Billig skummadras 2022 – Find gode priser og tilbud på skummadrasser

Billig skummadras

Der findes et hav af billige skummadrasser hos de fleste online forhandlere, men hvis du gerne vil kombinere en billig pris med en høj kvalitet, så skal du læse videre her. I denne artikel guider vi dig til de bedste billige skummadrasser, så du ikke føler, at du skal gå for meget ned på kvalitet i købet af din nye skummadras bare fordi du ikke har det største budget at gøre godt med.

Mayan Latex - Den bedste skummadras

Med en Mayan Latex Skummadras får du en lækker madras i 100% naturlatex, der lever op til OEKO-TEX 100 standarden og er FSC-certificeret.. Komfortniveauet er altså stadig højt, selvom prisen er lav.

  • Kropsvenlig trykaflastning for god sovekomfort
  • 100% naturlatex og  OEKO-TEX certificering

Derfor skal du vælge en Mayan Latex Skummadras

Hvis du gerne vil have en skummadras med en naturlig og allergivenlig opbygning der ikke går på kompromis med komforten, så er Mayan Latex skummadras et godt valg for dig.  Madrassen består af 20 cm tyk naturlatex. Madrassen er udstyret med 7 ‘bedre zoner’, så komfortniveauet i denne madras er altså helt i top.  Derudover er madrassens betræk fremstillet i et særligt slidstærkt og hudvenligt stof, af poakeafibre, der er naturligt fugtabsorberende for et optimalt sovemiljø.

Foam Lux - En billig skummadras á 80 x 200 cm

Med en Foam Lux skummadras får du en 12 cm tyk komfortskum madras. Madrassens fyld er OEKO-TEX certificeret og så er kan den købes i flere forskellige størrelser alt efter dine behov.

  • OEKO-TEX certificeret, så madrassen er produceret uden brug af kemikalier
  • Mulighed for at bestille madrassen hjem i flere forskellige størrelser
  • Aftageligt og vaskbart betræk for opretholdelsen af en god hygiejne i soveværelset

Derfor skal du vælge en Foam Lux

Hvis du er på jagt efter en billig skummadras med en opbygning af komfortskum, så er denne Foam Lux madras lige noget for dig. Modellen har en kernetykkelse på 12 cm og består af 100% komfortkskum. Derudover har madrassen en densitet på 30 kg pr. m3 og materialet er OEKO-TEX certificeret, så du kan være sikker på, at der ikke er benytte skadelige kemikalier eller sundhedsskadelige stoffer i produktionen af din nye madras. Som en ekstra bonus har modellen er aftageligt og vaskbart Aloe Vera betræk.

Modellen fås i flere forskellige standard størrelser, så du kan få den i lige præcis den størrelse, der passer bedst ind hos dig.

Cloud Silver - God kvalitet til lavpris

En Cloud Silver skummadras består af 16 cm højelastisk komfortskum og 4 cm trykaflastende memory skum. De to kombinationer sikrer dig en ergonomisk korrekt støtte og en god komfortoplevelse.

  • Ergonomisk korrekt støtte for at mindske muskel- og ledsmerter
  • Kombinationen af skummet gør, at din seng ikke bliver for blød over tid
  • Yderst fleksibel madras, der bl.a. passer til elevationssenge og sengerammer

Derfor skal du vælge en Cloud Silver

Denne Cloud Silver topmadras er indbegrebet af, at man ikke behøver at betale alverden for god kvalitet. Madrassen tilbyder dig nemlig både god og optimal støtte, samt en del bevægelsesfrihed – og så er det stadig en billig skummadras. Cloud Silver madrassen består af 16 cm komfortskum og 4 cm memory skum, der tilsammen sikrer dig en optimal komfortoplevelse. Madrassens komfortskum har en densitet på 30 kg pr m3 og memory skummet 55 kg pr. m3, og så har modellen en fast fasthed.

Derudover har madrassen et aftageligt og vaskbart Aloe Vera betræk, så du nemt og hurtigt kan opretholde et sund, rent og hygiejnisk sovemiljø.

Hvornår skal jeg vælge en skummadras af koldskum eller purskum?

Valget mellem en koldskum eller purskum madras kommer faktisk i bund og grund mest an på dine egne præferencer, men vi vil nu anbefale dig at gå efter en madras med koldskum, hvis du alligevel overvejer begge dele. Det skyldes, at en madras med purskum er en form for ‘basismadras’, altså den almindelige type, der ikke er noget specielt. Purskum har dog egenskaber til at virke fugtabsorberende og så er det et ventilerende materiale.

Koldskum har de samme egenskaber som purskum, men de yder til gengæld også en fastere støtte og har et godt komfortniveau på trods af den billige pris. Der er mindre luft i en koldskum madras end i en med purskum, hvilket giver koldskumsmadrasser en højere bæreevne og så holder de også længere end purskumsmadrasser.

Gode skummadrasser

Helt grundlæggende vil vi dog pointere, at en skummadras af koldskum og purskum ikke er fantastiske, hvilket også er derfor, at modellerne er dét billigere end andre skummadrasser. Det kan fungere helt fint, hvis madrassen bare er midlertidig eller skal benyttes som en gæsteseng, men hvis du skal sove med madrassen hver nat, vil vi anbefale dig at investere i en model med en lidt bedre skum opbygning – f.eks. memory skum. 

Hvis du vil vide mere om gode skummadrasser og læse om de forskellige valgmuligheder, når det kommer til madrasser med skum opbygning, så kan du læse mere i vores guide til de bedste skummadrasser her.

Kan jeg købe en koldskum eller purskum madras til mit barn?

Umiddelbart vil vi nok fraråde dig at investere i en skummadras af purskum eller koldskum til dit barn, da de langt fra yder god nok støtte, varmeledning o.l. til yngre børn. Det kan være med til at skade dit barns søvn, hvilket du for alt i verden skal undgå. Naturligvis kan du sagtens benytte en koldskum eller purskum madras en enkelt nat eller til en eftermiddagslur, hvis I er på besøg hos nogle andre og det er alt de har, men det burde ikke være den type madras, som dit barn altid skal benytte sig af.

Vi vil i stedet anbefale dig at investere i en model med en opbygning af latex, naturlatex eller memory skum til både baby– og børnesengen, da de bedre komplementerer dit barn og hans / hendes behov. Du kan læse mere om, hvordan du vælger den rette madras til dit barn og se eksempler på gode børnemadrasser i flere prisklasser i vores guide til de bedste madrasser til børn.