Hjem » Hovedpuder » Gavlpuder → 8 skønne og støttende gavlpuder til sengen

Gavlpuder → 8 skønne og støttende gavlpuder til sengen

De fleste af os kan godt lide at sidde og se tv eller læse en bog i sengen, men det kan gøre ondt i ryggen i længden, hvis man udelukkende benytter sig af en hovedpude i ryggen. Vi har derfor her samlet 8 skønne gavlpuder, som du helt sikkert kan få glæde af. Og er du kun på jagt efter betræk til din eksisterende gavlpude, så har vi også givet vores bud på nogle lækre betræk varianter. Du kan altså endelig lade dig inspirere af denne guide, hvis du er på jagt efter en ny gavlpude eller betræk dertil.

Derfor er gode gavlpuder fantastisk:

  • De giver god støtte i ryggen, når du sidder op i sengen
  • De kan give din seng et ekstra pift, når den er redt
  • De kan fungere som benstøtte, hvis du har brug for det, mens du sover

#1 Sopire Hotel Hovedpude 50x90

Kort beskrivelse:

En Sopire Hotel Hovedpude måler 50×90 cm og består af en blanding af hvide europæiske dun og småfjer. Puden er dækket af et hvidt 100% bomuldsvår, der både er smudsafvisende og duntæt.

✅ OEKO-TEX, DownAfresh og NOMITE certificeringer for en hygiejnisk seng
✅ Allergivenlig og produceret uden nogen former for skadelige kemikalier

Derfor skal du vælge Sopire Hotel Hovedpude

Hvis du har allergi, eller der er allergi i familien, så kan du med fordel investere i denne Sopire Hotel Hovedpude model. Den holder nemlig certificeringer fra både OEKO-TEX, DownAfresh og NOMITE, så du kan være sikker på at den er yderst allergi- og miljøvenlig. Mærkaterne er din garanti for, at puden virker afvisende over for bakterier og husstøvmider, samt er produceret i en kemikaliefri produktion.

Puden består af hvide europæiske dun og småfjer, som sikrer dig en god opbygning og fin støtte af din krop. Du har desuden mulighed for at vaske og tørretumble puden, så du altid kan opretholde en god hygiejne i soveværelset.

#2 Sopire Hotel Hovedpude 50x90 incl. 2 Bambus Pudebetræk

Kort beskrivelse:

En Sopire Hotel Hovedpude består af en blanding af hvide europæiske dun og småfjer. Puden er dækket af et hvidt 100% bomuldsvår, der både er smudsafvisende og duntæt, men med i købet får du også to pudebetræk i 100% bambus.

✅ To stk flotte mørkegrå pudebetræk af bambus
✅ OEKO-TEX, DownAfresh og NOMITE certificeringer for en hygiejnisk seng
✅Allergivenlig og produceret uden nogen former for skadelige kemikalier

Derfor skal du vælge Sopire Hotel hovedpude incl. 2 bambus

Hvis du var helt vild med den forrige model, men gerne vil have pudebetræk med i købet frem for at finde frem til nogle selv, så behøver du ikke lede længere. Her får du nemlig den samme pude med dertilhørende bambus pudebetræk i en flot mørkegrå farve. Puden består af europæiske dun og småfjer med mulighed for maskinvask og tørretumbling. Samtidig er puden både OEKO-TEX, NOMITE og DownAfresh certificeret for en mere hygiejnisk pude.

#3 Mimou Velourpude Beverly 30x50

Kort beskrivelse:

Med denne model får du en pude bestående af andefjer med hhv. en velour- og kraftig hør side. Velouren lever op til OEKO-TEX standarder og indeholder derfor ikke sundhedsskadelige stoffer.

✅ OEKO-TEX certificeret for en hygiejnisk og kemikaliefri pude
✅ En side med velour og en side med hør for et alsidigt udseende

Derfor skal du vælge Mimou Velourpude Beverly

Med en Mimou Velourpude Beverly får en du flot gavlpude af andefjer. Betrækket er i 100% polyester velour, der er OEKO-TEX certificeret, og har en bagside af hør. Du har mulighed for at købe lige netop denne model i flere farver, da den fås i 16 forskellige farvevarianter. Der er altså rig mulighed for at finde en farve, der passer til din stil. Hvis du ønsker at vaske puden, så skal du enten sende den til et renseri eller håndvaske den i koldt vand.

#4 Ellos Home Pudebetræk Celina 35x90

Kort beskrivelse:

Her får du en flot og aflang gavlpude i velour produceret af økologisk bomuld. Du har mulighed for at tage betrækket af via en lynlås i bunden og du kan derfor altid skifte betrækket med tiden.

✅ GOTS certificeret, da produktet består af økologisk materiale
✅ Eksklusivt udseende gavlpude, der fås i flere forskellige farver

Derfor skal du vælge Ellos Home Pudebetræk Celina

Hvis du gerne vil have en gavlpude, der ser lidt eksklusiv ud, så skal du se nærmere på denne model fra Ellos Home. Pudens betræk består af velour i økologisk bomuld. Modellen er GOTS certificeret, hvilket betyder, at du får en pude med hjem i økologisk materiale, som er blevet dyrket uden nogen former for kemiske sprøjtemidler, kunstgødning e.l. Denne model har altså en mindre miljøpåvirkning end andre varianter. Modellen fås i både gullige, rosa og rødlige farvenuancer.

#5 Bloomingville Honesty Pude 30x70

Kort beskrivelse:

En Bloomingville Honesty Pude er fyldt med 100% polyester og har et vår af 100% bomuld. Hvis ikke du er vild med den aflange variant, så kan den også fås i en kvadratisk udgave.

✅ Enkel rosa farve, der kan passe ind i de fleste hjem
✅ Aftageligt og vaskbart betræk for en god hygiejne

Derfor skal du vælge Bloomingville Honesty Pude

Hvis du er til en pude med et enkelt look, så skal du gå efter denne Bloomingville Honesty Pude. Den har en fyldning af 100% polyester og et vår af 100% bomuld, så du får altså en aflang gavlpude med en god opbygning. Den kan udmærket benyttes til at give din sofa eller seng et ekstra pift. Pudens betræk tåler maskinvask, men ikke tørretumbling.

#6 Atlas Gavlpude 37x76

Kort beskrivelse:

Disse to lækre Atlas Gavlpuder kan passe ind i de fleste hjem. Puderne vejer 4 kg og sikrer dig derfor mod kulden fra væggen, når du benytter dem som gavlpude i sengen.

✅ To gavlpuder for 499 kr., der virker yderst robuste
✅ Fint og simpelt gråt stof

Derfor skal du vælge Atlas Gavlpude

Kan du ikke nøjes med en enkel gavlpude? Så er det heldigt, at du her får to gavlpuder til ens pris! For 499 kr. får du to fine Atlas Gavlpuder i gråt stof. Puderne har en vægt på 4 kg og du kan derfor være sikker på, at der er rigeligt med fyld til at støtte dig op ad. På den måde behøver du heller ikke at bekymre dig om, at kulden fra væggen trænger igennem puden.

#7 Louise Smærup Pude i Ouiltet Uld 50x80

Kort beskrivelse:

En Louise Smærup Pude består af en dunpude omgivet af quiltet uldstof. Stoffet består af 65% uld og 35% recycle fiber. Og så fås puden desuden i flere størrelser og farver.

✅ Opbygning af uld og recycle fiber for en miljø- og bæredygtig gavlpude
✅Puden har et unik quiltet mønster, så den skiller sig ud

Derfor skal du vælge Louise Smærup Pude i Ouiltet Uld

Denne model består af en 100% dunpude, samt et uld betræk i et unikt quiltet mønster. Puden skiller sig ud fra andre modeller og den kan derfor være en god investering for dig, der gerne vil have en enkel, men langt fra kedelig gavlpude. Du har mulighed for at vælge lige netop den model, der passer til dig, da puden fås i to farver og fire forskellige størrelser.

#8 Muubs Pude Mocca Knitted 40x70

Kort beskrivelse:

Med denne model får du en eksklusiv gavlpude i blødt ko skind, som passer perfekt ind i enten sengen, lænestolen eller sofaen. Pudens bagside er dog i stof frem frem læder.

✅ Model af læder for et anderledes udtryk i hjemmet
✅ Aflang pude for en god støtte i den nederste del af ryggen

Derfor skal du vælge Muubs Pude Mocca Knitted

Hvis du godt kan lide det lidt mere eksklusive og rå look, så skal du se nærmere på denne Muubs Pude Mocca Knitted gavlpude. Den består af ko skind på den ene side og stof på den modsatte side. Modellen er aflang, så du kan få optimal støtte af din lænd ved brug.

Pudebetræk til gavlpuder

Hvis du allerede har en dejlig gavlpude derhjemme og hellere vil se nærmere på nye betræk, så du kan give din eksisterende pude nyt liv, så skal du læse med her. Vi har nemlig fundet to gode betræk frem til dig her.

#9 Dirty Linen Pudebetræk Pure 70x100

Kort beskrivelse:

✅ Flot betræk i hør for en anderledes udseende pude
✅ Aftageligt og vaskbart betræk for en god hygiejne

Derfor skal du vælge Dirty Linen Pudebetræk Pure

Denne model er perfekt til dig, der gerne vil have et lidt anderledes, og måske ældre, look ind i lejligheden. Betrækket består af 100% hør og har en skjult lynlås, så du altid har mulighed for at udskifte betrækket eller vaske det. Du har mulighed for at maskinvaske betrækket ved 60 grader, så du kan opretholde en god hygiejne.

#10 Ellis Gavlpudebetræk 60x90

Kort beskrivelse:

✅ Opbygning af hvid bomuld for en blød fornemmelse
✅ Vælg mellem flere farver, så betrækket passer ind i din stil

Derfor skal du vælge Ellis Gavlpudebetræk

Med dette Ellis Gavlpudebetræk får du en fin og enkel udseende gavlpude, der udmærket kan vaskes, så du kan opretholde en god hygiejne i sofaen eller sengen. Betrækket kommer i flere forskellige farver, men de er alle neutrale, så de kan passe ind i de fleste indretningsstile. Du har endda også mulighed for at tilkøbe et fint og matchende sengetæppe til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *