Elevationsseng tilbud 2022 – Find den bedste Elevationsseng til dig

Elevationsseng

I denne artikel vil vi guide dig til de bedste elevationssenge til en billig pris, så du kan finde en billig elevationsseng uden at skulle gå på kompromis med komfort eller sengen egenskaber. Vi har samlet nogle gode modeller, der på nuværende tidspunkt er på tilbud og lidt information om, hvor du kan finde andre gode sengetilbud. På den måde kan du nemt få et overblik over, hvor du skal lede for at finde en elevationsseng på tilbud! 

Find gode tilbud og outlets her

Nedenstående online forhandlere kører ofte med gode tilbud samtidig med, at de tilbyder god service. Du kan derfor med fordel starte din jagt efter en ny drømmeseng hos en af dem, hvis du vil være sikker på at komme hjem med en ordentlig model. Samtidig gør forhandlerne herunder alverden for, at du er tilfreds med dit køb.

Nordic Dream

Når du er på jagt efter en god og billig elevationsseng, så kan du også med fordel lægge vejen forbi Nordic Dreams hjemmeside, da der er flere fordele ved at handle hos dem. F.eks. er deres produkter ofte sat ned med minimum 40 procent og så får alle kunder desuden fuld returret i 100 dage. Der kan altså være mange penge at spare og så får du mulighed for at prøve sengen derhjemme over tre måneder.

Bedre Nætter

Bedre Nætters personale står altid klar til at vejlede dig til det rigtige sengevalg over telefonen eller via deres online chat. Samtidig tilbyder forhandleren altid en prøveperiode på 100 dage, hvor du kan få sengen hjem og finde ud af om den understøtter dine behov bedst muligt. Hvis dette ikke er tilfældet, hjælper Bedre Nætter dig gerne med at finde en løsning. Derudover har de ofte gode tilbud kørende, så du altid kan finde nogle fabelagtige modeller til exceptionelt gode priser.

Sengefabrikken

Du kan nemt finde gode tilbud hos Sengefabrikken, da de ofte har flere modeller på tilbud af gangen og fordi priser i den grad bliver presset i bund. Der er altså mange penge at spare, når Sengefabrikkens modeller først kommer på tilbud. Derudover giver forhandleren alle kunder en 30 dages prøveperiode, så du kan se sengen an derhjemme – også selvom du køber sengen på tilbud.

Mængdebaseret tilbud

Vi er efterhånden så vant til at tilbud kører i en vis tidsperiode, så man ikke nødvendigvis behøver at købe varen med det samme. Der er dog flere online forhandlere, der kører mængde tilbud frem for tidstilbud. Det betyder, at de har udvalgt X antal af ét produkt, der er på tilbud og når de er blevet solgt, så stopper tilbuddet på varen. Af den grund kan du ikke på samme måde ‘vente’ med at købe varen, da du ikke ved, hvor længe tilbuddet holder, da det kommer an på varens popularitet. Du skal derfor være opmærksom på ikke at vente alt for længe, når du ser din drømmeseng på tilbud, da du i så fald risikerer at gå glip af det gode tilbud.

Handl kun hos forhandlere, der tilbyder prøveperioder – også når du går efter tilbud

Det er ekstremt vigtigt at købe den rigtige seng, men det kan være svært at vide præcis, hvilken model, der er rigtig for en selv. Man kan naturligvis komme tæt på ved at sætte sig ind i udvalget og tage nogle konkrete beslutninger i forhold til sengens opbygning, men det kan nu stadig være en god ide, at prioritere forhandlere, der tilbyder en prøveperiode. På den måde kan du med ro i sjælen bestille modellen hjem og så kan du, i samspil med forretningen, finde ud af, hvad der skal til for at modellen lever op til dine behov, hvis den ikke i løbet af prøveperioden lever op til dine forventninger.

Ragna Nordlys Elevationsseng - Den perfekte enkelt elevationsseng á 90x200 cm

Materiale:

Airflow skum

Pris:

$$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Medium, Fast eller ekstra fast

Garanti:

25 år 5 år på elevationsmotor

Prøveperiode:

100 dage

Materiale:

Airflow skum

Pris:

$$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Medium, Fast eller ekstra fast

Garanti:

25 år 5 år på elevationsmotor

Prøveperiode:

100 dage

Denne Ragna Nordlys Elevationsseng består af en solid bund med elevationskomponenter fra Okin der er kendt over hele verden for deres sublime kvalitet, en springmadras af pocketfjedre og polstring af airflowskum, samt en valgfri topmadras med enten latex eller memory skum kerne.

 • Vælg mellem to forskellige topmadrasser alt efter dine behov og ønsker
 • Mulighed for selv at vælge madrassens fasthed for optimal støtte og aflastning
 • Elevationskomponenterne er produceret af Okin, så du får en støjsvag motor

Derfor skal du vælge Ragna Nordlys Elevationsseng

Hvis du er på udkig efter en enkeltseng, så er denne Ragna NordlysElevationsseng et oplagt valg. Den fylder 90×200 cm og du har derfor fin plads at bevæge dig på uden at modellen optager for meget plads i rummet. Sengen består af en fleksibel lamelbund, der fint understøtter elevationskomponenterne fra Okin. Ovenpå finder du en springmadras med pocketfjedre, hele syv komfortzoner og et lag af airflowskum for bedre ventilation, støtte og en god vægtfordeling. Du har desuden mulighed for at vælge mellem to topmadrasser, når du køber denne elevationsseng. Du kan enten vælge en model med det åndbare materiale latex eller en blød topmadras med en opbygning af memory skum.

Jupiter Wood Elevationsseng - En god halvandenmands elevationsseng á 140x200 cm

Materiale:

Komfortskum

Pris:

$$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Medium, Fast eller ekstra fast

Garanti:

15 år 5 år på elevationsmotor

Prøveperiode:

100 dage

Materiale:

Komfortskum

Pris:

$$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Medium, Fast eller ekstra fast

Garanti:

15 år 5 år på elevationsmotor

Prøveperiode:

100 dage

Hvis du er på jagt efter en lidt mindre elevationsseng, så har denne Jupiter Wood alt du skal bruge. Den kommer med en god og komfortabel opbygning af pocketfjedre, skum og komfortzoner, samt en topmadras af det åndbare latex materiale.

 • Stærk og støjsvag motor, der kan betjenes via en trådløs fjernbetjening
 • Opbygning af både pocketfjedre, skum og en latex topmadras for optimal støtte
 • Antiskrid så du kan hæve og sænke fod- og hovedende uden madrassen rykker sig

Derfor skal du vælge en Jupiter Wood Elevationsseng

Grundstenen af denne Jupiter Wood Elevationsseng består af den solide 12 cm tykke træramme i fyrretræ, hvor sengens elevationskomponenter gemmer sig inde bagved. Elevationskomponenterne kommer fra den danske producent Linak, så du får altså en både stærk og støjsvag motor i din seng. Ovenpå finder du en springmadras med en opbygning af pocketfjedre og 25 mm polyskum, samt fem individuelle komfortzoner, så du kan opnå en ordentlig støtte og aflastning i sengen. Elevationssengen kommer med en topmadras med en 4 cm tyk kerne af latex, der både sikrer god åndbarhed og ekstra støtte.

Senses Elevationsseng - Høj kvalitet til en fornuftig pris

Materiale:

Komfortskum

Pris:

$$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Medium, Fast eller ekstra fast

Garanti:

25 år 5 år på elevationsmotor

Prøveperiode:

100 dage

Materiale:

Komfortskum

Pris:

$$$

Levering:

Gratis

Hårdhed:

Medium, Fast eller ekstra fast

Garanti:

25 år 5 år på elevationsmotor

Prøveperiode:

100 dage

En Senses Elevationsseng er til dig, der ikke vil gå ned på kvaliteten. Modellen sørger for optimal understøttelse af din krop og dens trykpunkter grundet opbygningen af pocketfjedre, skum og komfortzoner. Derudover er topmadrassen Svanemærket for en sund og hygiejnisk afslutning på sengen.

 • Topmadrassen holder Svanemærket for en god og hygiejnisk produktion
 • Effektiv motor, der både er støjsvag og effektiv i forhold til at løfte hoved- og fodende
 • Optimal opbygning til at understøtte din krops trykpunkter for en bedre søvn

Derfor skal du vælge en Senses Elevationsseng

Med en Senses Elevationsseng får du både høj kvalitet og et flot design til billige penge. Elevationssengen har en solid opbygning af en 20 cm tyk træramme i fyrretræ, hvor den støjsvage og yderst effektive Linak motor gemmer sig bag. For at højne komfortniveauet er Senses springmadras fyldt med pocketfjedre og et lag af skum, der i kombination med de fem komfortzoner sørger for optimal støtte og aflastning af dine trykpunkter. Som kronen på værket står topmadrassen og her får du en Svanemærket latex kerne med en tykkelse på 6 cm.

Fordele ved at vælge en billig elevationsseng

Der er flere fordele ved at vælge en elevationsseng – nærmest uanset, hvilken model du beslutter dig for:

 • Du får mulighed for at tilpasse hoved- og fodenden (som minimum) af sengen til dine behov 
 • Du får lettere ved at sidde op og læse eller se tv i sengen uden brug af gavlpude
 • Elevationssenge kan være en fordel for personer med skavanker og rygproblemer, da sengens justeringer kan hjælpe dig til en bedre og roligere søvn
 • En god opbygning af springmadras og topmadras for optimal støtte og aflastning

Ovenstående er bare nogle af fordelene ved at vælge en elevationsseng. Mest af alt er elevationssengen en optimal investering for folk, der gerne vil have mulighed for at justere deres seng frem for at den er komplet bestandig. 

Derudover skal du ikke være nervøs for at gå efter en billig elevationsseng, da samtlige elevationssenge har ovenstående egenskaber – i hvert fald i en vis udstrækning. Naturligvis kan du sagtens købe en dyrere model og få et højere komfortniveau, men hvis du holder øje med elevationssengstilbud, så kan du sagtens finde en exceptionelt god model med et højt komforttniveau til billige penge.

Størrelser i elevationsseng

Du kan få elevationssenge i praktisk talt alle standard størrelser – uanset om du er på udkig efter en enkeltseng, halvandenmandsseng eller en dobbeltseng. Nogle forhandlere tilbyder faktisk også elevationssenge i special mål, men dem har vi altså ikke taget med på nedenstående liste, da de jo så trods alt bliver produceret efter specielle bestillinger.

 • 80×200 cm = enkeltseng
 • 90×200 cm = enkeltseng
 • 120×200 cm = stor enkeltseng
 • 140×200 cm = halvandenmandsseng / trekvart seng (plads til to personer)
 • 160×200 cm = stor halvandenmandsseng / lille dobbeltseng
 • 180×200 cm = dobbeltseng
 • 200×200 cm = stor dobbeltseng / king sized seng

Vær gerne opmærksom på, at alle de ovenstående eksempler på elevationssenge mål er standard mål, men at flere dobbeltseng modeller også ofte kan bestilles i en længere variant á 210 cm i længden. 

Hvilken madras skal du vælge til elevationsseng?

Hvis du er på udkig efter en elevationsseng som et samlet køb, altså hvor madrassen allerede medfølger, så kan du udmærket gøre dig nogle overvejelser om du f.eks. helst vil have en skummadras eller en springmadras, da det mindsker mængden af produkter betragteligt, når du først har valgt en af delene. Der findes gode elevationssenge med mange forskellige opbygninger og du skal derfor altid sætte dine egne præferencer og behov højest. 

Hvis du gerne vil have lidt mere grundlæggende viden om elevationssenge, så kan du med fordel læse vores guide til de bedste elevationssenge

Mangler du kun en madras til din elevationsseng?

Er du dog udelukkende på udkig efter en madras til din elevationsseng, og altså ikke en helt ny seng, da det enten er på tide at udskifte din nuværende elevationsmadras eller fordi du netop har købt en elevationssengeramme, så har du også en hel del muligheder. Igen skal du på forhånd overveje, hvilken type madras du ønsker og hvilket komfortniveau du foretrækker. 

Det kan dog være svært at finde ud af præcis hvilke madrasser, der kan benyttes til en elevationsseng. Af den grund har vi samlet de bedste madrasser, der også kan benyttes i senge med elevationskomponenter i én komplet guide. Du finder vores guide til de bedste madrasser til elevationssenge her.