Hjem » Børneværelset » Bilseng – Se de mest populære bilsenge modeller til børn (2020)

Bilseng – Se de mest populære bilsenge modeller til børn (2020)

Er dit barn vokset fra tremmesengen, eller ønsker du blot at skifte den gamle børneseng ud med en ny, så er det oplagt at købe en seng, barnet vil blive rigtig glad for. Børn er helt ligeglade med om sengen passer ind i farverne på værelset og de ønsker hellere en seng, der er sjov. Hvis dit barn er kæmpe fan af racerbiler, så findes der et hav af forskellige bilsenge på markedet. De fås lige fra senge med et sjovt print af forskellige biler og figurer, til senge, der er i et super gennemført design, der ligner en racerbil på en prik. 

Vi har samlet nogle af de mest populære bilsenge på markedet lige nu, så du kan få inspiration til hvordan dit bil-elskende barns nye seng kunne se ud. 

Sengene kommer oftest uden madras, så vi har lavet en guide til hvilke madrasser, der er bedst at købe til dine børn. 


#1 Speedy 4WD Bilseng med LED-lys

Se produktet hos Only4kids.dk

Speedy sengen er en super sej seng i et ultra gennemført design, som det var en rigtig racerbil. Sengens stel er i høj kvalitet og er lavet af træ og resten er fremstillet i høj kvalitets ABS-plast. Sengen rød, har fire hjul og forlygter samt fartstriber, som på en rigtig racerbil. For at gøre sengen endnu mere livlig, så er forlygterne på sengen udstyret med integreret LED-lys. Bilengen er kan altså både bruges til at lege sjove lege i om dagen, og til at sove trygt og komfortabelt i om natten. Den passer godt ind på det børneværelset og er den perfekte seng til det bilglade barn. 

Bilengen er omkring 220 centimeter lang, cirka 110 centimeter bred og 49 centimeter høj. Med sine 40 kg er sengen rimlig nem at flytte rundt på. Der medfølger en lamelbund, men sengen kommer dog uden madras, så den skal tilkøbes. Størrelsen på madrassen skal være 190 x 90 centimeter.


#2 Disney Biler Seng m/ opbevaring

Se produktet hos Only4kids.dk

Er dit barn ellevild med Disneys “Biler” og Lynet McQueen? Så vil denne juniorsseng gøre dig yderst populær at komme hjem med. Sengen er spækket med billeder af Lynet McQueen i flotte røde, gule og blå farver og har smarte opbevaringsskuffer under sengen, som er lavet i kraftig stof. Disse skuffer er super smarte til at opbevarer legetøj, sengetøj eller tøj i, så du får 2-i-1 med dette produkt. 

Bilbengen er fremstillet i MDF-plader og er 145 centimeter lang, 77 centimeter bred og 59 centimeter i højden. Der medfølger ikke madras, pude eller sengetøj med. Madrassen skal være i målene 70 x 140 centimeter. Du kan selv vælge hvilket sengetøj, du ønsker at købe til sengen. Det kan, eksempelvis, være sengetøj i blå, røde eller gule nuancer, eller køre temaet helt ud, med sengetøj i Disneys “Biler” tema. 


#3 Turbo Twin Bilseng med LED-lys og lydpakke

Se produktet hos Only4kids.dk

Turbo Twin Bilsengen er en rigtig stor og flot bilseng, der vil glæde ethvert bilelskende barn. Sengen kan udtrækkes til en gæsteseng, når barnet har en overnattende kammerat på besøg. Turbo Twin Bilsengen er desuden udstyret med smarte LED-lys i forlygterne. Den har også en integreret lydpakke, med fede lydeffekter, som man styrer ved hjælp af en medfølgende fjernbetjening, som det var en rigtig racerbil. Den vil kun blive et hit blandt ungerne, der kan få mange timer til at gå med sjov og leg med denne bilseng, samtidig med at den sikrer barnet en god og tryg nattesøvn. 

Sengen er rød og har mange detaljer, der får sengen til at ligne en rigtig bil. Den er fremstillet i ABS-plast i høj kvalitet. Stellet på bilsengen er lavet i træ. Sengen måler omkring 130 x 225 centimeter. Der medfølger ikke madras med sengen, så den skal tilkøbes i størrelsen 190 x 90 centimeter. 


#4 Disney Biler Lynet McQueen Junior børneseng

Se produktet hos Only4kids.dk

Gør overgangen fra tremmeseng til børneseng en stor oplevelse for dit barn med denne gennemførte og smarte bilseng designet som Lynet McQueen fra Disneys “Biler”. Sengen har mange fede detalje, så den ligner Lynet McQueen så meget som muligt. Bilsengen har forrude, som gør sengen endnu mere livagtig samt har den en smart opbevaringsskuffe under motorhjelmen, hvor man kan opbevare sengetøj, legetøj eller noget helt tredje. 

Forruden kan lyse og har automatisk sluk efter 10 minutter. Lyset er batteridrevet og kræver 3 x AA-batterier. Lynet McQueen-sengen passer altså perfekt ind på børneværelset og vil helt sikkert gøre det endnu sjovere at lege på værelset for barnet. Konstruktionen på sengen er solid og stærk og er blevet testet til de strengeste sikkerhedsstandarder. Sengen er desuden nem at montere og kommer med en brugsanvisning, der trin for trin hjælper dig igennem processen. 

Madras medfølger ikke, men skal være i målene 140 x 70 centimeter. Med sine 55 centimeter i højden, 77 centimeter i bredden og 170 centimeter længden, er den en perfekt størrelse til dit bilglade barn, og du kan nemt gøre sengen endnu mere gennemført ved at tilkøbe passende dyne og puder. 


#5 Disney Biler Seng 

Se produktet hos Only4kids.dk

Denne bilseng er mere enkel i sit design i forhold til de ovensstående, men er perfekt til det lidt ældre barne, der ønsker en mere klassisk seng, der stadig bærer præg af barnets kærlighed til Disneys “Biler”. Sengen har et rigtig flot grafik af Lynet McQueen samt to andre karaktere fra filmen “Biler” samt har den seks ben og er fremstillet i plast og metal, hvilket gør den robust. 

Bilsengen kommer med aftagelige sengeheste, som du kan tage af, når barnet er gammelt nok til ikke at falde ud af sengen. Sengen har en maksimal belastning op til 90 kg. Der medfølger ligeledes ikke pude og sengetøj, men giver dig i stedet fri mulighed for at vælge præcis det som du ønsker og dermed personliggøre sengen, som barnet ønsker det. Sengen måler 199,39 i længden, 109,22 i bredden og 85,09 i højden. Der medfølger ikke madras til sengen, men kan tilkøbes i størrelsen 190 x 90 kg. 


#6 Speedy Spoiler 4WD Bilseng med LED-lys og Lydpakke

Se produktet hos Only4kids.dk

Giv dit barn en ægte racerbil følelse med denne super seje blå bilseng, der ligner en racerbil utrolig meget. Sengen har en flot blå farve og har mange detaljer, som forlygter, hjul, fælge, motorhjelm, og så videre. Forlygterne og fælgene har integreret LED-lys, som også lyser under bilen. Ikke nok med det, så er den også udstyret med en integreret lydpakke med lyde fra rigtige biler. Både lys og lys styres med en medfølgende fjernbetjening. Speedy Spoiler bilsengen er altså det tætteste barnet kommer på at have sin egen racerbil og kan den kan bruges til mange timers leg samt give barnet en rigtig god nattesøvn. 

Den seje Speedy Spoiler 4WD bilseng er lavet i høj kvalitets ABS-plast og stellet er lavet i træ. Sengen måler omkring 117 x 233 centimeter og madrassen måler 190 x 90 centimeter. Madrassen medfølger ikke, men kan købes ved siden af. Sengen kommer med en lamelbund, så det er nemt og hurtigt at tage sengen i brug, når man har tilkøbt en madras. 


#7 Paw Patrol Træ bilseng m/opbevaring

Se produktet hos Only4kids.dk

Denne smarte Paw Patrol seng er ultra praktisk og perfekt til barnet, der er vild med Paw Patrol-serien. Sengen har en utrolig flot blå farve med grafik af alle barnets yndlingsfigurer fra Paw Patrol på hovedgavlen og på enden af sengen. Sengen er udstyret med to opbevaringsskuffer, som er helt ideelle til at opbevarer legetøj, spil og sengetøj i. 

Sengen vejer sølle 24 kg, hvilket gør den nem at flytte rundt på i værelset, når der skal gøres rent eller om-dekoreres. Sengen måler 142 centimeter i længden, 77 centimeter i bredden og er 59 centimeter høj. Der medfølger ikke madras, men den kan tilkøbes i målene 70 x 140 centimeter. Sengetøjet medfølger ligeledes heller ikke, men giver dig frie tøjler til at dekorere sengen ligesom du og dit barn ønsker. 


Dette skal du huske, når du vælger madras til dit barn

Det handler ikke bare om at købe den første og billigste, når du køber madras til dit barn. Der er nogle egenskaber, der er vigtige at kigge efter, når du skal vælge en madras, som dit barn vil få en sund og god nattesøvn i. 

For det første, er det vigtigt at madrassens betræk kan vaskes. Betrækket på madrassen bliver nemlig hurtig fyldt med bakterier, husstøvmider, fugt og andet snavs, som den suger til sig. Madrassens betræk skal kunne vaskes på 60 grader for at dræbe alle de levende bakterier. Vælg desuden en madras, der er allergivenlig, så du undgår at dit barn udvikler støvallergi. I en allergivenlig madras kan der ikke ophobe sig lige så mange husstøvmider, og så er det en fordel hvis madrassen samtidig er åndbart, da dette begrænser levebetingelserne for dem. Allergivenlige madrasser er lavet af naturmaterialer, som også gør at de undgår at udvikle astma og så fugten ikke bliver i madrassen. 

Det er anbefalet af Sundhedsstyrelsen at børn skal sove på et fast underlag, da barnets muskler udvikles bedre på denne måde. De bedste materialer i madrassen, er latex eller skum. Latex har blandt andet den fordel, at fugt og sved nemmere kan blive transporteret væk fra kroppen, når man sover.  

Vælg desuden en madras i god kvalitet, som har en lang holdbarhed, da børn har den med at vende sig mange gange om natten samt at hoppe i sengen om dagen, hvilket slider meget på madrassen. 

En god huskeregel, når du skal tjekke om madrassen er god til dit barn, er at lægge mærke til om barnets rygrad ligger lige hele vejen, når de ligger på ryggen. Barnets hæle og bagdel må ikke synke ned i madrassen. Prøv også at se om du kan presse din hånd ind under lænden på barnet, når de ligger på ryggen. 

Disse tips er en god start til at finde den perfekte madras til din lille guldklump, så de kan få en sund og nærende søvn, hvor barnets muskler udvikles bedst muligt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *