Billig skummadras 2022 – Find gode priser og tilbud på skummadrasser

Billig skummadras

Der findes et hav af billige skummadrasser hos de fleste online forhandlere, men hvis du gerne vil kombinere en billig pris med en høj kvalitet, så skal du læse videre her. I denne artikel guider vi dig til de bedste billige skummadrasser, så du ikke føler, at du skal gå for meget ned på kvalitet i købet af din nye skummadras bare fordi du ikke har det største budget at gøre godt med.

Hvornår skal jeg vælge en skummadras af koldskum eller purskum?

Valget mellem en koldskum eller purskum madras kommer faktisk i bund og grund mest an på dine egne præferencer, men vi vil nu anbefale dig at gå efter en madras med koldskum, hvis du alligevel overvejer begge dele. Det skyldes, at en madras med purskum er en form for ‘basismadras’, altså den almindelige type, der ikke er noget specielt. Purskum har dog egenskaber til at virke fugtabsorberende og så er det et ventilerende materiale.

Koldskum har de samme egenskaber som purskum, men de yder til gengæld også en fastere støtte og har et godt komfortniveau på trods af den billige pris. Der er mindre luft i en koldskum madras end i en med purskum, hvilket giver koldskumsmadrasser en højere bæreevne og så holder de også længere end purskumsmadrasser.

Gode skummadrasser

Helt grundlæggende vil vi dog pointere, at en skummadras af koldskum og purskum ikke er fantastiske, hvilket også er derfor, at modellerne er dét billigere end andre skummadrasser. Det kan fungere helt fint, hvis madrassen bare er midlertidig eller skal benyttes som en gæsteseng, men hvis du skal sove med madrassen hver nat, vil vi anbefale dig at investere i en model med en lidt bedre skum opbygning – f.eks. memory skum. 

Hvis du vil vide mere om gode skummadrasser og læse om de forskellige valgmuligheder, når det kommer til madrasser med skum opbygning, så kan du læse mere i vores guide til de bedste skummadrasser her.

Kan jeg købe en koldskum eller purskum madras til mit barn?

Umiddelbart vil vi nok fraråde dig at investere i en skummadras af purskum eller koldskum til dit barn, da de langt fra yder god nok støtte, varmeledning o.l. til yngre børn. Det kan være med til at skade dit barns søvn, hvilket du for alt i verden skal undgå. Naturligvis kan du sagtens benytte en koldskum eller purskum madras en enkelt nat eller til en eftermiddagslur, hvis I er på besøg hos nogle andre og det er alt de har, men det burde ikke være den type madras, som dit barn altid skal benytte sig af.

Vi vil i stedet anbefale dig at investere i en model med en opbygning af latex, naturlatex eller memory skum til både baby– og børnesengen, da de bedre komplementerer dit barn og hans / hendes behov. Du kan læse mere om, hvordan du vælger den rette madras til dit barn og se eksempler på gode børnemadrasser i flere prisklasser i vores guide til de bedste madrasser til børn.