Billig topmadras – Find gode priser og tilbud på topmadrasser

top mattress

Hvis du gerne vil investere i en topmadras til din seng, men ikke har det største budget i verden at gøre godt med, så kan denne artikel guide dig til de bedste billige topmadrasser. Vi vil dog gerne gøre det helt klart fra starten af, at selvom disse modeller måske er billige, så er de stadig af en vis kvalitet. Du kan derfor være sikker på at bestille en god model med hjem på trods af topmadrassernes prisklasse.

Emma Topmadras - Høj kvalitet til en fornuftig pris

Emma Topmadras er en vendbar topmadras, der består af to forskellige varianter af skum, så du selv kan vælge mellem et enten blødt eller lidt hårdere støttelag. Hele madrassen er dog OEKO-TEX certificeret, hvilket garanterer dig en kemikaliefri madras.

 • En vendbar topmadras, så du selv kan skifte mellem forskellige støttelag
 • OEKO-TEX certificering for en madras uden sundhedsskadelige stoffer
 • Betræk med temperaturregulerende egenskaber medfølger

Derfor skal du vælge en Emma Topmadras

Med en Emma Topmadras er du sikker på at få en topmadras i høj kvalitet til små penge. Topmadrassen er en vendbar model, hvoraf den ene side består af HRX skum og den anden af Airgocell skum. Hvis du ligger på HRX skum siden føles topmadrassen solid, stærk og støttende, hvorimod du får en lidt blødere fornemmelse ved at have Airgocell laget øverst. Begge lag er dog OEKO-TEX certificeret, så du kan være sikker på, at madrassen ikke er produceret med nogen former for skadelige kemikalier. Topmadrassens betræk består af polyester og elastan og så kan det maskinvaskes. Betrækket har desuden temperaturregulerende egenskaber, så du opnår en optimal sovetemperatur.

Du har mulighed for at vælge din topmadras med en bredde på enten 80, 90, 100, 140, 160, 180 eller 200 cm og en længde på 200 cm – modellen á 90 cm i bredden kan dog vælges som 210 cm i længden.

Prestige Topmadras - En billig topmadras i målene 180 x 200 cm

Med en Prestige Topmadras får du en 8 cm tyk topmadras med en latex kerne på 6 cm, hvilket betyder, at du får en åndbar topmadras, der samtidig yder god støtte af din krop. Modellen kan desuden udmærket benyttes af allergikere.

 • AEGIS behandlet betræk for en allergivenlig topmadras
 • Latexen understøtter optimalt på tværs af vægtklasser og liggepositioner
 • Kan bestilles i samtlige standardmål, hvilket giver fleksibilitet for dig som forbruger

Derfor skal du vælge en Prestige Topmadras

Du har mulighed for at vælge denne Prestige Topmadras i lige præcis den størrelser du ønsker, da modellen kommer i samtlige standardstørrelser. Du kan desuden være helt sikker på at få en dejlig topmadras med hjem, da modellen består af en 6 cm tyk latex kerne. Latex har fantastiske egenskaber og sikrer dig en dejlig fast topmadras, der endda har en densitet på 77 kg pr m3. Du kan derfor være sikker på, at denne model vil understøtte dine behov på tværs af vægtklasser, liggepositioner o.l. og altid yde god støtte af din krop.

En anden fordel ved at vælge en latex topmadras er, at de er yderst åndbare og dermed kan du opnå en bedre nattesøvn uden at blive for varm i løbet af natten. Denne topmadras’ betræk er AEGIS behandlet, hvilket gør den velegnet til allergikere.

Nocturne Ultimate Sleep Topmadras - En billig koldskums topmadras 140x200

Denne Nocturne Ultimative Sleep Topmadras kommer med en 5 cm tyk koldskumskerne og et aftageligt og vaskbart betræk, så du kan opretholde en god hygiejne i sengen.

 • Koldskumskernen sikrer en god komfortoplevelse
 • Betræk medfølger, der kan tåle maskinvask, hvilket sikrer et optimalt sovemiljø

Derfor skal du vælge en Nocturne Ultimate Sleep Topmadras

Hvis du er på jagt efter en billig topmadras med en koldskumskerne, så er denne model fra Nocturne lige præcis det du leder efter. Topmadrassen har en højde på 8, hvoraf 5 centimeter er modellens koldskumskerne. Denne type topmadras giver en god og behagelig følelse samtidig med, at den beskytter den underliggende madras mod snavs og fugt. Topmadrassens betræk er desuden aftageligt og vaskbart, hvilket gør det lettere for dig at opretholde en god hygiejne i soveværelset. Modellen kan også fås med en latex eller memory skum kerne.

Float Gel Latex Topmadras - En billig og kølende latex topmadras

Denne Float Gel Latex Topmadras består af en 4 cm tyk latex kerne og indskudte gel-perler. Tilsammen gør disse to ting, at du altid vil have en kølig topmadras, hvor varmen ikke på nogen måde forbliver i madrassen.

 • Indskudte gel-perler, der afviser varme og konstant virker afkølende
 • God støtte og og et højt komfortniveau grundet latex opbygningen
 • Billig topmadras til under 1.000 kroner

Derfor skal du vælge en Float Gel Latex Topmadras

Er du typen, der ofte får det ekstremt varmt i løbet af natten? Så kan en topmadras med kølende egenskaber være en fordel, da du i så fald vil opnå en bedre og mere jævn sove temperatur om natten. Denne topmadras er en del mere kølende end f.eks. en madras med en standard latex eller Latex Pulse kerne, da den har fået ‘skudt’ kølende gel-perler ind i latex kernen. Det gør det umuligt for varmen at opholde sig i madrassen og madrassen har derfor fantastiske varmeledningsegenskaber.

Derudover får du naturligvis også en rigtig god støtte af din krop, da latexen tilpasser sig dine individuelle trykpunkter og aflaster dem bedst muligt. Topmadrassen har desuden en densitet på 65 kg pr. m3. Og så kan du nemt opretholde et sundt og rent sovemiljø, da topmadrassens betræk både er aftageligt og vaskbart. Topmadrassen fås i fire forskellige længder: 190, 200, 210 eller 240 cm og så kan du desuden også frit vælge mellem følgende bredder: 70, 80, 85, 90, 100, 105, 120, 140, 150, 160, 170, 180 eller 200 cm.

Topmadrassen og dens egenskaber

Topmadrasser kan være en rigtig god investering – uanset hvilken type topmadras, du vælger. F.eks. kan den rigtige topmadras være med til at hæve komfortniveauet betragteligt og hvis du vælger en variant med temperaturregulerende egenskaber, kan du opnå en roligere og dybere nattesøvn. Samtidig forlænger topmadrassen også din sengs levetid, da den fungerer som et beskyttende lag til den underliggende madras. Du må endda endelig ikke gå i panik, hvis du og din partner har forskellige præferencer, da man sagtens kan købe splitmadrasser, hvor I får hver jeres topmadras i det samme betræk, så ingen af jer skal gå på kompromis med jeres søvn.

Hvis du gerne vil have lidt mere generelt viden til topmadras, såsom en uddybning af, hvorfor de er en vigtig investering og hvilket materiale du skal vælge til din topmadras, så kan du med fordel læse vores generelle guide til de bedste topmadrasser her.

Blød topmadras

En blød topmadras består normalt af en skum opbygning, der tillader din krop at synke ned i materialet, så du bliver ‘omkranset’ af topmadrassen. Dét kan f.eks. være med til at give en anden type støtte af din krop og så hjælper det dig også med at holde yderligere på varmen fra din krop – naturligvis uden, at du bliver for varm.

Har du allerede besluttet dig for, at du gerne vil have en blød topmadras? Så kan du se nærmere på vores guide til de bedste topmadrasser af memoryskum her.

Hård topmadras

En hård topmadras er ikke decideret hård at ligge på – det er bare en fastere topmadras end en med f.eks. memory skum. Det er primært topmadrasser med en latex kerne, der hører til denne kategori.

Hvis du gerne vil se nogle eksempler på gode faste topmadrasser, så kan du med fordel tjekke vores guide til de bedste hårde topmadrasser ud.