Hjem » Senge » Billig boxmadras → Find en god og billig boxmadras

Billig boxmadras → Find en god og billig boxmadras

Billig boxmadras - Se vores anbefalinger her:

Hvorfor betale mange penge for din nye boksmadras, når du kan finde nogle virkelig gode sengemodeller med et højt komfortniveau til billige penge? Det kan altid godt betale sig at holde lidt øje med online forhandlernes tilbud, da der kan være mange penge at spare.

Lige nu kan du f.eks. finde flere komfortable boxmadrasser på tilbud hos flere forhandlere. Så hvorfor ikke spare penge og købe en billig boxmadras uden at gå ned på komforten? I denne artikel vil vi guide dig til de bedste tilbud, så du kan finde din drømme boksmadras på tilbud!

Find gode tilbud og outlets her

Vi har her fundet tre gode online forhandlere frem til dig, så du ved, hvor du kan gå hen for at finde gode tilbud og samtidig opleve en god kundeservice. Du kan med fordel starte din jagt efter en billig boxmadras hos nedenstående forhandlere, da du med garanti kan finde en god model til billige penge hos lige netop dem.

Bedre Nætter

Online forhandleren Bedre Nætter tilbyder dig en prøveperiode på hele 100 dage, når du køber senge hos dem. På den måde kan du tage dig god tid til at finde ud af, om din nye seng faktisk lever op til dine forventninger. Hvis ikke modellen understøtter dine behov, så kan du altid kontakte forhandleren, så I kan finde en løsning – måske er det nok at ændre madrassens fasthed eller skifte topmadrassen ud? Derudover står Bedre Nætters personale klar til at vejlede dig inden du foretager dit køb enten over telefonen eller via chat. Og selvfølgelig har forhandleren ofte mange gode tilbud kørende på samme tid.

Klik her og se alle senge på tilbud hos Bedrenætter.dk →

Sengefabrikken

Hvis du lægger vejen forbi Sengefabrikkens hjemmeside vil du hurtigt opdage, at de har mange modeller på tilbud af gangen til rigtig gode priser. Der kan være mange penge at spare hos Sengefabrikken og det er ikke unormalt, at en model til +20.000 kroner i original pris pludselig står til knap 10.000 kroner. Derudover giver forhandleren alle handlende kunder en prøveperiode på 30 dage, så du kan mærke efter derhjemme om sengen lever op til dine behov.

Klik her og se alle senge på tilbud hos Sengefabrikken.dk →

Soveland

Vi kommer ikke uden om forhandleren Soveland, når vi taler om gode steder at handle billige senge. Det skyldes bl.a Sovelands simple prioritet: produkterne skal gerne være sat ned med minimum 50 procent, når de er på tilbud. Af den grund er der mange penge at spare, når først Soveland sætter deres priser i bund. Derudover får du også her mulighed for at prøve sengen af derhjemme i tre måneder – og du har 90 dages fuld returret.

Klik her og se alle senge på tilbud hos Soveland.dk →

Handl kun hos forhandlere, der tilbyder prøveperioder – også når du går efter tilbud

For at sikre, at du ikke pludselig står med en seng derhjemme, der på ingen måde understøtter dine behov, lever op til dine krav eller hjælper dig til en bedre nattesøvn, så skal du altid gå efter at handle hos forhandlere, der tilbyder prøveperioder. På den måde får du mulighed for at bestille den nye seng hjem og så efterfølgende tilpasse købet, hvis nogle af delene ikke fungerer for dig. Nogle forhandlere tilbyder også direkte ombytning til en anden vare, hvis du virkelig ikke er tilfreds med dit køb. 

Den rigtige seng er ekstremt vigtig for din nattesøvn og der er ingen grund til at gå på kompromis med den, når du i stedet bare kan vælge at handle hos reelle forhandlere, der yder god kundeservice. 

Mængdebaseret tilbud er oftest set i sengebranchen

Når du handler online er du også nødt til at være opmærksom på om det pågældende tilbud som du falder for er et mængdebaseret eller tidsbaseret tilbud. Du kan f.eks. se forskellen ved, om der ‘tælles ned’ på hjemmesiden i forhold til, hvornår tilbuddet stopper – det er en god indikator for at tilbuddet er tidsbaseret. Med et mængdebaseret tilbud derimod er der normalt kun et vist antalt produkter til rådighed til den gældende tilbudspris. Når disse er solgt, så går varen tilbage til at koste normalprisen. Af den grund kan du godt risikere at gå glip af et tilbud på din nye drømmeseng, hvis du handler for langsomt, når tilbuddet er mængdebaseret. Hold derfor gerne øje med hjemmesiden før du tror, at du har flere uger til at beslutte dig i. 

Gode aktuelle tilbud på billige boksmadrasser:

#1 Living&more Basis Boxmadras

Kort beskrivelse:

Denne Living&more Basis Boxmadras er umådelig billig samtidig med, at den yder et udmærket komfortniveau. Modellen består af to fjedrelag, begge af bonell fjedre, 25 kg purskum og en topmadras af polyskum.

✅ To individuelle fjedrelag af bonell fjedre for optimal komfort og støtte
✅ Exceptionelt billig model, der set til under 2.000 kroner uden at gå ned på komfort
✅ Produceret med OEKO-TEX certificerede materialer for en kemikaliefri seng

Derfor skal du vælge en Living&more Basis Boxmadras

Hvis du ikke har de helt store krav til din nye skummadras’ opbygning, så kan det sagtens betale sig for dig at købeHvis du er på jagt efter en ultra billig boksmadras, så kan denne Living&more Basis Boxmadras være noget for dig. Modellen koster under 2.000 kroner og derfor kan den passe ind i de fleste budgetter. Madrassen består af to fjedrelag, hvoraf det ene består af 150 og det andet af 115 bonell fjedre pr. m2. Derudover er madrassen desuden polstret med 25 kg purskum. Med i prisen følger både ben til boksmadrassen og en topmadras i polyskum med en 3 cm tyk kerne, der kan være med til at give komfortniveauet et nøk opad. Begge madrastyper er desuden produceret i Danmark udelukkende med brug af OEKO-TEX certificerede tekstiler. Det sikrer dig en boksmadras fra en kemikaliefri produktion.

Denne billige Diamant Skummadras. Madrassen består af 12 cm tykt punktelastisk purskum. Opbygningen med purskum gør, at madrassen har en kropsvenlig trykaflastning og så har du desuden mulighed for at benytte dig af begge sider af madrassen, da begge sider har lige god støttestyrke. Dét lader dig beholde din nye billige skummadras i mange år. Derudover er madrassen fremstillet i et særligt slidstærkt og hudvenligt stof, der holder certifikat fra OEKO-TEX, så du ved, at der ikke er benyttet sundhedsskadelige stoffer i produktionen.

#2 Living&more Comfort Boxmadras

Kort beskrivelse:

Denne Living&more Comfort Boxmadras består af en madras med pocketfjedre inddelt i fem komfortzoner og en topmadras i polyskum. Tilsammen sikrer det en optimal støtte af din krop og en god holdbar seng. Derudover investerer du også i yderligere opbevaringsplads, da modellen kommer med sit eget opbevaringsrum.

✅ Mulighed for at benytte rummet under boksmadrassen til opbevaring
✅ Madras opbygning, der følger kroppens konturer og fordeler vægten for god støtte
✅ Udelukkende produceret med OEKO-TEX certificerede materialer

Derfor skal du vælge en Living&more Comfort Boxmadras

Har du brug for at udnytte pladsen i rummet på en optimal måde? Så er denne Living&more Comfort Boxmadras det perfekte valg, da der her er mulighed for at benytte et stort rum under boksmadrassen som opbevaringsplads. Der kan fint lægges både sengetøj, ekstra dyner / hovedpuder o.l. i rummet. Selve boksmadrassen har en opbygning af pocketfjedre inddelt i fem individuelle komfortzoner, der er med til at sikre en ligelig fordeling af din krops vægt og dermed også en god støtte af kroppen. Der medfølger en 3 cm tyk topmadras af polyskum i dette køb, som sikrer et højere komfortniveau. Både boksmadrassen og topmadrassen er produceret af OEKO-TEX certificerede tekstiler, hvilket sikrer dig mod brugen af sundhedsskadelige stoffer og kemikalier på trods af, at modellen er en billig boxmadras.

#3 Karma Classic Boxmadras

Kort beskrivelse:

Med en Karma Classic Boxmadras får du to individuelle fjedrelag af henholdsvis bonell fjedre og pocketfjedre og så har du selv mulighed for at vælge, hvilken fasthed du ønsker af din madras, så du kan få en optimal støtte af hele din vægt.

✅ Mulighed for selv at vælge madrassens fasthed for optimal støtte
✅ Der medfølger en topmadras til boxmadrassen i enten latex eller memory skum
✅ To individuelle fjedrelag for et højere komfortniveau
✅ Mulighed for at vælge mellem samtlige standard størrelser

Derfor skal du vælge en Karma Classic Boxmadras

Har du endnu ikke besluttet dig for, hvilken størrelse din kommende boxmadras skal være, så har vi heldigvis også en løsning på det punkt. Her er der nemlig en god og billig boksmadras, der kommer i samtlige standard størrelser, så du kan tage beslutningen om din kommende sengs størrelse senere. Boksmadrassen er bolstret med sort stof og består af to individuelle lag fjedre. Det nederste lag består af 150 bonell fjedre i bundrammen og det øverste af 250 pocketfjedre inddelt i fem komfortzoner. Der medfølger desuden en 6 cm tyk topmadras i købet, hvor du her kan vælge mellem en 4 cm tyk kerne af enten latex eller memory skum.

Boxmadras eller kontinentalseng?

Forskellen på en boxmadras og en kontinentalseng ligger primært i opbygningen. En boksmadras er f.eks. udelukkende opbygget af en boksmadras, hvor der til tider medfølger en topmadras med i købet, men ofte skal man købe denne selv, hvis man ønsker et ekstra lag komfort. Boksmadrassen er således den lidt mere enkle seng, hvor der ikke er sammenført for mange elementer.

SE OGSÅ: Aktuelle billige kontinentalsenge tilbud

Kontinentalsenge derimod er altid opbygget i tre lag: en boksmadras, en springmadras og en topmadras. Du får således et højt komfortniveau med en kontinentalseng – nærmest uanset hvilken model, du vælger at købe. Det betyder dog også, at kontinentalsenge generelt virker en smule mere bestandige end andre senge typer.

Hvis du gerne vil vide mere om forskellen mellem en kontinentalseng, en boksmadras og en elevationsseng, vil vi råde dig til at læse vores guide til de bedste kontinentalsenge. Her får du nemlig en god indsigt i både fordele og ulemper ved de forskellige sengetyper. Er du ikke blevet helt enig med dig selv om, hvilken type seng du er på udkig efter, så bør du starte med at læse vores guide til at vælge ny seng

SE OGSÅ: Tilbud på elevationssenge

Er du til gengæld fastlåst på, at en billig boksmadras er noget for dig, men du var ikke helt solgt på ovenstående modeller? Så kan du med fordel læse vores guide til de bedste boksmadrasser her. I den artikel finder du nemlig også en del gode og samtidig billige boksmadras varianter.

Størrelser på boxmadras

Boksmadrasser er særligt populære, da de ofte er en del billigere end f.eks. kontinentalsenge og elevationssenge, og fordi de passer perfekt ind som en midlertidig seng til teenageværelset, til kollegieboligen, til gæstværelset e.l. Af den grund kan du teknisk set få din boksmadras i alle standard størrelser – og hos nogle forhandlere også i special mål. Herunder vil vi kort gennemgå de forskellige ‘standard størrelser’ for boksmadrasser, men vær gerne opmærksom på, at nogle størrelser kan høre til i flere kategorier:

Enkeltseng 

Nedenstående er de standard mål man forbinder med en enkeltseng. Vi vil dog gerne lige pointere, at man også kan tolkes senge á 70 eller 75 cm i bredden med på denne liste. De er dog bare en del smallere end, hvad de fleste voksne har brug for.

  • 80×200 cm
  • 90×200 cm
  • 120×200 cm

Halvandenmandsseng

Halvandenmandssengen kaldes også til tider for trekvart seng (¾ seng). En sådan type seng kan både benyttes af én person, der bare nyder at brede sig virkelig meget eller af en voksen og et barn. Modellen er dog faktisk også stor nok til at to voksne kan ligge der uden problemer, hvis man bare ikke har et problem med at ligge lidt tæt. Det kan godt være forstyrrende at have en anden person så tæt på i løbet af natten, men hvis man alligevel ligger omfavnet i hinandens arme, så går det nok.

  • 120×200 cm
  • 140×200 cm
  • 160×200 cm

Dobbeltseng

En dobbeltseng har altid plads til to personer (medmindre den ene fylder så voldsomt, at de optager nok plads som var han / hun to voksne personer). Modellerne varierer fra en lille dobbeltseng til den almindelige størrelses dobbeltseng – og så naturligvis også king size varianterne, der tilbyder ekstra bredde og til tider også ekstra længde.  

  • 160×200 cm
  • 180×200 cm
  • 200×200 cm
  • 210×210 cm (Typisk kun dyrere luksus senge)

Flere af de ovenstående modeller i alle størrelser kommer også i en længere udgave á 210 cm i længden. Det kan være praktisk for folk med en højde over gennemsnittet eller til folk, der generelt bare nyder lidt ekstra benlængde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *