Hjem » Dyner » Fiberdyne → Se de 4 bedste fiberdyner (2020)

Fiberdyne → Se de 4 bedste fiberdyner (2020)

De bedste dyner med fiberfyld - Vi guider dig hele vejen:

En fiberdyne kan være et rigtig godt valg til dig, der skal forsøge at købe en god dyne på et lille budget. I denne guide har vi samlet fire af de bedste fiberdyner på markedet, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over dine valgmuligheder. 

Samtlige dyner koster under 1.000 kr., så du ikke behøver spare op i flere år for at få råd til en af disse modeller. Du finder altså den bedste fiberdyne til dig til de bedste priser i denne guide.

Hvilke fordele er der ved at vælge en fiberdyne?

 • En fiberdyne er ofte billigere end en dundyne
 • De fleste modeller har en god isoleringsevne og sørger for et optimalt sovemiljø
 • Du har mulighed for at opretholde en god hygiejne, da fiberdyner kan maskinvaskes

#1 DanaDream Vinterdyne Varm

Kort beskrivelse:

En DanaDream Vinterdyne er opbygget af mikrofibre og 3D fibre. Den sørger for at transportere overskydende fugt væk fra din krop, så du opnår et optimalt sovemiljø.

✅ Fungerer fugtledende, så du ikke vågner op helt svedig
✅ Virkelig holdbar dyne grundet materialets opbygning

Derfor skal du vælge DanaDream Vinterdyne Varm

Hvis du gerne vil have en varm fiberdyne, så skal du se nærmere på denne mode fra DanaDream. Den består af en blanding af mikrofibre og 3D fibre og så sørger fiberfyldet af polyesterfibre for, at der stadig er gode isoleringsegenskaber i dynen – ligesom du ville opnå med naturfyld. Du kan altså være sikker på, at dynen både fungerer en smule temperaturregulerende og fugtledende, så du opnår en god nats søvn.

 • Længde: 200 eller 220 cm
 • Bredde: 135 cm
 • Fyld type: Mikrofibre og 3D fibre
 • Vægt: 1320 gram
 • Vår: 100% bomuld

#2 DanaDream Helårsdyne Mellem

Kort beskrivelse:

En DanaDream Helårsdyne er både let og lun, så du altid kan opnå den rette kropstemperatur, mens du sover. Dynen består af mikro- og 3D fibre, som tørrer hurtigt. Du får altså en åndbar dyne ved købet af en DanaDream Helårsdyne.

✅ Fungerer fugtledende grundet Superdry-tenologi, så du ikke vågner op helt svedig
✅ Virkelig holdbar dyne grundet materialets opbygning

Derfor skal du vælge DanaDream Helårsdyne Mellem

Hvis du gerne vil have en model med hjem, der både er billig og transporterer fugt væk fra din krop, mens du sover, så skal du overveje en model fra DanaDream. Lige netop denne helårsdyne sørger desuden for et mellem varmeniveau, så den kan passe godt til de fleste personer. Dynen er behandlet med Superdry-teknologi for en mere tør seng og så er den opbygget med både mikro- og 3D fibre. Du kan udmærket vaske dynen i vaskemaskine ved 60 grader – og så tørrer den desuden en del hurtigere end dyner med naturfyld.

 • Længde: 200 eller 220 cm
 • Bredde: 135 cm
 • Fyld type: Mikro- og 3D fibre
 • Vægt: 800 gram
 • Vår: 100% bomuld

#3 Nordisk Fjer Sanitized Luksus Fiberdyne

Kort beskrivelse:

Denne allergivenlige model fra Nordisk Fjer er fremstillet af 100% silikoniserede hulfibre. Dynen er OEKO-TEX certificeret, så kan du kan være helt sikker på, at der ikke er benyttet sundhedsskadelige kemikalier i produktionen.

✅ OEKO-TEX certificeret for en sundere og mere hygiejnisk dyne
✅ Fungerer både fugtledende og isolerende for optimalt sovemiljø

Derfor skal du vælge Nordisk Fjer Sanitized Luksus Fiberdyne

Hvis der er allergi at tage hensyn til i hjemmet, så kan du med fordel vælge en Nordisk Fjer Sanitized Luksus Fiberdyne. Den er nemlig OEKO-TEX certificeret, så kan du kan være sikker på, at den ikke er produceret med nogen former for kemikalier. Samtidig fungerer dynen afvisende over for husstøvmider. Og så er den fremstillet af 100% silikoniserede hulfibre.

Dynen er desuden både fugtledende og isolerende, så du kan opnå et behageligt og optimalt sovemiljø. Du kommer altså ikke til at vågne op badet i sved med denne model. Våret er fremstillet af 100% bomuld.

 • Længde: 220 cm
 • Bredde: 135 cm
 • Fyld type: 100% silikoniserede hulfibre
 • Vår: 100% bomuld

4# Royal Arctic Termodyne

Kort beskrivelse:

Med en Royal Arctic Termodyne får du en varm efterårsdyne til billige penge. Den består af mikrofibre og sørger for at holde godt på din egen kropsvarme grundet en høj isoleringsevne.

✅ Isolerende luftrum mellem to lag dyner for ekstra varme
✅ Utroligt billig, så den kan passe til ethvert budget

Derfor skal du vælge Royal Arctic Termodyne

En Royal Arctic Termodyne er helt igennem perfekt til dig med et meget småt budget, der gerne vil have en dejlig termodyne. Lige netop denne variant er bygget op af mikrofibre og så er den bedst til brug som en efterårsdyne. Selve dynen består af to sammensyede dyner, så du får et isolerende luftrum mellem lagene for at opnå en ekstra varmegrad. Du kommer derfor langt fra til at fryse med denne model.

 • Længde: 200 cm
 • Bredde: 135 cm
 • Fyld type: Mikrofibre

Hvad er en fiberdyne?

En fiberdyne består normalt af en form for polyesterfyld. Fyldet er syntetisk fremstillet, men efterligner den type isoleringsegenskaber, som man finder i dyner med naturfyld. Grundet den syntetiske opbygning får du desuden en dyne, der er god til at virke fugtledende. Det betyder kort sagt, at den ‘opsuger’ al overskydende fugt fra din krop, så du kan opnå en roligere søvn.

Fiberdyner har ofte en højere vægt end dyner med naturfyld, da det er en nødvendighed for at opnå en god isoleringsevne. Du skal derfor ikke panikke, hvis din fiberdyne er en hel del tungere end en model af naturfyld – det er meningen. Hvis du ikke har det største budget, så kan du med fordel investere i en fiberdyne, da de langt fra er lige så dyre som naturfyld modellerne.

Fiberdyne eller en dundyne?

Det er naturligvis helt op til dig selv, om du vil investere i en fiber- eller dundyne. Hvis du ikke er alt for opslugt af prisen, og skal holde dig inden for et bestemt budget, så vil vi klart anbefale dig at gå med en dundyne. Her har du mange forskellige valgmuligheder alt efter, hvilken variant du bedst kan lide. Du kan trods alt både vælge mellem en dyne af ande-, gåse-, moskus- eller edderdun. Og så kan du være sikker på at næsten alle naturdyner er allergivenlig og også gerne miljøvenlige eller bæredygtige. Dyner med naturfyld er altså en utrolig god investering, som du kan være sikker på holder i mange år.

Men hvis dit budget ikke er helt så stor, så kan du også sagtens købe en fiberdyne. De svinger utroligt meget i pris, så du både har mulighed for at finde en model til 300 kr. og til 1.000 kroner – alt efter, hvad der passer til dit budget. Fiberdynen kan naturligvis også sagtens fungere som en midlertidig dyne eller som en du tager med på ferier / overnatninger, så du ikke behøver at slæbe din dyre dyne med.

 

Er du solgt på en dyne med naturfyld?

Vil du vide mere om udvalget inden for dyner med naturfyld? Så kan du med fordel læse vores guide til både den bedste gåsedunsdyne, moskusdyne og edderdunsdyne.
Du finder guiden til de bedste gåsedunsdyner her: (LINK)
Og guiden til de bedste moskusdyner kan du se lige her: (LINK)
Hvis du hælder mest til en eksklusiv model, så skal du se nærmere på de bedste edderdunsdyner. Den artikel finder du her: (LINK)

Hvordan vasker man en fiberdyne?

Fordelen ved at vælge en fiberdyne er, at den sagtens kan vaskes i vaskemaskinen. Du behøver derfor ikke at sende din dyne til et professionelt renseri for at opretholde en god hygiejne i soveværelset. De fleste fiberdyner kan udmærket tåle at blive vasket ved 60 grader, så du kommer af med alle bakterier og husstøvmider. Sørg dog altid for at tjekke op med vaskemærket, så du ikke får ødelagt din dyne grundet forkert vask. Det anbefales normalt, at du vasker din nye en 3-4 gange om året – og det kan du også sagtens gøre med din fiberdyne.

Kan man tørretumble en fiberdyne?

Endnu en fordel er, at de fleste fiberdyner sagtens kan tåle tørretumbling. Du skal derfor ikke vente i flere dage på, at din dyne lufttørrer. Husk dog altid at smide et par tennisbolde e.l. med i tørretumbleren, da det hjælper indholdet til ikke at klumpe sammen eller samle sig i én del af dynen. Du kan også med fordel ryste dynen kraftigt efter vask og tørretumbling, så fiberfyldet spreder sig ordentlig ud igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *