Hjem » Tilbehør » Dobbeltseng tilbud→ Find gode priser på dobbeltsenge

Dobbeltseng tilbud→ Find gode priser på dobbeltsenge

Dobbeltseng tilbud - Se vores anbefalinger af billige dobbeltsenge + tilbud

I denne artikel har vi samlet de bedste dobbeltsenge på tilbud, så du kan finde frem til den bedste model for dig – samtidig med, at du sparer en del penge. Selvom de udvalgte modeller står til gode priser, så tilbyder de altså stadig et højt komfortniveau. Derfor kan du se nedenstående som en guide til de bedste billige dobbeltsenge på markedet netop nu.

Find gode tilbud og outlets her

Når man først ser prisen på nogle af de dobbeltsenge, der findes på markedet, så kan man godt blive en smule skræmt – det behøver du dog ikke! Flere online forhandlere kører regelmæssigt med gode online tilbud på alle typer af senge. Du kan altså sagtens finde en fabelagtig model, der passer til dine behov uanset om du er på jagt efter en solidt boksmadras, en komfortabel kontinentalseng eller en moderne elevationsseng. 

Vær dog gerne opmærksom på, at de fleste online tilbud hos forhandlerne ikke er tidsbaseret, men nærmere mængdebaseret. Det betyder kort sagt, at de har et vist antal senge til rådighed til den særlige tilbudspris, og når de er blevet solgt, så kan sengen kun købes til den originale pris igen. Du skal altså være hurtigt, når du ser din drømmemodel på tilbud, da du godt kan risikere, at lige netop den model bliver hurtigt udsolgt.

Et godt råd med på vejen

Når du er på jagt efter din nye drømmeseng online, vil vi altid anbefale dig at prioritere forhandlere, der tilbyder dig at købe sengen med en prøveperiode. På den måde har du nemlig mulighed for at prøve sengen derhjemme i x antal dage, hvorefter den kan returneres eller justeres i forhold til f.eks. madrassens fasthed, hvis den ikke lever op til dine forventninger. Det giver dig en vis ro i sjælen i løbet af købet og så kan du desuden også være helt sikker på, at du finder den rette model til dig frem for at komme til at gå på kompromis. 

Hvis du læser videre vil du herunder finde lidt information om tre online forhandlere, der alle tilbyder god kundeservice, vejledning undervejs i dit køb og prøveperioder. Du må dog endelig ikke fortvivle i forhold til prisen – de nedenstående forhandlere har nemlig ofte virkelig gode tilbud, så der kan være mange penge at spare på din nye drømmeseng.

Bedre Nætter

Hvis du er på jagt efter et godt tilbud, så kan du altid finde det hos online forhandleren Bedre Nætter. Og hvis du kommer i tvivl i løbet af købsprocessen eller mangler hjælp til at finde den helt rigtige model til dig, så står deres sælgere altid klar til at svare på dine spørgsmål via telefon eller chat. Bedre Nætter tilbyder desuden en prøveperiode på hele 100 dage, så du har god tid til at finde ud af, om madrassen understøtter dine behov.

Sengefabrikken

Sengefabrikken tilbyder dig en 30 dages prøveperiode på samtlige af deres modeller. I denne periode har du mulighed for f.eks. at ombytte madrassens fasthed, hvis ikke den lever op til dine krav. Der kan være umådelig mange penge at spare hos Sengefabrikken, når de først sætter deres varer ned i pris og du kan derfor let finde et godt kup hos denne forhandler.

Soveland

Du kan med fordel se nærmere på forhandleren Soveland, når du er på jagt efter en god og billig dobbeltseng. Soveland prioriterer nemlig at have minimum 50 procent rabat på deres modeller, når de holder tilbud, så der er mange penge at spare på alle tilbudsmodeller. Du får desuden også fuld returret i 90 dage hos forhandleren.

#1 Jupiter Wood Boksmadras

Kort beskrivelse:

Med en Jupiter Wood Boksmadras får du optimal støtte af hele din krop grundet sengens pocketfjedre-madras inddelt i fem komfortzoner og topmadrassens støttende latex opbygning.

✅ Svanemærket, så du kan være sikker på, at få en seng af ordentlige materialer
✅ Mulighed for selv at vælge madrassens fasthed: medium, fast eller xtra-fast
✅ Optimal støtte og aflastning grundet opbygning af pocketfjedre og polyskum

Derfor skal du vælge en Jupiter Wood Boksmadras

Hvis du foretrækker en boksmadras som din nye dobbeltseng, så kan du med fordel se nærmere på denne Jupiter Wood Boksmadras. Sengen har en solid opbygning med en 20 cm tyk ramme i fyrretræ og en madras med en opbygning af pocketfjedre, der er blevet inddelt i fem komfortzoner for en optimal støtte af din krop. Den medfølgende topmadras fungerer som sengens øverste komfortlag og derfor får du her en variant med en 6 cm tyk latex kerne. Latex er yderst åndbart og støttende, hvilket sikrer dig en behagelig kropstemperatur og et højt komfortniveau.

#2 Trondheim Kontinental

Kort beskrivelse:

En Tronheim Kontinentalseng består af en bund med en skumbase, en springmadras med pocketfjedre og eget valg af en topmadras med enten latex eller memory skum kerne. Du har derfor gode betingelser for en god nattesøvn med denne model.

✅ Mulighed for selv at vælge madrassens fasthed, samt topmadras variant
✅ King size model, så der er umådelig god plads til to personer, der nyder at brede sig
✅ God opbygning af 261 individuelle pocketfjedre for en optimal støtte af din krop

Derfor skal du vælge Trondheim Kontinental

Hvis du er på jagt efter en ekstra stor dobbeltseng, så kan det være, at denne Trondheim Kontinentalseng i målene 200 x 200 cm lever op til dine krav. Sengens bunde består af en 8 cm tyk træramme og en fast skumbase for en solid grundsten. Ovenpå finder du et komfortlag bestående af en vendbar springmadras bestående af 261 individuelle pocketfjedre pr. m2. Disse er fordelt på fem komfortzoner, så du får optimal aflastning og støtte af dine trykpunkter. Til din king size kontinentalseng kan du vælge mellem to varianter af topmadrasser: den ene har en latex kerne og den anden er produceret af memory skum.

#3 Kongsberg Elevation

Kort beskrivelse:

Denne Kongsberg Elevationsseng har alt man kunne ønske sig af sin elevationsseng: en god opbygning, der sikrer et højt komfortniveau, optimal motor fra dansk producent, betjening af elevationskomponenter via trådløs fjernbetjening eller app på telefonen osv.

✅ Elevationskomponenter fra dansk producent med styring via app eller fjernbetjening
✅ Vælg selv topmadras variant: latex eller memory skum opbygning

Derfor skal du vælge en Kongsberg Elevation

Har du et godt øje til elevationssenge? Så er denne Kongsberg Elevationsseng et fabelagtigt valg til en billig pris. Modellen består af en 19 cm tyk træramme i massivt fyrretræ og en vendbar springmadras bestående af minimum 261 pocketfjedre pr m2 (afhængigt af hvilken fasthed du vælger) inddelt i fem komfortzoner med 25 mm skumpolstring. Du har mulighed for selv at vælge, om du vil have en topmadras i latex eller memory skum. Sengens elevationskomponenter styres via en motor fra den danske producent Linak. Du har mulighed for at benytte en trådløs fjernbetjening eller din telefon, når du skal løfte eller sænke sengens hoved- eller fodende.

#4 Tonder Lux Kontinentalseng

Kort beskrivelse:

Der er særligt fokus på en god opbygning af fjedre i en Tonder Lux Kontinentalseng. I modellens madras finder du således op til 510 fjedre, der alle er med til at sikre dig en god støtte af hele din krop.

✅ Umådelig billig kontinental dobbeltseng med komfortabel opbygning
✅ Kan købes i som både dobbeltseng og halvandenmandsseng

Derfor skal du vælge en Tonder Lux Kontinentalseng

Vil du gerne have en kontinentalseng, der koster under 5.000 kroner? Ja, det tænkte vi nok og derfor har vi taget denne fine Tonder Lux Kontinentalseng med på listen. Sengen består af op til 510 fjedre pr m2 fordelt på to lag, hvor det ene har 110 fjedre og det andet 400 fjedre. Samtidig er sengens madras inddelt i syv individuelle komfortzoner. Disse komponenter sikrer dig en optimal støtte og aflastning af hele din krop, så du nemt kan falde til ro om aften. Der medfølger en topmadras i købet af denne seng. Modellen fås også i størrelsen 140×200 cm.

Vælg den bedste dobbeltseng til dit budget

For at være sikker på, at du kommer hjem med den rigtige dobbeltsenge, er du nødt til at gøre dig nogle overvejelser på forhånd, såsom valg af fasthed, fjedre og størrelse i forhold til dine behov. Vi vil kort gennem nogle af disse aspekter herunder, men hvis du vil vide mere om valget af den rigtige dobbeltseng til dig og få yderligere uddybning af nedenstående punkter, så kan du med fordel læse være guide til den bedste dobbeltseng her (LINK).

Størrelse på dobbeltseng

Den gængse dobbeltseng har målene 180 x 200 cm, men der findes efterhånden flere andre varianter at vælge imellem f.eks:

  • 160×200 cm = Lille dobbeltseng
  • 180×200 cm = Dobbeltseng
  • 200×200 eller 210×210 cm = Stor dobbeltseng / king size bed

Det afhænger altså meget af dine egne præferencer, hvilken størrelse dobbeltseng, du skal gå efter. Hvis I har pladsmangel i soveværelset, så kan I med fordel gå efter en lille dobbeltseng, da der her cuttes knap 20 cm af sengen. Og hvis I nærmere begge er typen, der elsker at brede sig i sengen og der er plads til en større model i soveværelset, så kan I altid gå efter en såkaldt king sized seng.

Overvej om du vil have en boksmadras, kontinentalseng eller elevationsseng

Ja, det lyder måske banalt, men det har faktisk en ret stor indflydelse på din kommende senge-jagt. Når du på forhånd har en fornemmelse for (eller har taget en endelig beslutning), hvilken model du vil gå efter, så bliver sengekøbet en mere overskuelig proces. Frem for at bruge tid på at kigge på samtlige sengevarianter i den rette størrelse, så kan du mindske antallet af modeller betragteligt, hvis du ved om du helst vil se på elevationssenge, kontinentalsenge eller boksmadrasser.

Når du skal tage beslutningen om, hvilken senge variant du helst vil have, så kan du med fordel tænke lidt over, hvilken type opbygning du foretrækker. Hvis du f.eks. ikke har de store krav til din seng, så kan en boksmadras være en god løsning. Ønsker du derimod en seng med mange komfortlag, så er kontinentalsengen din go-to. Og hvis du gerne vil have muligheden for at styre sengen i f.eks. hoved- og fodende, men stadig have et højt komfortniveau, så er det nok en elevationsseng, der kalder på dig. Husk… Du kan sagtens finde frem til en billig model uanset hvilken type seng du ønsker.

Fasthed

De fleste forhandlere tilbyder at justere madrassens fasthed til dine behov og derfor er det vigtigt, at du gør dig nogle overvejer om dette. Normalt kan du vælge mellem en blød, medium, fast eller ekstra fast fasthed i madrassen. Din personlige vægt er den primære faktor for valg af madrassens fasthed. Retningslinjerne for valget af madras i forhold til vægt skifter dog fra forhandler til forhandler, og det er derfor vigtigt, at du undersøger den enkelte forhandlers guides før du trykker på ‘bestil’-knappen.

De generelle retningslinjer i forhold til fasthed lyder som følger:

  • Under 75 kg = en madras med medium fasthed
  • Mellem 75 kg og 100 kg = en madras med fast / hård fasthed
  • Over 100 kg = en madras, der er ekstra fast / hård i fastheden

Der er ikke særlig mange forhandlere, der stadig kører med en blød fasthed, men disse anbefales normalt for personer under 50-65 kg. Igen kommer det dog an på den enkelte forhandler.

Fjedre

Du kan teknisk set sagtens både gå efter en model med pocketfjedre eller bonell fjedre. De fleste senge produceres dog efterhånden med pocketfjedre eller en blanding af de to varianter. Du skal primært være opmærksom på indholdet af fjedre, hvis du vejer over 100 kg., da du her skal have fat i en model, der er ekstra fast. 

Når man taler om ekstra faste fjedre, så henvises der primært til de såkaldte multipocketfjedre. Disse giver nemlig en bedre understøttelse af vægten end almindelige pocketfjedre og så er der ofte indlagt flere multipocketfjedre i en madras. Det sikrer en optimal støtte og aflastning på trods af de ekstra kilo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *