% recycle fiber. Og så fås puden desuden i flere størrelser og farver.

 • Opbygning af uld og recycle fiber for en miljø- og bæredygtig gavlpude
 • Puden har et unik quiltet mønster, så den skiller sig ud

Derfor skal du vælge Louise Smærup Pude i Ouiltet Uld

Denne model består af en 100% dunpude, samt et uld betræk i et unikt quiltet mønster. Puden skiller sig ud fra andre modeller og den kan derfor være en god investering for dig, der gerne vil have en enkel, men langt fra kedelig gavlpude. Du har mulighed for at vælge lige netop den model, der passer til dig, da puden fås i to farver og fire forskellige størrelser.

Pudebetræk til gavlpuder

Hvis du allerede har en dejlig gavlpude derhjemme og hellere vil se nærmere på nye betræk, så du kan give din eksisterende pude nyt liv, så skal du læse med her. Vi har nemlig fundet to gode betræk frem til dig her.

Shanta Gavlpudebetræk 60x90 - Enkelt gavlpudebetræk i flere farver

 • Opbygning af hør for en naturlig og  blød fornemmelse
 • Vælg mellem flere farver, så betrækket passer ind i din stil

Derfor skal du vælge Shanta Gavlpudebetræk

Med dette Shanta Gavlpudebetræk får du en fin og enkel udseende gavlpude, der udmærket kan vaskes, så du kan opretholde en god hygiejne i sofaen eller sengen. Betrækket kommer i flere forskellige farver, men de er alle neutrale, så de kan passe ind i de fleste indretningsstile. Du har endda også mulighed for at tilkøbe et fint og matchende sengetæppe til.

Hypersomni

Hypersomni

Det kan både være skadeligt for kroppen at sove for meget og for lidt. Nogle gange kan man dog ikke gøre for det, da en

Læs mere »